-
Ό,τι εικόνα δημιουργείς τη λούζεσαι. Εμένα θα μου φαινόταν απολύτως φυσικό να μη με γουστάρει κάποιος επειδή είμαι από την Ελλάδα, γιατί πολλοί έχουμε δώσει εικόνα απολίτιστου κρετίνου με τη συμπεριφορά μας σε τουρίστες αλλά και ως μετανάστες σε άλλες χώρες.
Σε γνωστή μου στην Ελβετία δεν της νοίκιαζαν σπίτι επειδή είναι Ελληνίδα και έχουν κακές εμπειρίες. Οκ μαλακία να έχεις πρόβλημα γι αυτό το λόγο αλλά όταν ο προηγούμενος έλληνας που πήγε εκεί έπαιζε κλαρίνα και χόρευε τσιφτετέλια στο τέρμα για να δείξει την κιμπαροσύνη που χουμε σα λαός και δε σεβόταν ότι οι ελβετοί δε γουστάρουν ΣΤΑΛΑ τη βαβούρα, δε φταίει ο Ελβετός γι αυτό. Τυχαίο παράδειγμα. -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Σε γνωστή μου στην Ελβετία δεν της νοίκιαζαν σπίτι επειδή είναι Ελληνίδα και έχουν κακές εμπειρίες.Καλοί μαλάκες κι αυτοί...
-
Αυτοί φταίνε δηλαδή που είμαστε εμείς (κατά μέσο όρο) κάφροι Θα πρεπε να μας ανέχονται όπως ανεχόμαστε εμείς γύφτους και λαθρομετανάστες και να αφήσουν να γίνει η Ελβετία Αμαζόνιος
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
ρε μπας και είστε σκ@τόγυφτοι και εσείς???
τέτοια υποστήριξη ούτε οι ίδιοι για τους εαυτούς τους...
Να κι άλλος μάγκας πίσω από το πληκτρολόγιο.
Τό'χουν τα φασιστάκια. ή την πέφτουν καμμιά δεκαριά σε κάνα κακομοίρη πακιστανό ή βγάζουν τα κόμπλεξ τους πίσω από τα πληκτρολόγια.
Έξω αυτά αγοράκι μου, όχι εδώ μέσα. Αντε γιατί γεμίσαμε πούπουλα.ακου ιεροκήρυκα του κωλου...
εμείς οι κάτοικοι του κέντρου δεν γεννηθήκαμε ρατσιστές... ΓΙΝΑΜΕ ΜΕ ΜΛΚΣ ΣΑΝ του λόγου σου που στο βωμο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων -λέγε με εκλογικά βιβλιάρια- αφήνουν ελεύθερα και αμάντρωτα τα ζώα...Μπα, αυτό είτε το έχεις είτε δεν το έχεις...
Το ζοντόβολο ότι και να του κάνεις ζοντόβολο θα μείνει. Το αυτό και για τον ρατσιστη...
Έχει πλάκα πάντως να βλέπεις ελληνάρες να την λένε σε άλλη φάρα! Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος ένα πράγμα...
δεν το είχα ρε @@ρομυαλε... δεν το είχαν πριν μου κλέψουν την βέσπα, πριν μου ανοίξουν την αποθηκη κλεβοντας μου το επαγγελματικό, δεν το είχα πριν τραμπουκίσουν την 80χρονη γιαγιά μου ...
στα @@ μου τι πιστεύεις έτσι και αλλιώς οι απόψεις σου είναι εκτός τόπου και χρόνου... -
Γενικά:
thread. -
@red κλαστερ
Ναι ωραια μας τα πρηξες ομως..Και οντως τρελη μαγκια μαζευτηκε σε αυτο το θρεντ.. -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
@red κλαστερ
Ναι ωραια μας τα πρηξες ομως..Και οντως τρελη μαγκια μαζευτηκε σε αυτο το θρεντ..φίλε εγώ δεν έχω πρόβλημα να βγάλω την μαγκία μου και εκτός αυτού...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
@red κλαστερ
Ναι ωραια μας τα πρηξες ομως..Και οντως τρελη μαγκια μαζευτηκε σε αυτο το θρεντ..φίλε εγώ δεν έχω πρόβλημα να βγάλω την μαγκία μου και εκτός αυτού...
