-
24 hours of bikes 2011 live
http://www.dailymotion.com/video/xkoaz3 ... from=embed -
Ξεκινησε λοιπον το πρωταθλημα.
Ο Κωστας στα χρονομετρημενα εχασε την pole στον τελευταιο γυρο ενω τερματισε 4ος και στους δυο αγωνες λογο προβληματων με την θερμοκρασια του μοτερ και του σασμαν που ειναι DSG.Εγω ειχα 2ο χρονο στην κλασση των δυο λιτρων και 1ο απο τα Clio. Στον πρωτο αγωνα τερματισα 6ος στα διλιτρα και 2ος στα Clio λογο της κα8υστερησης απο ενα αργο αυτοκινητο αλλης κλασσης ενω στον δευετρο αγωνα τερματισα 4ος στα διλιτρα και 1ος στα Clio μετα απο 14 γυρους σφαγης με τον 2ο στα Clio που ηταν στην κυριολεξια στον προφυλακτηρα μου και φυσικα δεν λειωανε και οι στενες επαφες 3ου τυπου και τα φιλακια....
Onboard απο τον δευτερο αγωνα μπορειτε να δειτε εδω. (Ευτυχως δεν ακουγοντε τα μπινελικια που εριχνα στο ασυρματο )
-
το δειχνει πουθενα?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το δειχνει πουθενα?Λογικα θα δειχνει μαγνητοσκοπημενα στιγμιοτυπα το Motors TV.
-
Είχε και Bathurst 1000 αυτό το ΣΚ. Δε το έχω δει ακόμα αλλά το κατεβάζω σε ωραίο 720p
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Είχε και Bathurst 1000 αυτό το ΣΚ. Δε το έχω δει ακόμα αλλά το κατεβάζω σε ωραίο 720pΜόνο το finish έχω δει, τους τελευταίους γύρους... Good stuff, honestly... Αυτό το Bathurst δαιμονίζει τους οδηγούς ώρες ώρες!
-
V8 Supercars is always good stuff!
-
stock car brasil
-
Massive wreck involving 15 drivers during the finale of the IZOD Indycar Series at Las Vegas Motor Speedway.
Including Live, replays & Onboard replays from Will Power, Dario Franchitti & Danica Patrick's cars. We all hope Dan Wheldon will survive it.
η danica patrick ειναι στο αμαξι που εκανε αλα πετροφ απογειωση -
δυστυχώς ο wheldon σκοτώθηκε...
-
Πάρα πολύ κρίμα
-
Τραγικη απωλεια!!
RIP
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
-
R.I.P.
-
RIP
Δυο φορες νικητης στο Ιντυ 500 δεν γινεσαι τυχαια, κριμα που εφυγε τοσο αδικα..
(btw διαβασα οτι του ειχε γινει και επισημη προταση το 2007 να τρεξει για την BMW Sauber, αλλα ειχε αρνηθει)
-
RIP
-
-
-
Ο καλύτερος αποχαιρετισμός που θα μπορούσε να έχει... Μπράβο στους Αμερικάνους, είναι πρώτα racers και μετά businessmen.
Δεν μπορώ να αποφύγω τη σύγκριση με την τελευταία αντίστοιχη περίπτωση στην F1 όπου έπαιζαν με την ιατρική ορολογία και τις ώρες για να γίνει ο υπόλοιπος αγώνας και να μη χάσουν κάποια εκατομμύρια (και να μην εμφανιστούν οι εισαγγελείς επιτόπου, ώστε να έχουν την ευκαιρία να 'κόψουν και να ράψουν' τα όποια πειστήρια).
Ισως αν τότε έκαναν στην F1 αυτό που είχαν τα @@ να κάνουν προχτές οι Αμερικάνοι να είχαμε σήμερα ένα καλύτερο άθλημα. -
Παντως οι αμερικανοι εδειξαν οnboard απο την καμερα του μακαρίτη ακόμα και μετά που έπιασε φωτιά. Οχι και ότι καλύτερο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παντως οι αμερικανοι εδειξαν οnboard απο την καμερα του μακαρίτη ακόμα και μετά που έπιασε φωτιά. Οχι και ότι καλύτεροEγώ στο μόνο ονμπορντ που είδα από τον μακαρίτη η εικόνα έφευγε μόλις ξεκίνησε η τράκα των μπροστινών. Που το είδες εσύ αυτό;
Αγώνες πίστας στο εξωτερικό - Διάφορα νέα