-
φωτο απο το 32ο Παλαδιο εδω.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 817&type=1
και εδω.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 817&type=1 -
Τελικά το Παλάδιο σε αυτή τη μορφή του είναι ωραίος αγώνας. Μόνο μειονέκτημα το σχετικά μικρό μήκος των Ε.Δ., αλλά δεν παύουν να είναι πολύ ωραίες, με εξαίρεση το ανηφορικό της Ψάθας. Σίγουρα είναι καλύτερη επιλογή από την περιοχή του Λαυρίου.
Σε εποχή με θερινό ωράριο θα μπορούσε να έχει και 3ο Αη Γιάννη, μια από τις 3-4 καλύτερες Ε.Δ. στην Ελλάδα, κατά πολλούς η συναρπαστικότερη.
Καλή ανάρρωση στους Χαλιβελάκη-Μαχαίρα.Παρεμπιπτόντως: Πόσοι ψηφίζουν φιλικό ρόντε Αη-Γιάννη;
-
Εγω με τη σειρα μου να ευχηθω περαστικα στα παιδια που ειχαν το ατυχημα και να εκφρασω την αγανακτιση μου για τον επαγγελματια φωτογραφο στο Μοναστηρι που με περισιο θρασος!!! μου εκανε υποδειξεις για το που πρεπει κ το τι πρεπει να κανω ωστε να βγαλει τις φωτογραφιες που ηθελε υπο την ανοχη μου βεβαια μη γνωριζοντας οτι αλλο η ανοχη αλλο η αδυναμια ,κανοντας βολτες πανω κατω τη διαδρομη 40 λεπτα πριν το πρωτο αυτ/το!!!
-
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
να εκφρασω την αγανακτιση μου για τον επαγγελματια φωτογραφο στο Μοναστηρι που με περισιο θρασος!!! μου εκανε υποδειξεις για το που πρεπει κ το τι πρεπει να κανω ωστε να βγαλει τις φωτογραφιες που ηθελεΒάζω στοίχημα ότι σου ζήτησε να βγάλεις κορδέλες και πλέγματα γιατί του 'χαλάγανε' το φόντο.
Αλλά, αφού πας ακόμα κριτής...
Γεια σου Χρηστάρα!
-
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
να εκφρασω την αγανακτιση μου για τον επαγγελματια φωτογραφο στο Μοναστηρι που με περισιο θρασος!!! μου εκανε υποδειξεις για το που πρεπει κ το τι πρεπει να κανω ωστε να βγαλει τις φωτογραφιες που ηθελε
Βάζω στοίχημα ότι σου ζήτησε να βγάλεις κορδέλες και πλέγματα γιατί του 'χαλάγανε' το φόντο.
Γεια σου Χρηστάρα!
Oxι καλε μου φιλε!!! με το που εφτασε στο χωρο με το ΚΟΚΚΙΝΟ made in japan αυτ/το του βγηκε κ αρχισε τις μαλ...κιες να φυγω απο εκει να παρω το αυτ/το μου ωστε να εχει καθαρο πλανο κ οτι στο εξωτερικο δε γινονται αυτα κ διαφορα παπ ριες ενω εκανε βολτες με αναποδη φορα απο τον αγωνα!!!αυτα γινονται στο εξωτερικο ετσι ???Θα τα πουμε κ απο το τηλ/νο να εισαι καλα κ να περνας καλυτερα!!!
-
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
να εκφρασω την αγανακτιση μου για τον επαγγελματια φωτογραφο στο Μοναστηρι που με περισιο θρασος!!! μου εκανε υποδειξεις για το που πρεπει κ το τι πρεπει να κανω ωστε να βγαλει τις φωτογραφιες που ηθελε
Βάζω στοίχημα ότι σου ζήτησε να βγάλεις κορδέλες και πλέγματα γιατί του 'χαλάγανε' το φόντο.
Γεια σου Χρηστάρα!
να φυγω απο εκει να παρω το αυτ/το μου ωστε να εχει καθαρο πλανο
Κοντά έπεσα...
