-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
χειρολαβη απο φερετρο;Καλή προσπάθεια αλλά όχι...!
Λίγη φαντασία ακόμη... -
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
χειρολαβη απο φερετρο;
Καλή προσπάθεια αλλά όχι...!
Λίγη φαντασία ακόμη...Μοιάζει με αυτό που χρησιμοποιούμε για να κτυπάμε την εξώπορτα σπιτιου...
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
χειρολαβη απο φερετρο;
Λίγη φαντασία ακόμη...Μοιάζει με αυτό που χρησιμοποιούμε για να κτυπάμε την εξώπορτα σπιτιου...
Για να σας φύγει η απορία είναι από ανεμιστήρα οροφής τα μπρούτζινα που συνδέουν τα πτερύγια με το μοτέρ....
Καλοοοό?
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
χειρολαβη απο φερετρο;
Για να σας φύγει η απορία είναι από ανεμιστήρα οροφής τα μπρούτζινα που συνδέουν τα πτερύγια με το μοτέρ....
Καλοοοό?
τι εκανε ο ανθρωπας!! (αλλά και τι βρηκες και εσυ....)
-
Εεε είπαμε θέλει φαντασία και ο κατασκευαστής έχει μπόλικη!!
-
Ξεκινά πάλι η παραγωγή του ελληνικού αυτοκινήτου «PONY»
-
Ο χρήστης abarth έγραψε:
Ξεκινά πάλι η παραγωγή του ελληνικού αυτοκινήτου «PONY»Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι η παλιά καλή εποχή του Pony.Πάντως μακάρι να βγει καλό, αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο όμορφο όσο τότε
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Ξεκινά πάλι η παραγωγή του ελληνικού αυτοκινήτου «PONY»
Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι η παλιά καλή εποχή του Pony.Πάντως μακάρι να βγει καλό, αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο όμορφο όσο τότε
Καλα και ομορφο δεν το ελεγες .
-
Τσ τσ τσ ....ειναι σαν να λες οτι η Μεργκελ δεν ειναι κουκλαρα ........ τι ειπες τωρα ?
-
-
Αν το ντιζελ βγαινει με a/c πιθανον να παρω 1 για συλλεκτικους και...πατριωτικους λογους.
-
Αν έχει λόγικο κόστος απόκτησης και σύντήρησης θα πετύχει. Τώρα αν δεν έχει ηχομόνωση η καμπίνα ή δεν έχει πολύχρωμα καθίσματα ή δεν πιάνει 180km/h δέ νομίζω ότι θα πειράξει τον υποψήφιο αγοραστή-επαγγελματία στον οποίο απευθύνεται.
-
Το θέμα είναι τι θεωρεί η αγορά λογικό κόστος απόκτησης/χρήσης για το συγκεκριμένο μοντέλο και αν με το ποσό αυτό μπορεί να είναι κερδοφόρο.
-
Εδω δεν πηρε το tata αδεια για να πωλειται στην Ευρωπη σιγα μην παρει το pony
-
Aναρωτιέμαι πόσο εφικτή είναι η παραγωγή του νέου Πόνυ. Η Εταιρεία είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Στον τελευταίο ισολογισμό που έχω δει είχε σχεδόν μηδενικά έσοδα και κόστος το μισθό ενός φύλακα. Μακάρι όλα αυτά να μην είναι μόνο ευσεβείς πόθοι του ιδιοκτήτη! Παρεμπιπτόντως ο ίδιος ήταν αντιπρόσωπος της Τατά....
-
Μην ανυσηχείς, υπάρχει λύση:
http://www.namco.gr/index.php?option=co ... &Itemid=41
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μην ανυσηχείς, υπάρχει λύση:http://www.namco.gr/index.php?option=co ... &Itemid=41
Tώρα δέσαμε!!!!
-
Παντως τα μπροστινά φανάρια και γενικώς η μάσκα του μου θυμίζει έντονα το kia pride...
-
Ο χρήστης jdc έγραψε:
Παντως τα μπροστινά φανάρια και γενικώς η μάσκα του μου θυμίζει έντονα το kia pride...Από εκεί προέρχονται
-
Τελικά αγόρασε κανένας από εδώ ομόλογα ΝΑΜΚΟ?
Ελληνικές κατασκευές