Ε ωραια τοτε πηγαινε δειρε μερικους απο αυτους να ξελαμπικαρεις..Εμεις τι φταιμε?(μην ξεχασεις και μερικους αριστερους καταληψιες καθως θα πηγαινεις)..
-
-
ρε μπας και είστε σκ@τόγυφτοι και εσείς???
τέτοια υποστήριξη ούτε οι ίδιοι για τους εαυτούς τους...
Να κι άλλος μάγκας πίσω από το πληκτρολόγιο.
Τό'χουν τα φασιστάκια. ή την πέφτουν καμμιά δεκαριά σε κάνα κακομοίρη πακιστανό ή βγάζουν τα κόμπλεξ τους πίσω από τα πληκτρολόγια.
Έξω αυτά αγοράκι μου, όχι εδώ μέσα. Αντε γιατί γεμίσαμε πούπουλα.ακου ιεροκήρυκα του κωλου...
εμείς οι κάτοικοι του κέντρου δεν γεννηθήκαμε ρατσιστές... ΓΙΝΑΜΕ ΜΕ ΜΛΚΣ ΣΑΝ του λόγου σου που στο βωμο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων -λέγε με εκλογικά βιβλιάρια- αφήνουν ελεύθερα και αμάντρωτα τα ζώα...Μπα, αυτό είτε το έχεις είτε δεν το έχεις...
Το ζοντόβολο ότι και να του κάνεις ζοντόβολο θα μείνει. Το αυτό και για τον ρατσιστη...
Έχει πλάκα πάντως να βλέπεις ελληνάρες να την λένε σε άλλη φάρα! Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος ένα πράγμα...
δεν το είχα ρε @@ρομυαλε... δεν το είχαν πριν μου κλέψουν την βέσπα, πριν μου ανοίξουν την αποθηκη κλεβοντας μου το επαγγελματικό, δεν το είχα πριν τραμπουκίσουν την 80χρονη γιαγιά μου ...
στα @@ μου τι πιστεύεις έτσι και αλλιώς οι απόψεις σου είναι εκτός τόπου και χρόνου...Γάβγισες; Τράβα να κουνήσεις κανα σημαιάκι μαζί με τους ομοίους σου παλικαράκι μου και άσε τα κοινωνικοπολιτικά.
-
Το να υποστηρίζεις τους γύφτους και να κατηγορείς τους ρατσιστές είναι ρατσισμός.
Αντε όλα τα ρατσο-φασιστάκια να'ουμ..
N0000000000T
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Το να υποστηρίζεις τους γύφτους και να κατηγορείς τους ρατσιστές είναι ρατσισμός.Mpa...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
ακου ιεροκήρυκα του κωλου...
Aκριβώς Viper...Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, είναι θέμα ράτσας....Δε σε κάνουν οι συνθήκες ετσι ή αλλιώς, είναι τί γράφει το DNA σου.... (είμαι φασιστάρα κάργα....;;). Ας το μαζέψω....Δεν ισχύει για όλους αυτό βασικά (τα περι DNA κλπ), μόνο για τα ρατσιστοφασιστοειδή....Μαλακίες λέω....?? Καλά, ας το μαζέψω κι αλλο....Βασικά, όλοι γεννιόμαστε καλοί (ο,τι μπορεί να σημαίνει αυτό τεσπα...), απλα στην πορεία, οι συνθηκες μας διαμορφωνουν και μας κάνουν ο,τι είμαστε (βλ. κλεφτες Πακιστανοι, δολοφόνοι Ρουμάνοι, ρατσιστές Ελληνες του κέντρου της Αθηνας, κακοποιοι Αλβανοί βρωμιάρηδες τσιγγάνοι κλπ......).
-
Διαβάζοντας αυτό το thread, βγάζω το συμπέρασμα ότι καλά κάνουν οι Γερμανοί και μας γ@μ@νε. Ντροπή γι' αυτά που έχουν γραφτεί για τους Αθίγγανους.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Διαβάζοντας αυτό το thread, βγάζω το συμπέρασμα ότι καλά κάνουν οι Γερμανοί και μας γ@μ@νε. Ντροπή γι' αυτά που έχουν γραφτεί για τους Αθίγγανους.και τι θες να γραψουμε οτι ειναι ωραιοι , καλοι σέβονται τους νομους και δεν δημιουργουν προβληματα ?
