-
Χωρίς να έχω ασχοληθεί περισσότερο με το Yaris, απλά το έχω δει στατικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι άσχημο. Τουλάχιστον το παλιό Yaris ήταν απλά αδιάφορο, αυτό είναι άσχημο, ένα Tiida σε μικρογραφία. Επίσης οι τιμές του είναι τσιμπημένες.
Από μένα μεταξύ των 2 μία ψήφο ακόμη στο Fiesta, απλά γιατί είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο και με τις προσφορές της Ford και σε πολύ καλή τιμή, ειδικά για αυτά που προσφέρει.
-
Το fiesta να παρεις αλλα να ξερεις.
Δε θα εχεις τους ιδιους χωρους οπως στο yaris.
Αμα το φορτωνεις με ατομα η πραγματα το αμαξι δε θα ειναι τοσο ανετο.Επισης αν παρεις fiesta να παρεις το 1.4 και οχι το 1.25.Και τα δυο αυτοκινητα ειναι εξισου ασφαλη αλλα ειναι ποιο fun to drive το fiesta οπως και πολυ ποιο ομορφο.
-
To Yaris φυσικά,πετυχημένη συνταγή που δεν την αλλάζεις.Ομορφο,ευέλικτο οικονομικό και σκυλί.
Ειδικά το καινούριο που βάλανε και το καντράν στη θέση του με τα χίλια κι άσε τους πειραματισμούς.
Οσο για την οδική συμπεριφορά όσο κι αν θέλουν μερικοί να παρουσιάσουν τη νύχτα με τη μέρα αμφιβάλω αν ένας απ αυτούς έφερε ένα yaris στα όριά του εκτός κι αν υποψήφιος αγοραστής είναι ο Κεν Μπλοκ και τραγικοποιούν σε τέτοιο βαθμό τη σύγκριση.
Ναι υπάρχουν διαφορές στη νοοτροπία αλλά το yaris ικανοποιεί και τον ανήσυχο οδηγό χωρίς να σπάει/χαλάει.
Αν μπορείς να πάρεις το D4D ακόμα καλύτερα.Αν σε ενδιαφέρει απόλυτα η οδική συμπεριφορά πάρε το punto ή Γάλλο διαφορετικά Ιάπωνα.
-
Είχα και εγώ το Γιάρις πρώτης γενιάς και είμουν πάλι ανάμεσα σε Yaris και Fiesta. Εν τέλη κατέληξα στο Fiesta.
To θετικό με το yaris είναι σίγουρα η αξιοπιστία του. Το δικό μου δεν είχε πάθει τίποτα απολύτως στα 8 χρόνια. Δεν θα ορκιζόμουν πάτνως ότι την ίδια αξιοπιστία έχει και το καινούριο. Πέρα από αυτό στο yaris βλέπεις καλύτερες καταναλώσεις απ' ότι στο Fiesta.
Και φυσικά βγαίνει σε 1.33 πράγμα που σημαίνει ότι γλιτώνεις τα τέλη που θα έδινες για το φιέστα 1.4.Τώρα τα θετικά στο Φιέστα.
Έχει σαφώς καλύτερη οδική συμπεριφορά. Για την ακρίβεια θεωρώ πώς σε αυτό τον τομέα είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία.
Είναι πολύ πιο όμορφο.
Έχει καλύτερο και γενικά ποιοτικότερο εσωτερικό και πολλά gadgets είναι standard.Αυτά γενικά...
ΥΓ Επίσης από προβλήματα το Fiesta δεν μου έχει βγέλει κάτι στα 2 χρόνια που το έχω.
ΥΓ 2 Όλα αυτά τα έγραψα έχοντας στο μυαλό μου το παλιό Γιάρις. Για τον καινούριο δεν μπορώ να έχω γνώμη. Αν και πιστεύω πάνω κάτω τα ίδια θα ισχύουν. -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Το fiesta να παρεις αλλα να ξερεις.Δε θα εχεις τους ιδιους χωρους οπως στο yaris.
Αμα το φορτωνεις με ατομα η πραγματα το αμαξι δε θα ειναι τοσο ανετο.Επισης αν παρεις fiesta να παρεις το 1.4 και οχι το 1.25.Και τα δυο αυτοκινητα ειναι εξισου ασφαλη αλλα ειναι ποιο fun to drive το fiesta οπως και πολυ ποιο ομορφο.
αυτοκινητο το εχω για μενα . δεν εχω οικογεια , παιδια κλπ βασικα ειναι για την καθγμερινη μου χρηση.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Είχα και εγώ το Γιάρις πρώτης γενιάς και είμουν πάλι ανάμεσα σε Yaris και Fiesta. Εν τέλη κατέληξα στο Fiesta.
To θετικό με το yaris είναι σίγουρα η αξιοπιστία του. Το δικό μου δεν είχε πάθει τίποτα απολύτως στα 8 χρόνια. Δεν θα ορκιζόμουν πάτνως ότι την ίδια αξιοπιστία έχει και το καινούριο. Πέρα από αυτό στο yaris βλέπεις καλύτερες καταναλώσεις απ' ότι στο Fiesta.
