-
Διατίθεται πλέον και 2.0 TDI 143 hp με 42.400.
-
Αγαπητοί μου .... Κιουπενταδες .
Η φτώχεια και η κρίση , θέλουν ΚΑΛΟΠΈΡΑΣΗ !!!
Προτείνω ΕΚΔΡΟΜΉ - χειμερινή συνάντηση του club - γνωριμία νέων μελών κλπ κλπ
Τόπος : Ελατη - Περτουλι Τρικάλων
Ξενώνας τύπου : http://www.booking.com/hotel/gr/dristel ... a6314c95X1
Κι ετς
Ημερομηνία : π σ κ Τέλη Ιανουαρίου Πχ : 20 - 21 - 22 .
Η ημερομηνία και η τοποθεσία επιλέχθηκαν μετά απο μυστικες τηλεφωνικές επικοινωνίες των ιδρυτικων μελών αυτού
Του φόρουμ (και συμμετασχοντων στην προηγούμενη εκδρομη . )Η λίστα ξεκινάει κάπως έτσι
- Leftgalan 2 άτομα + 2 παιδιά
- Aris07 (επίσης)
- Newborn (έχει γράψει κανά δυο φορές αλλά τον αποπηρατε )
- ..... Περιμένω .... Dimgoul ..... Azor ..... Tasos510 .... Skek ....και όσοι πιστοί ....
Είμαι προετοιμασμένος βέβαια και για πολλές δικαιολογίες ... Αλλά προτιμώ καθαρές κουβέντες του τύπου : ΔΕΝ ΈΧΩ ΛΕΦΤΑ ..κλπ και όχι : είναι άρρωστος ο μικρός .... Έχει γενέθλια η πεθερά μου κλπ κλπ
Δεν έχω βγάλει ακόμα το προγράμμα , αλλά να είστε σίγουροι ότι θα έχει μουσική , φαΐ , λίγο περπάτημα , συναρπαστική οδήγηση και πολυ ξεκούραση .
Λοιπόν άντε κουνηθειτε να βλέπω λίστες να γεμίζουν !
-
Δεν έχω λεφτά!
-
Εγώ τι να πω που δεν έχω καν Q5?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν έχω λεφτά!Ναι γιατί αν είχες θα ρχοσουνα με τους ΓΈΡΟΥΣ ?
-
Θα ερχόμουν. Αλήθεια. Για να μη λέτε ότι σας σνομπάρω.
Αλλά:
1ον δεν υπάρχει ΜΙΑ!
2ον 10 Φλεβάρη πάω Λονδίνο για Black Keys οπότε όλο το χρήμα πάει εκεί
3ον έχω πάει άπειρες φορές Περτούλι γιατί από κει είναι ο κολλητός μου και εγώ είμαι κοντοχωριανός (καταγωγή Καρδίτσα)@Αλεξ
Δεν χάνεις και τίποτα...Εντιτ: ξέχασα ότι είμαι και ασυνόδευτος αυτό τον καιρό και δεν λέει να σκάσω μπάκουρας...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ τι να πω που δεν έχω καν Q5?έυπροσδεκτος ! Θα κάνουμε επιτέλους και κείνο το τεστ ντραιβ
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ τι να πω που δεν έχω καν Q5?Μην ανησυχείς θα έχει και 'εξωσχολικούς' αυτή η εκδρομή
-
Thanks Λευτέρη!
Άρη εσύ δεν πιάνεσαι, είσαι και και πρώην μαθητής αυτού του σχολείου αλλά επίσης τώρα είσαι σε άλλο σχολείο του ίδιου εκπαιδευτικού ομίλου.
-
Η λιστα διαμορφωνεται ως εξης :
- Aris07 2 + 2 (ΣΚ)
- Newborn
- xristos 68 2 + 2 (ΣΚ)
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Αγαπητοί μου .... Κιουπενταδες .Η φτώχεια και η κρίση , θέλουν ΚΑΛΟΠΈΡΑΣΗ !!!
Κι ετς
Η ημερομηνία και η τοποθεσία επιλέχθηκαν μετά απο μυστικες τηλεφωνικές επικοινωνίες των ιδρυτικων μελών αυτού
Του φόρουμ (και συμμετασχοντων στην προηγούμενη εκδρομη . )Η λίστα ξεκινάει κάπως έτσι
- Aris07 (επίσης)
- ..... Περιμένω .... Dimgoul ..... Azor ..... Tasos510 .... Skek ....και όσοι πιστοί ....
