-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ατσαλα δεν οδηγάω.Θα τα κοιταξω το σαββατο, μαζι με τον σπασμενο προφυλακτηρα.
οκ...
Και που ξερεις οτι το εκανα εγω;Δεν το εκανα εγω.
-
Τα πάρκινγκ στο μετρό λειτουργούν όταν το μετρό έχει απεργία;
-
Στην Πλακεντιας τουλαχιστον ειναι ανοιχτο παντα.
-
Aν καποιος αγορασει αυτοκινητο αυριο πχ και τον Ιουνιο αποφασισει να παραδωσει πινακιδες τι ακριβως θα πληρωσει σε τελη κυκλοφοριας??
-
Ειλικρινά, περιμένεις έγκυρη απάντηση σε αυτό; Ούτε ο Μπένι δεν ξέρει να σου πει αυτή τη στιγμή!
-
Σεναριο που ειπωθηκε πανω σε συζητηση και επειδη κανεις δεν εβγαλε ακρη ειπα να ρωτησω και δω.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Aν καποιος αγορασει αυτοκινητο αυριο πχ και τον Ιουνιο αποφασισει να παραδωσει πινακιδες τι ακριβως θα πληρωσει σε τελη κυκλοφοριας??Πάνο με τα τωρινά δεδομένα ... το αυτονόητο! Τα τέλη του 2011 για μέχρι τον Δεκεμβρη του 11 αλλα και τα τέλη του 2012 για μέχρι τον Ιούνιο! Εχουν ανακοινωθεί και τα τελη του 2012 οπότε απο τωρα θα ξέρει τι θα πληρώσει!
ΥΓ. Εκείνο που ίσως γλυτώσει είναι το 'μελλοντικό' χαρατσι που και αυτό μεσω της ΔΕΗ σύμφωνα με το μήκος (μπορεί και λοιπές διαστασεις) και την premiumσύνη του αυτοκινήτου κάτι αναλογο με τα σπίτια που κάνουν τωρα ... αν το σκεφτούν ... μετα τον Ιούνιο του 2012!
-
Παιδιά καλησπέρα και πάλι.Θέλω να ρωτήσω το εξής.Την προηγούμενη βδομάδα που πήγα Γρεβενά πρώτη φορά μόνος μου με το αμάξι, είχα ένα ας πούμε θεματάκι. Όταν κατέβαζα ταχύτητα για να βγώ στον κόμβο, βούιζε το αμάξι. Τι λάθος κάνω;Εντωμεταξί η 1η κ η 2η ταχύτητα εν κινήση δυσκολεύεται να μπεί. Καμιά απάντηση;
-
δισκοπλατώ?
-
αν εννοεις οτι εκανε ''γκζζζζζ'' το σαζμαν τοτε πρεπει να ελατωνεις πιο πολυ την ταχυτητα σου πριν κατεβασεις και/ή να σταματας αν ειναι να βαλεις 1η
αλλιος θελει δυπλοσυμπλεκταριζμαδεν νομιζω να ειναι προβλημα του δισκου η του σαζμαν, ετσι ειναι αυτα τα σαζμαν, και στο ρ5 το δικο μου ετσι ειναι, το αυτοκινητο του δασκαλου πχ που εμαθες να οδηγεις ειναι διαφορετικο απο το κλιο, καθε οχημα ειναι διαφορετικο
απλα πρεπει να μαθεις τα ''χουγια'' του
-
Ο χρήστης evris26 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα και πάλι.Θέλω να ρωτήσω το εξής.Την προηγούμενη βδομάδα που πήγα Γρεβενά πρώτη φορά μόνος μου με το αμάξι, είχα ένα ας πούμε θεματάκι. Όταν κατέβαζα ταχύτητα για να βγώ στον κόμβο, βούιζε το αμάξι. Τι λάθος κάνω;Εντωμεταξί η 1η κ η 2η ταχύτητα εν κινήση δυσκολεύεται να μπεί. Καμιά απάντηση;Γιατι να βαλεις 1η εν κινηση;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα και πάλι.Θέλω να ρωτήσω το εξής.Την προηγούμενη βδομάδα που πήγα Γρεβενά πρώτη φορά μόνος μου με το αμάξι, είχα ένα ας πούμε θεματάκι. Όταν κατέβαζα ταχύτητα για να βγώ στον κόμβο, βούιζε το αμάξι. Τι λάθος κάνω;Εντωμεταξί η 1η κ η 2η ταχύτητα εν κινήση δυσκολεύεται να μπεί. Καμιά απάντηση;
