-
Καλορίζικο, να είναι οι ένοικοι πάντα αγαπημένοι!
-
-
Ευχαριστώ για τις ευχές.
To συγκρότημα είναι αυτό :
Η μεζονέτα που αγοράστηκε είναι αυτή που 'ορίζεται' κάθετα απο τις 2 αριστερά καμινάδες.
Το μπλέ 'σημάδι' που φαίνεται τέρμα δεξιά και στο μέσο της φωτό, είναι η στέγη της Autovision Σταυρού Αγ. Παρασκευής. Με τις πυτζάμες θα περνάμε ΚΤΕΟ@kon5 :
-
Ωραίο σπίτι και σε ωραία περιοχή Δημήτρη!
-
από κει περνάω καθημερινά (σταυρό Αγίας Παρασκευής, μένω Ραφήνα) και εκεί κάνω ΚΤΕΟ.
καπιτάλαααα
-
Μαιζονετα -εργατικη κατοικια
Καλοριζικο. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
από κει περνάω καθημερινά .........Μωρέ, ότι θές πές !
Μαιζονετα -**εργατικη κατοικια **
Καλοριζικο.Σωστό, ενώ στην πολυκατοικία με άλλους 10+ ιδιοκτήτες, είσαι 'άρχοντας' !
-
Μετά απο 57 ποστ ευχών απο άλλους και αφου πλέον βεβαιώθηκα 1000% οτι αυτή τη φορά αγόρασες *, θα σου ευχηθώ κι εγω απο καρδιάς, να είναι καλορίζικο και να ζήσετε όσες περισσότερες στιγμές ευτυχίας γίνεται, εσυ και η οικογένειά σου (ή ο γιος σου και η οικογένειά του, όταν με το καλό αποκτήσει... ).
Οσο για τα χρήματα που έδωσες, αν ήταν λίγα ή πολλά, οι εποχές οπως πολύ καλά γνωρίζεις είναι πολύ μυστήριες κι ενω συνήθως αγοράζοντας ενα σπίτι ή ενα οικόπεδο (σε τιμές της 'αγοράς') ποτέ δεν έχανε κάποιος, σημερα είναι όλα πιθανά και μια τέτοια αγορά θυμιζει αγορά μετοχών, οπου ο επενδυτής αναρωτιέται πάντα αν αγόρασε την κατάλληλη χρονική στιγμή. Δεν έχει όμως νοημα να αναρωτιέσαι αν του χρόνου θα κοστίζει πχ 20.000 ευρώ φτηνότερα. Νομίζω πως σε καθε περίπτωση, στο εξης θα πρέπει τα βράδυα να κοιμάσαι πολύ πιο ανάλαφρα....!!
- είχα βιαστεί και σου είχα ευχηθεί παλιότερα, οντας σίγουρος οτι είχες προχωρήσει σε αγορά.....
Υ.Γ. Τις μονώσεις τις πρόσεξες....;;;; Εχει καλές μονώσεις, ρώτησες...;;!!
-
τον ρίξανε το dbeko
τα πιο μικρά δεντράκια του έχουνε...εξωτερικά είναι βαμμένο? μάλλον ναι, αλλά τι χρώμα? η φωτό σου είναι οφφ χρωματικά.
-
Καλορίζικο γείτονα!
-
Καλορίζικο κι ευχαριστούμε για το κερασματάκι!
-
@ Spartan, Coyot, Sinanai : Eυχαριστώ !
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τον ρίξανε το dbeko, τα πιο μικρά δεντράκια του έχουνε...
εξωτερικά είναι βαμμένο? μάλλον ναι, αλλά τι χρώμα? η φωτό σου είναι οφφ χρωματικά.Τώρα που το λές, πράγματι τα δικά μου δενδράκια είναι κοντύτερα. Δεν πειράζει όμως, με το αυτόματο πότισμα που υπάρχει ήδη, θα 'συνέλθουν'.
Το συγκρότημα είναι βαμμένο σε απαλό μπέζ και η διχρωμία είναι απόχρωση του γκρί.Ιδιαίτερη προσοχή όμως δόθηκε στα έπιπλα κουζίνας, αλλά θέλουν 1 μήνα να έρθουν απο Ιταλία και να τοποθετηθούν, ενώ οι ηλεκτρικές συσκευές έχουν ήδη αγορασθεί.
Πάντως, όχι μόνο σε αυτή την οικοδομή, αλλά και όπου αλλού κοίταξα , τα έπιπλα κουζίνας των κατασκευαστών ήταν λίγα σε μέτρα-ευκολίες, και συνήθως, τραγικά σε ποιότητα. Δυστυχώς, οι κατασκευαστές δεν διαθέτουν πάνω απο 2.000€ για έπιπλα κουζίνας. Τόσο σχεδόν μου στοίχισαν προ 10ετίας τα ντουλάπια που έβαλα στην 2η κουζίνα μου, που ήταν μόνο και μόνο για να 'εξυπηρετούμαστε' στον κήπο του Μετς. Εχω γράψει προ μηνός σχετικά, στο τοπικό των 'Λευκών συσκευών-ηλεκτρικών κλπ...'