-
Επ! τώρα το είδα:
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Η πιο συχνη ερωτηση ηταν
'Κυριε Δημο τι να κανω στις υγρασιες του Αη Γιαννη αν ειμαι με σλικς??'EΓKYKΛIOΣ 11/ 2011
ΘEMA: ΤΕΧΝΙΚOI ΚΑΝΟΝΙΣΜOI 2011
4 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
4.1 Ελαστικά slicks σε αγώνες ράλι, μίνι ράλι και ράλι σπριντ
Η χρήση χαραγμένων ελαστικών slicks σε ασφάλτινους αγώνες ράλι, μίνι ράλι και ράλι σπριντ απαγορεύεται. Στους αγώνες αυτούς είναι υποχρεωτική η χρήση χαραγμένων από καλούπι ελαστικών με ελάχιστη επιφάνεια χάραξης στο πέλμα 17% και αναγνωρισμένων για χρήση ασφάλτινων ράλι ή ελαστικών δρόμου. -
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
Επ! τώρα το είδα:Η πιο συχνη ερωτηση ηταν
'Κυριε Δημο τι να κανω στις υγρασιες του Αη Γιαννη αν ειμαι με σλικς??'EΓKYKΛIOΣ 11/ 2011
ΘEMA: ΤΕΧΝΙΚOI ΚΑΝΟΝΙΣΜOI 2011
4 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
4.1 Ελαστικά slicks σε αγώνες ράλι, μίνι ράλι και ράλι σπριντ
Η χρήση χαραγμένων ελαστικών slicks σε ασφάλτινους αγώνες ράλι, μίνι ράλι και ράλι σπριντ απαγορεύεται. Στους αγώνες αυτούς είναι υποχρεωτική η χρήση χαραγμένων από καλούπι ελαστικών με ελάχιστη επιφάνεια χάραξης στο πέλμα 17% και αναγνωρισμένων για χρήση ασφάλτινων ράλι ή ελαστικών δρόμου.Είπαμε, ο άνθρωπος είναι 'πιστάκιας' !!!
-
Πρωτα απ'ολα περαστικα στα παιδια.
Εμαθα ότι ο μαχαιρας Είναι καλα και πήγε Σπιτι ο ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ θα κάνει
μια επεμβαση αύριο μεθαυριο στο χέρι αλλα Είναι καλα.
Στα αγωνιστικά τώρα τέλος καλο όλα καλα.
Μαζεψαμε αρκετά κύπελλακια αλλα παραλιγο να μας κλεισουν το ΣΠΙΤΙ ο παραβαντης και ο κυριαζης.
Συγχαρητήρια παιδια πολυ καλές επιδοσεις.
Στο Άγ.γιαννη με τα λεγόμενα φίλων θεατων ειμασταν για κλαματα.
Και δεν έχουν αδικο αν σκεφτεις ότι ειμασταν 15 πάνω απο τον περσινο μας χρονο.
Στις υπολοιπες πηγαμε αξιοπρεπως και ευτυχως σωθηκαμε απο την συντριβη.
Αν εξαιρέσουμε ενα προβλημα με την ανάρτηση απο το πρωι που στην δεύτερη μπουκλα έκανε την μπροστά δεξιά μπουκαλα να παράδωσει πνευμα,δεν καταφερα σε αυτο τον αγωνα να πιασω κάποιο καλο ρυθμο.
Οδήγησα διεκπεραιωτικα προκειμενου να τελειωσω τον αγωνα.
Αυτο σε καμία περιπτωση δεν μειωνει τις επιδοσεις των συναθλητων μου που έγγραψαν εντυπωσιακούς χρόνους με υποδαιεστερα αυτοκίνητα (Ν2) και με οδηγούς εκτός αθηνας(παραβαντης).
Συγχαρητήρια στους νικητές αλλα και σε ολους τους συμμετεχοντες.
Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ειδικής πανακτος για την πολυ γρηγορη αντίδραση στο ατυχημα του χαλιβελακη.
Άμεσος όλα τα αυτοκίνητα που ερχοντουσαν τακτοποιηθηκαν στην άκρη ξεκίνησε άμεσος ασθενοφόρο,πυροσβεστική και υπηρχε
Συνεχης ενημέρωση στουσ οδηγουσ προκειμενου να μην γινει Αναστατωση και να μην καθόμαστε με τα κρανοι κανένα μισαωρο(βλέπε 1ους πετσακους αρχαίος).
Να ειμαστε καλα και του χρονου.Γ.Κ
-
Εκτός απο φωτογραφους εκεί και ηλίθιους καμεραμαν.
Στο μελετακη περίπου στα μισα πριν απο την στροφή του θεριακη,για όσους θυμούνται,ενας τύπος με καμερα,που δεν ξέρω αν Είναι απο κάποιον απο τους γνωστούς που καλύπτουν τους αγώνες η θεατής εβγενε σχεδόν στο 1/3 του δρόμου για να πάρει πλάνο.
Εμένα παντός κατάφερε να μου αποσπάσει την προσοχη(1ον γιατι άργησε να φύγει απο μπροστά μου και 2ον υπάρχει μεγάλη διάφορα πως τον βλέπει ο καθένας ανάλογα με την γραμμή που έχει)με αποτέλεσμα να μην ακούσω την στροφή και να πεσω ξαφνικά στα φρένα.
Περιμενω να δω πλάνα απο τα DVD μπάς και βρω ποιος Είναι.Υγ . Βγαίνοντας απο αριστερή έχει χάσιμο για την δεξιά.
