-
Πήρα και έγω Astra, τώρα θα μάθω από πρώτο χέρι ανα είναι ζημιάρικα η όχι και θα σας πώ.
-
Εγώ έχω έαν Opel Manta και Vectra Sport2000.
Για το μαντα ούτε συζήτηση...του βγάζω το καπέλο με την μια.
Ουτε για δείγμα πρόβλημα.
Με 2 φορές μηδενισμό του χιλιομετρητή!!!Όσο για το Vectra είχα ένα ψηλο πρόβλημα αλλα η αντιπροσωπία το έκανε χοντρο πρόβλημα.
Επάνω που το ξέσκιζα και προσπερνούσα ένα άλλο αυτοκίνητο πήγα να του βάλω την τρίτη , και εκεί που είμασταν δίπλα - δίπλα με τον ανταγωνιζόμενο , έμεινα πίσω και για πολλά χιλιόμετρα...αφού η τρίτη έμεινε κενη!
Απο εκείνη την στιγμή και μετά δεν ξανα μπήκε καμία ταχύτητα ...αφού ήρθε η οδική βοήθεια και με μάζεψε..το πήγαμε μαζί στην όπελ..εκεί τους ρώτησα τι και πώς.....με παραλόγιασαν ...τα μάζεψα και έφυγα.
Αφού πήγα να το πάρω μετά απο 5 μέρες...μου ζήτησε 800ευρώ!!
του είπα τι έπαθε μου είπε διάφορες βλακίες....και είπα ε..αφού έγινε αστω..πλήρωσε και φύγε. (έτσι και έγινε)
Το επώμενο βράδυ ξεκίνησα 22:00(ΣΑΒΒΑΤΟ) να πάω για θεσσαλονίκη και με το που βγήκα στην εγνατία....νατα ξανα τα ίδιαααααααα!!!!!!!!
Τρελάθηκα πήρα ξανα την οδική βοήθεια με ΞΑΝΑ μάζεψαν και την δευτέρα έγινε της....$$%@#$.Απο τότε και με 115.000 δεν έχω κανένα απολύτος πρόβλημα!!!
Και εύχομαι να μην εχω αλλο πρόβλημα...οπως και όλοι εσείς!! -
Ειμαι κατοχοs ενοs VECTRA SPORT απο το 1999 με 50000 χλμ κυριωs εκτοσ Αθηνων.Μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπιση κανενα προβλημα εκτοs απο ενα τριξιματακι που ερχοταν απο μπροστα μετα τα 100 χ.ω!!!
Μετα απο αρκετο ψαξιμο στην εταιρεια αποδεικτηκε οτι εφταιγε μια σταγονα απο βερνικι στο εσωτερικο του καπο και με την πιεση του αερα ακουμπαγε και τριβοταν πανω στο πλαστικο κατω απο το παμπριζ.
Μεχρι βεβαια να το ανακαλυψουν σε ανοιχτο δρομο τρελλαινοσουν γιατι δεν μπορουσεs να προσδιορησειs απο που ερχοταν.
Κατα τ'αλλα κανενα παραπονο. Ουτε τακακια μπροστινα δεν εχω αλλαξει ακομα. -
Ο χρήστης ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΑΚΗΣ έγραψε:
Ειμαι κατοχοs ενοs VECTRA SPORT απο το 1999 με 50000 χλμ κυριωs εκτοσ Αθηνων.Μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπιση κανενα προβλημα εκτοs απο ενα τριξιματακι που ερχοταν απο μπροστα μετα τα 100 χ.ω!!!
Μετα απο αρκετο ψαξιμο στην εταιρεια αποδεικτηκε οτι εφταιγε μια σταγονα απο βερνικι στο εσωτερικο του καπο και με την πιεση του αερα ακουμπαγε και τριβοταν πανω στο πλαστικο κατω απο το παμπριζ.
Μεχρι βεβαια να το ανακαλυψουν σε ανοιχτο δρομο τρελλαινοσουν γιατι δεν μπορουσεs να προσδιορησειs απο που ερχοταν.
