Ο χρήστης billis100 έγραψε:
Μετά από μεγάλη περίοδο σιωπής,είμαι εδώ .
...καλως τον...παρε τηλεφωνο οποτε μπορεσεις...
Λοιπον...πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια...
Προσθεσαν αντιψυκτικο...
Ο αισθητηρας που κοιταει για την σταθμη του αντιψυκτικου ειναι αυτη η ορθογωνια πλακετιτσα που ειναι κολλημενη επανω στο δοχειο του αντιψυκτικου...
Στην ερωτηση μου τι ακριβως τυπο αντιψυκτικου πρεπει να βαζω εαν γινει παλι αυτο, απαντησαν 'δεν υπαρχει καποιος περιορισμος , ο,τι βρεις βαζεις, αντιψυκτικο or παραφλου...'
Για το αν ειχε προβλημα η αντλια/τρομπα νερου...'θα το παρακολουθουμε και εαν χασει παλι υγρο θα παμε για αντικατασταση...' ουτως η αλλως ειμαι μεσα στην εγγυηση μεχρι τον Απριλη...
Παντως, απ'οτι εμαθα , δεν ειναι προβλημα των 3008 αυτο με τις αντλιες αλλα ειναι γενικοτερο προβλημα του συγκεκριμενου κινητηρα ο οποιος φοριεται και σε αλλα μοντελα της Peugeot. Χαρακτηριστικα μου ανεφεραν 'εχουμε αλλαξει και αλλες αντλιες , οχι σε 3008 αλλα σε αλλα μοντελα και εντος εγγυησης'.
Αυτο το τελευταιο '...εντος εγγυησης' ειναι και ο λογος που ο μηχανικος εκει δεν θυμοταν να μου πει τιμη για αντλια νερου που θα ειναι εκτος εγγυησης.
Αυτα για την ωρα...το παρακολουθουμε και βλεπουμε...
Οση ωρα περιμενα εκει στο σαλονακι του συνεργειου, πιανω κουβεντα με ενα τυπο που ηταν διπλα μου, ειχε παει το Peugeot για να του ελενγξουν το συστημα υγραεριοκινησης...
'Αξιζει?' τον ρωταω...' Αθηνα Τριπολη με 7 euro ' μου απανταει...!!!
Τα σχολια δικα σας...
Επισης, να ανφερω οτι η Lion Hellas, απαντησε στο e-mail μου...με 2 ημερες καθυστερηση...οκ, normal χρονος ειναι αυτος , μην ειμαστε αδικοι... και η απαντηση ηταν 'επισκεφθειτε το πλησιεστερο εξουσιοδοτημενο...'
Αυτα για την ωρα ...