Αν θες κάθεσαι κατευθείαν αριστερά για την δεξιά η περνάς το χάσιμο απο δεξια και προς κέντρο και μετά πατάς αριστερά για την δεξια γιατι έχει λίγα μέτρα.
Εγω διαλεγοντας το δεύτερο τον ειδα εντελώς μπροστά μου .Γ.Κ
-
Εύχομαι περαστικά και σιδερένιοι, στους Κωνσταντίνο και Λεωνίδα, για το απροσδόκητο ατύχημά τους.
Ελπίζω να μην νοιώσει κανείς γονιός την αγωνία και την λαχτάρα που θα αισθάνθηκαν οι γονείς των …
Για τον καθένα αγωνιζόμενο που εμπλέκεται με ¨δεσμούς αίματος¨ με το σπόρ που αγαπάμε, προσωπικά του οφείλω ακόμη μεγαλύτερο σεβασμό…
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Περαστικα στα παιδια .
Ωραιος αγωνας και του χρονου με το καλο.
Απο συζητησεις με φιλους που συμμετηχαν τα θετικα η αμεση αντιδραση στο ατυχες γεγονος και η ροη του αγωνα.
Αρνητικα,οχι οριοθετηση δυσκολων σημειων,ουτε ενα μπουκαλακι νερο και ενημερωση ανυπαρκτη με χρονους εκτος μονο στην ανασυγκροτηση.
Τοσο πολυ κοστιζει σε μια ιδ.λεσχη ενα μπουκαλακι ΝΕΡΟ. -
Ευχομαι ολοψυχα στον ΚΩΝΣ/ΤΙΝΟ και τον ΜΑΧΑΙΡΑ οτι καλυτερο να γινουν γρηγορα καλα και να τους εχουμε παλι μαζι μας την νεα χρονια .Συμπασχω σαν πατερας με την οικογενεια ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ και λυπαμαι ΜΑΝΩΛΗ αλλα εμεις φταιμε να ξερεις εμεις τους κολλησαμε ,περαστικα και παλι με ολη μου την καρδια.
-
Ο χρήστης mouri έγραψε:
...
Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ειδικής πανακτος για την πολυ γρηγορη αντίδραση στο ατυχημα του χαλιβελακη.
...+1.
Αμεσες και σωστές αντιδράσεις απο όλους τους ανθρώπους και τα στελέχη της οργάνωσης. Εγκαιρη και ψύχραιμη αντιμετώπιση επι της ουσίας.
Ας ελπίσουμε να μην έχουμε ξανά παρόμοια περιστατικά, αλλά οι αντιδράσεις ήταν παράδειγμα προς μίμηση.
-
Θελω να δωσω συγχαρητηρια στους τεχνικους εφορους του αγωνα που εκαναν τοσο καλα την δουλεια τους και ενδιαμεσα των ειδικων και μετα την ληξη του αγωνα που αυτεπαγγελτα μας εδωσαν την ΜΑΙΜΟΥ μας στο ζεμπιλι δινοντας βεβαια μεγαλυτερη ΑΞΙΑ στην νικη μας .Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους αλλους αγωνιζομενους που απορουσαν γιατι για πρωτη φορα λυνουν μοτερ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ αυτεπαγγελτα και να τους πω οτι δεν γινοταν να λυσουν μονο το δικο μας θα εκανε πολυ ΝΙΑΟΥ ο ελεφαντας στα κεραμυδια μαζι με εμας λοιπον η μαλλον για μας ελυσαν και τους αλλους .Εχω μια απορια προς την αρχη του σπορ ,ο καθε ηλιθιος αγωνιζομενος για να ελεγξει το αυτοκινητο του συναδελφου του πληρωνει ενα σωρο παραβολα και με τιμοκαταλογο μαλιστα οπως το τζατζικι στις ταβερνες . Εσεις κυριοι με ποιο δικαιωμα λυνεται τα αυτοκινητα των αγωνιζομενων χωρις κανενα κοστος και χωρις να σας ενδιαφερει το ποσα χρηματα χρειαζονται για να ξαναμονταριστουν οπως ηταν ,συν τα αναλωσιμα ,λαδια ,φλατζες ,κλπ και αναφερωμαι βεβαια σε αυτα που ειναι ΝΟΜΙΜΑ ,τωρα για τα αυτοκινητα που ελεγξατε ρωτησατε ολους εμας εαν εχουμε την διαθεση και τα χρηματα να σας ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ .ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΓΑΖΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΤΙΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,
-
Ο χρήστης kaitatzis giorgos έγραψε:
Θελω να δωσω συγχαρητηρια στους τεχνικους εφορους του αγωνα που εκαναν τοσο καλα την δουλεια τους και ενδιαμεσα των ειδικων και μετα την ληξη του αγωνα που αυτεπαγγελτα μας εδωσαν την ΜΑΙΜΟΥ μας στο ζεμπιλι δινοντας βεβαια μεγαλυτερη ΑΞΙΑ στην νικη μας .Εχω μια απορια προς την αρχη του σπορ ,ο καθε ηλιθιος αγωνιζομενος για να ελεγξει το αυτοκινητο του συναδελφου του πληρωνει ενα σωρο παραβολα και με τιμοκαταλογο μαλιστα οπως το τζατζικι στις ταβερνες . Εσεις κυριοι με ποιο δικαιωμα λυνεται τα αυτοκινητα των αγωνιζομενων χωρις κανενα κοστος και χωρις να σας ενδιαφερει το ποσα χρηματα χρειαζονται για να ξαναμονταριστουν οπως ηταν ,συν τα αναλωσιμα ,λαδια ,φλατζες ,κλπ και αναφερωμαι βεβαια σε αυτα που ειναι ΝΟΜΙΜΑ ,τωρα για τα αυτοκινητα που ελεγξατε ρωτησατε ολους εμας εαν εχουμε την διαθεση και τα χρηματα να σας ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ .
10 ΒΑΡΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ
Ο αγωνιζόμενος σε κάθε περίπτωση υποχρεούται να αποδείξει στον Τεχνικό Έφορο, πως το αυτοκίνητό του είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς. Για το σκοπό αυτό πρέπει να παρέχει στον Τεχνικό Έφορο όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό (εξαρτήματα, εργαλεία κοκ.), να προβαίνει στις ενέργειες που απαιτούνται για την απόδειξη αυτή, καθώς και να επωμίζεται όλα τα εύλογα έξοδα, προκειμένου να αποδείξει στον Τεχνικό Έφορο, πως το αυτοκίνητό του είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς. Ως “εύλογο έξοδο” νοείται οποιοδήποτε έξοδο προκύπτει από αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση οποιουδήποτε μηχανικού μέρους . Για παράδειγμα, τυχόν έξοδα για αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση εξαρτημάτων όπως φρένα, ανάρτηση, Turbo, εκκεντροφόροι, σφόνδυλος / συμπλέκτης, διαφορικά θεωρούνται εύλογα.Εγκύκλιος 10/2011 περί 'Διαδικασιών τεχνικών ελέγχων'
-
Κατ αρχάς περαστικά στους Χαλιβελακη – Μαχαιρα και ευχές για γρήγορη επάνοδο στις ειδικές…
Στα του αγώνα μας τώρα, ψάχνω κάποιον να μου ξεκολλήσει το χαμόγελο από τα μούτρα 2 μέρες μετά! Με οδηγό με πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα εδώ και 4 μήνες, χωρίς δοκιμές γιατί το δανικό VTS δεν χάρηκε καθόλου με την επαφή του με το φορτηγό στο Μάζι, αλλά με πάρα πολύ πείσμα και ευτυχώς την οικονομική στήριξη από τον χορηγό μας, καταφέραμε να τρέξουμε το φετινό Παλάδιο..
Το πεζακι δεν μας έκανε τη χάρη να δουλέψει σωστά για ακόμη μια φορά (το αντίθετο έχει αρχίσει να αποτελεί είδηση..) μιας και παρουσίασε πρόβλημα στο ποντεσιομετρο σε όλο το δεύτερο loop. Τερματίσαμε όμως, κερδίσαμε και την Α5 και όλα καλά..
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στο ΠΛΗΡΩΜΑ Κυριαζή – Χατζηπαναγιωτου για τις επιδόσεις τους, επίσης στους Παπαρινοπουλο - Εξαδάκτυλο και Μπασδελη – Χατζηγρηγοριου που μέχρι να εγκαταλείψουν έκαναν χρόνους Α6..Δάσκαλε, μου ήρθαν κάτι εισιτήρια για Αυστρία.. λένε να τελειώσουμε με το κύπελλο ασφάλτινων Sprint να πάμε για δοκιμές στο Μόντε και μετά θα πάρουμε την θέση του Hirvonen που τελικά δεν τους κάνει γιατί είναι πολύ ψιλός για να κάθετε δίπλα στον Loeb..
Φιλικά, Ανδρέας Βίγκος
-
-
σιγουρα οχι με την οπισθεν
-
Ο χρήστης regnartS έγραψε:
Για να πάρετε μια ιδέα πώς βγαίνει ένας 5ος χρόνος γενικής σε μια ειδική με ένα Ν2:Γιατι βρε παιδια 'χαραμισατε' μια καμερα για οπισθια παρατηρηση ? Ετσι δεν θαυμασαμε την εκτελεση.
Φοβοσασταν μην σας πιασει ο επομενος ? Χα Χα.Φιλικα,
'el-em'
32ο Ράλλυ Παλάδιο