Είμαι προετοιμασμένος βέβαια και για πολλές δικαιολογίες ... Αλλά προτιμώ καθαρές κουβέντες του τύπου : ΔΕΝ ΈΧΩ ΛΕΦΤΑ ..κλπ και όχι : είναι άρρωστος ο μικρός .... Έχει γενέθλια η πεθερά μου κλπ κλπ
Δεν έχω βγάλει ακόμα το προγράμμα , αλλά να είστε σίγουροι ότι θα έχει μουσική , φαΐ ,λίγο περπάτημα,συναρπαστική οδήγηση και πολυ ξεκούραση .
Μάλλον azor,dimgoul,tasos510 και skek,γνωρίζοντας τον Λευτέρη κάτι φοβήθηκαν....
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ότι και να βάλεις ΜΗΝ βάλεις τα EBC red stuff!! Την πάτησα για 40€ διαφορά και τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Θα πρότεινα τα εργοστασιακά αλλά τοποθετημένα σε κάποιο κοινό συνεργείο.Αν δεν κάνω λάθος τα εργοστασιακά μας είναι TRW.
Τελικά έβαλα τα TEXTAR σήμερα το μεσημέρι και αφού κάνω μερικά χιλιόμετρα θα γράψω εντυπώσεις! 75 ευρώ και όχι 180 που θέλει η Audi! Καλά φαίνονται πάντως και είναι και made in Merkel! Τώρα εκεί που τα έβαλα μου πρότειναν ΑΤΕ, ίσως γιατι συνεργάζονται αυτοι με την εταιρια αυτην και οτι τα TEXTAR είναι πιο σκληρά, αλλά θα δούμε στην πορεία!
-
Η λιστα διαμορφωνεται ως εξης :
- Aris07 2 + 2 (ΣΚ)
- Newborn
- xristos 68 2 + 2 (ΣΚ)
- tasos510
-
Ο χρήστης arza έγραψε:
Ότι και να βάλεις ΜΗΝ βάλεις τα EBC red stuff!! Την πάτησα για 40€ διαφορά και τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Θα πρότεινα τα εργοστασιακά αλλά τοποθετημένα σε κάποιο κοινό συνεργείο.
Αν δεν κάνω λάθος τα εργοστασιακά μας είναι TRW.
Τελικά έβαλα τα TEXTAR σήμερα το μεσημέρι και αφού κάνω μερικά χιλιόμετρα θα γράψω εντυπώσεις! 75 ευρώ και όχι 180 που θέλει η Audi! Καλά φαίνονται πάντως και είναι και made in Merkel! Τώρα εκεί που τα έβαλα μου πρότειναν ΑΤΕ, ίσως γιατι συνεργάζονται αυτοι με την εταιρια αυτην και οτι τα TEXTAR είναι πιο σκληρά, αλλά θα δούμε στην πορεία!
75€ μαζί με την τοποθέτηση??
Επειδή πλησιάζει η ώρα για τα πίσω, δεν στέλνεις κάνα ΠΜ εάν πρόκειται για μαγαζί εντός Αττικής...
-
Λαστιχακι φινο
80% ασφαλτο
20% m+scontinental
http://www.conti-online.com/generator/w ... lx-gr.html680 € !!!
καλος ?
-
Για μόνιμη χρήση το τσίμπησες ή για να αλλάζεις σε περίπτωση εξορμήσεων κτλ?
Επειδή είχαμε στο Land Rover ανάλογα λάστιχα έχω να πω ότι δεν είναι ότι καλύτερο για καθημερινή χρήση. Είδικα για τους 1.8 τόνους του Q5 και τη ροπή του...
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Αγαπητοί μου .... Κιουπενταδες .Η φτώχεια και η κρίση , θέλουν ΚΑΛΟΠΈΡΑΣΗ !!!
Κι ετς
- Aris07 (επίσης)
Δεν έχω βγάλει ακόμα το προγράμμα , αλλά να είστε σίγουροι ότι θα έχει μουσική , φαΐ , λίγο περπάτημα , συναρπαστική οδήγηση και πολυ ξεκούραση .
...Χαίρετε!
Ευτυχώς υπάρχουν και τα τηλέφωνα και λαμβάνουμε και κανένα μήνυμα!!
Είχα ξεχάσει ότι υπάρχει αυτό το forum!...Τι μας έχει κάνει αυτή κρίση!..αποβλακωθήκαμε τελείως και μας έκανε να ξεχάσουμε τα πραγματικά μας ενδιαφέροντα!