Και φυσικά βγαίνει σε 1.33 πράγμα που σημαίνει ότι γλιτώνεις τα τέλη που θα έδινες για το φιέστα 1.4.Τώρα τα θετικά στο Φιέστα.
Έχει σαφώς καλύτερη οδική συμπεριφορά. Για την ακρίβεια θεωρώ πώς σε αυτό τον τομέα είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία.
Είναι πολύ πιο όμορφο.
Έχει καλύτερο και γενικά ποιοτικότερο εσωτερικό και πολλά gadgets είναι standard.Αυτά γενικά...
ΥΓ Επίσης από προβλήματα το Fiesta δεν μου έχει βγέλει κάτι στα 2 χρόνια που το έχω.
ΥΓ 2 Όλα αυτά τα έγραψα έχοντας στο μυαλό μου το παλιό Γιάρις. Για τον καινούριο δεν μπορώ να έχω γνώμη. Αν και πιστεύω πάνω κάτω τα ίδια θα ισχύουν.σε ευχαριστω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
πάρτε τα γιαρις και τα χεστα μέσα από τα ιστορικά.
Ζηλευεις γιατι ειναι τσακμακια;
Εφυγε απο εκει το θεμα απο το πρωι!
δεν έφυγε είναι εκεί στα ιστορικά, αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να γράψω.
-
Ο χρήστης eleana29 έγραψε:
αυτοκινητο το εχω για μενα . δεν εχω οικογεια , παιδια κλπ βασικα ειναι για την καθγμερινη μου χρηση.
Παρε το fiesta τοτε!Σε hot magenta παντα!
-
άσπρο
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Δεν ειναι.Αυτο που βλεπεις ειναι το ειδωλο που θα χαθει σιγα σιγα.Αλλωστε το γραφει οτι το θεμα μεταφερθηκε.
Περιεργος εισαι -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ειναι.Αυτο που βλεπεις ειναι το ειδωλο που θα χαθει σιγα σιγα.Αλλωστε το γραφει οτι το θεμα μεταφερθηκε.
Περιεργος εισαιεγώ είμαι περίεργος η το είδωλο που δεν λέει να εξαφανιστεί.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Περιεργος εισαιΓΙΑΤΙ ΡΕ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ....
-
άσπρομε μαυρες ζαντες????
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Παρε το fiesta τοτε!Σε hot magenta παντα!
οκ τωρα το ειδα....(ειμαι κ ξανθια) αυτο το χρωμα σκεφτο ουν κ εγω.
-
Καλα ντε μην το κανεις θεμα! Αυτο ειναι πολυ ομορφο χρωμα και εγω σε τετοιο θα το αγοραζα οπως και το vision!
-
μια λεπτομερεια...
καινουριο ή μεταχειρισμενο θα παρεις;;
-
Είναι πολύ πιο όμορφο.
ΥΓ 2 Όλα αυτά τα έγραψα έχοντας στο μυαλό μου το παλιό Γιάρις. Για τον καινούριο δεν μπορώ να έχω γνώμη. Αν και πιστεύω πάνω κάτω τα ίδια θα ισχύουν.Τα τέλη ΔΕΝ πάνε πλέον με τα κυβικά στα καινούρια Με τους ρύπους.Το yaris 125€ νομίζω,το fiesta 133€.Μεταξύ των 2 εννοείται fiesta από τις πιο εύκολες επιλογές.Τα γαλλάκια 207 vti sport και clio tce dynamic δεν σου αρέσουν? Για ρίξτα μια ματιά.
-
To νεο yaris παντως δεν το λες και φτηνο ,14.000€ η Active εκδοση,δηλαδη ενας μεσαιος εξοπλισμος,για καποιον που σκεφτεται πρωτα απο ολα με οικονομικα κριτηρια,δηλαδη τον ενδιαφερει η χαμηλη καταναλωση σε συνδιασμο με αξιοπρεπεις επιδοσεις,ο κινητηρας με τους 100hp πιστευω ειναι επαρκης,καλοι οι χωροι τηρουμενων των αναλογιων,αναβαθμισμενο εσωτερικο σε συγκριση με τις προηγουμενες γενιες, συν οτι στην εποχη της κρισης οπου τελη/ασφαλιστρα/βενζινη εχουν την ταση να ακριβαινουν και να τα αλλαζουν συχνα εχεις τις λιγοτερες δυνατες απωλειες.
Το fiesta,σαφως εχει τον δυνατο συνδιασμο καλο design/καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα/καλη σχετικα ποιοτητα,αν η ford ειχε φροντισει να τοποθετησει πιο νωρις εναν μικρο τουρμπο κινητηρα 1.2 κυβικα(πχ.ecoboost 105hp),νομιζω οτι δεν θα υπηρχε καποια αμφιβολια επιλογης,ισως κατι τετοιο το προοριζουν οταν θα κανουν facelift το fiesta,ισως oχι και τοσο συντομα δηλαδη.
toyota yaris vs ford fiesta