-
Διασταση;
-
Ο χρήστης euro2004 έγραψε:
Ειναι πολυ χαλια στο βρεγμενο?Εχω ηδη michelin και δεν ειχα κανενα ιδιαιτερο προβλημα τοσα χρονια. Προσεχω γενικα οταν βρεχει.
Το ρωταω ξανα γιατι νομιζω ειναι πολυ καλη επιλογη σαν ελαστικα και με ενδαφερει η διαρκεια ζωης και η καταναλωση που εχουν υψηλο δεικτη. Απο την αλλη τα premium contact 2 απο οτι καταλαβα υστερουνε σε διαρκεια.Ναι ειναι πολυ χαλια στο βρεγμενο. Βασικα την 1 φορα που θα τα χρειαστεις στο βρεγμενο δεν θα ειναι εκει για να σε βοηθησουν. Μην φανταστεις οτι γλιστρανε και ψαχνεις τ αμαξι... απλα αν χρειαστει να φρεναρεις ή να αλλαξεις κατευθυνση, κλαφτα... [απο δικη μου εμπειρια στο λεω, (παει η ζαντα)]
Κατα τα αλλα κορυφαια στο στεγνο, κορυφαια στην καταναλωση.Κοιτα τωρα με την διαρκεια υπαρχει θεμα. Γομα δε θα δεις να χανουν, αλλα μετα το 2ο καλοκαιρι η αποδοση τους πεφτει δραματικα.
Τα premium contact 2 ειναι πολυ καλη επιλογη γενικα. Θεμα διαρκειας δεν υπαρχει αφου σου ειπα τα energy saver οταν θα τα αλλαξεις γομα δε θα εχουν χασει, σα καινουργια θα ναι απλα ξεραμενα. Τα premium contact 2 θα τα αλλαξεις οταν χασουν την γομα τους.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Ναι ειναι πολυ χαλια στο βρεγμενο. Βασικα την 1 φορα που θα τα χρειαστεις στο βρεγμενο δεν θα ειναι εκει για να σε βοηθησουν.Τη 2;
(Μόνο εγώ τα βρίσκω άθλια στο στεγνό;)
-
Μην φανταστεις οτι γλιστρανε και ψαχνεις τ αμαξι... απλα αν χρειαστει να φρεναρεις ή να αλλαξεις κατευθυνση, κλαφτα... [απο δικη μου εμπειρια στο λεω, (παει η ζαντα)]
Κατα τα αλλα κορυφαια στο στεγνο, κορυφαια στην καταναλωση.Που να γλιστραγανε κιολας δηλαδη, θα σταματαγαν ολοι στις 10 τουμπες!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ναι ειναι πολυ χαλια στο βρεγμενο. Βασικα την 1 φορα που θα τα χρειαστεις στο βρεγμενο δεν θα ειναι εκει για να σε βοηθησουν.
Τη 2;
(Μόνο εγώ τα βρίσκω άθλια στο στεγνό;)
Την μια φορα εννοω, οχι την πρωτη. (1,1η)
Εξαρτωνται απειρα απο το πως τα ζοριζει το αμαξι. Απ ο,τι εχω καταλαβει θελουν αμαξι που να ευνοει τις κλισεις... Στην 146 ηταν αψογα στο στεγνο. Βεβαια ειναι το ανωμαλο στησιμο των Alfa... Τρεχα γυρευε..
-
γεια σε ολη την παρεα, νεο μελος εδω
εχω ενα 407 και πρεπει να του αλλαξω λαστιχα με διασταση 205/60/16 (ακριβη διασταση ομολογουμενως)
τα οικονομικα ειναι χαλια και πρεπει να κοιταξουμε πρωτα την οικονομια (δεν το θελω αλλοστε για αγωνες,κλασικο οικογενειακο αυτοκινητο με χαλαρες ταχυτητες)
φοραω τωρα dunlop fast responce και ειμαι ικανοποιημενος μιας και κρατανε ακομη ανετα μετα απο 76 χιλιαδες χιλιομετρα...
χαλβαδιαζω λογω τιμης... κορεατικα και κινεζο-ευρωπαικα λαστιχα φτηνων εταιριων οπως η barum,kleber,nankang,kuhmo,hankook σε τιμες απο 300 εως 400 ευρουλακια.
τι εχει να προτεινει η κοινοτητα?
ευχαριστω εκ των προτερων , Δημητρης -
Ο χρήστης voidok έγραψε:
...
χαλβαδιαζω λογω τιμης... κορεατικα και κινεζο-ευρωπαικα λαστιχα φτηνων εταιριων οπως η barum,kleber,nankang,kuhmo,hankook σε τιμες απο 300 εως 400 ευρουλακια.
τι εχει να προτεινει η κοινοτητα?
ευχαριστω εκ των προτερων , ΔημητρηςΚαλως ήρθες στο φορουμ Από τις εταιρείες που αναφέρεις παραπάνω, έχω ακούσει πολύ καλές εντυπώσεις για τα Hankook
-
Ετσι ρωτάω,
και γιατι δεν βάζεις τα ίδια, που έχεις ας πούμε και μια 'εμπειρία' στη χρήση τους??Δεν έχω υπόψη μου για την ίδια διασταση, αλλα με φίλο που ψάξαμε για το δικό του μας έλεγαν continental με 360 και πιο δεύτερες' μαρκες με 320.... για 40 € δεν το συζητήσαμε....
εσύ για ποση διαφορά σε € μιλας οι 'καλες' μαρκες απο τις πιο 'παρακατιανές'? μπάς και η διαφορά δεν ειναι τοοοοσο μεγάλη?
