-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
2010 σειρά 310(Φεβρουαρίου),από τις καλύτερες σειρές!!η πρώτη σειρά που έκανε 9 μηνο και η πρώτη σειρά που απολύθηκε λίγο νωρίτερα,πριν κλείσει το 9μηνο!!!Πέρα από αυτό τα περισσότερα παιδιά ήταν και άψογα και σαν σειρά ήμασταν πολύ δημιουργικοί!
H πρωτη σειρά που έκανε 9μηνο ήταν η 308! Εγώ μάλιστα είχα κόψει την αναβολή για να κάνω 12μηνο και ξαφνικά έγινε 9μηνο μέχρι να παρουσιαστώ!
μμμ.. τότε λάθος θυμάμαι!!Που παρουσιάστηκες???
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Με 9μηνη θητεία, ψαράς είσαι και όταν απολύεσαι.Τα παλιά τα χρόνια ( ) όταν λέγαμε το ...ρητό 'μπήκε ο άσσος, βγήκε ο γράσσος' το εννοούσαμε ... Τώρα, τι να τους πεις ;
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
2010 σειρά 310(Φεβρουαρίου),από τις καλύτερες σειρές!!η πρώτη σειρά που έκανε 9 μηνο και η πρώτη σειρά που απολύθηκε λίγο νωρίτερα,πριν κλείσει το 9μηνο!!!Πέρα από αυτό τα περισσότερα παιδιά ήταν και άψογα και σαν σειρά ήμασταν πολύ δημιουργικοί!
H πρωτη σειρά που έκανε 9μηνο ήταν η 308! Εγώ μάλιστα είχα κόψει την αναβολή για να κάνω 12μηνο και ξαφνικά έγινε 9μηνο μέχρι να παρουσιαστώ!
μμμ.. τότε λάθος θυμάμαι!!Που παρουσιάστηκες???
Καλαμάτα.
-
Οποιος μου βρει πως απο Υεα Εδ μπορουν να σε μεταταξουν σε Υεα Υπ ας μου πει και μενα...
-
Ο χρήστης trancer έγραψε:
Οποιος μου βρει πως απο Υεα Εδ μπορουν να σε μεταταξουν σε Υεα Υπ ας μου πει και μενα...Άνετα....με το ανάλογο μπουζοκαλώδιο μετα βύσματος
-
Αυτό που μού 'λεγες dimik και δε πίστευα οτι γίνεται.......!!!
Αναβολή, κατευθείαν trancer...!!!
-
αμα παρει αναβολη τωρα σαν υεα θα παει σε ταγμα ανεπιθυμητων 100% μετα
-
Μια χαρά θα περάσει στο Σ.Υ.Π. Γιατί να πάρει αναβολή;
-
Υπ ας;
-
Σώμα Υλικού Πολέμου
-
211 και βραδυασε
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια χαρά θα περάσει στο Σ.Υ.Π. Γιατί να πάρει αναβολή;Για να πάει στις Ειδ.Δ. κάποιες κάβλες θα είχε, πολύ περισσότερο μάλιστα και ως δόκιμος....! Εφοσον υποθέσουμε οτι πήγε Ε.Δ εθελοντικά και όχι υποχρεωτικά, το 'μια χαρά' γι΄αυτόν θα πρέπει να απέχει πολύ απο τη θητεία στο Σ.Υ.Π..!
Για μένα τουλάχιστον, θα ήταν καταστροφή της θητείας μου.....!!!! (και ήταν κατα μία αντιστοιχία). Οταν με μεταθέσανε τους 6 τελευταίους μηνες (απο τους 18) της θητείας μου σε μη μάχιμη μονάδα, έπαθα κατάθλιψη και δεν το έχω ξεπεράσει ακόμη απο τότε μπορώ να σου πω...Εχασα πολλές ασκησεις κι αισθανθηκα οτι ο κόπος μου και οι προσπάθειες που έκανα, πήγανε χαμένες (ως ένα βαθμό τουλάχιστο). Δεν έφυγα απο το Πυροβολικό και πήγα εκει που πηγα (πέρασα όσα πέρασα), για να με στείλουν οι μαλάκες στο τελος σε μια μονάδα γραφιάδων, σα να ημουν πάλι στο Πυροβολικό...!!!!
