-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πως είσαι σίγουρος ότι δεν έχει κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων;δεν θα το έλεγε το δελτίο τύπου? δεν θα γινόταν έρευνα αφού προφανώς τα λεωφορεία είχαν πινακίδες?
-
Πιθανόν όχι. Η μη αναφορά σε μηνύσεις σαφέστατα δεν σημαίνει ότι δεν έχουν γίνει.
-
Τελευταία ευκαιρία για τους νέους αυτοκινητοδρόμους
...
Κοινό μυστικό στον κλάδο των κατασκευών είναι ότι αφορμή για το «λουκέτο» στα εργοτάξια των πέντε υπό κατασκευή οδικών αξόνων υπήρξε η αθέτηση των συμβατικών υποχρεώσεων του Δημοσίου, δηλαδή η μη έγκαιρη παράδοση των απαιτούμενων χώρων ή η καθυστέρηση της επιστροφής του ΦΠΑ στις κοινοπραξίες παραχώρησης και κατασκευής των έργων. Ως αποτέλεσμα, οι τράπεζες διέκοψαν την χρηματοδότηση και επιζητούν την αναπροσαρμογή των επιτοκίων δανεισμού στο 6% από 2% (όπως προβλεπόταν στις συμβάσεις του 2007).http://www.capital.gr/gmessages/showTop ... id=1283370
το πιο ωραιο ειναι αυτο το σχόλιο:
BLATS
πρίν 2 ώρες
*
οταν ενα αρθρο εινα ψευδες και συκοφαντηκο για να κατευθηνει συνειδησεις τοτε δεν εχει ονοματεπωνημο...καλημερα -
To οποίο σχολιάζεται από αυτό:
XANODOS πρίν 10 λεπτά
*BLATS
τσιγκούναρε...
αγόρασε αυριο την εφημερίδα για να τα δεις όλα... -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ευτυχώς που υπάρχουν ανάμεσα μας άνθρωποι με αντίληψη και επίπεδο.Ευχαριστώ Χρήστο για τα καλά σου λόγια,αλλά δυστηχώς δεν μπορώ να ανταποδώσω..
Αυτό το άρθρο δεν κάνει ούτε για πρωταπριλιάτικο αστείο Τρέξατε πρόβατα να σχολιάσετε
(και από τους δεν πλερώνω να υπήρχε αντίστοιχο άρθρο,ούτε αυτό θα πίστευα...για να προλάβω τους 'έξυπνους'..)Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι 'ξύπνοι' για να μας δείξουν το δρόμο.....
Μπα τέτοιοι δρόμοι να μου λείπουν από τους 'ξύπνιους'...μόνο κανά δρόμο σαν της κορίνθου-πατρών μπορούν να μας δείξουν..
-
Ο χρήστης cordoba_turbogt έγραψε:
Αυτό το άρθρο δεν κάνει ούτε για πρωταπριλιάτικο αστείο Τρέξατε πρόβατα να σχολιάσετεΕυτυχώς που υπάρχουν ανάμεσα μας άνθρωποι με αντίληψη και επίπεδο.
Ευχαριστώ Χρήστο για τα καλά σου λόγια,αλλά δυστηχώς δεν μπορώ να ανταποδώσω..
Δεν πειράζει αδελφέ, καλή καρδιά.
-
Ο χρήστης cordoba_turbogt έγραψε:
Μπα τέτοιοι δρόμοι να μου λείπουν από τους 'ξύπνιους'...μόνο κανά δρόμο σαν της κορίνθου-πατρών μπορούν να μας δείξουν..Συμφωνώ μαζί σου 100%, τέτοιους δρόμους θέλουν οι 'ξύπνοι', πρέπει να τους πολεμήσουμε με κάθε μέσο!
Πές μου απο πότε άρχισες να πληρώνεις διόδια; Μάλλον μπερδεύτηκαν οι 'ξύπνοι' με τους 'ξύπνιους'
Κοινό μυστικό στον κλάδο των κατασκευών είναι ότι αφορμή για το «λουκέτο» στα εργοτάξια των πέντε υπό κατασκευή οδικών αξόνων υπήρξε η αθέτηση των συμβατικών υποχρεώσεων του Δημοσίου, δηλαδή η μη έγκαιρη παράδοση των απαιτούμενων χώρων ή η καθυστέρηση της επιστροφής του ΦΠΑ στις κοινοπραξίες παραχώρησης και κατασκευής των έργων
Αυτό είναι απλώς μια δικαιολογία, αληθινή αλλά όχι ουσιώδης.