Γιατι να βαλεις 1η εν κινηση;
Για να φρενάρει με τη μηχανή Διάβασε το τοπίκιον που γράφετε για τα φρένα (με νεκρά ή με ταχύτητα) και τρόμαξε το παλικάρι
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
αν εννοεις οτι εκανε ''γκζζζζζ'' το σαζμαν τοτε πρεπει να ελατωνεις πιο πολυ την ταχυτητα σου πριν κατεβασεις και/ή να σταματας αν ειναι να βαλεις 1η
αλλιος θελει δυπλοσυμπλεκταριζμαδεν νομιζω να ειναι προβλημα του δισκου η του σαζμαν, ετσι ειναι αυτα τα σαζμαν, και στο ρ5 το δικο μου ετσι ειναι, το αυτοκινητο του δασκαλου πχ που εμαθες να οδηγεις ειναι διαφορετικο απο το κλιο, καθε οχημα ειναι διαφορετικο
απλα πρεπει να μαθεις τα ''χουγια'' του
Δλδ όταν είναι να βάλω 4η να πηγαίνω με 70;Μουγκρίζει το αμάξι.Κ νομίζω ότι είναι από λάθος δικό μου.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι να βαλεις 1η εν κινηση;
Ανηφορική φουρκέτα.
-
-
λολ
-
Απάντηση ζήτησα,αλλα δεν πήρα
-
Απάντηση ζήτησα,αλλα δεν πήραΠρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος, γιατί στα φόρα, όποιος κάνει το και δεν διατυπώνει επακριβώς την απορία του ή δείχνει noob, τότε του την πέφτουν οι ή τον αγνοούν!
Το μούγκρισμα μπορεί να οφείλεται στο ότι κατέβασες ταχύτητα (στο κιβώτιο) ενώ ταξίδευες με σχετικά μεγάλη ταχύτητα (στο κοντέρ) με συνέπεια να ανεβάσει ο κινητήρας στροφές κοντά στο όριο περιστροφής του.
Και στο ανέβασμα, αν το παρακάνεις και οι στροφές πέσουν πολύ χαμηλά σε σημείο όπου η ροπή είναι ανεπαρκής, υπάρχει ένας συντονισμός. -
Απάντηση ζήτησα,αλλα δεν πήραΕχεις στροφομετρο στο αμαξι σου;
-
Ειναι λιγο νομικης φυσης η ερωτηση αλλα μηπως γνωριζει κανεις.
Η θεση της πιλωτης μου ειναι διπλα απο καδο σκουπιδιων. Ειχε στοιβαστει ενα βουνο απο σκουπιδια εκει, τα οποια απο προχτες εχουν καταρρευσει κλεινοντας μου την εξοδο του αυτοκινητου. Επιπλεον πανε και πετανε σκουπιδια πανω απ τα υπαρχοντα και το αυτοκινητο πλεον δε χωραει να βγει. Δοκιμασα να μετακινησω σακουλες αλλα εχουν αρχισει να λιωνουν και χυνονται τα περιεχομενα οποτε ειναι αδυνατο μεσα σε λογικα πλαισια. Εχει νοημα να κρατησω φωτογραφιες και να ριξω καποια μηνυση στο δημο που εχει θεσει σε αχρηστια το αυτοκινητο μου και κατ επεκταση δεν μπορω να παω στη δουλεια μου με αυτο;
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο