-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Τέλος, καμία σχέση με το επάγγελμα του λαστιχά δεν έχω, ασχολούμαι μαζί τους από κόλλημα. Κόλλημα γερό όμως, περπατάω στο δρόμο και κοιτάζω λάστιχα και ζάντες. Εξαιτίας αυτού του κολλήματος παρακολουθώ τακτικά και αυτό το thread, παρότι οι τεκμηριωμένες απόψεις που περιέχει είναι λίγες και δύσκολο να εντοπιστούν.
Εχω ακριβως τα ιδια συμπτωματα... Ειμαι σοβαρα γιατρε???
Το καλυτερο που εχω δει ειναι SLK με Energy saver!
Κι εγώ προσέχω τα λάστιχα . Τελικά είμαστε ερκετοί μην αγχώνεσαι.
-
Σήμερα έβαλα στο FICUS(tm Corsair) τα Yokohama c drive 2, μετά από συζήτηση με τον λαστιχά, αλλά και άποψη που πήρα από γνωστό μέλος του φόρουμ. 205/55/16 V στα 340 ευρώ σε γνωστό μαγαζί της Δ. Θεσσαλονίκης. Εντυπώσεις στο μέλλον.
-
Καλοπάτητα Βασίλη! Ελπίζω να σου αρέσουν και να μη με κυνηγάς...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλοπάτητα Βασίλη! Ελπίζω να σου αρέσουν και να μη με κυνηγάς...Ο συνήθης ύποπτος της Θεσ/κης, ξαναχτύπησε!
-
Θέλω να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο...
Έχασα προσφορά στο ebay για ζαντολάστιχα Golf 5 με dunlop σχεδόν απάτητα χιονολάστιχα στα 100€ όλα μαζί...
Απλώς δούλευα εκείνη την ώρα, βασικά ήμουν σε χειρουργείο, κ δεν πρόλαβα να χτυπήσω τη @@@αγγελία...
Η τιμή ήταν τόσο χαμηλή γιατί έπρεπε να πας να τα μεταφέρεις μόνος σου από το Ντόρτμουντ, δεν αποστέλλονταν. Αλλά για εμένα η απόσταση ήταν 30 χλμ μιας κ μένω στην περιοχή...Γμτ
-
Κρίμα... Πάντως γενικώς Γερμανία παίζουν συχνά τρελές ευκαιρίες σε ζαντολάστιχα και λοιπά αυτοκινητιστικά είδη, απ' ό,τι έχω καταλάβει από φίλο που ο πατέρας του είναι Μόναχο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλοπάτητα Βασίλη! Ελπίζω να σου αρέσουν και να μη με κυνηγάς...Ευχαριστώ Αλέξανδρε
Πάντως στο φανάρι Γ' Σεπτεμβρίου με Αγ. Δημητρίου, στην άνοδο δλδ. ξεκινάω χωρίς να σπινιάρει, οπότε αυτό είναι θετικό δείγμα. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Καλοπάτητα Βασίλη! Ελπίζω να σου αρέσουν και να μη με κυνηγάς...
Ευχαριστώ Αλέξανδρε
Πάντως στο φανάρι Γ' Σεπτεμβρίου με Αγ. Δημητρίου, στην άνοδο δλδ. ξεκινάω χωρίς να σπινιάρει, οπότε αυτό είναι θετικό δείγμα.υπαρχει περιπτωση με καινουργιο λαστιχο να σπινιαρεις;;;
-
Το άθλιο ER30, σε δύο μηνών αυτοκίνητο, δεν μπορούσε να ξεκινήσει κανονικά κι έβαζε σε λειτουργία το asr.
-
γιατι προφανως ειναι λαστιχο που να αποδωσει αυτα που πρεπει, χρειαζεται να ζεσταθει.
-
Τα πρώτα 500 χλμ ήρεμα Μπιλλ και μετά δοκίμασέ το πιο δυνατά και πες εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
γιατι προφανως ειναι λαστιχο που να αποδωσει αυτα που πρεπει, χρειαζεται να ζεσταθει.Σε μένα φαίνεται δεν ζεσταινόταν ποτέ, ούτε το καλοκαίρι, φαίνεται. Υπόψιν το καινούριο είναι 94V κι ούχι 91.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
γιατι προφανως ειναι λαστιχο που να αποδωσει αυτα που πρεπει, χρειαζεται να ζεσταθει.Το προφανώς μου άρεσε.
Μια μλκια και μισή ήταν.
-
Famas πες μας λίγο την χρήση και τον τρόπο οδήγησης σου σε παρακαλώ, καθώς είμαι κι εγώ στο σημείο που κοιτάω για την ίδια διάσταση για ένα opel astra H 1.6 κι απ' ότι καταλαβαίνω τα αυτοκίνητα μας είναι στις ίδιες επιδόσεις κτλ..
