-
με καλυψατε
-
Aρα άθροισμα πάνω από 40 .Σοβαρά τώρα το 1.6 102 Α3 δεν παλεύεται,δεν είναι και τόσο κακό από το Α3 σου να πας σε ένα πιο καινούριο(2008) και πιο γρήγορο golf 1.4 tsi 140. Kαι το golf ένα πρεστίζ σχετικό το έχει.
-
απ οτι φαινετε φιλε ΦΙΕΣΤΑ εχουμε αθροισμα ηλικιας 45....το περασαμε το τεστ τι λες?
-
Ο χρήστης mitsakosgate7 έγραψε:
απ οτι φαινετε φιλε ΦΙΕΣΤΑ εχουμε αθροισμα ηλικιας 45....το περασαμε το τεστ τι λες?Απλα μου το χαλάς στο οπαδικό εγώ είμαι ΠΑΟΚ,δε σε κάνω φίλο
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Aρα άθροισμα πάνω από 40 .Σοβαρά τώρα το 1.6 102 Α3 δεν παλεύεται,δεν είναι και τόσο κακό από το Α3 σου να πας σε ένα πιο καινούριο(2008) και πιο γρήγορο golf 1.4 tsi 140. Kαι το golf ένα πρεστίζ σχετικό το έχει.Aστα να πανε ειναι για κλοτσιες το μοτερ λεμε...... δεν θα διαφωνησω μαζι σου για το γκολφ απλα μ αρεσει πιο πολυ η εμφανιση της σελικα ειναι 10 φορες πιο σπορ απο το γκολφ.....το μονο κακο πιστευω ειναι οτι ειναι παλια......
-
απ οτι φαινετε φιλε ΦΙΕΣΤΑ εχουμε αθροισμα ηλικιας 45....το περασαμε το τεστ τι λες?
Απλα μου το χαλάς στο οπαδικό εγώ είμαι ΠΑΟΚ,δε σε κάνω φίλο
Ωστε παοκι ε??? χαχαχα..... δε πειραζει την επομενη φορα ξαναπροσπαθηστε..... (συγνωμη για οφ τοπικ)
-
Το σχόλιο που Ποπολάρου είναι ρατσιστικό . -
Να διαγραφεί ΤΑΧΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τι σημαίνει 40 δεν κατάλαβα ?????????????????????????? Τι έχουν όσοι είναι πάνω από 40 .
Νομίζεις ότι αν περάσει κάποιος τα 40 μεστώνει το μυαλό ?????????????????????? ε! λοιπόν εκ θέσεως ΔΙΑΦΩΝΩ.
Και τα πάμε όποτε θέλεις .ΝΑ πάρεις την σελικα . πυύυυυυυυυυυυυυραυλος.
εγώ είμαι ΠΑΟΚ,Είμαστε πολλοί περισσότεροι .......
-
Απλα μου το χαλάς στο οπαδικό εγώ είμαι ΠΑΟΚ,δε σε κάνω φίλο
Ωστε παοκι ε??? χαχαχα..... δε πειραζει την επομενη φορα ξαναπροσπαθηστε..... (συγνωμη για οφ τοπικ)
Απλά στο δεύτερο γύρο μην έρθετε πάλι με ελικόπτερο .Ας το κλείσουμε εδώ γιατί θα μας την πούνε
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
:rtfm: Το σχόλιο που Ποπολάρου είναι ρατσιστικό . -Να διαγραφεί ΤΑΧΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τι σημαίνει 40 δεν κατάλαβα ?????????????????????????? Τι έχουν όσοι είναι πάνω από 40 .
Νομίζει ότι αν περάσει κάποιος τα 40 μεστώνει το μυαλό ?????????????????????? ε! λοιπόν εκ θέσεως ΔΙΑΦΩΝΩΝΑ πάρεις την σελικα . πυύυυυυυυυυυυυυραυλος.
+1 φιλε μου σε ευχαριστω με καλυπτεις ............ φιεστα οντως το αφηνουμε γιατι θα μας παρουν με τις πετρες
-
Τι αναβάθμιση παίρνει το celica ? το έχεις ψάξει .
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Τι αναβάθμιση παίρνει το celica ? το έχεις ψάξει .λογο ατμοσφαιρας και οτι ειναι υπερβολικα πιεσμενο ηδη απο το εργοστασιο δεν περνει πολλα περα απο εισαγωγη και εξατμιση και δεν ξερω καν αν περνει προγραμμα........μιλαμε παντα για αναβαθμιση με αξιοπιστια.....υπαρχει και η λυση του κομπρεσσορα απο το corolla TS που εβγαλε η ΤΟΥΟΤΑ για ενα διαστημα αλλα ξεφευγει μετα το θεμα......παντως απο 192 αλογα μπορει να παει με λιγα λεφτα ενα 200αρι + κατι ψιλα......
-
λογο ατμοσφαιρας και οτι ειναι υπερβολικα πιεσμενο ηδη απο το εργοστασιο δεν περνει πολλα περα απο εισαγωγη και εξατμιση και δεν ξερω καν αν περνει προγραμμα........μιλαμε παντα για αναβαθμιση με αξιοπιστια.....υπαρχει και η λυση του κομπρεσσορα απο το corolla TS που εβγαλε η ΤΟΥΟΤΑ για ενα διαστημα αλλα ξεφευγει μετα το θεμα......παντως απο 192 αλογα μπορει να παει με λιγα λεφτα ενα 200αρι + κατι ψιλα......
Αυτο παει,εσυ μπορεις να το πας;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
λογο ατμοσφαιρας και οτι ειναι υπερβολικα πιεσμενο ηδη απο το εργοστασιο δεν περνει πολλα περα απο εισαγωγη και εξατμιση και δεν ξερω καν αν περνει προγραμμα........μιλαμε παντα για αναβαθμιση με αξιοπιστια.....υπαρχει και η λυση του κομπρεσσορα απο το corolla TS που εβγαλε η ΤΟΥΟΤΑ για ενα διαστημα αλλα ξεφευγει μετα το θεμα......παντως απο 192 αλογα μπορει να παει με λιγα λεφτα ενα 200αρι + κατι ψιλα......
Φιλε μου Bill μιας κ το μεγαλυτερο μου 'Χομπυ να το πω ετσι' ειναι τα αυτοκινητα και πιανω τιμονι απο τα 15 μου για πιο λογο να μη μπορω να το παω....?
-
Ρε Bill μην το χαλάς . Ασε να φτιαχτούμε ....
-
Αυτά τα ατμοσφαιρικά πολύστροφα είναι συνήθως τόσο καλά σχεδιασμένα από το εργοστάσιο που οποιαδήποτε παρέμβαση κακό κάνει παρά καλό. Φίλος (συμφορουμίτης - βγες έξω Γιώργο ) σε Type R FN2, έβαλε πιο ελεύθερη εισαγωγή και έχασε δύναμη. Ξαναγύρισε στην μαμά και βρήκε την υγειά του. Οπότε με αυτά δε παίζουν...
-
Φιλε μου Bill μιας κ το μεγαλυτερο μου 'Χομπυ να το πω ετσι' ειναι τα αυτοκινητα και πιανω τιμονι απο τα 15 μου για πιο λογο να μη μπορω να το παω....?
Ουαου!!!!7 (επτα,εφτα,seven) ολοκληρα χρονια ;
Με συνχωρεις αλλα δεν ηξερα οτι εχεις τοσο μεγαλο παλμαρε και εμπειριες.Αποχωρω και ζητω και παλι συγνωμη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτά τα ατμοσφαιρικά πολύστροφα είναι συνήθως τόσο καλά σχεδιασμένα από το εργοστάσιο που οποιαδήποτε παρέμβαση κακό κάνει παρά καλό. Φίλος (συμφορουμίτης - βγες έξω Γιώργο ) σε Type R FN2, έβαλε πιο ελεύθερη εισαγωγή και έχασε δύναμη. Ξαναγύρισε στην μαμά και βρήκε την υγειά του. Οπότε με αυτά δε παίζουν...
+1 ουτως η αλλως αν παρατηρησεις την μαμα εισαγωγη της σελικα TS π.χ. καταλαβαινεις οτι δεν πρεπει να την πειραξεις....και να την πειραξεις μονο ενα ελευθερο φιλτρακι και τπτ αλλο....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αποχωρω και ζητω και παλι συγνωμη.
εδώ μιλάμε για κόντρα , και εσύ ρωτάς κάτι πράγματα
είμαστε 1 βήμα πριν τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ουαου!!!!7 (επτα,εφτα,seven) ολοκληρα χρονια ;
Με συνχωρεις αλλα δεν ηξερα οτι εχεις τοσο μεγαλο παλμαρε και εμπειριες.Αποχωρω και ζητω και παλι συγνωμη.
Δεν καταλαβαινω το εντονο υφος της ειρωνιας σου αλλα επισης δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να υπαρχει παντα καποιος που να ειναι ο 'Χερας' που λεμε μονο και μονο απο την ηλικια του? ολοι μας εχουμε δει καταστασεις στο δρομο ολοι εχουμε κανει αρκετα χιλιομετρα πιστευω αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο....και σε πληροφορω οτι εκτος απο εμενα που με βγαζω απ εξω υπαρχουν ενα σωρο ατομα που γουσταρουν την οδηγηση κατω των 25 και οδηγανε 10000 φορες πιο συνειδητα και πιο καλα απο οποιονδηποτε 30αρη 40ρη 50ρη και βαλε.......ειναι στον ανθρωπο καποια πραγματα μερικες φορες και οχι στην ηλικια....Ξεκολληστε πια ......
-
+1 ουτως η αλλως αν παρατηρησεις την μαμα εισαγωγη της σελικα TS π.χ. καταλαβαινεις οτι δεν πρεπει να την πειραξεις....και να την πειραξεις μονο ενα ελευθερο φιλτρακι και τπτ αλλο....
Τι έχει η εισαγωγή στο μοτέρ αυτό που μόνο και να την κοιτάξεις δεν την πειράζεις;
Έχει άγριο βλέμμα;
Κανένα κρυφό ταμπελάκι που γράφει
'Όποιος με πειράξει τον γάμησα;'
Για λύσε μου την απορία ρε φίλε...
Celica Tsport vs Scirocco 1.4 tsi 160