-
E? και η βενζίνη αυτή μετά δεν αποσυμπιέζεται;;;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
56,8 λίτρα γέμισμα αντί για 55 που δίνει ο κατασκευαστής πως σας φαίνεται; Ώρα 9.30 το πρωί με καμμιά 20αριά βαθμούς ...
Πρέπει να ξέρετε ότι μερικά βενζινάδικα διαθέτουν αντλίες βενζίνης υπερυψηλής πίεσης και έτσι μπορούν και συμπιέζουν περισσότερη βενζίνη στα ρεζερβουάρ.
Ισχύει.
-
τα υγρα συμπιεζονται?????
ααααα οκ δεν αντεληφθην οτι κανετε πλακα...
-
**Edit mod **
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
56,8 λίτρα γέμισμα αντί για 55 που δίνει ο κατασκευαστής πως σας φαίνεται; Ώρα 9.30 το πρωί με καμμιά 20αριά βαθμούς ...
Πρέπει να ξέρετε ότι μερικά βενζινάδικα διαθέτουν αντλίες βενζίνης υπερυψηλής πίεσης και έτσι μπορούν και συμπιέζουν περισσότερη βενζίνη στα ρεζερβουάρ.
Ισχύει.
Φυσικά.
viewtopic.php?p=1409089#p1409089
-
H καταγγελία εστάλει. Αναμένω τις εξελίξεις...
-
**Edit mod **
-
Πέρασα σήμερα και ήταν κλειστό ΟΚ μάλλον σύμπτωση ήταν...
-
Μην περιμένεις γρήγορες εξελίξεις.Θα τραβήξει αρκετά
-
Σε περιοδικο που παει στα βενζιναδικα ( 'το βημα του πρατηριουχου' ,καπως ετσι)ειχε τα αποτελεσματα ελενχων σε 1838 υποπτα δειγματα.Το 17% στο συνολο των δειγματων ηταν νοθευμενο ,στο ΠΚ ειδικα ηταν το 30% .Ομως τα δειγματα ηταν απο την αρχη απο υποπτα πρατηρια και οχι τυχαια.
Επισης σε αλλο αρθρο ελεγε οτι καποιοι νοθευουν την βενζινη με βιοαιθανολη.Ειναι παρανομη στην Ελλαδα μεχρι στιγμης αλλα ειναι κατι αντιστοιχο με το βιοντιζελ για το πετρελαιο κινησης .Σε αλλες χωρες επιτρεπεται αναμιξη μεχρι 10% χωρις κανενα προβλημα για τους κινητηρες. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μια χαρα πειραγμενη αντλια...
Σκεψου οτι οσο 'στεγνος' και να πηγες για γεμισμα, σιγουρα θα ειχες 2-3λιτρα στο ρεζερβουαρ.
Ο λαιμος του τεποζιτου, μεχρι την ταπα, ποσο να χωραει, περα απο τα 55λιτρα που λεει ο κατασκευαστης. 1-2λιτρα? Δεν νομιζω παραπανω...ρε παιδιά μην είμαστε απόλυτοι
εμένα το ίμπιζα σε 45αρι ρεζερβουαρ, αν 'πατηθεί ο άερας' με το κουμπακι παίρνει +7 λίτρα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κ αυτό χωρίς να εχω παει τελείως άδειος-σπρωχτός να βάλω, αλλά με πολύ μικρή ποσότητα μέσα βεβαια(πραγματικά εννοώ ) -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Μια χαρα πειραγμενη αντλια...
Σκεψου οτι οσο 'στεγνος' και να πηγες για γεμισμα, σιγουρα θα ειχες 2-3λιτρα στο ρεζερβουαρ.
Ο λαιμος του τεποζιτου, μεχρι την ταπα, ποσο να χωραει, περα απο τα 55λιτρα που λεει ο κατασκευαστης. 1-2λιτρα? Δεν νομιζω παραπανω...ρε παιδιά μην είμαστε απόλυτοι
εμένα το ίμπιζα σε 45αρι ρεζερβουαρ, αν 'πατηθεί ο άερας' με το κουμπακι παίρνει +7 λίτρα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κ αυτό χωρίς να εχω παει τελείως άδειος-σπρωχτός να βάλω, αλλά με πολύ μικρή ποσότητα μέσα βεβαια(πραγματικά εννοώ )Μερικοι που το ξερουν το κουμπακι ζητανε να το πατησεις για να γεμισει μεχρι πανω.
-
τι ειναι αυτο το 'κουμπάκι';
-
Ποιος αέρας πατιέται με ποιο κουμπάκι?
-
Μεσα στο στομιο του ρεζερβουαρ εχει ενα κουμπακι που το πατας και βγαινει πιο γρηγορα ο αερας,κανει εξαερωση του ρεζερβουαρ δηλαδη.Σε ολα τα Vag υπαρχει αλλα μαλλον το καταργησαν στα τελευταια μοντελα.Πχι στο τελευταιο γκολφ δεν το εχει.
-
στο σιβικ πάντως δεν έχω δει κάτι τέτοιο...ούτε σε κανένα από τα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από την οικογένεια!
Βέβαια δεν ήταν κανένα βαγκ οπότε ίσως αποτελεί πατέντα δική τους και μόνο...
όπως και να έχει πρώτη φορά το ακούω αυτό -
Επιβεβαιωνω για το κουμπακι σε polo 9n..
-
Και σε ibiza του 02
-
υπάρχει λίστα πρόσφατη με τα βενζινάδικα που πιάστηκαν;
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
υπάρχει λίστα πρόσφατη με τα βενζινάδικα που πιάστηκαν;αυτη βρηκα εγω, αλλα δεν ξερω ποσο 'προσφατη' ειναι.
http://www.inews.gr/20/i-lista-me-ta-21 ... afsima.htm
Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!