-
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ...
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΟΧΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΘΕΤΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΡΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΩΝ [ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ] ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΠΑΡΚΑΡΩ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΩ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΠΡΟΣΕΧΤΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΙΣΩ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑ ΚΑ ΡΑΓΙΣΕ... Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΣΗΜΑΔΙ 4-5 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΑΣΗΜΙ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ, ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ, ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 200ΕΥΡΩ.. ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ Τ ΘΕΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ 400-500 ΕΥΡΩ, ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ???
-
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΟΧΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΘΕΤΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΡΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΩΝ [ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ] ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΠΑΡΚΑΡΩ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΩ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΠΡΟΣΕΧΤΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΙΣΩ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑ ΚΑ ΡΑΓΙΣΕ... Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΣΗΜΑΔΙ 4-5 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΑΣΗΜΙ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ, ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ, ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 200ΕΥΡΩ.. ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ Τ ΘΕΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ 400-500 ΕΥΡΩ, ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ???
-
-
Εσυ οτι και να γινει τον προφυλακτηρα σου θα τον πληρωσεις εσυ..Αν θεωρεις τα 200 που σου ειπε πολλα, ισως ειναι.. Ψαξτο σε μαγαζια εξω και συμφωνησε να το πας σε δικο σου μαγαζι οπου και θα πληρωσεις βεβαια τα συμφωνημενα απο πριν χρηματα.
-
και αν γυρισω και πω εσυ φταις την ωρα που πηγαινα να ξεπαρκαρω εκανες οπισθεν και με χτυπησες??
-
Γιατι θες να γινεις λαμογιο απο τη στιγμη που εχεις κανει μαλακια? Οι μαλακιες πληρωνονται.
Φιλικα -
ας πουμε οτι το λεω, ενημερωτικα ρωταω παντα, τι γινεται τοτε?
-
Ας πουμε ξεχασε το... δε σου φταιει τιποτα ο αλλος.. Απλα κοιτα να βρεις καποιον μαστορα να κανεις τη δουλεια με τα μισα λεφτα..Θεωρω οτι ζηταει πολλα για μια γρατζουνια, αν οντως παντα τα πραγματα ειναι οπως τα περιγραφεις.. Να τριψει το σημειο με καμια ειδικη αλοιφη δοκιμασε? Ολοκληρωτικο βαψιμο του προφυλακτηρα δε κανει 200e..
-
Ο χρήστης koszyg έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ...ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΟΧΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΘΕΤΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΡΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΩΝ [ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ] ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΠΑΡΚΑΡΩ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΩ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΠΡΟΣΕΧΤΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΙΣΩ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑ ΚΑ ΡΑΓΙΣΕ... Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΣΗΜΑΔΙ 4-5 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΑΣΗΜΙ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ, ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ, ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 200ΕΥΡΩ.. ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ Τ ΘΕΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ 400-500 ΕΥΡΩ, ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ???
τότε πάτε στα δικαστήρια κ βλέπεται ποιος έχει νομική κάλυψη...
αλλιώς πληρώνεις κ δικηγόρο μετά...φαντάζεσαι να διαβάζει αυτός το ποστ σου?
τα μαρτύρησες όλα -
Τι να ζητήσεις τα ρέστα ρε φιλε, πλάκα μας κάνεις; Έκανες το λάθος, γίνονται αυτά. Τι θέλεις να μπλεξεις τον άνθρωπο που δεν έφταιγε σε τίποτα;
Sent from my Atrix using smoke signals.
-
...Ποσο μαλλον απο τη στιγμη που εδειξε εμπιστοσυνη στο προσωπο σου και δεν ζητησε ουτε καν να φερεις ασφαλεια...Αυτη η ζημια εφοσον ειναι σε ενα μονο κομματι και δεν πιανει 2 (πχ φτερο προφυλακτηρα) σε οποιοδηποτε καταστημα τοπικων επισκευων κοστιζει στη χειροτερη 80 ευρω...Πηγαινε τον σε ενα τετοιο ,το φτιαχνει,πληρωνεις και τελειωνει η υποθεση.
Πολυ πιθανον εκεινος να πηγε σε καλσσικο φανοποιο ο οποιος του εδωσε τιμη για βαψιμο ολοκληρου προφυλακτηρα.Αν δεν ηθελες να πληρωσεις ας φωναζες την ασφαλεια σου παρα τις αντιρησεις του τυπου για να καλυψει εκεινη τη ζημια χωρις εσυ να εχεις αυξηση στα ασφαλιστρα σου (εφοσον δεν εχεις ξανατρακαρει πανω απο 2 φορες μεσα στο ιδιο ετος).Μη προσπαθεις να περιπλεξεις τα πραγματα γιατι μετα δινεις στον αλλο το δικαιωμα να σου κανει ο,τι θελει απο τη πλευρα του...Ο,τι δινεις παιρνεις...
-
Ο χρήστης koszyg έγραψε:
ας πουμε οτι το λεω, ενημερωτικα ρωταω παντα, τι γινεται τοτε?Ενημερωτικά, δεν ξέρεις πως αντιδράει στην αλητεία κάθε άνθρωπος.
Γιατί αν θα κάνεις κάτι τέτοιο είναι καθαρή αλητεία.Φτιάξε το αυτοκίνητο του ανθρώπου, και άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός, αφου δε θέλεις να πληρώνεις.
-
Μπορείς ακόμα και τώρα να κάνεις δήλωση στην ασφαλιστική σου, η οποία θα αποζημιώσει τον άνθρωπο. Την δική σου τη ζημία θα την πληρώσεις εσύ και δεν θα πεις και τίποτα γιατί έφταιγες!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπορείς ακόμα και τώρα να κάνεις δήλωση στην ασφαλιστική σου, η οποία θα αποζημιώσει τον άνθρωπο. Την δική σου τη ζημία θα την πληρώσεις εσύ και δεν θα πεις και τίποτα γιατί έφταιγες!+1
Αυτό το σκεπτικό: δεν χρειαζεται δήλωση στην ασφάλεια, αλλά πληρώνω τον μάστορα που θα το φτιάξει, δεν το καταλαβαίνω, δηλαδή τις ασφάλειες γιατί τις έχουμε και τις πληρώνουμε, για οταν γινει κατι να πληρώσουμε εμείς την ζημιά;Να επιμένεις να του κάνεις δήλωση, θα σου βγει φθηνότερα ή και τσάμπα.
Το να ζητήσεις και τα ρέστα είναι κωλοπαιδισμός και αλητεία -
Έκανες μαλακία να τη πληρώσεις όπως πρέπει.
-
Να πάρεις και άλλη προσφορά, να του το φτιάξεις όμως.
_
ΜΙΚΡΟΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