-
Ο χρήστης soch έγραψε:
ο σκληρός καλός;
Θα παραλάβω την επόμενη Πέμπτη-Παρασκευή. Από προδιαγραφές νορμάλ, από τιμή είναι super. Είδομεν...
χτύπησα κ γω ένα κομμάτι
-
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Παίδες SOS,πως αλλάζουμε τη διαδρομή ενός αρχείου?
Aποκοπή και επικόλληση σε νέα θέση...(άλλο folder)
Οχι δε θέλω να του αλλάξω θέση αλλά το path,δηλ στη διαδρομή του αντί για μια πλαγιοκάθετο να βάλω δύο.
-
Δεν υφίσταται αυτό που λες. Path και θέση είναι ταυτόσημα, η διπλή (πλάγιο)κάθετος είναι θέμα ανάγνωσης.
Καλύτερα να γράψεις ποιο πρόγραμμα σου χτυπάει λάθος και δεν βρίσκει το αρχείο που θες μήπως μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος.
-
Τώρα τελευταία στο desktop μου χτυπάει συχνά μήνυμα από το AVG ότι ο Firefox κάνει μεγάλη χρήση RAM. Περίπου 280 με 320MB γράφει, σε υπολογιστή με 3GB RAM. Είναι φυσιολογικό αυτό? Σε παλαιότερες εκδόσεις και με τα ίδια χαρακτηριστικά στο PC δεν είχα τέτοιο θέμα. Ούτε κολλήματα του Firefox είχα. Τώρα αν ανοίξω 4-5 tab και μέσα σ' αυτά 1-2 youtube πάει...
Καμιά ιδέα? Πλην δοκιμής άλλου browser που είναι το αυτονόητο...
-
πετας το avg απο το pc σου
-
Είναι δυνατόν να φταίει αυτό που crashαρει ο FF?
-
Σε μένα το AVG v.10 δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα και δουλεύω Firefox συνέχεια. Win 7 64 bit, 4GB Ram
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Παίδες SOS,πως αλλάζουμε τη διαδρομή ενός αρχείου?
Aποκοπή και επικόλληση σε νέα θέση...(άλλο folder)
Οχι δε θέλω να του αλλάξω θέση αλλά το path,δηλ στη διαδρομή του αντί για μια πλαγιοκάθετο να βάλω δύο.
Διπλή πλαγιοκάθετος στην αρχή του ονόματος σημαίνει ότι το αρχείο βρίσκεται σε άλλον υπολογιστή. Π.χ. το \laptop\documents\myfile.doc σημαίνει ότι το myfile.doc βρίσκεται στον κατάλογο documents που μοιράζει στο δίκτυο ο υπολογιστής με όνομα laptop. Αν θέλεις να μοιράσεις το αρχείο στο δίκτυο, απλά μοίρασε τον κατάλογο που το περιέχει και θα το δεις στο δίκτυο ως \\.
Αν η διπλή πλαγιοκάθετος είναι στη μέση, δεν ξέρω από που και πώς προέκυψε.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Όπως προείπε και ο συνφορουμίστας καλό είναι να βάλεις νέες πάστες και στον επεξεργαστή αλλά και στην κάρτα γραφικών. Είναι βαρετή δουλειά αλλά πρέπει να γίνει. Εμένα είχαν ξεραθεί οι πάστες στην κάρτα γραφικών και κατέρρεε το σύστημα. Μου πήρε 2-3 μέρες για να το εντοπίσω. Ξέρεις να αλλάζεις πάστα? Δεν είναι τίποτα σπουδαίο.http://www.hardwaresecrets.com/article/ ... Grease/274
http://www.arcticsilver.com/instructions.htm (εδώ θα βρεις για κάθε επεξεργαστή το σωστό τρόπο απλώματος της πάστας).
Καθαρισε το καλα με σπρευ αερα
καθαρισε παστες
αγορασε παστα
βαλε παστα
win
(και μην κολλας το pc στον τοιχο )Ευχαριστώ και τους 2 για τις συμβουλές. Εχει μπει στο πρόγραμμα για μαστόρεμα.
-
Η γραμμή του ΟΤΕ στο σπίτι μου είναι με απόκρυψη. Μπορώ να κάνω κάτι ωστε να την απενεργοποιώ προσωρινά και το νούμερο να εμφανίζεται?
Δηλαδή πώς κάνεις κλήση με απόκρυψη βάζοντας 31 πρίν το νούμερο? Εγώ θέλω να κάνω το ανάποδο.
-
Κάποτε γινόταν με το *31#
Επίσης, να διορθώσω τον κωδικό της απόκρυψης: #31# -
Υπαρχει κανενα προγραμμα καταγραφης αποσυνδεσεων του ιντερνετ?
Εχω κατι αποσυνδεσεις τωρα τελευταια και θελω να εχω μια λιστα ποσες φορες ημερησιως αποσυνδεεται -
Και εγώ, τρεις μέρες τώρα, έχω μπόλικες.
Σε conn-x 24mbps -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Υπαρχει κανενα προγραμμα καταγραφης αποσυνδεσεων του ιντερνετ?
Εχω κατι αποσυνδεσεις τωρα τελευταια και θελω να εχω μια λιστα ποσες φορες ημερησιως αποσυνδεεταιΑυτο θα το δείς απο το log που κρατάει το ρούτερ
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Επίσης, να διορθώσω τον κωδικό της απόκρυψης: #31#Δέν μου λειτουργεί
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Επίσης, να διορθώσω τον κωδικό της απόκρυψης: #31#Δέν μου λειτουργεί
Για κινητα δεν ειναι το απο πανω;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Η γραμμή του ΟΤΕ στο σπίτι μου είναι με απόκρυψη. Μπορώ να κάνω κάτι ωστε να την απενεργοποιώ προσωρινά και το νούμερο να εμφανίζεται?Δηλαδή πώς κάνεις κλήση με απόκρυψη βάζοντας 31 πρίν το νούμερο? Εγώ θέλω να κάνω το ανάποδο.
Έχεις την υπηρεσία Απόκρυψη Καλούντος ανα Κλήση ή την Μη Εμφάνιση Αριθμού; Νομίζω ότι για την πρώτη υπηρεσία, δεν βάζεις το πρόθεμα (31). Για την δεύτερη υπηρεσία δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
-
καλημέρα στην παρέα
θα ήθελα την βοήθεια σας πάνω στο youtube.
τραβώντας ένα βίντεο(η βιντεοκάμερα αποθηκεύει σε dvd μικρο) τι ενέργειες πρέπει να κάνω ώστε να το βάλω στο youtube.
γιατί ότι και να κάνω δεν μου το φορτώνει, ξεκινάει για λίγο το φόρτωμα και μόλις φτάνει περίπου στο 15% σταματάει και μου λέει πως δεν αναγνωρίζει το φορματ του βίντεο.
για ριχτέ καμιά βοήθεια πλιζΥΓ.
βίντεο τραβηγμένα με το iphone η από φωτογραφική μηχανή δεν έχω πρόβλημα, φορτώνονται αμέσως
από την βιντεοκάμερα έχω το πρόβλημα. -
Tι αρχεία βγάζει η κάμερα (κατάληξη)? Αν είναι HD Sony (ή άλλη με ανάλογο πρότυπο) έχει το δικό της πρότυπο το οποίο για να ανέβει θέλει μετατροπή. Πάτα σε ένα αρχείο 'ιδιότητες' και δες τι γράφει.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]