μπας και ειναι 'κουφια η ώρα' ένα μεροκάματο φαναρτζή? -
καλως σας βρηκα και ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.
η διασταση που φοραω ειναι μυστηρια και ειναι 100-150 ευρω κατω απο την διαδεδομενη των 205/55/16 (τι σου κανει αυτο το ''5'' στο προφιλ).τα dunlop θα τα εβαζα παλι ευχαριστως αλλα κυμαινονται γυρω στο 500αρικο και ειναι πολλα για τη δεδομενη στιγμη(ή θα βαλω ακριβα λαστιχα και δεν θα πληρωσω την πρωτη δοση του χαρατσιου της ΔΕΗ ή βαζω κατι φτηνοτερο και ελπιζω να βφω ευρω για να πληρωσω και τη δευτερη δοση :Ρ) -
Στη θέση σου και με βάση αυτά που έχω διαβάσει θα δοκίμαζα το Barum Bravuris 2, γύρω στο 400άρι. Σε όσα τεστ εχω δει θεωρείται αξιοπρεπέστατο. Οπότε, για την απλή χρήση που το θες, υποθέτω ότι θα είναι μια χαρά.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Διασταση;185/60/14
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Στη θέση σου και με βάση αυτά που έχω διαβάσει θα δοκίμαζα το Barum Bravuris 2, γύρω στο 400άρι. Σε όσα τεστ εχω δει θεωρείται αξιοπρεπέστατο. Οπότε, για την απλή χρήση που το θες, υποθέτω ότι θα είναι μια χαρά.+1
Επισης και τα kleber παιζουν δυνατα λογω μισελεν! -
Για το 407, παραπάνω, θα συμφωνήσω με τον Σπύρο (S3). Δυστυχώς είναι λιγάκι δύσκολη διάσταση. Πάντως και τα Conti Premium Contact 2 δε νομίζω ότι είναι πανάκριβα, για δες τα. Ενώ είμαι υπέρ της Hankook δε λέω γι' αυτά, γιατί απλά δεν έχω γνώμη γι' αυτά που βγαίνουν σ' αυτήν τη διάσταση.
Για το Fiesta παίζουν επίσης Conti PC2, όπως και Toyo CF1, Yokohama c.drive 2 κτλ...
-
Τα premium contact 2 ειναι πολυ καλη επιλογη γενικα. Θεμα διαρκειας δεν υπαρχει αφου σου ειπα τα energy saver οταν θα τα αλλαξεις γομα δε θα εχουν χασει, σα καινουργια θα ναι απλα ξεραμενα. Τα premium contact 2 θα τα αλλαξεις οταν χασουν την γομα τους.
Έχοντας χρησιμοποιήσει Energy (τα απλά, όχι saver) και Continental Premium Contact 2, θα συμφωνήσω.
Τα Energy ξεραίνονταν πολύ γρήγορα, σπινάριζαν στις ανηφόρες με μέτρια άσφαλτο, με βροχή δε φοβόσουν ότι θα σε έπαιρνε η κάτω βόλτα, δύσκολα ξεκινούσες με αρκετό πατινάρισμα.
Τα PC2 είναι πολύ καλύτερα, κρατάνε ικανοποιητικά στην τριετία, δεν έχουν προβληματίσει. Θα τα ξαναβάλω για καθημερινή χρήση. -
λοιπον ρωτησα σημερα για τα barum bravuris και οι λαστιχαδες μου προτειναν αντι για αυτα τα matador mp44 στα 370 ευρουλακια (τα χρησιμοποιουν οι ταξιτζηδες λεει και ξερουν καλυτερα lol) και απο κανα 2 τεστ που ειδα δεν ειναι και ασχημα τα matador...
τι αλλο θα μπορουσα να δω σε αυτη την τιμη (εως 400 ευρω) ? -
Ποιο μοντέλο hankook ταιριάζει σε κόρσα 1.4 (σοφτ οδήγηση, να ναι μαλακό)?
Είναι πιο οικονομικά από τα πιο ¨επώνυμα'? -
Hankook Ventus Prime 2 K115
Ψαξε λιγες σελιδες πισω αυτα που εχω γραψει εγω γι αυτο το ελαστικο.
Ειναι πιο οικονομικο ναι.
-
Έχουμε καμία άποψη για τα Continental Eco Contact 5 ??? Για 195/60/15 ενδιαφέρομαι.
Είναι νομίζω αρκετά καινούργια και δεν βρίσκω πολλές απόψεις...
Μονο στο http://www.tyrereviews.co.uk/ βρήκα και λέει ότι είναι λίγο καλύτερα από τα Eco Contact 3 και αρκετά καλύτερα σε κράτημα. Αλλά θέλω παραπάνω πηγές. -
Δε βάζεις τα premium contact 2 καλύτερα;
Sent from my NEO V using Tapatalk.
-
Παιδιά είμαι ανάμεσα σε Continental Premium Contact 2 και Michelin Energy Saver σε διάσταση 205/55-R16 σε ένα MAZDA 3 1.6L του 2007.
Τώρα φοράω τα Conti PC 2 και είμαι ευχαριστημένος αλλά επειδή στην δουλειά μου, μου δίνουν ένα opel astra 1.4 με τα saver, μου άρεσαν λόγω της άνεσης τους και του αθόρυβου προφιλ τους.
Είδα και το παρακάτω συγκριτικό στους 4Τ και μάλλον πάω για τα saver.
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=12664Οδηγώ κυρίως μέσα και γύρω από την πόλη και κανά 2-3 ταξιδάκια εκτός.
Ποια είναι η γνώμη σας;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]