Κατα τ'αλλα κανενα παραπονο. Ουτε τακακια μπροστινα δεν εχω αλλαξει ακομα.Στην οικογένεια έχουμε ένα astra του 99 και ένα corsa του 03. Γενικά όχι προβλήματα. Το astra δεν έχει καλό συμπλέκτη (αλλάχτηκε στα 25000 και γενικά είναι πολύ σκληρός) και έχει τρυπήσει μια φορά το ψυγείο. Το θέμα είναι πως και τα 2 τρίζουν!!!
Στο astra μας είπαν πως είμασταν άτυχοι και να...μυνήσουμε την εταιρία!
Επί έξι μήνες μας είχαν με αυτοκίνητο αντικατάστασης (ίδιο μοντέλο) προσπαθώντας να λύσουν το πρόβλημα που βεβαίως δεν λύθηκε...
Τριγμοί και με το corsa που το πήρα μεταχειρισμένο πριν από μια εβδομάδα από την αντιπροσωπία (το οδηγούσε πωλητής). Μάλιστα κάτι ακούγεται συνεχώς από πίσω ακόμα και στην Αττική Οδό... Ακόμα δεν έχουμε εντοπίσει την προέλευση του θορύβου, με βλέπω όμως να τους επισκέπτομαι σύντομα.
Συνολικά πάντως δεν είναι ζημιάρικα αυτοκίνητα.
Ως αυτοκίνητα, κατά τη γνώμη μου έχουν από τις καλύτερες σχέσεις κόστους-ποιότητας.
Όσο για τα corolla οι προηγούμενες γενιές είχαν να επιδείξουν μόνο αξιοπιστία, η καινούργια όμως είναι μια χαρά ευρωπαικό αυτοκίνητο! -
ρε παιδιά ενας φίλος μου έχει εδώ και 20 μέρες ένα καινούριο opel zafira 1.8 και ξέρετε τί έπαθε σήμερα? Του κλείδωσε το τιμόνι εν κινήσει και κόντεψε να σκοτωθεί!!!!! Το αυτοκίνητο θα το στείλουν Γερμανία προς έλεγχο! Αν είναι δυνατόν!!!!
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
ρε παιδιά ενας φίλος μου έχει εδώ και 20 μέρες ένα καινούριο opel zafira 1.8 και ξέρετε τί έπαθε σήμερα? Του κλείδωσε το τιμόνι εν κινήσει και κόντεψε να σκοτωθεί!!!!! Το αυτοκίνητο θα το στείλουν Γερμανία προς έλεγχο! Αν είναι δυνατόν!!!!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ..ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ OPEL OYTE ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΟΠΕΛ...Η ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΟΥ Η ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ...
ΦΙΛΕ Χ-ROVER ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙς ΓΙΑ OPEL ΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥς ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ....ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΣΤΑ OPEL KAI DEN KATALABAINV GIATI...
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗς ΣΥΖΗΤΗΣΗς ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ..ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΤΛ..ΚΤΛ..ΚΤΛ.. -
Ο χρήστης ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ ΘΩΜΑΣ έγραψε:
ρε παιδιά ενας φίλος μου έχει εδώ και 20 μέρες ένα καινούριο opel zafira 1.8 και ξέρετε τί έπαθε σήμερα? Του κλείδωσε το τιμόνι εν κινήσει και κόντεψε να σκοτωθεί!!!!! Το αυτοκίνητο θα το στείλουν Γερμανία προς έλεγχο! Αν είναι δυνατόν!!!!
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ..ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ OPEL OYTE ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΟΠΕΛ...Η ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΟΥ Η ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ...
ΦΙΛΕ Χ-ROVER ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙς ΓΙΑ OPEL ΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥς ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ....ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΣΤΑ OPEL KAI DEN KATALABAINV GIATI...
