-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ας γράψω και ένα άσχετο πόστ επειδή ψιλοβαριέμαι...
Είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε τις πιο πάνω πληροφορίες πολύ ενδιαφέρουσες!!!(ίσως να πηγαίνει και σε ένα άλλο θέμα με τίτλο 'Η άσχετη πληροφορία της ημέρας' )
Να συμβάλλω κι εγώ μιάς και το μόνο άξιο αναφοράς εδώ και μέρες είναι ένα ΡΥΗ-648? Είδα τετράγωνες Λασιθίου, ΑΝΗ-9991, τις πρώτες που βλέπω πλήν Ρόδου και Αθηνών.
-
Παρατηρήσεις τελευταίου 24ώρου,που όλο + ανέβαζαν τον πήχη στις πινακίδες Δυτ.Θεσ/νίκης:
ΝΙΤ-3438 σε λευκό OPEL CORSA στο αεροδρόμειο από χθες το πρόγευμα!!!
ΡΜΤ-8048 σε εντυπωσιακή μωβ A-ROMEO 159 2,2(cc) στο Φοίνικα το μεσημέρι
ΝΙΤ-3470 σε μαύρη Μ/Β Α-170 στο γνωστό ... άγνωστο για πολλούς τρίγωνο το 'γιόμα' + πριν μισή ώρα ...
ΝΙΤ-3495 στους δρόμους του Ευόσμου σε TOYOTA YARIS ασημίΧαρακτηρηστικό σπάνιο ότι όλα ήταν πινακιδωμένα, λογικό το βρίσκω αφού χάρτινες βάζουν πια μόνο το 1/4 των νέων ταξινομήσεων, τα α-πινακίδωτα συνεχίζουν νακάνουν θράυση!!! Άρα κάποια στιγμή τα βλέπεις κατευθείαν πινακιδωμένα!!!!
-
ΗΕΑ 121 και περαν τούτου ουδέν.....
-
Ένα ΡΟΧ-2258 σε smart F2(με το ενδεχόμενο να είναι 2248)
Επίσης ένα ΤΟΖ-866 -
ΑΗΜ 7626 σε ενα Duster 4χ4
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Επίσης ένα ΤΟΖ-866
Welcome to the 50s club!!! Ε, ρέ που καταντήσαμε...
Τα ΤΟΖ, για να έχεις μια εικόνα, 1000ρισαν. Θυμάμαι το 1041 εδώ και καιρό...
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Επίσης ένα ΤΟΖ-866
καλα εμεινα πισω ε???????
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Επίσης ένα ΤΟΖ-866
Δεν είναι κατάντια... ευκαιρία για ψάξιμο και σε αυτό το κομμάτι, αν και νομίζω ότι είναι πολύ μπέρδεμα. Πάντως εδώ στον Πειραιά πρέπει να δίνονται ΑΒΕ πινακίδες σε 50ρια, γιατί βλέπω πολλές τέτοιες να υπάρχουν
-
ΚΚΝ 293 σε μια μοτοσυκλετα
-
ΧΑΟ 1361 σε Smart
-
Ταξινομήσεις
ΙΜΥ-9751 7/10
ΙΜΡ-6451 7/10 επαγγ.
ΙΟΙ-4431 7/10
ΙΟΗ-6901 5/10 επαγγ.
ΙΟΧ-9351 7/10
ΙΟΧ-8761 6/10 επαγγ.
ΙΚΤ-5881 7/10
ΙΖΧ-9841 3/10 επαγγ.
ΖΧΝ-4651 7/10
ΖΧΝ-1841 4/10 επαγγ.
ΥΤΑ-1451 7/10ΝΙΤ-3661 4/10
ΝΗΧ-2998 4/10 νέο
ΝΗΧ-3211 7/10 μτχ.
