Φίλε Pano το μυστικό για το SAXO και όλα τα Γαλλικά είναι να βρεις καλό συνεργείο. Συνεργείο που να έχει διάθεση να φτιάχνει αυτοκίνητα και όχι να χαλάει.
Γιατί το λέω αυτό; Γιατί έχω εμπειρία ότι π.χ. πολλά επίσημα συνεργεία επίτηδες προκαλούν βλάβες ή φθορές σε παλιά οχήματα ώστε να προκαλούν τον ιδιοκτήτη για απόσυρση και αγορά καινούριου. Και δυστυχώς η εμπειρία μου αφορά SAXO.
Οπότε δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο συνεργείο. Θα πρότεινα πρώτα να βρεις καλό συνεργείο, να τους γνωρίσεις και μετά να τους πας από εκεί για έλεγχο το SAXO που θα βάλεις στο μάτι.
Από εκεί και πέρα προσπάθησε να εντοπίσεις SAXO που να είναι όσο γίνεται ποιο εργοστασιακό. Π.χ. οι εργοστασιακές αναρτήσεις είναι μία χαρά και το κινούν ιδιαίτερα σβέλτα και με ασφάλεια χωρίς να χάνει σε άνεση (κοπανήματα κλπ...)
Ωστόσο κυκλοφορούν πολλές after market αναρτήσεις (ελατήρια+αμορτισέρ κλπ...) που κάνουν καλή δουλειά.
Ωστόσο ρόλο παίζει το τι θέλει ο καθένας και τι χρήση κάνει.
Αν βρεις χαμηλωμένο SAXO με αλλαγμένη ανάρτηση θα πρέπει να γίνει πολύ καλός έλεγχος σε ειδικευμένο συνεργείο.
Δυστυχώς όμως επειδή το μοντέλο είναι παλιό, δύσκολα, πολύ δύσκολα θα βρεις απείραχτο αυτοκίνητο... Όλο και κάτι θα έχουν όλα π.χ.κάποια ζάντα, κάποιο ελατήριο, κάποιο αμορτισέρ.
Βρες καλό συνεργείο να μπορείς να κάνεις καλό έλεγχο και μετά θα είσαι ok. Σε αυτό επικεντρώσου.
Που σημαίνει ότι θα βρεις μεταχειρισμένα από ιδιώτες θα τους παίρνεις τηλέφωνο και θα τους λες:
' ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΜΕΤΡΗΤΑ, αλλά ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩ, ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΛΑ.'
Όποιος δεν κολλήσει και έρθει τότε σημαίνει ότι εμπιστεύεται το SAXO του...
υ.γ. Αθήνα μένεις;