-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Αμα είμαι 23 τι χάνεις?Δυστυχώς ότι και να κάνεις και τον Κ@λο σου κάτω να χτυπάς σε εμένα δύσκολα θα την πεις!Είμαι πολύ σκληρό καρύδι και γενικά πολύ διαβασμένος στα αυτοκίνητα γιατί έχω πάθος οπότε άστο.
ΓΚ εσύ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ναι αλλά τα κοκκάλινα όπως λες πλαστικά του γιαρις δεν τρίζουν και δεν φθείρονται ... το 207 σε 2-3 χρόνια και τρίζει και ξεφλουδίζει σε πολλά σημεία...
το γκολφ που πρότεινες στον πατέρα σου ο δίκος μου το θεωρεί για τον π και ούτε να το χέσει δεν θέλει...
Άντε πάλι Έχω μπει σε 3 χρονών 207 και δεν έτριζαν ούτε ξεφλούδισαν.
είναι δυνατόν να το έχω αγοράσει (άρα να το έχω ξεχωρίσει ) και να θέλω να το θάψω... για κουνα λίγο το μπαλάκι...
Το απλά να σου έτυχε...;
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
ναι αλλά τα κοκκάλινα όπως λες πλαστικά του γιαρις δεν τρίζουν και δεν φθείρονται ... το 207 σε 2-3 χρόνια και τρίζει και ξεφλουδίζει σε πολλά σημεία...
το γκολφ που πρότεινες στον πατέρα σου ο δίκος μου το θεωρεί για τον π και ούτε να το χέσει δεν θέλει...
Άντε πάλι Έχω μπει σε 3 χρονών 207 και δεν έτριζαν ούτε ξεφλούδισαν.
είναι δυνατόν να το έχω αγοράσει (άρα να το έχω ξεχωρίσει ) και να θέλω να το θάψω... για κουνα λίγο το μπαλάκι...
Το απλά να σου έτυχε...;
δεκτό οτι μπορεί να έτυχε ,όπως δεκτό οτι έτυχε και στο 2τερο της εταιρία...
αλλά έχω την πρόταση γνωστού αντιπροσώπου (και φίλου) σιτροέν οτι αποτελεί το πιο προβληματικό σύγχρονο πεζό και οτι το γεγονός οτι αυτό και η αντιπροσωπ μου σπάσαν τα @@ ... -
Πιο προβληματικό από τα πρώτα 307 δεν παίζει να ήταν οπότε καταλαβαίνεις ότι ο αντιπρόσωπος δεν ήταν και πολύ ειλικρινής.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πιο προβληματικό από τα πρώτα 307 δεν παίζει να ήταν οπότε καταλαβαίνεις ότι ο αντιπρόσωπος δεν ήταν και πολύ ειλικρινής.δεν έχει λογο να μου πει βλακείες...
τεσπα το 207 με ή χωρίς προβλήματα πούλησε τον κώλο του... όπως και το 206... εικάζω οτι και το 208 θα εχει αντίστοιχη πορεία -
Τον κώλο του πούλησε το 206. Το 207 πούλησε καλά.
-
Ζηση απαντα χωρις quote να χαρεις....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ζηση απαντα χωρις quote να χαρεις.... -
Είδα ένα στην γειτονιά μου σήμερα. Αδιάφορο θα το έλεγα....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είδα ένα στην γειτονιά μου σήμερα. Αδιάφορο θα το έλεγα....Εδώ πλακώνονται επί 30 σελίδες και έρχεσαι εσύ και το λες ΑΔΙΑΦΟΡΟ;;;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είδα ένα στην γειτονιά μου σήμερα. Αδιάφορο θα το έλεγα....Υπάρχει κανένα αυτοκίνητο σε αυτήν την κατηγορία ανθρωπομεταφορέων το οποίο να είναι ελκυστικό ?
-
Βρισκω τα παρακατω απειρως καλυτερα σχεδιαστικα...
grande punto,mazda 2,ds3,mito -
Γούστα είναι αυτά, εμένα π.χ. μου αρέσει το Φίατ, δεν ασχολούμαι με το 2, και βρίσκω την Μίτο αχαρακτήριστη απ'έξω. Το Σιτροέν δεν το έχω δει καν, ΔΞ/ΔΑ λοιπόν για δαύτο .
έδιτ
Δοθέντος ότι μιλάμε για σχεδιασμό, βρίσκω προσωπικά το Τζαζ ευφυέστατο και ξεχωριστό, και μέσα και έξω, στην δικιά του κλάση για τα δεδομένα της κατηγορίας. My pick. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Είδα ένα στην γειτονιά μου σήμερα. Αδιάφορο θα το έλεγα....
Υπάρχει κανένα αυτοκίνητο σε αυτήν την κατηγορία ανθρωπομεταφορέων το οποίο να είναι ελκυστικό ?
μίζερη άποψη
κ για το 'ανθρωπομεταφορέας' που σίγουρα δεν είναι όλα της κατηγορίας. Είναι κ για αυτό, αλλά είναι κ η κατηγορία που απευθύνεται σε νεους που ψάχνονται οδηγικά.
κ για το όλα ίδια είναι κ κανένα δεν είναι ελκυστικό μια κατηγορία που έχει μέσα τη μίτο? το όμορφο γκράντε πουντο? το ds3? το 207? το jazz
ΑΜΑΞΙΑ ΜΕ ΑΠΟΨΗ, που οι σχεδιαστές τους 'το δούλεψαν' -
Ξεχασες το fiesta θα σε μαλωσω.
Εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι πλαγια εμεινε ακριβως το ιδιο!
-
-
-
Γουστάρουμε βαμμένα φώτα σε πισταδόρικα αυτοκίνητα.
-
fail.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
fail.βάλε του Fiesta ST που σπέρνει
ΝΟΤ
Toyota Yaris (τρίτη γενιά)