ΗΚΥ-5451 7/10
ΧΑΟ-1351 3/10, εκτός σειράς το όποιο 140* παρατηρήθηκε
ΒΟΙ-9751 4/10
ΚΡΝ-9861 4/10
ΚΒΡ-9831 6/10
ΑΡΝ-3171 3/10
ΕΜΝ-5071 28/9
ΕΜΚ-4457 26/9
ΑΝΚ-7921 7/10
ΡΜΤ-8101 28/9ΟΜΕ 801 7/10
ΟΙΟ 851 7/10
ΟΚΗ 531 7/10
ΒΧΗ 1 6/10
ΒΚΤ 31 4/10
ΒΝΗ 751 6/10
ΝΟΥ 331 4/10
ΝΝΒ 521 5/10
ΗΗΧ 671 5/10
ΑΑΧ 451 6/10
ΒΑΜ 151 28/9
ΡΥΗ 721 5/10
ΤΥΖ 561 7/10
ΕΗΧ 201 29/9
ΕΖΧ 956 21/9
ΕΖΡ 401 26/9
ΑΒΗ 981 4/10
ΕΕΙ 915 7/10
ΜΟΧ 851 27/9
ΖΑΧ 971 6/10
ΚΤΖ 961 20/9Μετά από αυτά δικαιούμαι και λίγο οφτόπικ, όχι;...
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
@thaliarque: Το να πραγματοποιείς τα όνειρα σου είναι η ουσία της ζωής, οπότε το να μοιράζεσαι την χαρά σου είναι σπάνιο δώρο για μας!!! Θα σου ευχηθώ και εις ανώτερα ... διόροφο ή γιατι όχι + διόροφο με μπαγκαζιέρα (ρυμουλκό) ...Σ'ευχαριστώ φίλε! Ήξερα πως θα χαρείτε, γι'αυτό και το μοιράστηκα μαζί σας. Στο σχολείο ας πούμε δεν το είπα σε
κανένα συνάδελφο γιατί ήξερα πως δε θα με καταλάβει κανείς τους, το μοιράστηκα όμως με 2-3 μαθητές μου που
έχουν πόρωση με τα μεγάλα οχήματα. Για το 'εις ανώτερα' τώρα: δεν έχω τέτοιες φιλοδοξίες... αν και θα ήθελα
κάποια στιγμή να βάλω στο χέρι και άλλα παλιά λεωφορεία (SBAV 80, DAF, Magirus κλπ), ίσως και κανένα παλιό
φορτηγό με πολλές ταχύτητες και μηχανικό κιβώτιο, όχι σαν τα φλώρικα σημερινά ημιαυτόματα....Μπράβο thaliarque ,όταν βέβαια οδηγήσεις και μια Ο303 θα νιώσεις πιο καλά.....
Στα τέλη Αυγούστου που οδήγησα για πρώτη φορά, Ο303 ήταν και δεν ένιωσα τίποτα πέρα από τρόμο για το μέγεθος,
τα χειριστήρια κλπ. Και ήταν 40άρι, δηλαδή κάπου 10 μέτρα μήκος. Αντιθέτως με την (12μετρη!) Ο302 αισθάνθηκα
αμέσως σα να την οδηγούσα πάντα... Σ' ευχαριστώ πάντως!@Megane98hp: Φίλε Μάνο σ' ευχαριστώ και σένα! Τελικά ήταν πιο απλό απ' ό,τι νόμιζα. Εύχομαι σε όλους να
πραγματοποιήσετε τα όποια οδηγικά (και άλλα) όνειρά σας!Εγώ προσωπικά κλείνω σαν οδηγός: ξέρω, το ήξερα από πάντα, πως κανένα ΙΧ δε θα μου προσφέρει ποτέ την
ευχαρίστηση που (θα έπαιρνα) πήρα από το λεωφορείο. Το μόνο περισσότερο που έχω να ελπίζω
είναι να με αξιώσει ο Θεός να οδηγώ μία κουκλίτσα όσο πιο συχνά γίνεται... -
