-
geia sas paidiaaaa!! xthes phra diplwma k mphka na enhmerwthw..
-
παιδια βρηκα μια πολυ καλη εφαρμογη για τον υπολογισμο των τελων κυκλοφοριας.. εξοδααα εξοδααα!! http://ypologismos.gr/Τέλη_Κυκλοφορ�%A F%CE%B1%CF%82
-
Ο χρήστης tzinaki50 έγραψε:
geia sas paidiaaaa!! xthes phra diplwma k mphka na enhmerwthw..με τι βαθμό το πήρες???????
-
Ο χρήστης tzinaki50 έγραψε:
geia sas paidiaaaa!! xthes phra diplwma k mphka na enhmerwthw..Καλως ηλθες αλλα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish. [mod]
παιδια βρηκα μια πολυ καλη εφαρμογη για τον υπολογισμο των τελων κυκλοφοριας.. εξοδααα εξοδααα!! http://ypologismos.gr/Τέ�%B ... F%CF%81%CE%A F%CE%B1%CF%82
Tι σχεση εχει αυτο με το θεμα ;
-
Έλα ρε Μπιλλ, μην είσαι αυστηρός...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Έλα ρε Μπιλλ, μην είσαι αυστηρός...Ζηση (απλα παιρνω το ποστ σου σαν αφορμη) εχω αγανακτησει με πολλους καινούργιους χρηστες ,ποσταρουν οπου βρουν τα πιο απιθανα ερωτηματα,γραφουν με greeklish ενω ο κανονισμος που αποδεχονται με την εγγραφη τους το απαγορευει,ανοιγουν θεματα που με μια απλη αναζητηση θα εβρισκαν οτι ηδη υπαρχουν.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ζηση (απλα παιρνω το ποστ σου σαν αφορμη) εχω αγανακτησει με πολλους καινούργιους χρηστες ,ποσταρουν οπου βρουν τα πιο απιθανα ερωτηματα,γραφουν με greeklish ενω ο κανονισμος που αποδεχονται με την εγγραφη τους το απαγορευει,ανοιγουν θεματα που με μια απλη αναζητηση θα εβρισκαν οτι ηδη υπαρχουν.
Έχεις αγανακτήσει δλδ με τους τρόπους ενός συνήθη, αδαή, νέου χρήστη, ε;
Θα μάθει σιγά - σιγά
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Ζηση (απλα παιρνω το ποστ σου σαν αφορμη) εχω αγανακτησει με πολλους καινούργιους χρηστες ,ποσταρουν οπου βρουν τα πιο απιθανα ερωτηματα,γραφουν με greeklish ενω ο κανονισμος που αποδεχονται με την εγγραφη τους το απαγορευει,ανοιγουν θεματα που με μια απλη αναζητηση θα εβρισκαν οτι ηδη υπαρχουν.
Έχεις αγανακτήσει δλδ με τους τρόπους ενός συνήθη, αδαή, νέου χρήστη, ε;
Θα μάθει σιγά - σιγά
Οταν το ιδιο συμβαινει καθε μερα καπου αγανακτεις(βαρια λεξη;ισως εχεις δικιο και ανακαλω).Αλλωστε δεν ειναι δυσκολο να ακολουθεις καποιους κανονες οταν μπαινεις σε ενα νεο χωρο.Κανω λαθος;Κανενας δεν ηξερε πριν μπει.Ολοι διαβασαμε και μαθαμε.
Αλλωστε στο απο πανω μελος εγινε συσταση για τα greeklish ως mod και αναρωτιεμαι ως χρηστης τι σχεση εχει με το παρων θεμα το λινκ που εβαλε,το οποιο λινκ το εβαλε και σε αλλο παλι ασχετο θεμα ,σπαμ; -
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Έλα ρε Μπιλλ, μην είσαι αυστηρός...Ο συγκεκριμένος βέβαια σπαμμαρε όλο το φόρουμ με τοβ σύνδεσμο του, αλλά υγεία.
Sent from my Atrix using smoke signals.
-
Δεν το ξερα. Πάσο
-
Γιατι τοσος θορυβος και οχλαγωγια ρε παιδια; Μεχρι εδω ακουγεστε.
Καλως σας βρηκα και παλι μετα απο πολλους μηνες τεχνικων δυσκολιων. -
πφφ ένα troll μπήκε είδατε γυναικείο nick και ξαφνικά ξύπνησαν όλοι τουλάχιστον λειτουργεί το σύστημα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
geia sas paidiaaaa!! xthes phra diplwma k mphka na enhmerwthw..
με τι βαθμό το πήρες???????
-
Χαιρετω ολα τα παιδια του φορουμ. Εχω δυο αυτοκινητα, μια BMW 318i E46 valvotronic cabrio (2000 cc, αχ βαχ!!) και ενα Golf mkV Tsi.
-
καλημέρα.
Δεν έχω βρει ακόμα πού ή πώς πρέπει να ανεβάσω ένα θέμα που προέκυψε πρόσφατα και ψάχνω απεγνωσμένα για λύση.
Θα το θέσω εδώ με την ελπίδα ότι ο διαχειριστής θα το μεταφέρει στην κατάλληλη θέση και δεν θα το διαγράψει.
Για αυτοκίνητα ΙΧΕ με 6ψήφιες πινακίδες κυκλοφορίας,υπάρχει νόμος ή διάταξη που να απαγορεύει σήμερα την κυκλοφορία τους με αυτές τις πινακίδες ?
[Έχω ενα BMW 1800\1969,1ο χέρι,άρτιο και πρόσφατα στον έλεγχο ΚΤΕΟ μου ζήτησαν να αλλάξω πινακίδες με σύγχρονες,με την αόριστη προφορική αιτιολογία ότι οι 6ψήφιες έχουν καταργηθεί,αλλιώς δεν θα μου δώσουν το σήμα.]Ευχαριστώ.
-
Καλως ήρθες φίλε. Ρώτα καλύτερα στην ενότητα των κλασσικών του φόρουμ, εκεί θα το δουνε περισσότεροι και θα σου απαντήσουν.
viewforum.php?f=16
-
καλώς σας βρήκα !
ευχαριστώ.
το έβαλα. -
Καλησπέρα. Αν και χρόνια αναγνώστης των 4Τ (20), τώρα αποφάσισα να γραφτώ στο forum.
Παρακολουθώ εδώ και καιρό την ενότητα με τα κλασικά. -
καλησπερα!!!!!διαβαζω αρκετο καιρο τους 4τ και αποφασισα να γινω πιο ενεργος.εχω ενα mitsubishi colt 1.3 cz3 του 2006 και ψαχνω για diesel οικογενειακο.(αυτα στο αναλογο ποστ).....
-
Καλώς ήρθατε παιδιά!
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!