-
Ξερω οτι δεν υπαρχουν αυτες μονο οι επιλογες, αλλα εγω σε αυτες εχω καταληξει. Προφανως, δεχομαι και οποιαδηποτε αλλη προταση, κατα προτιμηση τεκμηριωμενη, χωρις τις κλασσικες προκαταληψεις. Η καρδια μου λεει το Abarth punto evo, καινουργιο, αλλα η λογικη προσταζει Ibiza Cupra. Βρισκομαι ενα βημα πριν τη παραγγελια του Abarth, αλλα ηθελα να ακουσω και αποψεις απο ανθρωπους πιο εμπειρους στο χωρο. Εγω ειμαι νεος ακομα..
-
Ξερω οτι δεν υπαρχουν αυτες μονο οι επιλογες, αλλα εγω σε αυτες εχω καταληξει. Προφανως, δεχομαι και οποιαδηποτε αλλη προταση, κατα προτιμηση τεκμηριωμενη, χωρις τις κλασσικες προκαταληψεις. Η καρδια μου λεει το Abarth punto evo, καινουργιο, αλλα η λογικη προσταζει Ibiza Cupra. Βρισκομαι ενα βημα πριν τη παραγγελια του Abarth, αλλα ηθελα να ακουσω και αποψεις απο ανθρωπους πιο εμπειρους στο χωρο. Εγω ειμαι νεος ακομα..
-
-
Γιατι η λογικη προσταζει το cupra?
-
ΩΧ! Την ηλικία τι τη θες και τη γράφεις? Τώρα τα θελες και τα παθες...
Abarth Punto Evo και προσεχώς Εssesse. Πιο ξεχωριστό, πιο σπάνιο, πολύ πιο όμορφο, πιο οδηγοκεντρικό.
-
Punto
Δεν το χω οδηγησει αλλα απ οσο ξερω ειναι ποιο απολαυστικο στην οδηγηση.
-
οκ εχεις δικιο για την ηλικια. απλα ειμαι νεος οδηγος
-
+1 στο Punto. Ετσι, από συναίσθημα!
-
Ο χρήστης georgepb έγραψε:
Ξερω οτι δεν υπαρχουν αυτες μονο οι επιλογες, αλλα εγω σε αυτες εχω καταληξει. Προφανως, δεχομαι και οποιαδηποτε αλλη προταση, κατα προτιμηση τεκμηριωμενη, χωρις τις κλασσικες προκαταληψεις. Η καρδια μου λεει το Abarth punto evo, καινουργιο, αλλα η λογικη προσταζει Ibiza Cupra. Βρισκομαι ενα βημα πριν τη παραγγελια του Abarth, αλλα ηθελα να ακουσω και αποψεις απο ανθρωπους πιο εμπειρους στο χωρο. Εγω ειμαι μολις 18.πουντο πανεύκολα... δεν έχω οδηγήσει το evo ss αλλά το abarth ss ήταν κόλαση...
-
Και ειναι και κουκλι το puntακι.Τωρα αναμενω αυτους που θα μπουν και θα που κατηγορηματικα οτι σαν 18χρονος παρε κατι με 36 αλογα
-
Ναι απλά τώρα έδωσες τροφή για σχόλια του τύπου 'στα 18 έπρεπε να χεις πατίνι και όχι hot-hatch των 20.000€', 'θα σκοτωθείς', 'αμάξι με τα λεφτά του μπαμπά', 'το πρώτο αμάξι πρέπει να είναι μεταχειρισμένο', 'μάθε πρώτα στο αυτοκίνητο της οικογένειας και παίρνεις μετά δικό σου' κτλ κτλ
You get the point φαντάζομαι...
-
Nα προσθεσω και το κλασσικο...''Το vectra του μπαμπα σου το χεις φτασει στα ορια του και ψαχνεις κατι παραπανω?''
-
ενταξει, με 106 ξεκινησα, αλλα για καποιους λογους οι δικοι μου εκριναν οτι τωρα πρεπει να αγορασθει ενα αυτοκινητο. εχει το vectra γκαζι για λιωσιμο?
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Nα προσθεσω και το κλασσικο...''Το vectra του μπαμπα σου το χεις φτασει στα ορια του και ψαχνεις κατι παραπανω?'' -
Μιλαμε ομως για ενα συγχρονο γρηγορο και οχι για punto gt του 96.
Αν εχεις τα μυαλα στο κεφαλι δεν υπαρχει προβλημα.Ο ξαδερφος μου στα 18 ειχε παρει rover 620ti αλλα δεν επαθε τιποτα παρολο που το παταει το γκαζι (οπου μπορει και τον παιρνει). -
Μήπως ο ξάδερφός σου σπούδαζε Νομική στην Κομοτηνή?
-
μια χαρά είναι και το πούντο και το κούπρα για 18χρονο...
άνετα , ασφαλής, με τα esp τους κλπ κλπ... -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μήπως ο ξάδερφός σου σπούδαζε Νομική στην Κομοτηνή?Τσουκου.
-
Είπα να ρωτήσω...λέω πόσοι πιτσιρικάδες ανά την Ελλάδα μπορεί να κυκλοφορούσαν με 620ti...
-
Ο χρήστης georgepb έγραψε:
Ξερω οτι δεν υπαρχουν αυτες μονο οι επιλογες, αλλα εγω σε αυτες εχω καταληξει. Προφανως, δεχομαι και οποιαδηποτε αλλη προταση, κατα προτιμηση τεκμηριωμενη, χωρις τις κλασσικες προκαταληψεις. Η καρδια μου λεει το Abarth punto evo, καινουργιο, αλλα η λογικη προσταζει Ibiza Cupra. Βρισκομαι ενα βημα πριν τη παραγγελια του Abarth, αλλα ηθελα να ακουσω και αποψεις απο ανθρωπους πιο εμπειρους στο χωρο. Εγω ειμαι νεος ακομα..Εγω αν ήμουν στη θέση σου θα έπαιρνα ένα εκ των polo gti 5-θυρο με 19990€(+ πανοραμική και bi-xenon leds) ή mito qv.Και τα δύο έχουν ρύπους και τέλη κάτω από 140€,ενώ αυτά που λές έχουν παραπάνω .Από τη στιγμή που ένα polo gti δεν είναι σημαντικά ακριβότερο από το cupra(γύρω στο 1000άρικο μόνο και βγαίνει και πεντάθυρο που αργά ή γρήγορα θα θέλεις,και εγώ 5-θυρο θα το ήθελα το fiesta s αλλά δεν έβγαινε) και το ίδιο και η mito qv από το punto abarth θα προτιμούσα alfa ή vw και για λόγους κύρους και καλύτερης μεταπώλησης από ένα fiat-seat.Από ότι λένε και αρκετοί δοκιμαστές το polo gti έχει καλύτερο software στο dsg από το cupra ενώ δεν είναι και τόσο σκληρό.Το πιο γρήγορο από όλα να ξες είναι το polo gti .Από την άλλη μια alfa δεν νομίζω ποτέ να είναι χειρότερη οδηγικά από ένα fiat-abarth.Εγώ μάλλον θα έπαιρνα το polo 5d gti και αργότερα θα έβαζα και μια καλή after market ρυθμιζόμενη ανάρτηση Σχεδιαστικά πάντως και όχι μόνο μου αρέσει πιο πολύ από όλα το ds3 thp 156,αλλά αυτό είναι 16άρι και έχει παραπάνω τεκμήριο.
Abarth punto evo ή Ibiza Cupra