-
Γιατί 'Δυστυχώς' ?
-
Ο χρήστης natsos έγραψε:
καλησπερα παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση. εχω ενα αυτοκινητο του 2005 , 2000 κυβικα, μπορω να το βγαλω τιποτα ειδικες πινακιδες και αν υπαρχουν? ευχαριστω πολυΒεβαίως:
Ειδικές κατηγορίες
Συνδυασμοί με 3 χαρακτήρες
ΙΑ [Α] Τουριστικά λεωφορεία(πινακίδα κίτρινου χρώματος)
ΙΑ [Ε] Φορτηγά διεθνών μεταφορών(πινακίδα κίτρινου χρώματος)
ΕΚ [Α, Β, Ε] Φορτηγά εθνικών μεταφορών (πινακίδα κίτρινου χρώματος)
ΝΧ [Α, Υ] Φορτηγά νομαρχιακών μεταφορών (πινακίδα κίτρινου χρώματος)
ΡΝ [Ι, Μ, Ν, Ο, Ρ] Φορτηγά εθνικών μεταφορών (γράμματα κόκκινου χρώματος)
ΤΑ [Α, Β, Ε, Ζ, Η] Ταξί (πινακίδα κίτρινου χρώματος)
ΚΗ [Η, Ι, Ο, Υ] Κρατικά αυτοκίνητα (πινακίδα πορτοκαλί χρώματος)
ΔΟΚ Δοκιμαστικές
ΑΝ.Π. Ανάπηροι Πολέμου (πινακίδα μπλε χρώματος, λευκά γράμματα)Συνδυασμοί με 2 χαρακτήρες
ΚΥ Κρατική Υπηρεσία (γράμματα κόκκινου χρώματος)
ΠΣ Πυροσβεστικό Σώμα
Ε.Α. Ελληνική Αστυνομία (γράμματα μπλε χρώματος)
ΛΣ Λιμενικό Σώμα
ΠΝ Πολεμικό Ναυτικό
ΠΑ Πολεμική Αεροπορία
ΔΣ Διπλωματικό Σώμα (π.χ. ΔΣ 48 CD, ΔΣ 48-1 CD) (πινακίδα πράσινου χρώματος, γράμματα κίτρινα)
ΞΑ Ξένες Αποστολές (πινακίδα κίτρινου χρώματος)
ΜΕ Μηχανήματα Έργων (πινακίδα κίτρινου χρώματος)
ΑΜ Αγροτικά Μηχανήματα
ΠΚ Πρόεδρος της ΚυβέρνησηςΣυνδυασμοί με 1 χαρακτήρα
Ρ ΡυμουλκούμεναΑπό τη wikipedia...
-
-
δεν μου λες ρε d-jet, πολυ μαγκακι δεν την εχεις δει?
-
Ασχετο!!!
Θυμόσαστε τις πινακίδες: 'Μ' που έβγαιναν παλιά ώς προσωρινές (24ωρες, 48ωρες) ?
Υπάρχει αυτή η δυνατότητα ακόμα? -
Ο χρήστης natsos έγραψε:
δεν μου λες ρε d-jet, πολυ μαγκακι δεν την εχεις δει?Μπαίνεις στην ενότητα: 'Κλασικά και Ιστορικά μοντέλα' και στην υποενότητα: 'ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες' ...ζητάς να βγάλεις ειδικές πινακίδες σε αυτοκίνητο 6 ετών και θεωρείς τον D-jet μαγκάκι?
Αντί να τον ευχαριστείς που ασχολήθηκε μαζί σου, ενώ όλοι οι υπόλοιποι σε αγνοήσαμε? -
Ο χρήστης natsos έγραψε:
δεν μου λες ρε d-jet, πολυ μαγκακι δεν την εχεις δει?Έλεος.... Όπως λέει και ένας καλός συνάδελφος, στην Ελλάδα είμαστε εξαιρετικά ανεκτικοί...
-
Ο χρήστης natsos έγραψε:
δεν μου λες ρε d-jet, πολυ μαγκακι δεν την εχεις δει?Ονομάζεται χιουμορ, δεν είναι κακό να το δέχεσαι που και που... κάνει καλό!
-
Οι Μητροπολίτες δεν έχουν πινακίδες ειδικές; π.χ. ΑΑ= Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ΜΜ=Μητρόπολη Μαρωνείας... (ταιριάζει άλλωστε 2000cc του 2005)΄.
ΦΛ υπάρχει ακόμη;
-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Οι Μητροπολίτες δεν έχουν πινακίδες ειδικές; π.χ. ΑΑ= Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ΜΜ=Μητρόπολη Μαρωνείας...Αυτές είναι 'διακοσμητικές' και μπαίνουν πάνω από τις κανονικές σε ειδικές περιπτώσεις. Κάτι αντίστοιχο με αυτές με τα αστέρια των στρατιωτικών.
