-
Λοιπον σου διόρθωσα το post ώστε να καταλάβουν καλύτερα οι Μάγκες και να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις αυτό που πραγματικά σε απασχολεί
, , ,Ο χρήστης Dave έγραψε:
Νέος στο φόρουμ ..... **ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ AUDI **
επέλεξα το Αudi A4 1.8 120ps (η τιμή με τα πολλά εξτρά που έχει στον βασικό εξοπλισμό του είναι 29)Θέλω αμάξι για τα επόμενα 10 χρόνια, αξιοπιστία, αισθητική, πολυτέλεια, κύρος, ασφάλεια, μεταπώληση . . . λόγο ροπής και τούρμπο κινητήρα, πιστεύω ότι είναι μια χαρά για 1.5 τόνο αμάξι (δυναμομετρημένοι άλλωστε οι ίπποι βγαίνουν +13).
Δεν πιστεύω ότι με αυτά τα χρήματα και με αυτά που θέλω μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο.
Η C180 χάλια και το 13 θα βγει καινούργια
Η Bwm 316 ή 318 χάλια και πολύ στενή
Το Saab χάλια
Το Opel Ιnsignia Ίσως όχι τόσο χάλια .
Το Volvo S60 παλιά χάλια .
Το CC Φυσικά και είναι καλό γιατί είναι VAG αλλά εγώ θα πάρω το καλό ( Α4 )
καμιά βοήθεια μάγκες . . . Είναι το πρώτο .
, , , το χρώμα .
-
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα 120 άλογα,αγόρασε το.
Και στην τελική εκεί βλέπω να πηγαίνει το πράγμα
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Λοιπον σου διόρθωσα το post ώστε να καταλάβουν καλύτερα οι Μάγκες και να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις αυτό που πραγματικά σε απασχολεί
, , ,Νέος στο φόρουμ ..... **ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ AUDI **
επέλεξα το Αudi A4 1.8 120ps (η τιμή με τα πολλά εξτρά που έχει στον βασικό εξοπλισμό του είναι 29)Θέλω αμάξι για τα επόμενα 10 χρόνια, αξιοπιστία, αισθητική, πολυτέλεια, κύρος, ασφάλεια, μεταπώληση . . . λόγο ροπής και τούρμπο κινητήρα, πιστεύω ότι είναι μια χαρά για 1.5 τόνο αμάξι (δυναμομετρημένοι άλλωστε οι ίπποι βγαίνουν +13).
Δεν πιστεύω ότι με αυτά τα χρήματα και με αυτά που θέλω μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο.
Η C180 χάλια και το 13 θα βγει καινούργια
Η Bwm 316 ή 318 χάλια και πολύ στενή
Το Saab χάλια
Το Opel Ιnsignia Ίσως όχι τόσο χάλια .
Το Volvo S60 παλιά χάλια .
Το CC Φυσικά και είναι καλό γιατί είναι VAG αλλά εγώ θα πάρω το καλό ( Α4 )
καμιά βοήθεια μάγκες . . . Είναι το πρώτο .
, , , το χρώμα .
+1000
-
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
Αν μπορείτε, ας μην δίνουμε τα χρήματά μας στους Γερμανούς (και εγώ γερμανικό vag οδηγώ.... ).Για να μην έχουν λεφτά να σου δανείζουν;
-
Αυτο το Lexus το CT (δεν θυμαμαι πως το λένε) δεν προταθηκε! Θα είχε και 0 τελη!
-
Το πρότεινε ο sv2.
-
Δεν το διαβασα! Μου ξεφυγε! Συγνώμη!
-
Πέρα από την πλάκα ας κάνουμε μία προσπάθεια μπας και ο φίλος καταλάβει τι συμβαίνει .
Αν υπήρχε θέμα επιδόσεων , ομορφιάς τότε την QV 1750cc με 235hp . λευκή plz.
Αν θέλεις ντε και καλά sedan .
**
Volvo S60** T4 180hp με δυνατότητα για +30 Εξαιρετικό , γρήγορο , Φρέσκο με το πιο νεανικό σχήμα , καλά εξοπλισμένο , με κορυφαία τεχνολογία και ασφάλεια .**BMW 3 **την νέα φυσικά με τα 170hp αν δεν κάνω λάθος . Κούκλα και καλοστημένη προδικάζω όπως σχεδόν κάθε BMW.
C5 αν θέλεις να ξεχωρίσεις και σου φτάνουν τα 155hp ( φυσικά με Prestige plus και άνω έκδοση ) ώστε να έχει την σωστή ανάρτηση και να σου περισσέψουν euro για ταξίδια .
