Nov 28, 2011, 8:27 PM

Καλησπερα σας παιδια ,αλλο ενα θεμα απο μενα( )για την αγορα αυτοκινητου και πραγματικα ζηταω συγγνωμη που φορτωνω το φορουμ ,αλλα πιστευω να με καταλαβαινεται ,ως νεος που ειμαι και αμαθος και παρορμητικος.Λοιπον στο θεμα μας παλι που ειναι η αγορα ενος απο τα δυο αυτα αυτοκινητα ,αλλα εδω αλλαζει το πραγμα αφου δεν ειναι απο αγνωστους ιδιωτες αλλα απο φιλους μου και γνωστους μου που τα πουλανε ο καθενας για τον λογο του (ο ενας θελει να παρει κατι μεγαλυτερο,και ο αλλος λογω οικονομικων προβληματων),πηγα και τα ειδα απο κοντα και τα τρια μαμα ,με καλη συντηρυση και με σωστη οδηγηση(τελικα δεν ειναι ολοι οι νεοι ιδιοι).το σαξο ειναι φουλ μαμα με εξτρα συναγερμο και ολα τα αλλα φουλ μαμα( )το σουζουκι ειναι και αυτο μαμα με εξτρα συναγερμο,ξενον και φιμε και το δευτερο σουζουκι ειναι φουλ μαμα απλα εχει μια ανοξειδωτη εξατμιση απο μπροστά μέχρι πίσω και φιλτρο και ξενον . Εγω θα σας πω τι εχω ακουσει για αυτα τα μοντελα και τι ξερω ,αφου ακομα δεν ξερω σε ποιο να γυρω ,και αν ειναι πειτε τις δικες σας γνωμες . Suzuki Swift gti 1.3 93' με 122.000 χλμ και 97' με 114.000 χλμ + σκυλι ,δυνατο μοτερ,ελαφρυ ,ιαπωνικο,αξιοπιστο,ομορφο,πολυ καλο αεροδυναμικο σχημα
-παλιο(αν και δεν ειναι παντα μειων),εχω αγνοια για την οδικη συμπεριφορα του
Citroen Saxo VTS 1.6 99' με 90.000 χλμ
+ελαφρυ,γρηγορο,ομορφο,4 θεσεις,καλος κινητηρας,καλη οδικη συμπεριφορα
-εδω η αποψεις ειναι 50-50 αλλοι λενε οτι ειναι αξιοπιστο και αλλοι οτι τους βγαζει προβληματα,εχω ακουσει οτι λογω ελαφρυων αναρτησεων ωστε να ειναι βολικο μεσα στην πολη στις στροφες (δηλ. σε επαρχιακο δρομο)εχω κινδυνο υπερστροφης αλλα με ψυχραιμια διωρθωνεται αλλα σε απειρο οδηγο μπορει να του προκαλεσει προβλημα.
Πειτε τις γνωμες σας για αυτα τα δυο μοντελα και ποιο θα παιρναται εσεις αν σας τα προτεινανε .Ευχαριστω για την οποια απαντησεις σας προκαταβολικα και για την ενασχοληση σας.