Τα δικά μου στοιχίζουν 6.000€ (+3.500€ οι συσκευές), και τα έκλεισα στο περιθώριο 'έκπτωσης' επι της τελικής τιμής, αφού πρώτα 'φρίκαρε' ο πωλητής για την ποιότητα-τιμή που ζήτησα, αλλά τελικά συμφώνησε.
Αν ήθελε, ας έβρισκε τέτοια εποχή, άλλον αγοραστή με μετρητό στο χέρι.
Οχι βέβαια ότι έχω την εντύπωση πώς δεν 'κονόμησε κιόλας.. -
Δημήτρη , για πες δυο-τρια πράγματα επιπλέον για τα έπιπλα κουζίνας (υλικό για πορτάκια , πάγκο , μηχανισμούς)
-
το σπίτι στο Μετς το πούλησες;
-
http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebriti ... 88307.html
Πόσα θα δίνατε για ένα 'κωλόσπιτο';
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/sto-sfyri-logw-xrewn-h-polytelhs-mezoneta-ths-dhmhtras-lianh-papandreoy.1488307.htmlΠόσα θα δίνατε για ένα 'κωλόσπιτο';
Είναι θέμα αρχής και δεν αγοράζω ποτέ σε πλειστηριασμό.
(αλλιώς έχω τα λεφτά να το πάρω)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/sto-sfyri-logw-xrewn-h-polytelhs-mezoneta-ths-dhmhtras-lianh-papandreoy.1488307.htmlΠόσα θα δίνατε για ένα 'κωλόσπιτο';
Το κωλοσπιτο δεν υπαρχει πια γκρεμιστηκε και εγινε μαιζονετες για πουλημα οπως λεει και το αρθρο.
Επισης εαν αυτο ηταν εφικτο το ιδιο θα εκανε και με το σωμα του Α.Παπανδρεου. -
Ωπ, τώρα το είδα. Γείτονα (πλέον) Δημήτρη καλορίζικο!!!
-
@ Κωνσταντίνος : Tο υλικό στις πόρτες-συρτάρια είναι βακελίτης, ενώ στο 'πρόσωπο' στα διαχωριστικά των κουτιών καθώς και στις 'ποδιές' των ντουλαπιών που πατάνε στο πάτωμα, έχει μπεί επένδυση αλουμινίου, για να αποφεύγονται οι φθορές.
Eπίσης ο πάγκος είναι απο βακελίτη πάχους 6 cm, με το πλαϊνό του μέρος από αλουμίνιο.
Τα ερμάρια είναι full extention με μηχανισμούς με φρένο, ενώ στη μιά γωνία έχει τοποθετηθεί μηχανισμός Magic corner.
Τα κρεμαστά ντουλάπια, επειδή είναι με διπλά φύλλα, το ένα πάνω απο το άλλο, ανοίγουν με ειδικούς μηχανισμούς (δεν θυμάμαι ορολογία) οι οποίοι με ελάχιστη δύναμη, όταν ανοίγεις το ένα, ανοίγουν ταυτόχρονα και τα δύο, ώστε να βλέπεις όλο το κρεμαστό ντουλάπι τι περιέχει σε κάθε ράφι και όχι να χρειάζεται να ανοιγεις τα φύλλα ενα-ενα χωριστά, καταλαμβάνοντας ταυτόχρονα τα 2 φύλλα ελάχιστο χώρο κατά το άνοιγμα.
@ elteo : Οχι ! Το είπαμε !
@ Scotch. Mε το γιό θα είσαι γείτονας. Εγώ, ίσως μείνω 8-10 μήνες, όσο θα κρατήσει η ανακαίνιση στο Μετς, ..........αν όλα πάνε κατ΄ευχήν ! -
Δημήτρη οι τιμές στις κουζίνες έχουν μεγάλες διαφορές που δεν σχετίζονται με την ποιότητα η την πολυτέλεια , αλλά με τις εταιρείες και τα ενοίκια τους , τα κόστη των διαφημίσεων κλπ .
Ετσι ένας καλός μαραγκός με τον σχεδιασμό και την επίβλεψη ενός έμπειρου μηχανικού μπορούν να κάνουν θαύματα σε λογικές τιμές και μιλάμε γιά ημιμασίφ πορτάκια και ακριβούς μηχανισμούς .
Δυστυχώς σε πολλά θέματα στην οικοδομή έχουνε μπεί διάφορες εταιρείες που πουλάνε φύκια γιά μεταξωτές κορδέλλες , όπως την πάτησα και εγώ με το επώνυμο ιταλικό σαλόνι μου που άρχισε να χαλάει στα 3 χρόνια και τώρα είναι γιά πέταμα και οι κυριλέδες ιταλοί μαζί με τα ντόπια λαμόγια που τους αντιπροσωπεύουν θέλουν να ξαναπληρώσω μέσα σε 6 χρόνια από την αγορά του το 65 % της τωρινής τιμής αγοράς του γιά να μου το επισκευάσουν .
Γενικά στην οικοδομή , σπανίως η αξία των τελικών υλικών είναι ανάλογη της ποιότητας τους και αυτό είναι το χαρακτηριστικό της αγοράς μας που ο καθένας πουλάει δάπεδα , ξυλουργικά και έπιπλα χωρίς έλεγχο και αμφιλεγόμενης ποιότητας , αφού έχουν σχεδόν εξαφανιστεί οι παλιοί τεχνίτες με μεράκι .
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!