-
Mε έγγραφο από το δασαρχείο. Δηλαδή έβαλαν οικολόγοι το χεράκι τους;;;;
-
Ο χρήστης billf έγραψε:
Δυστυχώς Αγ. Θεόδωροι δεν θα γίνουν!!!Θα αντικατασταθεί με άλλη; Τα αγωνιστικά χιλιόμετρα χωρίς αυτή την SS φτάνουν για να μετρήσει ο αγώνας;
-
Σαμπουάν 2 σε 1 τώρα και σε μικρότερη συσκευασία!!!
Αααα ρε αθάνατο Ελληνικό Motorsport!!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Mε έγγραφο από το δασαρχείο. Δηλαδή έβαλαν οικολόγοι το χεράκι τους;;;;Τουλάχιστον επισήμως η εξουσία έβαλε το χεράκι της!
-
Οχι ακριβώς. Έγινε ένα απίστευτο μπλέξιμο. Δυστυχώς παρόλες τις προσπάθειες τις λέσχης, η οποία να σημειώσουμε είχε λάβει όλες τις απαιτούμενες άδειες απο τον Δημο που ανήκει ο δρόμος, νομαρχία, αστυνομία κλπ, δεν έγινε δυνατό να ξεπεραστεί το εμποδιο του Δασαρχείου.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Σαμπουάν 2 σε 1 τώρα και σε μικρότερη συσκευασία!!!Αααα ρε αθάνατο Ελληνικό Motorsport!!
Στο τέλος Άρη θα γίνει διαφημιστική δόση σαν και αυτές που προσφέρονται πολλές φορές με τα περιοδικά
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δυστυχώς Αγ. Θεόδωροι δεν θα γίνουν!!!
Θα αντικατασταθεί με άλλη; Τα αγωνιστικά χιλιόμετρα χωρίς αυτή την SS φτάνουν για να μετρήσει ο αγώνας;
Είναι εύκολο να αντικαταστεθεί με άλλη? Και αν ναι, πότε θα γίνει το γράψιμο; Λογικά θα αλλάξουν και τα ωράρια.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Σαμπουάν 2 σε 1 τώρα και σε μικρότερη συσκευασία!!!Αααα ρε αθάνατο Ελληνικό Motorsport!!
Αυτο ξαναπεστω παλι τα καταφεραν οι Ελληνες να τα κανουν μανταρα, και ελεγα εγω πως και δεν εχουμε καμοια ακυρωση με αυτο το καιρο,ακυρωση εχουμε αλλα οχι εξετειας του καιρου. Τωρα θυμηθηκε το δασαρχειο να ακυρωσει την ειδικη τελευταια στιγμη, αλλα ετσι ειμαστε οι Ελληνες ολα τελευταια στιγμη
-
Παιδιά γνωρίζουμε αν υπάρχει καμμιά αλλαγή στα ωράρια μετά την ακύρωση των Αγ. Θεοδώρων;
Ξεκινάμε αύριο το πρωί για Κόρινθο και δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Ισχύουν τα ίδια ωράρια με απλά έξω της ειδικές 1 και3; -
Ο χρήστης billf έγραψε:
Παιδιά γνωρίζουμε αν υπάρχει καμμιά αλλαγή στα ωράρια μετά την ακύρωση των Αγ. Θεοδώρων;
Ξεκινάμε αύριο το πρωί για Κόρινθο και δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Ισχύουν τα ίδια ωράρια με απλά έξω της ειδικές 1 και3;Προφανώς έτσι είναι, τουλάχιστον αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε αφού μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει στο διαδίκτυο( site λεσχών και rally.gr) κάποια σχετική ανακοίνωση που να αναφέρει το αντίθετο.Πάντως είναι κρίμα στην εποχή μας,με τα τόσα μέσα που διαθέτουμε να μην ξέρουμε λιγες ώρες πριν από τον αγώνα το τι και το πως.
Πριν λίγο τηλεφώνησα και στις δύο λέσχες για να μάθω.Όπως θα μαντέψατε τα τηλέφωνα δεν απαντούν.Μου αρέσει που μετά θα ψάχνουμε να βρούμε γιατί δεν πάει κόσμος στους αγώνες! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Μου αρέσει που μετά θα ψάχνουμε να βρούμε γιατί δεν πάει κόσμος στους αγώνες!Αυτό ξαναπέστο!
Να φύγω δηλαδή από Αθήνα, να πάω στην Κινέττα και να μην ξέρω αν και πότε?
Μάλλον στο acropolis θα ξαναδώ αγώνα... -
Υπερβολές, αυτό (δηλ. εκ των υστέρων ακύρωση μιας ειδικής ή και ενός αγώνα λόγω μη άδειας από τις αρχές) συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια!
Βέβαια όντως θα έπρεπε οι λέσχες να έχουν βγάλει κάποια σχετική ανακοίνωση. Για να μην έχουν βγάλει υποθέτω πως δεν αλλάζει τίποτα, δηλ. ο αγώνας δεν θα έχει 2 ειδικές.
