-

-
Τι ωραιο σκυλακι.
-
+1 στο πιο αγαπησιάρικο thread του forum
-
To ξέρα οτι θα ειναι τρελή φάτσα αλλα είμαι σίγουρος οτι ειναι κ διάολος με ατελείωτη ενέργεια! Πανω κάτω ολη μέρα!
-
-
οταν το πηραμε ηταν μια σταλια, τον βαζαμε και κοιμοταν μεσα σε ενα κουτι απο παπουτσια
ειναι την περισωτερη ωρα μεσα στο σπιτι,εκτως αν λειπουμε οποτε τη βγαζει στον κηπο
επισεις εχει ενα θεμα με της ροδες, τα λαστιχα του φιεστα και του ρ5 γυαλιζουν απο το πολλυ κατουριμα -
Ο χρήστης Drauto έγραψε:
Youtube VideoΑυτό το κατοικίδιο μου λέει κάποιος γιατί το συντηρούμε;
Αδιάβαστος
Δεν είναι δικό μας κατοικίδιο, αλλά των Ηνωμένων Πολιτειών. Ανήκει στα γαστερόποδα πνευμονοφόρα μαλάκια, είναι το είδος Americanus Haliotidea Testacella (Aμερικάνικος ξεφλουδισμένος), της οικογένειας Helicidae Papandreou de Mineiko.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Αυτό το κατοικίδιο μου λέει κάποιος γιατί το συντηρούμε;
Αδιάβαστος
Δεν είναι δικό μας κατοικίδιο, αλλά των Ηνωμένων Πολιτειών. Ανήκει στα γαστερόποδα πνευμονοφόρα μαλάκια, είναι το είδος Americanus Haliotidea Testacella (Aμερικάνικος ξεφλουδισμένος), της οικογένειας Helicidae Papandreou de Mineiko.
Επίσης είναι το μοναδικό κατοικίδιο που δεν έχει όνομα καθότι αβάπτιστο...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Όρεξη έχεις.Προφανώς ήσουν μικρός όταν έβαλε ο Σημίτης τα ΜΑΤ να χτυπήσουν τους συνταξιούχους. Διάβασε και το topic με τους αγανακτισμένους πολίτες κι έλα να τα ξαναπούμε.
Δεν χρειάζεται να διαβάσω κανένα τοπικ ... Άλλο σε ρώτησα ... Πιστεύεις Ότι Υπάρχει οικογενειάρχης άνθρωπος που συν φόβο της ανεργίας και στην ασφάλεια του δημοσίου επιλέγει να γίνει αστυνομικός και δη ματ ( μπάς και τσιμπήσει κανά 300αρη παραπάνω το μήνα ) και γουστάρει να δέρνει πιτσιρίκια και ηλικιωμένους ;;; Πας καλα ;;;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Όρεξη έχεις.
Προφανώς ήσουν μικρός όταν έβαλε ο Σημίτης τα ΜΑΤ να χτυπήσουν τους συνταξιούχους. Διάβασε και το topic με τους αγανακτισμένους πολίτες κι έλα να τα ξαναπούμε.
Δεν χρειάζεται να διαβάσω κανένα τοπικ ... Άλλο σε ρώτησα ... Πιστεύεις Ότι Υπάρχει οικογενειάρχης άνθρωπος που συν φόβο της ανεργίας και στην ασφάλεια του δημοσίου επιλέγει να γίνει αστυνομικός και δη ματ ( μπάς και τσιμπήσει κανά 300αρη παραπάνω το μήνα ) και γουστάρει να δέρνει πιτσιρίκια και ηλικιωμένους ;;; Πας καλα ;;;
Ό,τι πεις. Και πολύ ασχολήθηκα. Είμαστε και .
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
επισεις εχει ενα θεμα με της ροδες, τα λαστιχα του φιεστα και του ρ5 γυαλιζουν απο το πολλυ κατουριμα
Προσεξε μηπως σκουριασουν οι ζαντες και δεν μπορεις να τις ξεκολλησεις απο τα μουαγιεν
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
επισεις εχει ενα θεμα με της ροδες, τα λαστιχα του φιεστα και του ρ5 γυαλιζουν απο το πολλυ κατουριμα
Προσεξε μηπως σκουριασουν οι ζαντες και δεν μπορεις να τις ξεκολλησεις απο τα μουαγιεν
Ακόμα να προσέξεις, να μην τις κατουράει όταν έχει πάγο...
Μπορεί να μην μπορείς να ξεκολλήσεις το πουλί του -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν το συντηρώ εγώ, αλλά είναι έξω από το παράθυρό μου...

-
Ο χρήστης Drauto έγραψε:
Youtube VideoΑυτό το κατοικίδιο μου λέει κάποιος γιατί το συντηρούμε;
Έχεις να προτείνεις κάποιον καλύτερο μήπως;
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Ας μην χαλάσουμε το τόσο ωραίο θέμα με αντιπαραθέσεις...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ας μην χαλάσουμε το τόσο ωραίο θέμα με αντιπαραθέσεις...
+1
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ακόμα να προσέξεις, να μην τις κατουράει όταν έχει πάγο...
Μπορεί να μην μπορείς να ξεκολλήσεις το πουλί του -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Όρεξη έχεις.
Προφανώς ήσουν μικρός όταν έβαλε ο Σημίτης τα ΜΑΤ να χτυπήσουν τους συνταξιούχους. Διάβασε και το topic με τους αγανακτισμένους πολίτες κι έλα να τα ξαναπούμε.
http://kokkinopanni.wordpress.com/2011/ ... o-pasokus/
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Όρεξη έχεις.
http://kokkinopanni.wordpress.com/2011/ ... o-pasokus/
-
Ξεκολλάτε από το μυαλό σας ρε, σε αυτό το θέμα θα κάνετε μικροπολιτική? Ωχουυυ,εκεί είναι η πλατεία, εκεί και οι αριστεροί και οι δεξιοί σας, μην μολύνετε τα ζωάκια με τις ανούσιες συζητήσεις σας...
send from a galaxy far far away
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]