-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θυμάμαι στον στρατό όταν οδηγούσα τα φορτηγά μέσα στη πόλη και με πολλές αλλαγές ταχυτήτων, μετά πονούσε η παλάμη μου γιατί ο μοχλός ήταν σκληρός κοκκάλινος και όχι μαλακό πλαστικό.
(βέβαια μπορεί να κάνω λάθος γιατί τα περισσότερα αμάξια που είχα ήταν αυτόματα)Βασίλη τώρα που έβαλες αλουμινένιο μοχλό να μας πεις για το χέρι σου μετά από κίνηση στην πόλη.
Επίσης, τι αίσθηση έχει τα παγωμένα πρωινά. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εμπρος και για φωτοζομενη κοτσαδουραhttp://www.pimpmycar.gr/p.Axesouar-aytokinitou-archidia-diakosmitika-TOWNUTZ.488699.html
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Βασίλη τώρα που έβαλες αλουμινένιο μοχλό να μας πεις για το χέρι σου μετά από κίνηση στην πόλη.
Επίσης, τι αίσθηση έχει τα παγωμένα πρωινά.Δεν συνάντησα κάποια δυσκολία. Ούτως ή άλλως δεν κάνω χιλιόμετρα στην πόλη, ενώ το πρωί φοράω γάντια στο αυτοκίνητο.
-
Το maverick τα φτυσε οριστικα και αμετακλητα.Ευτυχως τελευταια στιγμη πριν το κανουμε κοτετσι βρεθηκε -για την ωρα- αγοραστης σε τραγικη τιμη βεβαια.189.000 χιλιομετρα χωρις ιδιαιτερα προβληματα,ως που ηρθε το υγραεριο και το αποτελειωσε
Ηταν αργο,ηταν λαιμαργο σε βενζινη,ηταν ασχημο και βαρετο εσωτερικα,ηταν o παραδεισος του εκαστοτε υπουργου οικονομικων ,αλλα το ατιμο θα μου λειψει.Ηταν κουβαλητης
Rip -
Καλοτάξιδο το Φόκους!
ΥΓ: Υγραέριο μόνο εργοστασιακό θα έπαιρνα.
-
Αποκλειστηκε το φοκουσακι,αν και βλεποντας το απο κοντα σε μαυρο με σωστη ζαντουλα,μια χαρα μου φανηκε..
Τωρα για το υγραεριο,μετα την προσωπικη εμπειρια,συμφωνω.Ομως για οσο κρατησε (24-25.000 χιλιομετρα) μας γλιτωσε σιγουρα απο αρκετα εξοδα τους τελευταιους μηνες(Βεβαια μας εβαλε σε πολλαπλασια τις τελευταιες μερες,αλλα επιλογες ειναι αυτα )
To θεμα ειναι τωρα τι παιρνουμε κ αφου μιλησω με τον φαδερ θα ανοιχτει το αντιστοιχο θεμα -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
.........To θεμα ειναι τωρα τι παιρνουμε κ αφου μιλησω με τον φαδερ θα ανοιχτει το αντιστοιχο θεμαΑυτό είναι απειλή ή προειδοποίηση;
-
Υποσχεση μετα απο θελημα λαου
-
Ω ρε γλέντια που θα έχουμε πάλι! Καινούριο vs Μεταχειρισμένο, Βενζίνη vs Diesel, Ιταλία vs Γερμανίας vs Ιαπωνίας vs Γαλλίας! Θα περάσουμε όμορφα για ακόμα μια φορά!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ω ρε γλέντια που θα έχουμε πάλι! Καινούριο vs Μεταχειρισμένο, Βενζίνη vs Diesel, Ιταλία vs Γερμανίας vs Ιαπωνίας vs Γαλλίας! Θα περάσουμε όμορφα για ακόμα μια φορά!Μεθαυριο που εχω εξοδο παλι
-
Υποσχεση μετα απο θελημα λαουΩ ρε γλέντια που θα έχουμε πάλι! Καινούριο vs Μεταχειρισμένο, Βενζίνη vs Diesel, Ιταλία vs Γερμανίας vs Ιαπωνίας vs Γαλλίας! Θα περάσουμε όμορφα για ακόμα μια φορά!
-
Και ημουν ο πρωτος που το ειχε γραψει στα τεχνικα οτι το επαθε απο το υγραεριο
-
Ω ρε γλέντια που θα έχουμε πάλι! Καινούριο vs Μεταχειρισμένο, Βενζίνη vs Diesel, Ιταλία vs Γερμανίας vs Ιαπωνίας vs Γαλλίας! Θα περάσουμε όμορφα για ακόμα μια φορά! -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Και ημουν ο πρωτος που το ειχε γραψει στα τεχνικα οτι το επαθε απο το υγραεριοΡε Θωμα μη το γαμας
-
Ρε Θωμα μη το γαμας
Συγγνωμη
-
Ω ρε γλέντια που θα έχουμε πάλι! Καινούριο vs Μεταχειρισμένο, Βενζίνη vs Diesel, Ιταλία vs Γερμανίας vs Ιαπωνίας vs Γαλλίας! Θα περάσουμε όμορφα για ακόμα μια φορά!Αντε να αποκτά λίγο ρυθμό και ένταση το forum!Κοιμηθήκαμε τελευταία .Πάντως μου άρεσε το focus zetec s που παρουσιάστηκε.Και αισθητικά βελτιώθηκε αρκετά και οδηγικά κάτι μου λέει ότι θα έγινε και πάλι focus .Το θέμα είναι αν τα τζημάνια το φερουνε και εδώ
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ρε Θωμα μη το γαμας
Συγγνωμη
-
Λοιπόν, έχω βρει ένα C-max facelift 1.6 του 2007 (τέλος) στην έκδοση Ghia και επειδή χρειάζομαι χώρους λέω να το χτυπήσω. Είναι ελεγμένο από μηχανικό και εγγυημένο για χιλιόμετρα και service. Οτιδήποτε ξέρετε για προβλήματα, όπως και για τον 1,6 το λέτε εδώ, ΤΩΡΑ.
-
Ρουλεμάν συμπλέκτη, αντλία και κύκλωμα υδραυλικού τιμονιού. Όχι συχνά, αλλά έχουν παρατηρηθεί: μεταβλητός χρονισμός, κιβώτιο ταχυτήτων( 'πετάει' την ταχύτητα)
-
FORD FORUM