Thaliarque οι παρατηρήσεις όπως πάντα τέλειες. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Λεωφορεία και γω θεωρώ εκείνης της εποχής, για μένα απ' το 0303 και μετά χάλασαν. Βέβαια οι επιβάτες έχουν άλλη γνώμη, αλλά εμείς που ξέρουμε τι σημαίνει καλό λεωφορείο ξέρουμε να διαλέγουμε. Τι να μας πούνε τα σημερινά... Αλλά βλέπεις η άνεση προηγείται
-
Σημερινές παρατηρήσεις:
Στον παράδρομο Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Κατερίνης απο το πρωί:
ΝΙΤ-3570 σε μαύρο FORD FOCUS +
ΙΚΤ-5718 σε λευκό VW SCIROCCO (Τζάμπα χάρηκα ... ο thaliarque έκανε restart!!! )
Αλλά το μεσημέρι στο ...τρίγωνο ... ρίχνοντας μια ματιά μέσα από την βιτρίνα της σχολής οδηγών βλέπω σ'ένα γραφείο τα εξής ζευγάρια πινακίδων:
ΝΙΤ-3942 ,
ΝΙΤ-3945 +
ΕΚΒ-4524 (αν ενδιαφέρουν κάποιον- οι γνωστες κίτρινες των Δ.Χ.Φ.)
κρίμα που είχε κλείσει για μεσημέρι η σχολή αλλιώς θα μάθαινα και λεπτομέριεςΣύμφωνα λοιπόν και με τις ταξινομήσεις του thaliarque κι αφού οι πινακίδες τις σχ.οδηγών είναι σημερινές κάποια κατοστάδα (ΝΙΤ-37** ή ΝΙΤ-38**) θα κρατηθούν για επαγ/κά. Εκτός αυτού δεν έχω δει καθόλου ΝΙΤ-30** που λογικά θα είναι ο υπάρχων επαγγελματικός κλάδος,τα ΝΙΤ-26** έχουν τελειώσει σίγουρα.
@thaliarque: Για μια ακόμη φορά επιτελείς 'κοινωνικό έργο' και μας βοηθάς εμάς τους πινακίδολάγνους να δούμε χαρά στα ... μάτια μας!!!
Έχω ένα μικρό παράπονο όμως,θα σε παρακαλούσα την επόμενη φορά που θα δεις για μηχανές και τα 'ΕΕΙ',ρίξε μια ματιά και για τα 'ΕΕΕ' ... αφού ξέρεις πως ... έχω 'έννομο συμφέρον' -
ΙΚΤ 5636 σε ολοκαινουργιο Α1
KOM 6249 σε C1 -
@thaliarque
Για την ενημέρωση,
Για το όνειρο σου που πραγματοποιήθηκε, keep walking αν και στη περίπτωση σου μάλλον keep drivingΟ χρήστης ikarus260 έγραψε:
Επίσης ένα ΤΟΖ-866
Δεν είναι κατάντια... ευκαιρία για ψάξιμο και σε αυτό το κομμάτι, αν και νομίζω ότι είναι πολύ μπέρδεμα. Πάντως εδώ στον Πειραιά πρέπει να δίνονται ΑΒΕ πινακίδες σε 50ρια, γιατί βλέπω πολλές τέτοιες να υπάρχουν
Κοίταξε, είναι όντως πολύ ενδιαφέρον κομμάτι αλλά φτάσαμε να παρατηρούμε τέτοια (μετά άραγε τι?νηολόγια πλοίων? ) λόγω της καθίζησης της αγοράς και της πινακιδοαρρώστιας μας...