Άλεξ, ξέχασες τις Βουλγάρικες!
-
Ο χρήστης natsos έγραψε:
δεν μου λες ρε d-jet, πολυ μαγκακι δεν την εχεις δει?Ελεος !!
-
Ο χρήστης natsos έγραψε:
δεν μου λες ρε d-jet, πολυ μαγκακι δεν την εχεις δει?υπάρχει και μια άλλη λύση που δεν στην ανέφεραν
πινακίδες,άδεια κυκλοφορίας παραμάσχαλα και στην εφορεία για παράδοση και προσωρινή ακινησία.τόσο απλό.
-
Ρε σεις, μάλλον για πλάκα το κόβω παρά να το εννοεί.
Ίσως να δημιουργησε κάποιος τον λογαριασμό αυτό για να κάνει πλάκα σε όποιον τσιμπίσει. -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Ρε σεις, μάλλον για πλάκα το κόβω παρά να το εννοεί.
Ίσως να δημιουργησε κάποιος τον λογαριασμό αυτό για να κάνει πλάκα σε όποιον τσιμπίσει.Mπράβο Πρόδρομε το'πιασες! Ο μέγας ΚΠς το είπε από την πρώτη στιγμή!
-
Eρωτήσεις ενός άσχετου: 'Κομμένος' σκάθαρος παίρνει ιστορικές πινακίδες; Ακόμα και όταν η μετατροπή είναι 'σωστή' (όσο σωστό είναι το κόψιμο ενός τέτοιου αυτοκινήτου για να το κάνεις κάμπριο). Επίσης, με τη φορολογία των ιστορικών τι γίνεται; Αν έχω τώρα αμάξι 1.300cc και πάρω και τον σκάθαρο θα φορολογηθώ για το άθροισμα των κυβικών;
Τέλη-ασφάλειες κλπ τα ξέρω
-
Φαντάζομαι οτι βγάζει πινακίδες , απλά αλλάζει η κατηγορία που τοποθετείται και πάει στα τροποποιημένα αντί τα γνήσια ιστορικά....
-
Ως προς το ερώτημα της φορολογίας φαντάζομαι εννοείς τα τεκμήρια. Ο νόμος λέει ότι αυτοκίνητα που είναι πιστοποιημένες αντίκες (FIVA, FIA) δεν αποτελούν τεκμήριο. Το θέμα είναι ότι στην φορολογική δήλωση (Ε1) δεν υπάρχει πεδίο για να δηλώσεις αν είναι αντίκα. Eγώ βάζω μία φωτοτυπία της κάρτας FIVA αλλά αμφιβάλλω αν το λαμβάνουν υπόψη τους. Βέβαια αν το έχουν υπολογίσει στα τεκμήρια μπορείς να πας εκ των υστέρων στην εφορία για να το διορθώσουν.
-
Μια ερωτηση προς οποιον μπορει να βοηθησει, αν εχει ξανα-απαντηθει ζητω συγνωμη αλλα ειναι ψιλο-επειγων
Φιλος θελει να αγορασει μια Merk του 60κατι η οποια εχει κατατεθημενες πινακιδες καμια 3ετια τωρα.
και φυσικά παει για ιστορικέςτο ερωτημα
πρεπει να κανει ΚΑΝΟΝΙΚΗ μεταβιβαση, δηλ να ανασυρουν την αδεια κ.λ.π. κ.λ.π.
ή
μπορει για το τυπικό η μεταβιβαση να ειναι μια υπευθυνη δηλωση του νομου 105??? -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Μια ερωτηση προς οποιον μπορει να βοηθησει, αν εχει ξανα-απαντηθει ζητω συγνωμη αλλα ειναι ψιλο-επειγωνΦιλος θελει να αγορασει μια Merk του 60κατι η οποια εχει κατατεθημενες πινακιδες καμια 3ετια τωρα.
και φυσικά παει για ιστορικέςτο ερωτημα
πρεπει να κανει ΚΑΝΟΝΙΚΗ μεταβιβαση, δηλ να ανασυρουν την αδεια κ.λ.π. κ.λ.π.
ή
μπορει για το τυπικό η μεταβιβαση να ειναι μια υπευθυνη δηλωση του νομου 105???Μπορεί να γίνει και με τους δυο τρόπους αλλά ο πιο ασφαλής για εκείνον είναι η κανονική μεταβίβαση... Η απλή υπεύθυνη δήλωση δεν τον εξασφαλίζει...
-
Απο το να πει οτι δεν εγινε ποτε η μεταβιβαση??
( Εννοειται ευχαριστω για την βοηθεια)
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες