-
Ναι,τωρα τι να πω εγω;
viewtopic.php?f=11&t=35914&start=1335#p2345649 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το φορουμ τσακωθηκε με τον chrome?
Ναι για κατι γκομενικα.
Τι προβλημα εχεις Γιωργο;
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Το φορουμ τσακωθηκε με τον chrome?
Ναι για κατι γκομενικα.
Τι προβλημα εχεις Γιωργο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ναι,τωρα τι να πω εγω;
viewtopic.php?f=11&t=35914&start=1335#p2345649Να παρεις τους γουγλιτες να λυσετε τη παρεξηγηση δε παει αλλο.
-
υπήρχε ένα μικρό downtime μην αγχώνεσαι
-
Και παλι σημερα δε μπορω να μπω απο τον chrome.
-

Δικό σου πρόβλημα είναι, για δοκίμασε καμια εκκαθάριση δεδομένων για αρχή.
-
Δεν 'κόβει' τις διαφημίσεις ο chrome ;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δεν 'κόβει' τις διαφημίσεις ο chrome ;υπονοείς ότι είμαστε μία τεράστια διαφήμιση?
-
Οκ θα το δοκιμασω μολις παω σπιτι.
Οκ λυθηκε φχαριστωωωωωωωωω!!!!!!!!!!
-
Με τις προειδοποιήσεις τι παίζει? Γιατί έχω μαζέψει 2-3 τώρα τελευταία
-
ΒΑΝ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Με τις προειδοποιήσεις τι παίζει? Γιατί έχω μαζέψει 2-3 τώρα τελευταίαviewtopic.php?f=11&t=15604&start=45#p1198928
-
Σκούρα τα πράγματα Στέφανε
-
παίδες, έχω σοβαρό θέμα με τα links...είναι αδύνατο να δημιουργήσω ενεργό link σε δημοσίευση, ακόμα και στην υπογραφή..φαίνεται πως η εντολή [url] στο BBcodes δεν λειτουργεί για κάποιο μυστηριώδη λόγο..καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη..
-
Για καποιο χρονικο διαστημα ή καποιες δημοσιευσεις(δε θυμαμαι τι απο τα δυο),τα λινκς παραμενουν ανενεργα σε καθε νεο μελος.Καποιος mod θα σ απαντησει πιο αναλυτικα
-
Ο χρήστης andreapa έγραψε:
παίδες, έχω σοβαρό θέμα με τα links...είναι αδύνατο να δημιουργήσω ενεργό link σε δημοσίευση, ακόμα και στην υπογραφή..φαίνεται πως η εντολή [url] στο BBcodes δεν λειτουργεί για κάποιο μυστηριώδη λόγο..καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη..Υπαρχει λογος που γινεται αυτο στα νεα μελη.Με τον καιρο θα γινουν ενεργα τα λινκ ,admin θέλοντος, μεγαλη η χαρη Του .
-
αααα μάλιστα...δεν βρίσκω λόγο για να συμβαίνει αυτό αλλά οκ...υπομονή..
-
αααα μάλιστα...δεν βρίσκω λόγο για να συμβαίνει αυτό αλλά οκ...υπομονή..Για να σου λενε οτι υπαρχει λογος, σημαινει οτι υπαρχει. Αν δε το βρισκεις, δεν εχει σημασια.. Η υπομονη ειναι αρετη
-
αααα μάλιστα...δεν βρίσκω λόγο για να συμβαίνει αυτό αλλά οκ...υπομονή..Ο Αdmin τα παντα εν σοφια εποιησε.Θα ανταμειφθεις συντομα για την υπομονη που κανεις
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]