Οπως εχει ξαναγραφτει οποιος δεν τους εχει ζησει ΄η αντιστοιχα δεν εχει ζησει σε περιοχη με προβλημα απο τους μεταναστες δεν μπορει να καταλαβει ποσο δυσκολη ειναι η κατασταση
-
Παντως ρε παιδια σοβαρα τωρα(δεν αναφερομαι στους 2-3 κομπλεξικους πιο πανω) πιστευετε πως ολοι αυτοι οι χαρακτηρισμοι πρεσβευουν αυτες τις φυλες συνολικα?Κατα αρχας υπαρχουν ανθρωποι που μπορει να εχουν ριζες απο τη φυλη των Ρομα η των Αθιγγανων ή ακομα και να ειναι εξ ολοκληρου και φυσικα να μην τους ταιριαζουν αυτοι χαρακτηρισμοι..Τετοιο βοθρο χαρακτηρισμων δεν εχω ξαναδει στο φορουμ εδω και σε κανενα αλλο εκτος απο κεινη τη μαλακια-το webwar που μαλιστα το εκλεισαν(ναι καλα καταλαβατε φασιστοφορουμ ηταν)...
Η αληθεια ειναι οτι ψιλοσοκαριστηκα οχι τοσο απο αυτους τους 5-6 που λενε για ζωα,στειρωσεις και ολα αυτα τα ωραια αλλα για τους υπολοιπους καθονται και σιγονταρουν..Τελος εχει κανεις υποψην του οτι οι ''γυφτοι'' δεν ειναι ολοι το ιδιο?Υπαρχουν 4-5 διαφορετικες φυλες.με διαφορετικα στοιχεια,διαφορετικο τροπο ζωης κλπ..Πχ υπαρχουν τσιγγανοι που μενουν σε κανονικα σπιτια σε διαφορες περιοχες της Αθηνας και πολλοι απο αυτες εχουν τελειως νομιμες δουλειες..Αλλοι ειναι Ελληνες ενω αλλοι ειναι Ρουμανοι..Γενικα πολλες διαφορες..
-
Ότι και να λέτε, δεν αλλάζουν καθόλου τις εμπειρίες που αποκομίσαμε οι υπόλοιποι και τους μεταφέρουμε εδώ μέσα. Εκτός αν ξαφνικά γινήκαμε ρατσιστές επειδή τα περιγράφουμε.
-
Προφανως δεν μας ενοχλουν αυτοι που ζουν νομιμα, καθαρα και προσφερουν στην κοινωνια.
Το προβλημα με τους ανοιχτομυαλους που αγαπουν τον κοσμο ολο ειναι οτι καθε φορα που λες κατι πρεπει να τους το καθοριζεις με τρομακτικη λεπτομερεια περα απο τα ορια του αυτονοητου, προκειμενου να μη σε χαρακτηρισουν με τη μια φασιστα χιτλερ ραους βολκσβαγκεν οποτε βαριεσαι καν να μιλησεις τελικα και το βουλωνεις -
δεν το είχαν πριν μου κλέψουν την βέσπα, πριν μου ανοίξουν την αποθηκη κλεβοντας μου το επαγγελματικό, δεν το είχα πριν τραμπουκίσουν την 80χρονη γιαγιά μου ...
στα @@ μου τι πιστεύεις έτσι και αλλιώς οι απόψεις σου είναι εκτός τόπου και χρόνου...και που τα λες δεν θα καταφέρεις τιποτα ο αντιρατσισμος ειναι πολυ της μοδας τελευταια
Θα ηθελα αν δω Τσιπρα Αλαβανο κουρτοβικ και λοιπους πλουσιους-αριστερους-προοδευτικους παλιατσους να ψησουν τιποτα γυφτους να κανουν καμια καταληψη-απεργια πεινας σαν τους Πακιστανους στην Νομικη .
Ωρε μανα μου ψηφαλακια που θα εχουν να μαζεψουν βαλε απο 7-8 ατομα την καθε οικογενεια ! -
Άλλο αθίγγανος άλλο γύφτος. Είναι παρόμοια διαφορά με αυτή του ομοφυλόφιλου και της πουστάρας.
Γύφτοι, ζητιάνοι και απαράδεκτη ελληνική πραγματικότητα