-

για το pc βεβαια δεν ακουω κατι
αλλα υπαρχει και xbox -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
για το pc βεβαια δεν ακουω κατι
αλλα υπαρχει και xboxΓια το PC κλασσικα μετα απο κατι μηνες...
Ξερουμε αν το Football Manager 2012 μπορει να παιξει απο τον θειο???
-
In Rockstar we trust!!
-
Απο που να πρωτοξεκινησω με το τι εχω παιξει το τελευταιο μηνα Βαριεμαι να τα γραφω... Αλλα ολα με εχουν απογοητευσει σε ενα τομεα. Το χρονο που χρειαζονται για να τα ολοκληρωσεις σαν games. Ειναι απογοητευτηκα μικρα σε διαρκεια...
Εν πασει περιπτωση αυτη την εποχη με απασχολει το 2ο Uncharted (αλλα εχω λιγο ριξει τους τονους για να μη ξενερωσω και το τελειωσω γρηγορα οπως τον προκατοχο του) και ειμαι στα σκαρια να ξεκινησω το Ace Combat Assault Horizon το οποιο δοκιμασα σε ενα φιλο που το εχει και γαμαει
-
οσο μεγαλωνει το μεγεθος και τα blue ray disks ειναι ακομη ακριβα τοσο λιγοτερο χρονο θα βλεπεις
αλλιως παιξε κανα railworks 3/flight simulator x δεν τελειωνουν ποτε! -
-
Έπαιξα χθές το Rage (με τη βοήθεια του cabala10!).
Δέν έχω παίξει πολλά παιχνίδια τελευταία, αλλά το όλο concept μου φανηκε σαν copy paste απο το Dead Island (εκτός αν και τα δύο παιχνίδια αντιγράφουν κάποιο παλιότερο που δέν ξέρω). Δηλαδή μιλάς με τους ανθρώπους γύρω σου που σου δίνουν αποστολές, όταν γυρνάς σου δίνουν κάποιο reward, μαζεύεις ασχετα αντικείμενα απο τα οποία μετά φτιάχνεις οπλα και συσκευές κτλ.
-
Εμένα το Rage μου θύμισε περισσότερο borderlands... μιλάμε για ακριβώς ίδια σκηνικά. Το παιχνίδι το παίζω μόνο όταν σκυλοβαριέμαι
-
Και ναι πάλι στην πόλη του San Andreas! Τα γραφικά... Ένα βίντεο δεν λέει και πολλά, αναμένουμε βίντεο απ' το Gameplay! -
Φαινεται πως παλι θα κανουν το θαυμα τους.
-
Ας παίζει και πιο εύκολα σε πιο αδύναμους υπολογιστές, όχι σαν το IV...
-
Xλωμο το κοβω, φαινεται να χει πολυ πραγμα σε γραφικα.Ασε που εχουμε σχεδον κανα χρονο να βγει σε PC.Το IV παντως δε θα το λεγα ιδιαιτερα βαρυ,σε c2d 2.23GHz και NVidia 220 ετρεχε ικανοποιητικοτατα.
-
-
-
Καλησπέρα σε όλους,
Ο γιος μου έχει το PSP E-1000 (το πήραμε πρόσφατα) και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα site να κατεβάζουμε free παιχνίδια (έστω και παλαιότερα) και πως τα περνάμε μέσα στην παιχνιδομηχανή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..!
edit: πρέπει να το 'σπάσω' για να δεχθεί παιχνίδια από download ??
-

Στις 11 επισημα, ηδη στον θειο.
-
για πεταμα
καλυτερα να περιμενω το νεο max payne -
Mε βαθμολογια ανω του 8 ε δεν το λες και για πεταμα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Mε βαθμολογια ανω του 8 ε δεν το λες και για πεταμα.εδω ειμαστε και θα το δεις σε λιγους μηνες τι θα λενε..
-
Βασει απαιτησεων συστηματος το λες??Γιατι για να πηρε τετοια βαθμολογια σε κονσολα και γραφικα εχει και πλοκη.Τι θα μπορουσε να αλλαξει στο PC??
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)