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗς ΣΥΖΗΤΗΣΗς ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ..ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΤΛ..ΚΤΛ..ΚΤΛ..Για στάσου ρέ φίλε!!! Δεν κατάλαβα!!!?? Γιατι αμφισβητείς δηλαδή αυτά που λέω? Η μήπως αμφισβητείς οτι κόλλησε πράγματι το τιμόνι? να σου δώσω συγκεκριμένο τηλ της αντιπροσωπείας που τρέχουν και δεν φτάνουν με την ουρά στα σκέλια να μάθεις για το περιστατικό?Ή μήπως δουλεύεις στην OPEL και ζορίζεσαι??? Δηλαδή έπρεπε να αποκρύψω το παρ' ολίγον τραγικό αυτό περιστατικό του καλύτερού μου φίλου για να κρατήσω το επίπεδο της συζήτησης όπως λές???
Το παληκάρι κόντεψε να σκοτωθεί και εγω δεν πρέπει να το πω για να μην κατηγορηθώ οτι δυσφημώ την OPEL? Τι μας λές τώρα!!!?? Και στα 36 μου χρόνια είμαι πράγματι πιτσιρικάς σε σχέση με τον παππού μου που είναι 90!Δεν κατηγορώ τα opel.Θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο.Αλλα έτυχε να είναι opel και γι αυτό το αναφέρω εδώ! Αλλα μου έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός . Δεν έχω ξανακούσει παρόμοιο περιστατικό και είναι ανατριχιαστικό μόνο και να το σκέφτεσαι!! Καλά που βρισκόταν σε στροφή με ελαφριά κλήση στην Κατεχάκη και δεν έτρεχε!!!
Όποιος πάντος ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για το περιστατικό μπορώ να του δώσω ο,τι στοιχείο και πληροφορία θέλει!!!
-
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ..ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ OPEL OYTE ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΟΠΕΛ...Η ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΟΥ Η ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ...
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗς ΣΥΖΗΤΗΣΗς ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ..ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΤΛ..ΚΤΛ..ΚΤΛ..Καλά μιλάμε έγω πέσει κάτω από τα γελιά. Προσοχή μην θίγετε τα Opel και αν πάλι θέλετε να τα θίξετε να μην είστε πιτσιρικάς που οπλοφορεί.
Και αν έχει άδεια οπλοφορίας ο πιτσιρικάς? Τότε τι γίνεται μπορεί να το ρίξει το επίπεδο της συζήτησης ( sic ) ? -
Παιδιά μην οπαδοποιείτε και τα αυτοκίνητα...
-
Σάββα δεν νομίζω οτι είναι θέμα 'ομαδοποίησης' ή χουλιγκανοποίησης απλά μερικές δημοσιεύσεις είναι αστείες.
-
Ο χρήστης ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ ΘΩΜΑΣ έγραψε:
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗς ΣΥΖΗΤΗΣΗς ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ..ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΤΛ..ΚΤΛ..ΚΤΛ..΄
Μήπως είναι ιδιοκτησία σου η Opel και δεν το ξέρουμε. Αν θές να ξέρεις και έγω Opel αγόρασα αλλά δεν μπορώ να κλείνω τα μάτια και τα αυτιά μου σε όλους αυτούς που είχα κάποιες εμπειρίες περισσότερες απο μένα και τους έχει συμβεί κάτι και θέλουν να το δημοσιοποιήσουν. Δηλάδη γιατί να πω ψέματα για κάτι που έχει συμβεί? Αν παλι νομίζεις ότι λέμε ψέματα να μας κάνεις μήνυση.
-
Eμάς στην οικογένεια έχουν περάσει 6 Opel!! Ένα cadett b, ένα kadett το αυγό, ένα vecta a, ένα vectra 1.6 b, ένα vectra 2.0 b και ένα vectra GTS 1.8 που το έχουμε και τώρα. Όλα του σκηλιά!! Κανένα πρόβλημα εκτός από το vectra 1.6 b που βούλωνε ο αισθήτηρας λ μερικές φορές και γι'αυτό και το αλλάξαμε αμέσως με το δίλιτρο που ήταν και αυτό σκυλί.
Είναι πραγματικά τόσο ζημιάρικα τα Opel?