-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Και ποιος ο λογος να παει να παρει αυτοκινητο ...στοκ? Ενταξει ομορφο αυτοκινητο η 159 δεν λεμε,αλλα εχει φτασει στο τελος της πλεον για να την προτεινουν ακομα καποιοι για καινουριο.Γιατί όχι; Αν ένα προϊόν είναι καλό, που είναι το πρόβλημα;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και ποιος ο λογος να παει να παρει αυτοκινητο ...στοκ? Ενταξει ομορφο αυτοκινητο η 159 δεν λεμε,αλλα εχει φτασει στο τελος της πλεον για να την προτεινουν ακομα καποιοι για καινουριο.
Γιατί όχι; Αν ένα προϊόν είναι καλό, που είναι το πρόβλημα;
+1
-
Κάτσε γιατί το έχασα...
1.800 κ.εκ ΜΕ τούρμο, βγάζουν 120 άλογα;!Ή κάνω κάποιο λάθος εγώ και δεν έχει τούρμπο;
-
Με τη μπεμπα το πατας και μη γραψεις τιποτα αλλο, ξερω οτι απλα αυτο ηθελες να μαθεις..
-
Ρε δεν το πήγαινα εκεί
Απλά δεν ξέρω αν έχω καταλάβει σωστά.
-
Oπως το βλεπει ο καθενας,εμενα ας πουμε δεν θα μου αρεσε να παω να σκασω 20-25 χιλιαρικα και βαλε για να αγορασω ενα αυτοκινητο το οποιο εχει ξεμεινει στις αποθηκες ξεχασμενο κ απαξιωμενο απο την αγορα κ κουβαλαει ηδη μια 5ετια στις πλατες του,αν καποιος δεν τον ενδιαφερει κατι τετοιο,σαφως τοτε δεν υπαρχει καποιο προβλημα.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Oπως το βλεπει ο καθενας,εμενα ας πουμε δεν θα μου αρεσε να παω να σκασω 20 χιλιαρικα και βαλε για να αγορασω ενα αυτοκινητο το οποιο εχει ξεμεινει στις αποθηκες ξεχασμενο κ απαξιωμενο απο την αγορα κ κουβαλαει ηδη μια 5ετια στις πλατες του,αν καποιος δεν τον ενδιαφερει κατι τετοιο,σαφως τοτε δεν υπαρχει καποιο προβλημα.
Αντιθέτως, μπορείς να πάρεις το νέο νέο - φρεσκο μοντέλο και να κάνεις το πειραματόζωο της εταιρίας ονόματα δεν λέμε γιατί θα μας πουν και ρατσιστές
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κάτσε γιατί το έχασα...
1.800 κ.εκ ΜΕ τούρμο, βγάζουν 120 άλογα;!Ή κάνω κάποιο λάθος εγώ και δεν έχει τούρμπο;
Καλά κατάλαβες Θάνο. 120 άλογα από 1800 τούρμπο.
-
Κάτσε γιατί το έχασα...
ΕΛΑ;!
ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ;!Πως στο καλό κατάφεραν και έβγαλαν 70 άλογα στο λίτρο;!
Μυαλά οχι αστεία!!!Προσκυνώ!
Αυτά να τα βλέπει η ferrari και η κάθε παρακατιανή εταιριούλα ρε!VAG Group ρε! Τα μυαλά στα κάγκελα και τα έντερα στο μπλέντερ ρε!
Οι άνθρωποι εκεί είναι τριςμέγιστοι ρε! Η ΝΑΣΑ μπροστά τους είναι ένα τίποτα ρε!
Έμεινα μαλάκας λέμε...
ΟΥΑΟΥ!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αντιθέτως, μπορείς να πάρεις το νέο νέο - φρεσκο μοντέλο και να κάνεις το πειραματόζωο της εταιρίας ονόματα δεν λέμε γιατί θα μας πουν και ρατσιστές
To τι θα παρει ο καθενας ειναι δικο του θεμα ετσι,απο εκει και περα,εσυ φιλε για παραδειγμα μπορει μετα απο 10 χρονια να προτεινεις ακομα την 159 επειδη...παραμενει καλο προιον ,ειναι ομορφη και...δοκιμασμενη.Δεν μπορει,ψαξε ψαξε ολο και καμια στοκαρισμενη θα υπαρχει ξεχασμενη.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
To τι θα παρει ο καθενας ειναι δικο του θεμα ετσι,απο εκει και περα,εσυ φιλε για παραδειγμα μπορει μετα απο 10 χρονια να προτεινεις ακομα την 159 επειδη...παραμενει καλο προιον ,ειναι ομορφη και...δοκιμασμενη.Δεν μπορει,ψαξε ψαξε ολο και καμια στοκαρισμενη θα υπαρχει ξεχασμενη.
Πλάκα πλάκα, θα είναι και γαμώ τις ευκαιρίες!
-
Λοιπόν γουστάρω την σκέψη σου . . .
Ο χρήστης Dave έγραψε:
Εννοείται ότι θα ξαναμπώ, γιατί το θέμα παραέχει ενδιαφέρον!!
Λοιπόν πηγαίνοντας χθες βράδυ καυλωμένος να δω την 159, τι μαθαίνω (τώρα θα γελάσετε μερικοί, γιατί ίσως το ξέρετε, αν και πολλοί δεν μου το είπατε χθες) ΔΥΣΤΥΧΩΣ η 159 σταματησε να παράγεται....συνεπώς αν την πάρεις την παίρνεις μόνο μεταχειρισμένη. Τέλος τα 200 άλογα μάγκες και η θεϊκή ροπή του...Τώρα σε premium mono το 13 h Τζούλια (η οποία θα μαμεί σπίτια και γειτονιές)Το σωστό είναι ότι συνεχίζει να παράγεται αλλά σε συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων με δεδομένο εξοπλισμό .
Αν σου κάνει ο εξοπλισμός βούτα την. Αξίζει . Διάβασε εδώ για λεπτομέρειες , viewtopic.php?f=15&t=47988&start=11280
Λίγο πριν ο εδώ αντιπρόσωπος στείλει μπόλικα κομμάτια stock το εξωτερικό την πουλούσε στα 22-25.000 ανάλογα με τον εξοπλισμό distinctive και premium .
Αυτό στο λέω για να έχεις ένα ατού στο παζάρι αν σου ζητήσουν πάνω από 25.000 .Χθες άρχισα να σκέφτομαι και να ξανασκέφτομαι και ίσως τελικά δώσω ή τα ίδια λεφτά ή μου περισσέψουν και ρέστα και πάρω κάποιο ελαφρώς μεταχειρισμένο 1-2 ετών.
Η 159 παίζει στα 18-19,000 χιλιάρικα με 1-15 χρόνο στην πλάτη της . Φυσικά και αξίζει . Ισως και περισσότερο αν το ψάξεις καλά και είναι καθαρό .
Καμία σχέση με τον φίλο που είπε ότι είμαι οπαδός της Άουντι, οκ γουστάρω πολύ τον όμιλο, αλλά μέχρι και προχθές έμπαινα κάθε μέρα στο car.gr και έψαχνα C180 Μ-Ο-Ν-Ο... αλλά μόνο μεταχειρισμένη, γιατί η τιμή του για καινούριο είναι πανάκριβη.
Δεν φταίω , Το αρχικό ποστ φταίει ,
Επίσης καλή επιλογή η C180 1,5 2 ετών λογικά θα την βρεις και θα είναι σαν καινούργια .Εξάλλου το κοινό της είναι πρώην συνταξιούχοι που την αγόρασαν με το εφάπαξ στα 40.000 χιλιάρικα και πλέον ξεπουλούν περιουσίες για μία μερίδα κοκκινιστό με ολίγη μοσχαράκι. Με καλό παζάρι θα βγει στα 22-25,000 ανάλογα με τον εξοπλισμό . Φετίχ στην Merc το προστατευτικό του κινητήραΤο S-60 ότι και να μου λέτε δεν μαρέσει, όσο διαφορετικό και να είναι σχεδιαστικά από τα προγενέστερα. Οι γραμμές του παραμένουν συντηρητικές ΓΙΑ ΜΕΝΑ (Επαναλαμβάνω γούστα είναι αυτά, συμφωνώ είναι αμάξι με αρχ****, αλλά εμένα δεν μου κάνει το κλικ. Ίσως όμως θα πρέπει να πάω να το δω και αυτό, έτσι γιατί με πρεήξατε ) . . .
