-
Είχα κολλήσει για πολύ καιρό με αυτό! Επιπέδου Nothing else matters το κομμάτι, κατ' εμέ...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Είχα κολλήσει για πολύ καιρό με αυτό! Επιπέδου Nothing else matters το κομμάτι, κατ' εμέ...Τι κακό έχει το Nothing Else Matters?
Εδώ σε μια live εκτέλεση, της οποίας προηγείται το bass solo του Newsted, σε μια από τις καλύτερες live παραγωγές των Metallica. -
Μα για καλό το είπα επειδή θεωρώ το Nothing else matters κλασσικό κομμάτι. Ο Newsted πάντως είναι επιεικώς άσχετος! Όπως και ο άμπαλος πολυλογάς Ulrich!
-
@ stefan147, Mercyful_Fate
Τί έγινε εδώ;
Να προσθέσω στα παραπάνω βίντεο κάποιες προσωπικές προτιμήσεις.
Από τους Nightwish τα Dead Boy's Poem, Deep Silent Complete και φυσικά το Kipa.
Από τους Iced Earth το Travel In Stygian (η εκτέλεση του Dante's Inferno στην Αθήνα τα σπάει - ήμουν στο στρατό τότε και δεν τους είδα ).
-
-
-
Πόσο είμαι που δεν πήγα φέτος!+1, καθώς επίσης και γι' αυτούς.
-
Για να κινηθεί λίγο το τοπικό
γνωστό παρισινό στέκι,
βρείτε το και κερδίστε την επόμενη αφιέρωση
-
Στην αφίσα έχει γουρούνι(?)
-
ο συγκεκριμένος τοίχος είναι γνωστός για τις προκλητικές διαφημίσεις και τα γκράφιτι που αλλάζουν κάθε βδομάδα
-
Ασχετο με το τόπικ αλλα κάπου θέλω να το πω....
ΧΡΟΝΙΑ είχα ν΄ακούσω τόσο, ΜΑ ΤΟΣΟ μεγάλες πίπες σε στίχους τραγουδιού....Και το βάζει και το γαμωραδιοφωνο 47 φορές τη μέρα....
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Για να κινηθεί λίγο το τοπικόγνωστό παρισινό στέκι,
La Place verte στην Oberkampf ;
Δεν το ξέρω, μάλλον δεν έχω πάει (στο συγκεκριμένο cafe, όχι στην Oberkampf) αλλά κάτι διαβάζω στην τέντα του, όπως και στον κατάλογο -
Μέχρι να το πάρει το ποτάμι για το Παριζιανικο στέκι...Καλό, αλλά το παρακάτω είναι καλύτερο (κυρίως λόγω videoclip
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
γνωστό παρισινό στέκι,
Δεν το ξέρω, μάλλον δεν έχω πάει (στο συγκεκριμένο cafe, όχι στην Oberkampf) αλλά κάτι διαβάζω στην τέντα του, όπως και στον κατάλογοαφιερωμένο στον κουτσάν λοιπόν
οι σκουπιδοντενεκέδες παίζει να είναι οι ίδιοι
-
-
εεπ, λίγο παραπάνω έχει δυνατο κρεπατζίδικο
μιας και πιάσαμε black keys
τους οποίους τους ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα
-
Μαμούν. Και κάπου είχα ακούσει κάποιο κομμάτι, αλλά δε θυμόμουν τι και πως.
Εύγε ρε Παναγιώτη!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
γνωστό παρισινό στέκι,
Δεν το ξέρω, μάλλον δεν έχω πάει (στο συγκεκριμένο cafe, όχι στην Oberkampf) αλλά κάτι διαβάζω στην τέντα του, όπως και στον κατάλογοαφιερωμένο στον κουτσάν λοιπόν
οι σκουπιδοντενεκέδες παίζει να είναι οι ίδιοι
Θα μας βγάζεις την ψυχή κάθε φορά που θα βάζεις ένα τραγούδι;
Ωραίο τραγούδι.
-
Έλα ρε τις κλασσικουρίες των Keys βάλατε! 8 δίσκους έχουν βγάλει, ψάξτε τους! Τσεκάρετε και το Blakroc που είναι συνεργασίες των Black Keys με διάφορους ράπερ (σοβαρούς, όχι 50cent και μαλακίες).
Yo! Peace brothers!
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]