Τεσπα, όπως το βλέπει ο καθένας είναι, αλλα προσωπικά το θεωρώ τρελό σπάσιμο...! -
Συμβαίνουν και αυτά φίλοι μου.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Συμβαίνουν και αυτά φίλοι μου.Τελικα βολτα με STEYR θα κανουμε??
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Μια χαρά θα περάσει στο Σ.Υ.Π. Γιατί να πάρει αναβολή;
Για να πάει στις Ειδ.Δ. κάποιες κάβλες θα είχε, πολύ περισσότερο μάλιστα και ως δόκιμος....! Εφοσον υποθέσουμε οτι πήγε Ε.Δ εθελοντικά και όχι υποχρεωτικά, το 'μια χαρά' γι΄αυτόν θα πρέπει να απέχει πολύ απο τη θητεία στο Σ.Υ.Π..!
Για μένα τουλάχιστον, θα ήταν καταστροφή της θητείας μου.....!!!! (και ήταν κατα μία αντιστοιχία). Οταν με μεταθέσανε τους 6 τελευταίους μηνες (απο τους 18) της θητείας μου σε μη μάχιμη μονάδα, έπαθα κατάθλιψη και δεν το έχω ξεπεράσει ακόμη απο τότε μπορώ να σου πω...Εχασα πολλές ασκησεις κι αισθανθηκα οτι ο κόπος μου και οι προσπάθειες που έκανα, πήγανε χαμένες (ως ένα βαθμό τουλάχιστο). Δεν έφυγα απο το Πυροβολικό και πήγα εκει που πηγα (πέρασα όσα πέρασα), για να με στείλουν οι μαλάκες στο τελος σε μια μονάδα γραφιάδων, σα να ημουν πάλι στο Πυροβολικό...!!!!
Τεσπα, όπως το βλέπει ο καθένας είναι, αλλα προσωπικά το θεωρώ τρελό σπάσιμο...!ε τουλαχιστον δεν σε εκαναν βολτα στην ελλαδα οταν εισουν φανταρος
και εγω με την σκεψη οτι θα μεινω εις τα ειδικας δυναμεις μπηκα αλλα τελικα κατεληξα να κοβω βολτες σε στρατοπεδα πεζικου στο τελος -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ε τουλαχιστον δεν σε εκαναν βολτα στην ελλαδα οταν εισουν φανταρος
και εγω με την σκεψη οτι θα μεινω εις τα ειδικας δυναμεις μπηκα αλλα τελικα κατεληξα να κοβω βολτες σε στρατοπεδα πεζικου στο τελος-
Φαντάρος δεν υπήρξα ποτέ...!!! Στρατιώτης, ναι...!
-
Προφανώς και για σενα υπήρξε απογοήτευση η όλη φαση και γι' αυτό μετά απ΄ολα αυτά είσαι εκτος στρατεύματος.... (τροπον τεινά αναβολή, που λεω παραπάνω... ) υποθέτω οτι γι΄αυτό έφυγες...
-
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Συμβαίνουν και αυτά φίλοι μου.
Τελικα βολτα με STEYR θα κανουμε??
Όσες θες...

-
680 Μ3 Στέφανε;
Σπάρταν... σε καταλαβαίνω αλλά α) δεν έχουν όλοι την ίδια τρέλλα και β) δεν θα κάτσει και τόσο καιρό για να του κάνει καμία σοβαρή διαφορά. Βέβαια αν το θέλει τόσο πολύ, ας ψάξει κι αυτός πολύμπριζο...
-
680 M συγκεκριμένο (αν θυμάμαι καλά Μ3 ήταν τα 3αξονικά). Η φώτο είναι από το ΚΕΕΜ Σπάρτης, από την εκπαίδευσή μου.
-
Ναι τα Μ3 είναι τριαξονικά. Πλάκα έχουν... ξεκινάνε με όποια ταχύτητα θέλεις!
Περί Θητείας [#3]