-
Παιδιά από ότι γνωρίζω έχει δοθεί στους αγωνιζόμενους εναλλακτικό road book, που τους στέλνει έξω από την ε.δ Άγιοι Θεόδωροι και τους βγάζει στην Κινέτα. Οπότε για αύριο μόνο μια ε.δ..Ε.Δ
-
Ο χρήστης ΝΩΝΤΑΣ έγραψε:
Παιδιά από ότι γνωρίζω έχει δοθεί στους αγωνιζόμενους εναλλακτικό road book, που τους στέλνει έξω από την ε.δ Άγιοι Θεόδωροι και τους βγάζει στην Κινέτα. Οπότε για αύριο μόνο μια ε.δ..Ε.ΔΝα πάρει, ειδική 2000 ΜΕΤΡΑ από το σπίτι μου κι εγώ να είμαι 2000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ από το σπίτι...
-
Φεύγω...Πάω βαρέλλα!!!!!
-
Φανταστικοί οι χρόνοι στην πρώτη Κινέτα για Βωβό και Ιαβέρη...
-
Δηλαδή του Nασούλα τι ήταν; Nτροπή;
Kαι των Γκίκα, Mανιαδάκη; Aεροπορία οι τύποι! Ποιός Σκαλτσάς και ποιοί διεκδικητές; Mια ζωή μπροστά.
Ω ρε μάνα μου τι έχει να γίνει τώρα που έμεινε ο Zάχος;
Σε τραπέζια και ελλανόδικους βλέπω να κρίνεται ο τίτλος στην A/5.... -
και ο χρόνος του Νικολάκη Κούλη, όπως και το περασμά του, εξαιρετικό.
Εύγε στο πίτσι και στο γερολυκο δίπλα του!
Καλος και ο Σαβουλης Λευκαδίτης!
καλο δρόμο σολους αύριο
ΣτρατισινοΥΓ.... ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.... ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
και ο χρόνος του Νικολάκη Κούλη, όπως και το περασμά του, εξαιρετικό.
Εύγε στο πίτσι και στο γερολυκο δίπλα του!
Καλος και ο Σαβουλης Λευκαδίτης!
καλο δρόμο σολους αύριο
ΣτρατισινοΥΓ.... ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.... ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!
Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ..........ΑΛΛΙΩΣ!!
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΟΥΣ.
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ. 'ΠΗΔΗΜΑ' η 'ΓΕΦΥΡΑ' ?
ΓΙΑΝΝΗΣ -
Γκρίνια..,.
Περίμενα ευαισθησία από τους οργανωτές γενικώς.
Δηλαδή ένα τυπικό και ένα εμπρακτο συγγνώμη από την ΑΛΑ για το μάρμαρο που πλήρωσαν οι συμμετέχοντες με την ακύρωση του Ράλλυ Μάυρο Ροδο-Ευβοια (η ΑΛΑ ζητάει τον αγώνα και για το 2005 σε άλλη εποχή-ημερομηνία για να γλυτώσει έξοδα κ.λπ...) και βέβαια ευγένεια από την ΑΛΑΚ... Δηλαδή επιστροφή παραβόλου αφου με την ακύρωση της ε.δ. Αγ. Θεόδωροι ο αγώνας κατέβηκε σε χιλ αγώνα κυπέλλου, αλλα έμεινε το πρωταθληματικό παράβολο! Πληρώνουν λέει και ελικόπτερο. Ασχετο, δηλαδή στους αγώνες κυπέλλου δεν έχουμε ελικόπτερο? Δηλαδή ρισκάρει λιγότερο ο Ψύλος όταν τρελλαίνεται στη Λειβαδιά από ότι σήμερα στην ύπουλη Κινέτα? Πάει θα τρελλαθούμε.
Θα ψάξω και θα μάθω και θα γράψω αν είναι αλήθεια ότι η ΑΛΑΚ (αν ισχύει, χίλια εύγε κύριοι!), πρότεινε στην ΑΛΑ να δωθεί πριμ εκκίνησης και αρνήθηκε ο μέτοχος. Αν αίναι δυνατόν! Δηλαδή, τότε να πάω μάρτυρας στο δικαστήριο αν ο Τσολακίδης ζητήσει διαφυγόντα έξοδα αλλά και όλοι οι άλλοι, επειδή δεν έγινε το Μ.Ρ.
Ε, ΝΤΡΟΠΗ! ΞΕΥΤΙΛΑ ΔΗΛΑΔΗ... Για να είμαι ακριβής!
Αντίστοιχα πριν κρίνουμε θα βρουμε τον εξαιρετικό συνάδελφο, τον κύριο Γιάννη Εγγλέζο ώστε να μάθουμε γιατί το γ.Τύπου του αγώνα μπάζει από παντού.
Τα γράφω για να τα διαβάζω΄από τη μία και από την άλλη μήπως και εκνευριστεί-ξυπνήσει κανείς και το΄μήσει να ζητήσει εξηγήσεις ώστε να μπουν τα παραπάνω στο τραπέζα. Πιστεύω πως ο ΙΜ ο πρόεδρος μου και φίλος μου συμφωνεί και επίσης θα αγριέψει.Για να δούμε τι θα δούμε.... ΟΚ τα 5λεπτα για τις φιλτροχοάνες και τα ωράρια των δοκ, αλλά από εκεί και πέρα. Σε σχέση με την άλλη πλευρά, τι? Ατιμωρησία? Ε, όχι! Ανβ θέλουμε να υπάρχει ελπίδα πρέπει η πολιτική των ίσων αποστάσεων να μην έχει αρχή και τέλος στους αγωνιζόμενους...
Θα τα ξαναοπούμε επί του προκειμένου
Στρατισινο
8ο ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-32ο ΡΑΛΛΥ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 2σε1