Μέχρι σήμερα και μετά τα μαμά ER300 φορούσα continental SportContact 2 και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος..
Βέβαια οι απαιτήσεις έχουν λιγοστέψει πλέον ελέω οικονομικής κρίσης, πολύ πιο χαλαρής οδήγησης και πολύ λιγότερων χιλιομέτρων σε απαιτητικές διαδρομές.. -
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Famas πες μας λίγο την χρήση και τον τρόπο οδήγησης σου σε παρακαλώ, καθώς είμαι κι εγώ στο σημείο που κοιτάω για την ίδια διάσταση για ένα opel astra H 1.6 κι απ' ότι καταλαβαίνω τα αυτοκίνητα μας είναι στις ίδιες επιδόσεις κτλ..Οι φίλοι μου(4τ φόρουμ) είναι θιασώτες της σπορ οδήγησης, κάτι που μετέδωσαν και σε μένα....Αλλά, η καθημερινή κίνηση στους ελληνικούς καρόδρομους κι η συχνή ανάγκη για παρκάρισμα πάνω στο πεζοδρόμιο(οι ζάντες πάντως είναι ολόισιες) με οδήγησαν σε τέτοια επιλογή. Μια φορά τη βδομάδα που βγαίνει το αυτοκίνητο ε.ο. θεώρησα πως δεν αξίζει να πάω σε κάποιο άλλο ελαστικό.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Το άθλιο ER30, σε δύο μηνών αυτοκίνητο, δεν μπορούσε να ξεκινήσει κανονικά κι έβαζε σε λειτουργία το asr.Τα ER30 (καμία σχέση με τα ER300) όντως δεν ζεσταίνουν με τίποτα!!!
Τα είχα πρώτη τοποθέτηση στο Mazda 3 και στα 22.000 χλμ τα άλλαξα! -
Μολις άλλαξα ελαστικά και το τιμόνι( σκέτο, δεν ειναι υδραυλικό) , έχει ελαφρύνει ευχάριστα. !!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Famas πες μας λίγο την χρήση και τον τρόπο οδήγησης σου σε παρακαλώ, καθώς είμαι κι εγώ στο σημείο που κοιτάω για την ίδια διάσταση για ένα opel astra H 1.6 κι απ' ότι καταλαβαίνω τα αυτοκίνητα μας είναι στις ίδιες επιδόσεις κτλ..
Οι φίλοι μου(4τ φόρουμ) είναι θιασώτες της σπορ οδήγησης, κάτι που μετέδωσαν και σε μένα....Αλλά, η καθημερινή κίνηση στους ελληνικούς καρόδρομους κι η συχνή ανάγκη για παρκάρισμα πάνω στο πεζοδρόμιο(οι ζάντες πάντως είναι ολόισιες) με οδήγησαν σε τέτοια επιλογή. Μια φορά τη βδομάδα που βγαίνει το αυτοκίνητο ε.ο. θεώρησα πως δεν αξίζει να πάω σε κάποιο άλλο ελαστικό.
Ευχαριστώ..
Περιμένω εντυπώσεις.. -
για τα Potenza S001 σε 225/45/17 91w έχει κανείς άποψη;
-
Παίδες καλησπέρα!
'Εφτασε ο χρόνος αλλάγής των ελαστικών σε seat leon 1,2 tsi! Bridg turanza 205/55-r16 με δείκτη 91v.
Χλμ 31,700(κάνω κάθε μέρα σχεδόν 90 χλμ σε οδικό επαρχιακό δρόμο αποτέλεσμα τα σκληρά bridg με δείκτη v να φαγώθηκαν μπροστά.Πήρά τιμές και οι πιο καλές ήταν σ ενα γνωστό λαστιχά τα εξής:
- conti spcontact2
- dunlop fastresponse
- gooodyear efficient ή optigrip.
Mε παρατήρηση του λαστιχά να πέσω στον δείκτη Η, καθότι είναι πιο μαλακό κ ζεστένεται πιο εύκολα. Ενταξει χειμώνα έχουμε ίσως! Αλλα το καλοκαίρι που έδω Λάρισα χτυπάει 40άρια κ ο δρόμος είναι 50 κ βάλε?
Η τιμή είναι κ στα 3 λάστιχα 340,00 €. Τουλάχιστον 35,00 € πιο φθηνός(επειδή είναι γνωστός) από άλλους λαστιχάδες.
Κάποια γνώμη για τα πιο λάστιχα? Κ δεύτερον τι λέτε για το δείκτη να βάλω το Η?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο κ τις απαντήσεις σας!!!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]