-
O Μπένι μίλησε σήμερα για ευνοικές ρυθμίσεις σε στεγαστικά δάνεια των ΔΥ. Αν είναι για καμια επιμηκυνση καλά θα είναι ,γιατι το επιτόκιο του ΟΕΚ είναι 0.50%. Για παράδειγμα οι γονείς μου θα δίνουν 750ε για 11 ακόμα χρόνια. Αν το έκαναν 20 χρόνια θα πήγαινε η δόση 400ε. Αντιθέτως η επιμήκυνση με 3 και 4% θα εκτόξευε την δόση
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
axel12p έχεις και επίσημα βλαχοπροφορά.Λες επειδή είμαι από Θεσσαλονίκη να μην πιάνει το λα;
Μήπως να ηχογραφήσω την κοπέλα της Εθνικής που μου λέει τι πρέπει να πω για να συνδεθώ, και να την βάλω να το πει αυτή;;;ΥΓ. Το δοκίμασα και αυτό... Ούτε την ίδια δεν καταλαβαίνει... Αυτό που λεν 'η τεχνολογία στην υπηρεσία του πελάτη'.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
axel12p έχεις και επίσημα βλαχοπροφορά.
Λες επειδή είμαι από Θεσσαλονίκη να μην πιάνει το λα;
Μήπως να ηχογραφήσω την κοπέλα της Εθνικής που μου λέει τι πρέπει να πω για να συνδεθώ, και να την βάλω να το πει αυτή;;;ΥΓ. Το δοκίμασα και αυτό... Ούτε την ίδια δεν καταλαβαίνει... Αυτό που λεν 'η τεχνολογία στην υπηρεσία του πελάτη'.
Εχω την εντυπωση οτι παιρνεις λαθος τηλεφωνο ,την ειχα πατησει κ εγω κ περιμενα μια εβδομαδα να πιασω γραμμη ,εχω μαθει το μηνυμα απεξω κ ανακατωτα
-
Χλωμό γιατί το γράφει στο site τους και μου το σημείωσε και η υπάλληλος όταν έκανα την αίτηση. Τι να πεις...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατι δεν χρησιμοποιείς τον IE;Δε δουλευει!!! Τιποτα δε δουλευει, μονο ο FF 3.6
-
Αυτό είναι παράλογο. Ο ΙΕ δεν δουλεύει δηλαδή; Από άλλο pc δοκίμασες; Γιατί κάτι μου λέει ότι σου λείπει ή έχει στραβώσει κάποιο πρόσθετο, java, flash, ξέρω 'γω τι.
Στο e-banking της δικής μου τράπεζας δουλεύουν τα πάντα (opera δεν δοκίμασα μόνο).
-
Παραλογο-ξεπαραλογο, δε δουλευει ή τελος παντων δε δουλευει σωστα, σε σημειο να μη μπορεις να δουλεψεις (πχ τα ποσά εμφανιζονται... εξω απο τα αντιστοιχα πεδια). Εχω δoκιμασει τα παντα και οταν τους πηρα τηλ. μου προτειναν FF 3.6
-
αν θες, μπορείς να μας δώσεις τους κωδικούς να δοκιμάσουμε από τα δικά μας μηχανάκια
-
Βρηκα αυτο:
https://www.nbg.gr/wps/wcm/connect/7e13 ... 98fad73179
Ειναι απιστευτοι -
H μεγαλύτερη Ελληνική Τράπεζα σου λέει μετά....Αλλά και η Πειραιώς και η Eurobank τα ίδια είναι. Μόνο στην Άλφα μπορώ να χρησιμοποιήσω το ebanking της ακόμα και αμέσως μετά την αναβάθμιση του firefox . Τόσο σαΐνια είναι πια η ΙΤ της?
-
Ουδεμία σύγκριση το e-banking της Eurobank (ή της Πειραιώς) με αυτό της Alpha
-
Το Internet banking της Κύπρου ζητάει να έχεις συσκευή παραγωγής κωδικών για να μπορείς να πλήρώνεις λογαριασμούς. Η συσκευή κοστίζει 20 ευρώ. Και σε άλλες τράπεζες το ίδιο συμβαίνει;
-
Η Εμπορική ξέρω ζητά ανάλογο ποσό (νομίζω και η alpha) ενώ η HSBC τη δίνει δωρεάν. Eurobank, Citibank και Πειραιώς είναι και σ' αυτό το θέμα μπροστά με αποστολή sms.
-
Τώρα μένει να φτιάξουν εφαρμογές για iOS και Android
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Τώρα μένει να φτιάξουν εφαρμογές για iOS και Android -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Το Internet banking της Κύπρου ζητάει να έχεις συσκευή παραγωγής κωδικών για να μπορείς να πλήρώνεις λογαριασμούς. Η συσκευή κοστίζει 20 ευρώ. Και σε άλλες τράπεζες το ίδιο συμβαίνει;20 ευρώ; Η Μαρφίν το δίνει 4 ευρώ το μηχανάκι. Γι' αυτό ρωτάτε, αυτοί βασίζονται στην άγνοια.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Τώρα μένει να φτιάξουν εφαρμογές για iOS και Androidυπάρχει κάποια που δεν έχει;
-
Ρωτησες και ειπαν 20ε?5ε το ειχα παρει...αν και νομιζω ειναι απαιτητο για μεγαλα ποσα πια...παλια ηταν απο 300ε νομιζω
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Η Εμπορική ξέρω ζητά ανάλογο ποσό (νομίζω και η alpha) ενώ η HSBC τη δίνει δωρεάν. Eurobank, Citibank και Πειραιώς είναι και σ' αυτό το θέμα μπροστά με αποστολή sms.Το ΟΤΡ της Alpha κοστίζει 7€.
-
Συγνώμη που δε διευκρίνησα, ξέρω ότι μερικές τράπεζες έχουν εφαρμογές. 'γεννήτριες' κωδικών (όπως τα μηχανάκια δηλαδή...) έχουν σε εφαρμογές;
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα