-
εντυπωση μου εκανε που προωθουν το rio με το πετρελαιο ...
Εμένα θα μου έκανε εντύπωση αν δεν το προωθούσαν. Είναι να έχεις 1.100άρι πετρέλαιο σε περίοδο κρισάρας και με τη βενζίνη στο 1,65, και να το κρατάς κρυφό καμάρι?
-
Ο χρήστης chrisimone έγραψε:
news update...
χθες πηγα μια βολτα σε Kia και Renault .. το πικαντο μπορω να πω μου αρεσε και το σημαντικοτερο αρεσε και στο ετερνο ημιση ..
το 1.2 ακουμπαει τα 12.000 (μαζι με αποσυρση ετσι) οντως σπιρτοζικο αλλα φτανει στα πλαισια τιμης του clio 1.2tce (λεπτομεριες παρακατω) οποτε το χιλιαρακι εχει 10.300 η εκδοση city( δεν εχει spice αυτο) με αρκετα καλο επιπεδο εξοπλισμου. Οχι υγραεριο δεν παιζει πια .. εντυπωση μου εκανε που προωθουν το rio με το πετρελαιο ... περιμενω τηλεφωνο να κανω τεστ drive να δω τι ψαρια πιανει στον δρομο .. αν και αυτο που αναφερθηκε ποιο πανω οτι καιει ... ομολογω με θορυβησε λιγουλακι ...Και παμε στο clio .. 5πορτο μη μεταλικο με εκπτωση και αποσυρση τελικη τιμη 11900.. εκδοση enegy (H dynamic αν δεν κανω λαθος ειναι η ποιο πλουσια ) ειλικρινα αυτη την στιγμη το καλυτερο αμαξι που μπορεις να αγορασεις .... περιμενω να κανω τεστ drive αν και ξερω τι να περιμενω κλασικη ανεση και σχετικα καλοφτιαγμενο αυτοκινητο (ειναι στο τελος τηςν καριερας του αλλα πιστευω το αξιζει)
Σαφώς και το clio είναι περισσότερο ολοκληρωμένο σαν αυτοκίνητο. Έχει καλό μοτέρ, ταξιδεύει άνετα, έχει καλούς χώρους. Το μοναδικό του μειονέκτημά του (για εμένα) είναι η επικείμενη αλλαγή μοντέλου.
Το picanto (ειδικά το 1000άρι) έχει σαφώς πιο αστικό προσανατολισμό. Είναι όμως καλοφτιαγμένο, έχει 7 χρόνια εγγύηση (μεγάλο συν για εμένα) και εκπέμπει 99 gr/km co2.
Όσον αφορά το rio diesel τώρα, θεωρώ ότι είναι επιλογή που έχει να κάνει με τα ετήσια χιλιόμετρα που διανύεις, καθώς θα σου κοστίσει περί τα 13.000€ με το κλειδί στο χέρι (και με απόσυρση). Από τις εργοστασιακές επιδόσεις δείχνει αργό, είναι όμως ίσως το μοναδικό diesel σε αυτά τα χρήματα που έχει 6άρι κιβώτιο (αρκετά μακρύ όμως). -
Για κάποιους (αυτούς που δεν σκοπεύουν να το αλλάξουν σύντομα) η επικείμενη αλλαγή ενός μοντέλου είναι θετική καθώς α) έχει λύσει κάθε πιθανή παιδική ασθένεια και β) θα αρχίσουν οι εκπτώσεις και τα δώρα!
-
Συμφωνώ με αυτό. Η Ρενό στο τέλος της καριέρας κάθε σειράς της βγάζει και το πιο αξιόπιστο μοντέλο. Αν τώρα στο επόμενο έχει εμπλακεί η Νισσάν περισσότερο, αυτό ίσως να είναι κίνητρο για να περιμένεις. Πιστεύω πάντως πως θα πετύχεις και καλύτερη τιμή στο παρόν. Επέλεξε το πιο πλούσιο μοντέλο.
-
Ο χρήστης chrisimone έγραψε:
news update...
χθες πηγα μια βολτα σε Kia και Renault .. το πικαντο μπορω να πω μου αρεσε και το σημαντικοτερο αρεσε και στο ετερνο ημιση ..
το 1.2 ακουμπαει τα 12.000 (μαζι με αποσυρση ετσι) οντως σπιρτοζικο αλλα φτανει στα πλαισια τιμης του clio 1.2tce (λεπτομεριες παρακατω) οποτε το χιλιαρακι εχει 10.300 η εκδοση city( δεν εχει spice αυτο) με αρκετα καλο επιπεδο εξοπλισμου. Οχι υγραεριο δεν παιζει πια .. εντυπωση μου εκανε που προωθουν το rio με το πετρελαιο ... περιμενω τηλεφωνο να κανω τεστ drive να δω τι ψαρια πιανει στον δρομο .. αν και αυτο που αναφερθηκε ποιο πανω οτι καιει ... ομολογω με θορυβησε λιγουλακι ...Και παμε στο clio .. 5πορτο μη μεταλικο με εκπτωση και αποσυρση τελικη τιμη 11900.. εκδοση enegy (H dynamic αν δεν κανω λαθος ειναι η ποιο πλουσια ) ειλικρινα αυτη την στιγμη το καλυτερο αμαξι που μπορεις να αγορασεις .... περιμενω να κανω τεστ drive αν και ξερω τι να περιμενω κλασικη ανεση και σχετικα καλοφτιαγμενο αυτοκινητο (ειναι στο τελος τηςν καριερας του αλλα πιστευω το αξιζει)
Chrisimone, η έκδοση dynamic 1.2 tce 100hp 5πορτο έχει 11642(11242 + 400 έξοδα) τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι με απόσυρση χωρις μεταλλικο χρώμα με διπλή έκπτωση renault (1000 ευρώ αρχική και άλλα 1500 τελική!!!).Δηλαδή το αμάξι έχει συνολική έκπτωση 3048 ευρώ με την απόσυρση!!! Από 14690 το παίρνεις 11642!!! Κομπλέ ο εξοπλισμός με esp, 6 αερόσακους, clima κλπ...
-
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
news update...
Chrisimone, η έκδοση dynamic 1.2 tce 100hp 5πορτο έχει 11642(11242 + 400 έξοδα) τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι με απόσυρση χωρις μεταλλικο χρώμα με διπλή έκπτωση renault (1000 ευρώ αρχική και άλλα 1500 τελική!!!).Δηλαδή το αμάξι έχει συνολική έκπτωση 3048 ευρώ με την απόσυρση!!! Από 14690 το παίρνεις 11642!!! Κομπλέ ο εξοπλισμός με esp, 6 αερόσακους, clima κλπ...
Ωχ Θεέ μου. Τσάμπα το δίνουν. Η Dynamic είναι η πλούσια έκδοση?
-
H dynamic είναι η full extra έκδοση. Το αφεντικό τρελάθηκε!
-
Μεταξύ Picanto,Rio k Clio σίγουρα το τελευταίο. To πιο ολοκληρωμένο πακέτο από τα 3. Αψογη η τιμή με μη μεταλλικό. Αλλά από όσο γνωρίζω διαθέσιμα κομμάτια με απόσυρση μόνο με μεταλλικά χρώματα. Εκτός και αν σου το κάνει δώρο ο αντιπρόσωπος αλλιώς είναι +450. Πίεζε να σου κάνει.
Dynamic με τιμή που λέει ο Νικολας74 δεν υπάρχουν πια,εκτός και αν έχει ξεμείνει κάποιο σε κάποια συγκεκριμένη αντιπροσωπεία. Και όσα υπήρχαν ήταν κομμάτια χωρίς το ανανεωμένο εσωτερικό με τα ημιδερμάτινα καθίσματα και το δέρμα στο ταμπλό,χωρίς esp (τα περισσότερα) που έχει η νέα Dynamic και ήταν Euro 4.
Αν δεν σε ενοχλεί ότι σε ένα χρόνο και κάτι θα έρθει η 4η γενιά χτύπα το. Από αξιοπιστία το κλιο3 δεν είχε ποτέ κανένα θέμα, πόσο τώρα που κουβαλάει και την ωριμότητα τόσων χρόνων.
προτασεις για νεο μικρο οικονομικο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ οχημα