Ως αποτέλεσμα, οι τράπεζες διέκοψαν την χρηματοδότηση και επιζητούν την αναπροσαρμογή των επιτοκίων δανεισμού στο 6% από 2% (όπως προβλεπόταν στις συμβάσεις του 2007).
Αυτό είναι ο κύριος λόγος συνεπικουρούμενο απο το γεγονός ότι η διαλυμένη Ελλάδα δεν είναι ο σωστός τόπος για επενδύσεις, πιστεύω ότι πάμε για διάλυση των παραχωρησιούχων! Αν και δεν θέλω να σκέφτομαι τα πρίν και τα επόμενα απο κάτι τέτοιο.
-
Και ξέρετε ποια ειναι η πλάκα? Κλείνει ή έχει παγώσει το έργο αλλά έκαναν πρίν λίγες μέρες πρόσληψη ημέτερους αρχαιολόγους για τα έργα στην Όλυμπία οδό , όχι πολλους καμμια 70αριά , τι στο καλό , σε ύφεση βρισκόμαστε. Οι οποίοι , να σημειώσω , έχουν αρκετά υψηλές απολαβες , απαιτουν ξεχωριστά κοντεινερ σαν σταρ του σινεμά και δουλευουν εξαιρετικά πολύ , 9-12....... Κατα τα άλλα φταίμε εμεις που τους ψηφιζουμε.
-
Εν τω μεταξύ, ασχολούμαστε με τα διόδια και ξεχνάμε ότι για τους υπόλοιπους δρόμους επίσης πρέπει να υπάρχει συντήρηση και επίβλεψη. Σήμερα γυρνώντας από την Λ. Φυλής έπεσα σε λακκούβα φρεατίου τεραστίων διαστάσεων που καραδοκούσε στην αριστερή λωρίδα. Δεν ξέρω τι ζημιά έκανα, αλλά αν κρίνω από το τράνταγμα, σημαντική. Και αυτό το πράγμα υπάρχει μες την μέση σε κεντρικό δρόμο χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση, σήμανση, κάτι που να σε προστατεύσει. Αυτοί οι δρόμοι είναι ντροπή για την χώρα μας. Και περισσότερο ντροπή είναι ότι δεν υπάρχει ένας μηχανισμός καταμερισμού των ευθυνών στον οποίο να μπορούν να καταφύγουν όσοι άτυχοι παθαίνουν ζημιές ή ακόμα και τραυματίζονται σε τέτοιες παγίδες.
-
Και ερωτώ τώρα εγώ, παίρνοντας την ασίστ από εσενα: αν έβαζαν διόδια και εκεί, γιατί ΕΤΣΙ, θα πλήρωνες?
-
Όχι και θα ήξερα σε ποιον να κάνω μήνυση. Τώρα έλα πες μου ποιος είναι ο υπεύθυνος.
-
Γιατί λοιπόν εγώ να πληρώσω την άλλη βδομάδα την Πατρών-Κορίνθου που είμαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσω?
Και μη μου πεις για εναλλακτική μέσα από τα χωριά, αυτή ειναι ανέκδοτο.
-
Μάλλον δεν κατάλαβες για τι παγίδα μιλάω, στην πρώτη ευκαιρία θα το φωτογραφίσω. Αν πέσει εκεί άνθρωπος με μηχανή, έχει τσακιστεί 100%.
Αλήθεια, πόσες φορές έχω γράψει ότι κακώς υπάρχουν διόδια στον Πατρών Κορίνθου;
-
Πλακα πλακα... εχουν μειωθει τα ατυχηματα στην Κορινθου - Πατρων.... βεβαια και η ταχυτητα δεν ειναι αυτο που πρεπει... με τη μια λωριδα.... αλλα εσεις εδω μεσα δεν εισαστε και οπαδοι του να βαλουν μπαριερα??? στην προηγουμενη κατασταση??? ε!!! τωρα το εκαναν.... Στην καθημερινοτητα δεν θα επρεπε οι κατοικοι εκει να την χρησιμοποιουν... οι περιστασιακοι ισως αξιζει να μπαινουν...
