-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δεν είναι απορία, αλλα δεν βρήκα που αλλου να το βάλω...Έχετε κλειδώσει τα κλειδιά σας στο αυτοκίνητο, στο πορτ - μπαγκαζ; Το αυτοκίνητο σας έχει τηλε - κλειδαριά;
Αν συμβεί κάτι τέτοιο και έχετε 2ο σετ τηλε-κλειδιών στο σπίτι καλέστε κάποιον στο σπίτι σας. Κρατήστε το κινητό σας 30 εκατοστά από την πόρτα του αυτοκινήτου και ζητήστε από τον άνθρωπο που είναι στο σπίτι να πατήσει το κουμπί ξεκλειδώματος, κρατώντας το κλειδί κοντά στο κινητό του. Το αυτοκίνητο σας θα ξεκλειδώσει.
Μπορεί το 2ο σετ κλειδιών να βρίσκεται σε άλλη ήπειρο αλλά θα ξεκλειδώσει τη πόρτα ή το πορτ – μπαγκαζ του αυτοκινήτου σας.Και ναι δουλεύει!
Το δοκίμασα στο Berlingo και πιάνειΕλπιζω να μην το δοκιμασες κατω απο το σπιτι σου
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ελπιζω να μην το δοκιμασες κατω απο το σπιτι σουΝαι γίατι;
Πάντως το κλειδί ήταν πίσω απο το σπίτι και απο μόνο του δεν έπιανε. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δεν είναι απορία, αλλα δεν βρήκα που αλλου να το βάλω...Έχετε κλειδώσει τα κλειδιά σας στο αυτοκίνητο, στο πορτ - μπαγκαζ; Το αυτοκίνητο σας έχει τηλε - κλειδαριά;
Αν συμβεί κάτι τέτοιο και έχετε 2ο σετ τηλε-κλειδιών στο σπίτι καλέστε κάποιον στο σπίτι σας. Κρατήστε το κινητό σας 30 εκατοστά από την πόρτα του αυτοκινήτου και ζητήστε από τον άνθρωπο που είναι στο σπίτι να πατήσει το κουμπί ξεκλειδώματος, κρατώντας το κλειδί κοντά στο κινητό του. Το αυτοκίνητο σας θα ξεκλειδώσει.
Μπορεί το 2ο σετ κλειδιών να βρίσκεται σε άλλη ήπειρο αλλά θα ξεκλειδώσει τη πόρτα ή το πορτ – μπαγκαζ του αυτοκινήτου σας.Και ναι δουλεύει!
Το δοκίμασα στο Berlingo και πιάνειAυτό δλδ..
-
yup
-
Εχμ...
Η Ρενώ, στον Κηφισσό, που στο διάολο είναι; Μου είπαν οτι είναι στη Ν.Φιλαδέλφεια, αλλά δε βρίσκω διεύθυνση και το google δε μου απαντά στην ερώτηση 'που είναι η ρενώ στον κηφισσό;'. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Εχμ...
Η Ρενώ, στον Κηφισσό, που στο διάολο είναι; Μου είπαν οτι είναι στη Ν.Φιλαδέλφεια, αλλά δε βρίσκω διεύθυνση και το google δε μου απαντά στην ερώτηση 'που είναι η ρενώ στον κηφισσό;'.Δεν το βρισκεις γιατι εχει κλεισει εδω και καποια χρονια. Ηταν στο ρευμα ανοδου λιγο πριν πριν την Αττικη οδο.
http://maps.google.com/?ll=38.049485,23 ... 17&vpsrc=6 -
Είναι δηλαδή το κτήριο μεταξύ Σκρα και Λαχανά;
-
Στον Κηφισό είναι μόνο ο Σφακιανάκης (αν δεν κάνω λάθος), αλλά είναι στο ύψος του Περιστερίου (νούμερο 154) ...
-
Ψηφοφορία κατοίκων εξωτερικού.