Τελικά οι φήμες επιβεβαιώνονται! Ακουγόταν από καιρό η πιθανή έξοδος των Qπεντάδων από τα καβούκια τους, αλλά καθυστερούσε η τελική ανακοίνωση...βλέπετε προηγούνταν η ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης πρώτα!
Προσωπικά έπεσα μέσα στις εκτιμήσεις μου...(για την εκδρομή εννοώ..) μιας και πρόβλεψα και χρόνο και τόπο!
Τυχαίο;...δεν νομίζω Leftgalan!
Όσο για τη συμμετοχή μου...ειλικρινά....θα ήθελα να έρθω..αλλά..ξέρετε....η πεθερά μου!!...σβήνει 65 κεράκια!!!...να μην το ζήσω το συμβάν???
:l χε χε χε...
Χωρίς πλάκα...θα κάνω το παν για να παρευρεθώ...αλλά θα ήθελα την επίσημη γραπτή δέσμευση (τύπου Σαμαρά) των ιδρυτικών μελών και κυρίως του αρχηγού της (ξέρει αυτός!) ότι δεν θα έχει ανηφόρες το λίγο περπάτημα που αναφέρει στην ανακοίνωση!
2ο χε χε χε
Τέρμα τα αστεία! Πρέπει να κάνουμε τα πάντα να στηρίξουμε αυτή την 2η προσπάθεια καθώς θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην αποφυγή της χρεοκοπίας, καθώς αυτά πάνε όλα αλυσίδα.
Δηλώνω και επίσημα πλέον την συμμετοχή μου στην εκδρομή, βέβαια κρατάω αρκετές επιφυλάξεις καθώς οι καιροί φέρνουν απρόβλεπτες εξελίξεις, καθως και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να μην μου το επιτρέψουν.
Ειλικρινά όμως Λευτέρη...21 Γενάρη μάλλον έχω υπηρεσία!!.. Είναι από τα λίγα...(συνολικά 3-4 Σάββατα όλης της χρονιάς) που μας αναλογεί μία υπηρεσία στη δουλειά μας! Βέβαια αυτό θα οριστικοποιηθεί μετά από κανένα μήνα, αλλά θα κάνω το παν να το αποφύγω.Αν δεν ευδοκιμήσει η προσπάθεια πάντως, είμαι διαθέσιμος και για εναλλακτικές προτάσεις...έστω και για μονοήμερες..για ένα καφέ..σε όσους αυτό είναι εφικτό..ίσως κάτι μέσα στις γιορτές..π.χ κανένα χιονοδρομικό.
Εις αναμονήν λοιπόν!
Χαίρετε και πάλι! -
Να μαι και εγώ....
Ο προορισμός είναι πάλι βουνό και μάλιστα σε χαράδρα, τυχαίο δε νομίζω... Ο ανηφοράκιας ξαναχτυπά!!!!
Βάζω τα χειμερινά μου λάστιχα παίρνω και το πιεσόμετρο και έρχομαι...
Στέφανε μην ανησυχείς για το αν θα είσαι μόνος σου... Με τόσα που έχεις σύρει για το αυτοκίνητο, πολλοί είναι αυτοί που θα θέλουν να σου κάνουν παρέα το βράδυ....
Με όλα αυτά που γίνονται, ελπίζω να τα καταφέρουμε, γιατί αν συνεχίσει έτσι η ιστορία της κρίσης μας βλέπω να ερχόμαστε με το τρένο ή με τα χιλιάρια και να είμαστε όλοι εξωσχολικοί... -
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Να μαι και εγώ....
Ο προορισμός είναι πάλι βουνό και μάλιστα σε χαράδρα, τυχαίο δε νομίζω... Ο ανηφοράκιας ξαναχτυπά!!!!
Βάζω τα χειμερινά μου λάστιχα παίρνω και το πιεσόμετρο και έρχομαι...Μέχρι εδώ καλά το πήγαινες!!
Στέφανε μην ανησυχείς για το αν θα είσαι μόνος σου... Με τόσα που έχεις σύρει για το αυτοκίνητο, πολλοί είναι αυτοί που θα θέλουν να σου κάνουν παρέα το βράδυ....
Μετάααα... Τέτοιοι είστε παλιοκιουπεντάκηδες?? Αντί να μου βρείτε ένα καλό κορίτσι να αποκατασταθώ κι εγώ σαν κι εσάς!!!
-
Αυτό εδώ μου το είχαν προτείνει ως πολύ καλό, αλλα είναι λίγο πιο πάνω...
www.mantania.gr/
AUDI Q5