-
-
τι λέγαμε για τα πρόστιμα που επέβαλε η πολεοδομία καπανδριτίου στους 'διοδιούχους'; (Νέα Οδό Α.Ε)
...Τι σημαίνει αυτό; Με πολύ απλά λόγια ότι «σβήνονται» τα πρόστιμα που βαραίνουν την εταιρεία Νέα Οδό Α.Ε από την Πολεοδομία Καπανδριτίου καθώς τα κτήρια της θα πρέπει να θεωρούνται, πλέον, νόμιμα. Ένα ποσό της τάξεως των 22 εκ ευρώ χάνεται από τα ταμεία του ελληνικού Δημοσίου...
http://www.seytke.gr/new/index.php?opti ... mid=100069
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
τι λέγαμε για τα πρόστιμα που επέβαλε η πολεοδομία καπανδριτίου στους 'διοδιούχους'; (Νέα Οδό Α.Ε)...Τι σημαίνει αυτό; Με πολύ απλά λόγια ότι «σβήνονται» τα πρόστιμα που βαραίνουν την εταιρεία Νέα Οδό Α.Ε από την Πολεοδομία Καπανδριτίου καθώς τα κτήρια της θα πρέπει να θεωρούνται, πλέον, νόμιμα. Ένα ποσό της τάξεως των 22 εκ ευρώ χάνεται από τα ταμεία του ελληνικού Δημοσίου...
http://www.seytke.gr/new/index.php?opti ... mid=100069
Δεν χανεται μα ΙΣΩΣ χαθει μιας και, αν διαβασα καλα,ειναι σχεδιο νομου.Εξαρταται απο τη Βουλη αν θα γινει πραγματικοτητα.....
Αλλα ας ειναι καλα οποιος το 'ψαρεψε'και το εφερε στην επιφανεια, μη λενε μετα ορισμενοι οτι δεν το προσεξαν και το ψηφισαν. -
Με την συγκεκριμένη απόφαση η επιτροπή αποφάνθηκε ότι οι σταθμοί, οι νέοι αλλά και προϋπάρχοντες, καθώς και το κτήριο διοίκησης, έχουν κατασκευαστεί χωρίς οικοδομική άδεια και σε ορισμένες περιπτώσεις χωρίς την άδεια του αρμόδιου δασαρχείου.
,
Στην περιπτωση των προυπαρχοντων....??? δλδ τι σημαινει απο ποιον φτιαχτηκαν αυτα.... μηπως απο το Ελληνικο δημοσιο??? πχ. και τοτε θα επρεπε να πληρωσει και αυτο... για τα αυθαιρετα....της τελευταιας 40ετιας???. θελετε να δουμε τι αυθαιρετα εχει φτιαξει το Ελληνικο δημοσιο... χωρις να περνανε απο διαδικασιες πολεοδομιων... και δασαρχειων.... Ψαξτε επι ΠΑΘΕ να δειτε....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Με την συγκεκριμένη απόφαση η επιτροπή αποφάνθηκε ότι οι σταθμοί, οι νέοι αλλά και προϋπάρχοντες, καθώς και το κτήριο διοίκησης, έχουν κατασκευαστεί χωρίς οικοδομική άδεια και σε ορισμένες περιπτώσεις χωρίς την άδεια του αρμόδιου δασαρχείου.
,
Στην περιπτωση των προυπαρχοντων....??? δλδ τι σημαινει απο ποιον φτιαχτηκαν αυτα.... μηπως απο το Ελληνικο δημοσιο??? πχ. και τοτε θα επρεπε να πληρωσει και αυτο... για τα αυθαιρετα....της τελευταιας 40ετιας???. θελετε να δουμε τι αυθαιρετα εχει φτιαξει το Ελληνικο δημοσιο... χωρις να περνανε απο διαδικασιες πολεοδομιων... και δασαρχειων.... Ψαξτε επι ΠΑΘΕ να δειτε....
Άμα εγώ αγοράσω ένα αυθαίρετο και βεβαιωθεί η παράβαση θα πληρώσω εγώ και όχι ο προηγούυμενος ιδιοκτήτης ο οποίος μπορεί και να το έφτιαξε κιόλας.
-
Ψήφισα ναι παντού, αλλά συνειδητά διαλέγω 'του διαολομέρη τα κωλιά'* να μετακινηθώ, αποφεύγοντας έτσι Εθνικές οδούς και Εγνατία (ακόμα και parkings οργανωμένα που πληρώνεις), εκτός αν τυγχάνει πολύ ειδική περίπτωση βιασύνης ή αμεσότητας.
- Έκφραση της μάνας όταν διάλεγα μια διαδρομή μέσω εξωτερικού για να πάω από το Α στο Β...
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!