-
Πάντως ρε παιδιά δεν σας φαίνεται λίγο περίεργη η πινακίδα ΥΤΑ? εμένα όποτε βλέπω μία τέτοια λες και είναι ψεύτικια εντελώς μου φαίνεται, αν και δεν είναι άσχημη, αλλά είναι πολύ περίεργη
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Πάντως ρε παιδιά δεν σας φαίνεται λίγο περίεργη η πινακίδα ΥΤΑ? εμένα όποτε βλέπω μία τέτοια λες και είναι ψεύτικια εντελώς μου φαίνεται, αν και δεν είναι άσχημη, αλλά είναι πολύ περίεργηΠερίεργη η πινακίδα γιατί? Ενοείς σε ξενίζει ο συνδυασμός? Εμένα με ξενίζει το ΙΟΙ (μακράν ο χειρότερος των τελευταίων ετών)/
-
HBX 101
Μετά από τρεις περίπου εβδομάδες κατάφερα να παρατηρήσω κάτι το αξιόλογο
Έχει πάρα πολύ καιρό να μου συμβεί κάτι τέτοιο, είναι να τρελαίνεσαι...
Εσείς παιδιά σε τέτοιες περιπτώσεις τι...χάπια παίρνετε ;
@thaliarque: -
Ο χρήστης dg57 έγραψε:
HBX 101
Μετά από τρεις περίπου εβδομάδες κατάφερα να παρατηρήσω κάτι το αξιόλογο
Έχει πάρα πολύ καιρό να μου συμβεί κάτι τέτοιο, είναι να τρελαίνεσαι...
Εσείς παιδιά σε τέτοιες περιπτώσεις τι...χάπια παίρνετε ; ...Τηλέφωνο! Τα ξέρεις;
Εντωμεταξύ... τα *01 και *51 είναι δικά μου και κανείς δε δικαιούται να τα αναφέρει εκτός από μένα.
Να μην επαναληφθεί! Τι χάπια είπαμε να πάρω;@ΕΕΕ333: Θα το ψάξω αλλά με τους πρόσφατους ρυθμούς φαίνεται να αργεί ακόμα το ΕΕΕ333...
@DrHouse: Παρακαλώ ... και ευχαριστώ!
...Κοίταξε, είναι όντως πολύ ενδιαφέρον κομμάτι αλλά φτάσαμε να παρατηρούμε τέτοια (μετά άραγε τι?νηολόγια πλοίων? ) λόγω της καθίζησης της αγοράς και της πινακιδοαρρώστιας μας...
Άσε τα πλοία, υπάρχουν άλλοι γι' αυτά. Εγώ πάντως αρχίζω να ψάχνω διεξοδικά τις πορτοκαλιές, κάτι πήγα
να αναφέρω τις προάλλες αλλά κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον...Πάντως ρε παιδιά δεν σας φαίνεται λίγο περίεργη η πινακίδα ΥΤΑ? εμένα όποτε βλέπω μία τέτοια λες και είναι ψεύτικια εντελώς μου φαίνεται, αν και δεν είναι άσχημη, αλλά είναι πολύ περίεργη
Έχεις δίκιο, κι εμένα μου φάνηκε περίεργη. Έδωσα όμως αμέσως εξήγηση: κάθε φορά που ξεκινά νέα σειρά
συνδυασμών μου φαίνεται παράξενη γιατί δεν έχω ακόμα συνηθίσει το συγκεκριμένο συνδυασμό γραμμάτων στην
αρχή. Ειδικά για τα ΥΤ* σκέψου πως είναι η τελευταία σειρά συνδυασμών Υ**, όλες οι άλλες έχουν εμφανιστεί εδώ
και πάρα πολλά χρόνια και μας είναι αηδιαστικά οικείες πλέον... Σου κάνει αυτό για εξήγηση; Επίσης το Τ ως μεσαίο
ή πρώτο γράμμα είναι γενικότερα πολύ σπάνιο, μιλώ για άσπρες πινακίδες βέβαια, μη μου πείτε για τα ταξί. -
Δηλαδη την Τεταρτη που θα ειμαι Αθηνα να ψαξω για τα πρωτα ΙΜΧ?
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011