-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Χειρότερο και απο BMW σειρά 3, ήταν ένα παλιό Rover sedan που δέν θυμάμαι το μοντέλο. Με το ζόρι το ξεπάρκαρα, πόσο μάλλον να το οδηγούσα για μεγάλη απόσταση.
Για να λες Rover sedan παλιό μάλλον εννοείς κάποιο από την σειρα 400, ή το 414 ή το 416. Τι να πω και εγώ που το είχα 10 χρόνια και έχουμε σχεδόν το ίδιο ύψος και τα ίδια κιλά? Ξαπλωμένος έπρεπε να οδηγάς. Αλλά σου έδινε την εντύπωση ότι ό κώλος σου σερνόταν στην άσφαλτο, ούτε roadster δεν είναι έτσι. Αλλά δεν είναι μόνο το Rover, όλα τα Honda εκείνης της εποχής έτσι ήταν(για όσους δεν το ξέρουν τότε τα Rover χρησιμοποιούσαν τα περισσότερα μηχανικά μέρη από το Honda Civic).
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Krusenstern
τι να πω ρε παιδιά, εγώ 180 είμαι και με ψηλά πόδια για το ύψος μου, αλλά με τέρμα πίσω κάθισμα, συμπλέκτη δεν φτάνω να πατήσω....Σπύρος
Σπυρο,
εχει το yaris ρυθμιζόμενο καθ' ύψος κάθισμα??Οι εκδόσεις Sol και TSport διαθέτουν ρύθμιση καθ' ύψος.
-
σωστό Μάνο, αλλά από face-lift και μετά αν δεν κάνω λάθος. Το δικό μου είναι Terra Plus του 99'
Σπύρος
-
...
-
Το Υaris Verso έχει απίστευτους χώρους, βασική αιτία που το προτίμησα από την προηγούμενη Corolla Verso το 2002 όταν το απέκτησα, λόγω οικογένειας. Πήγαμε camping Πέρυσι χωρίς σχάρα οροφής!! με δύο παιδιά 2 και 6 ετών...
Σεβαστοί χώροι αλλού
Civic πεντάθυρο (θα το έπαιρνα αν είχε άλλο αντιπρόσωπο, ο νοώννοείτω...)
Merc Vaneo
H νέα A class αν δεν της είχαν ρίξει στα αυτιά τιμολογιακά - δεν έχουν το θεό τους...
Renault Grand Scenic II
Υ.Γ. Είμαι άτυχος... όλα τα αμάξια που μου αρέσουν έχουν αντιπροσωπείες της συμφοράς -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Απο roadster, σε MX-5 χωράω μόνο με ανοιχτή κουκούλα, σε Ζ3 είμαι οριακά και σε MR2 είμαι άνετα....Συμφωνώ απόλυτα!! Να προσθεσω και για το MG TF πως ειναι δραματικά στενάχωρο (ισως πιο πολυ απ'ολα τα παραπάνω) ακομα και για ατομα με υψος γυρω στο 1,80...
-
To Yaris για την κατηγ. του είναι αρκετά καλό όμως δεν συγκρίνεται με το Punto ,μιλάω ιδιαίτερα για την πρώτη γενιά το οποίο είναι φοβερό όσο αφορα τους χώρους. Οσο αφορά αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας το Fiat Multipla με μήκος 4 και κάτι πολύ λίγο έχει τους μεγαλύτερους χώρους για 6 άτομα
Εσωτερικοί χώροι αυτοκινήτων