Στο site της πρεσβείας εδώ, δεν βρήκα τίποτα σχετικό. Στο ΥΠ.ΕΣ. όμως, γράφει αυτό:
http://www.ypes.gr/el/Elections/FAQs/
*Είμαι Έλληνας πολίτης και στις εκλογές θα βρίσκομαι στο εξωτερικό. Μπορώ να ψηφίσω από εκεί που βρίσκομαι;
Όσοι από τους Έλληνες πολίτες διαμένουν στο εξωτερικό ή θα βρίσκονται στο εξωτερικό και επιθυμούν να ψηφίσουν στις Εθνικές ή Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές, μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μόνο στην Ελλάδα. Εκλογικά τμήματα στις Προξενικές μας αρχές στο εξωτερικό συστήνονται μόνο στις Ευρωεκλογές.*
**WTF???**
-
ε ναι ρε συ δεν τους νοιάζει αυτούς που είναι έξω, τι να τους κάνουν; Μείνε εκεί που είσαι λέω γω
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ε ναι ρε συ δεν τους νοιάζει αυτούς που είναι έξω, τι να τους κάνουν; Μείνε εκεί που είσαι λέω γωΔεν πάει έτσι βρε συ. Μπορεί να μένεις έξω, να έχεις τα λεφτά σου έξω, να δουλεύεις, να πληρώνεις φόρους και να σέβεσαι τους νόμους, αλλά η Αγγλία δεν παύει να είναι 'ξενοδοχείο'. Έλληνας πολίτης είμαι, στην Ελλάδα είναι η οικογένεια και οι φίλοι μου, η Ελλάδα είναι ο τόπος μου.
Μπορεί να την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια (και βαριά καρδιά), αλλά δεν θα σταματήσω να νοιάζομαι για το 'σπίτι' μου. Και ούτε πρόκειται να κάτσω σαν τον άλλο -το τρόλλ των Άλπεων- να σας δουλεύω λέγοντας 'Κορόιδα! Άντε γειά ρε, εγώ την έκανα, να πάτε να γμθείτε τώρα!' -
+oo
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
ε ναι ρε συ δεν τους νοιάζει αυτούς που είναι έξω, τι να τους κάνουν; Μείνε εκεί που είσαι λέω γω
Δεν πάει έτσι βρε συ. Μπορεί να μένεις έξω, να έχεις τα λεφτά σου έξω, να δουλεύεις, να πληρώνεις φόρους και να σέβεσαι τους νόμους, αλλά η Αγγλία δεν παύει να είναι 'ξενοδοχείο'. Έλληνας πολίτης είμαι, στην Ελλάδα είναι η οικογένεια και οι φίλοι μου, η Ελλάδα είναι ο τόπος μου.
Μπορεί να την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια (και βαριά καρδιά), αλλά δεν θα σταματήσω να νοιάζομαι για το 'σπίτι' μου. Και ούτε πρόκειται να κάτσω σαν τον άλλο -το τρόλλ των Άλπεων- να σας δουλεύω λέγοντας 'Κορόιδα! Άντε γειά ρε, εγώ την έκανα, να πάτε να γμθείτε τώρα!'Μπορεί να μη το λες, δε το πιστεύεις όμως;
Απ'τη στιγμή που έχεις καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερο εισόδημα τότε για μένα είσαι μάγκας κι εγώ κορόιδο.
Αν ποτέ γίνει καμιά στραβή εδώ με τη δουλειά μου και δε βρω τπτ καλό την έκανα για έξω.
Έχω σόγια σε Αμερική και Καναδά που έφυγαν επί χούντας. ποτέ δεν μας είπαν κορόιδα βέβαια αλλά το βιοτικό τους επίπεδο είναι classes ανώτερο. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δεν πάει έτσι βρε συ. Μπορεί να μένεις έξω, να έχεις τα λεφτά σου έξω, να δουλεύεις, να πληρώνεις φόρους και να σέβεσαι τους νόμους, αλλά η Αγγλία δεν παύει να είναι 'ξενοδοχείο'. Έλληνας πολίτης είμαι, στην Ελλάδα είναι η οικογένεια και οι φίλοι μου, η Ελλάδα είναι ο τόπος μου.
Μπορεί να την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια (και βαριά καρδιά), αλλά δεν θα σταματήσω να νοιάζομαι για το 'σπίτι' μου. Και ούτε πρόκειται να κάτσω σαν τον άλλο -το τρόλλ των Άλπεων- να σας δουλεύω λέγοντας 'Κορόιδα! Άντε γειά ρε, εγώ την έκανα, να πάτε να γμθείτε τώρα!'Μπορεί να μη το λες, δε το πιστεύεις όμως;
Απ'τη στιγμή που έχεις καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερο εισόδημα τότε για μένα είσαι μάγκας κι εγώ κορόιδο.
Αν ποτέ γίνει καμιά στραβή εδώ με τη δουλειά μου και δε βρω τπτ καλό την έκανα για έξω.
