-
Όχι, καμία αμφιβολία. Το θέμα είναι οτι πιθανότατα είναι και ο ΟΣΕ στο κόλπο όπου (προφανώς) κάνει σκραπ έμεσα ότι και καλά τα έκλεψαν κλπ. Οπότε ... εγώ το ψιλοαποκλείω να βάλει καν ερευνητές (είτε ιδιώτες είτε μη).
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Στην περιοχή ανθεί η δραστηριότητα των αθίγγανων.Έχει κανείς αμφιβολία ότι αν η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πλήρωνε ιδιώτες ερευνητές θα μαθαίναμε σε χρόνο dt που πήγε το σκραπ ;
Έχει κανείς αμφιβολία πως αν η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετέθετε 4 από τους υπεράριθμους υπαλλήλους της να φυλάνε τις ντιζελάμαξες, τώρα δεν θα είχε συμβεί τίποτα;
-
Πόσο πάει το σκραπ;;
0,12-0,13 ευρώ το κιλό.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑΣ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ:- ΤΙ ΠΤΥΧΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ (ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ;
- ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;
- ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΠΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ?
- Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΜΕΣΩ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ?
- ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ?
- ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΒΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ!!!
-
delete
-
ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑΣ.
Αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη που θα διεκπεραιώσει τον διορισμό σου από το παράθυρο, τίποτα άλλο.
Όλα αυτά που αναφέρεις είναι άχρηστα. Μετά τον διορισμό σου σε αναλαμβάνει ο ΟΣΕς και σε κάνει αυτός μηχανοδηγό σε συγκεκριμένο τύπο αυτοκινητάμαξας ή συρμού ακόμα και αν το μόνο προσόν σου είναι ότι είχες χρηματίσει γιδοβοσκός στο χωριό για κάποια χρόνια ως έφηβος. -
-edit-
-
Η περιβόητη ακρίβεια στην Αγγλία των τρένων μάλλον δεν υφίσταται πλέον...προσωπική εμπειρία......μόλις πρόλαβαν την πτήση.....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Η περιβόητη ακρίβεια στην Αγγλία των τρένων μάλλον δεν υφίσταται πλέονΥφίστατο ποτέ;
-
-edit-
-
Nozomi έχεις καμιά πληροφόρηση για το πότε τελικά θα εγκατασταθεί το περιβόητο wifi και gsm στον ΟΣΕ;
-
Προσωπικά από το 1997 έως το 2003 και από το 2009 έως πριν ένα 3μηνο, μόνο μία (1) φορά είχα πρόβλημα με τρένο στην Αγγλία, κι αυτό όταν είχαν κλείσει οι γραμμές λόγω κακοκαιρίας (χιονόπτωση). Όλα τα υπόλοιπα χρόνια, δεν αργούσαν ποτέ πάνω από 1 λεπτό...
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Nozomi έχεις καμιά πληροφόρηση για το πότε τελικά θα εγκατασταθεί το περιβόητο wifi και gsm στον ΟΣΕ;Σου λέω δύο κωδικές λέξεις: Siemens - GSM-R
-
-edit-
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Nozomi έχεις καμιά πληροφόρηση για το πότε τελικά θα εγκατασταθεί το περιβόητο wifi και gsm στον ΟΣΕ;Μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι μάλλον έτοιμο. Τώρα ποιου χρόνου δεν ξέρω.
-
http://www.dutchnews.nl/news/archives/2 ... toilet.php
Plastic bags instead of toilets for stop trains
Friday 07 October 2011
Dutch Railways (NS) is to introduce plastic bags on stop trains for people desperate to go to the toilet, the Telegraaf reports.
Passengers on sprinter trains that stop at all stations will be able to ask the conductor for a bag and use the empty driver's cabin. The bags will be easy to close and of bio-degradable plastic.
The NS points out the bags are only available to people who are desperate and cannot wait until the next station, says the Telegraaf.
Travellers and staff have already complained about the lack of facilities on sprinter trains, but transport minister Melanie Schultz van Haegen says they will not be fitted with toilets because it is too expensive.
Passengers' association Rovers says it is pleased with the move but it is only an emergency measure. 'In the end, all sprinters must have toilets,' said a spokesman.
epik win
-
Θα αρκούσε ένα παραθυράκι στο ύψος της μέσης. Ή ένα σκαμπό. Μακροπρόθεσμα πιο οικολογικό και οικονομικό, ακόμα και από τις βιοδιασπώμενες σακούλες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα αρκούσε ένα παραθυράκι στο ύψος της μέσης. Ή ένα σκαμπό. Μακροπρόθεσμα πιο οικολογικό και οικονομικό, ακόμα και από τις βιοδιασπώμενες σακούλες. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σου λέω δύο κωδικές λέξεις: Siemens - GSM-R
Την Τρίτη ξαναχρησιμοποιώ το τρένο... για να δούμε, εξοπλίστηκαν ή ακόμα;
-
delete
ΟΣΕ