C180 γιατί είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο . και έχει καλύτερο σήμα από αυτό που κοιτάς .
Alfa 159 με 1750cc και 200hp . Κούκλα , διαχρονική σχεδίαση , και στοιχηματίζω ότι θα παραμείνει Ομορφότερη από ότι σχεδιάσει τα επόμενα 100 χρόνια η VAG .
Επίσης αν θέλεις περιορισμένο κόστος κίνησης και δεν σε χαλάνε τα 130hp η πρόταση του SV2 είναι εξαιρετική .
Εξαιρετική κατασκευή , Πολύ μικρό κόστος συντήρησης , ξεχωριστή γραμμή , LEXUS .Σχετικά με το A4 120hp . Είναι ο φτωχός συγγενής . Μέχρι και τα καθίσματα είναι διαφορετικά .
Τα 120hp είναι λίγα για τα 1450+ Κιλά και αν το φορτώσεις θυμίζει ατμοσφαιρικό 1600άρι .
Αδιάφορο σχεδιαστικά , αδιάφορο στο δρόμο (μετριότητα) και με μεγάλο κόστος συντήρησης . -
Επειδη δεν εχω χρονο για να διαβαζω τις προηγουμενες σελιδες. Παρε μια C 180 Να γουσταρεις, αλλιως μια C5 ή ενα S60. Αλλα θα επιμεινω στην Μερκ .
Και επειδη κατι πηρε το ματι μου πως εισαι 35ρης σου ερχεται κουτι . Εγω ειμαι 23 και οδηγω την προηγουμενη C . Αντε να ερθει η Ε να γουσταρω -
Uploaded with ImageShack.us
-
Εμένα με έπεισες. Αν θελήσω να δώσω 28000 για σαλόνι, θα πάρω το Lexus, που μετακομίζει και μόνο του. Για αυτοκίνητο, είναι άλλο θέμα
-
Καλά όλα αυτά ρε παιδιά αλλά μέχρι 30.000€ διαθέτει ο άνθρωπος. Το Lexus, αν δεν κάνω λάθος, ίδιο ακριβώς με της φώτο σε εξοπλισμό κτλ κάνει κάνα 50αρι!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/713/lex8rangctgalmain09tcm6.jpg/]Γιώργο μια έκδοση με αυτο τον εξοπλισμό Γιώργο μαλλον θα ξεφευγε πολύ απο τα 30.000€. Το βασικό βγαίνει περίπου τόσο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/713/lex8rangctgalmain09tcm6.jpg/]
Γιώργο μια έκδοση με αυτο τον εξοπλισμό Γιώργο μαλλον θα ξεφευγε πολύ απο τα 30.000€. Το βασικό βγαίνει περίπου τόσο.
Το διαμόρφωσα έτσι στο σάιτ με 33.500.
-
Είχα την εντυπωση πως έχει τρια στανταρ 'πακέτα'. Προφανώς έβαλες την μεσαία έκδοση.
-
159 (αλλά και Giulietta), C5, S60 και C180 από εμένα, όπως μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό. Δοκιμάζεις και μας λες.
-
Αεροπλάνο είναι αυτό το νέο Λέξους.
Ελπίζω να' χει στάνταρ εξοπλισμό εμετοσακούλες για τους (δύστυχους) επιβάτες. Για ακόμη μια φορά οι γιαπωνέζοι επιβεβαιώνουν την αισθητική ανωτερότητας τους.Θα συμφωνήσω με κάποιους προλαλήσαντες και θα προτείνω C180. Ιt's a bargain και δεν πρόκειται να το μετανοιώσεις. Εμπιστεύσου μας.
-
Α έχετε φάει κόλλημα με τη C180!
C180 Blue Εfficiency 1.6 ----> 33.700€ και φαντάζεστε με τι εξοπλισμό!
-
Με 30 K και πρεστιζ? Παρε κανα passat και πολυ ειναι.... Θα σου μεινουν και λεφτα στην τσεπη για τις δυσκολες ωρες....
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Α έχετε φάει κόλλημα με τη C180!C180 Blue Εfficiency 1.6 ----> 33.700€ και φαντάζεστε με τι εξοπλισμό!
Πήγαινε και ανέμισε στον πωλητή και στο διευθυντή μια επιταγή των 30Κ και θα δεις πόσο θα την πάρεις.
Μέχρι 30K και μέχρι 1.800 cc