Έχω σόγια σε Αμερική και Καναδά που έφυγαν επί χούντας. ποτέ δεν μας είπαν κορόιδα βέβαια αλλά το βιοτικό τους επίπεδο είναι classes ανώτερο.αλλο το να φευγεις επι χουντας και αλλα να φευγεις επειδη στο μονο πραγμα που πιστευεις ειναι στο χρημα
-
κοινός συντελεστής και για τα δύο όμως είναι η καλύτερη ποιότητα ζωής
-
στο πρωτο σαφως και ειναι
στο δευτερο ομως οχι και τοσο καθοτι λεφτα βγαζεις και σλλα μερη του κοσμου που το νοημα ζωη δεν εχει και μεγαλη σημασια.. -
Αντιλαμβάνομαι οτι δέν είναι και το καταληλότερο φόρουμ για να ρωτήσω:
Ξέρει κανείς κάποιο καλό μαγαζί για μανικιουρ-πεντικιούρ-φρύδια-αποτρίχωση στα βόρεια προάστεια?
Μη βαράτε, δέν είναι για μένα
-
Γιατί να θέλει κάποιος να ψηφίσει για μία χώρα που δεν μένει; Δεν είσαι εδώ άρα δεν ζεις και τα προβλήματα και τις ανάγκες της χώρας. Δείτε το αλλιώς: Γιατί να έχουν λόγο οι Πακιστανοί που είναι εδώ για τη κυβέρνηση του Πακιστάν αφου δεν είναι εκεί;
Μη θεωρείτε ότι το να μένεις στο Ην. Βασίλειο, στο Καναδά, στην Αυστραλία ή δεν ξερώ εγώ που σημαίνει ότι νται και καλά ζεις καλύτερα από όλους τους Έλληνες. Δεν είναι τόσο φτωχή η Ελλάδα όσο μερικοί θέλουν. Προφανώς είμαι ο μόνος που έχει συγγνείς στην Αυστραλία που ζουν χειρότερα από ότι εγώ; Sorry για το -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Γιατί να θέλει κάποιος να ψηφίσει για μία χώρα που δεν μένει; Δεν είσαι εδώ άρα δεν ζεις και τα προβλήματα και τις ανάγκες της χώρας. Δείτε το αλλιώς: Γιατί να έχουν λόγο οι Πακιστανοί που είναι εδώ για τη κυβέρνηση του Πακιστάν αφου δεν είναι εκεί;Γιατί παραμένουν Πακιστανοί πολίτες, 'μέτοχοι' της χώρας. Αυτό που λες, έχει σημασία στις τοπικές εκλογές. Αν λχ. στις επόμενες δημοτικές εκλογές τύχει να είμαι στην Ελλάδα, δεν θα έχει ιδιαίτερο νόημα να ψηφίσω για δήμαρχο Καλαμαριάς. (υπάρχει βέβαια και ο αντίλογος ότι όσο διατηρείς σπίτι, πληρώνεις δημοτικούς φόρους και τέλη, πρέπει να έχεις λέγειν εκεί) Αντίθετα, εύλογο είναι να μπορώ να ψηφίσω για το δήμαρχο του Λονδίνου (*@Boris: πάνε κουρέψου ρε γίδι! *) ή να μαυρίσω τους τρόμπες του τοπικού council που απαγόρευσαν τη κυκλοφορία των μοτοσυκλετών στις λεωφορειολωρίδες ( ). Πράγματα που αφορούν και επηρεάζουν τη καθημερινότητα μου.
Από την άλλη όμως, ως ξένος βρίσκεσαι στην ιδιάζουσα κατάσταση να πληρώνεις φόρους και ασφαλιστικές εισφορές (*ήδη άρχισαν να έρχονται τα ραβασάκια! *) αλλά να μην έχεις δικαίωμα να διαμορφώσεις με τη ψήφο σου το τι θα γίνουν αυτοί οι φόροι. Εν τέλει όμως, είναι αλλουνού μαγαζί. Στη χειρότερη περίπτωση μαζεύεις τα μπογαλάκια σου, φιλάς σταυρωτά την χερ Μάτζεστυ, τους λες άντε γειά! και την κάνεις για Ελβετία, να πίνεις σοκολάτες με τον Τρύφων.
Όσο για το 2ο που γράφεις, κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα είναι 100% σκατά κι έξω είναι o παράδεισος (εκτός από... τον Τρύφων). Ειδικότερα στη δική μου περίπτωση, πρέπει να ομολογήσω ότι για την ώρα, η ποιότητα ζωής μου (με σχεδόν κάθε μετρήσιμο συντελεστή) εδώ είναι χειρότερη από αυτά που απολάμβανα στην Ελλάδα.
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)