Άσχετο, αλλά έτυχε να μιλήσω με άτομα, που είναι βαθιά μέσα στα πράγματα και δεν είναι σαν εμένα άντε μπαμ πάρτα και τελείωσε αυτό που θέλω και μου είπαν ότι στις αντιπροσωπείες κάνουν κωλοτούμπες για να δώσεις 30 ντούκου τέτοια εποχή, γιατί πλέον αγοράζουν λίγοι. Μου είπαν
- Αν επιμένεις να κάνεις τη 'μαλακία' να αγοράσεις καινούριο αγόρασε το S60
- Περίμενε και παζάρεψε μεταχειρισμένο, που θα το ελέγξουμε όσο δεν πάει.
Άντε να δούμε...Πάντως πιστεύωαν αγοράσω ειδικά από ιδιώτη, μπορώ να ρίξω πολύ την τιμή.
Καλά στα είπαν . Σήμερα είναι το μόνο που ξεχωρίσει . Μετά από λίγους μήνες θα έχει αντίπαλο την νέα 3άρα με τους turbo κινητήρες . Να πας να το δεις είναι ότι πιο σπορ υπάρχει σήμερα .
-
Ε δε το λες και σπορ το S60. Σπορ είναι η 159 και η 3άρα. Ακόμα και η C είναι πιο σπορ από ότι λένε. Αλλά το Volvo είναι πολύ καλό πακέτο σε λογική τιμή όπως προείπα.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κάτσε γιατί το έχασα...
ΕΛΑ;!
ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ;!Πως στο καλό κατάφεραν και έβγαλαν 70 άλογα στο λίτρο;!
Μυαλά οχι αστεία!!!Προσκυνώ!
Αυτά να τα βλέπει η ferrari και η κάθε παρακατιανή εταιριούλα ρε!VAG Group ρε! Τα μυαλά στα κάγκελα και τα έντερα στο μπλέντερ ρε!
Οι άνθρωποι εκεί είναι τριςμέγιστοι ρε! Η ΝΑΣΑ μπροστά τους είναι ένα τίποτα ρε!
Έμεινα μ@λ@κ@ς λέμε...
ΟΥΑΟΥ!
Ζηλεύεις την Audi επειδή βγάζει αυτοκινητάρες και εσύ πήρες την υπερεκτιμημένη μάπα από τη Βαυαρία
-
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Λοιπόν γουστάρω την σκέψη σου . . .Εννοείται ότι θα ξαναμπώ, γιατί το θέμα παραέχει ενδιαφέρον!!
Λοιπόν πηγαίνοντας χθες βράδυ καυλωμένος να δω την 159, τι μαθαίνω (τώρα θα γελάσετε μερικοί, γιατί ίσως το ξέρετε, αν και πολλοί δεν μου το είπατε χθες) ΔΥΣΤΥΧΩΣ η 159 σταματησε να παράγεται....συνεπώς αν την πάρεις την παίρνεις μόνο μεταχειρισμένη. Τέλος τα 200 άλογα μάγκες και η θεϊκή ροπή του...Τώρα σε premium mono το 13 h Τζούλια (η οποία θα μαμεί σπίτια και γειτονιές)Το σωστό είναι ότι συνεχίζει να παράγεται αλλά σε συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων με δεδομένο εξοπλισμό .
Αν σου κάνει ο εξοπλισμός βούτα την. Αξίζει . Διάβασε εδώ για λεπτομέρειες , viewtopic.php?f=15&t=47988&start=11280
Λίγο πριν ο εδώ αντιπρόσωπος στείλει μπόλικα κομμάτια stock το εξωτερικό την πουλούσε στα 22-25.000 ανάλογα με τον εξοπλισμό distinctive και premium .
Αυτό στο λέω για να έχεις ένα ατού στο παζάρι αν σου ζητήσουν πάνω από 25.000 .Χθες άρχισα να σκέφτομαι και να ξανασκέφτομαι και ίσως τελικά δώσω ή τα ίδια λεφτά ή μου περισσέψουν και ρέστα και πάρω κάποιο ελαφρώς μεταχειρισμένο 1-2 ετών.
Η 159 παίζει στα 18-19,000 χιλιάρικα με 1-15 χρόνο στην πλάτη της . Φυσικά και αξίζει . Ισως και περισσότερο αν το ψάξεις καλά και είναι καθαρό .
Καμία σχέση με τον φίλο που είπε ότι είμαι οπαδός της Άουντι, οκ γουστάρω πολύ τον όμιλο, αλλά μέχρι και προχθές έμπαινα κάθε μέρα στο car.gr και έψαχνα C180 Μ-Ο-Ν-Ο... αλλά μόνο μεταχειρισμένη, γιατί η τιμή του για καινούριο είναι πανάκριβη.
Δεν φταίω , Το αρχικό ποστ φταίει ,
Επίσης καλή επιλογή η C180 1,5 2 ετών λογικά θα την βρεις και θα είναι σαν καινούργια .Εξάλλου το κοινό της είναι πρώην συνταξιούχοι που την αγόρασαν με το εφάπαξ στα 40.000 χιλιάρικα και πλέον ξεπουλούν περιουσίες για μία μερίδα κοκκινιστό με ολίγη μοσχαράκι. Με καλό παζάρι θα βγει στα 22-25,000 ανάλογα με τον εξοπλισμό . Φετίχ στην Merc το προστατευτικό του κινητήραΤο S-60 ότι και να μου λέτε δεν μαρέσει, όσο διαφορετικό και να είναι σχεδιαστικά από τα προγενέστερα. Οι γραμμές του παραμένουν συντηρητικές ΓΙΑ ΜΕΝΑ (Επαναλαμβάνω γούστα είναι αυτά, συμφωνώ είναι αμάξι με αρχ****, αλλά εμένα δεν μου κάνει το κλικ. Ίσως όμως θα πρέπει να πάω να το δω και αυτό, έτσι γιατί με πρεήξατε ) . . .
Άσχετο, αλλά έτυχε να μιλήσω με άτομα, που είναι βαθιά μέσα στα πράγματα και δεν είναι σαν εμένα άντε μπαμ πάρτα και τελείωσε αυτό που θέλω και μου είπαν ότι στις αντιπροσωπείες κάνουν κωλοτούμπες για να δώσεις 30 ντούκου τέτοια εποχή, γιατί πλέον αγοράζουν λίγοι. Μου είπαν
- Αν επιμένεις να κάνεις τη 'μαλακία' να αγοράσεις καινούριο αγόρασε το S60
- Περίμενε και παζάρεψε μεταχειρισμένο, που θα το ελέγξουμε όσο δεν πάει.
Άντε να δούμε...Πάντως πιστεύωαν αγοράσω ειδικά από ιδιώτη, μπορώ να ρίξω πολύ την τιμή.
Καλά στα είπαν . Σήμερα είναι το μόνο που ξεχωρίσει . Μετά από λίγους μήνες θα έχει αντίπαλο την νέα 3άρα με τους turbo κινητήρες . Να πας να το δεις είναι ότι πιο σπορ υπάρχει σήμερα .
Ε δε το λες και σπορ το S60. Σπορ είναι η 159 και η 3άρα. Ακόμα και η C είναι πιο σπορ από ότι λένε. Αλλά το Volvo είναι πολύ καλό πακέτο σε λογική τιμή όπως προείπα.
Για το σχεδιασμό μιλάω Zeus. Πάντως αργό δεν το λές . Ειδικά μπροστά στο Α4 είναι πύραυλος .
-
Ποιο Α4 ρε παιδια,αυτοκινητα σαν αυτο αξιζουν μονο σε high εκδοσεις αλλιως ειναι πολυ φτωχα και τελικα δε ζεις και την περιβοητη πριμιουμ αισθηση.Θυμαμαι που ελεγε ο stefan147 νομιζω περι q5 και της Limited εκδοσης που ειχαν βγαλει τοτε και ειχε απολυτο δικιο.Προσωπικα σ αυτα τα λεφτα θα επαιρνα την 159 ''any given sunday'' αλλα ο φιλος μαλλον τα χει μπερδεψει λιγο
-
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Για το σχεδιασμό μιλάω Zeus. Πάντως αργό δεν το λές . Ειδικά μπροστά στο Α4 είναι πύραυλος .E πες έτσι να συνεννοηθούμε. Είδα σήμερα ένα λευκό S60. Ωραίο αν και τα μπροστινά φώτα με ξενίζουν ακόμα...
-
Το V60 δεν αρέσει σε κανέναν; Το έχει φίλος και ομολογώ πως είναι πολύ ωραίο.
Μέχρι 30K και μέχρι 1.800 cc