-
καλησπέρα παιδιά...είμαι νέα οδηγός και σκέφτομαι να πάρω κάποιο μεταχειρισμένο Honda CBR 125R και ήθελα να ρωτήσω για το θέμα του περιβόητου συμπλέκτη!Αρκετοί φίλοι που γνωρίζουν απο μηχανές μου προτείνανε να πάρω παπί διότι λένε είναι πιο εύκολο αφού δεν διαθέτει συμπλέκτη!!
Και μετά απο όλες αυτές τις απόψεις,έχω μπερδευτεί!!
Είναι πιό δύσκολο να οδηγείς με συμπλέκτη;;
Και ακόμη...η οδήγηση με συμπλέκτη μαθαίνεται στη σχολή οδηγών ή όχι;;
Και ο όρος συμπλέκτης είναι σα το συμπλέκτη του αυτοκινήτου;; Δηλαδή θα αφήνω το γκάζι και θα πατάω συμπλέκτη για να αλλάζω ταχύτητα;;
Η αλήθεια είναι οτι μέχρι τώρα μόνο παπί έχω οδηγήσει!! 125αρι βέβαια αλλά δέν ξέρω αν αυτό έχει σημασία...
Λέτε να τα βγάλω πέρα με συμπλέκτη;;;
Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους μπούν στο κόπο να απαντήσουν! -
καλησπέρα παιδιά...είμαι νέα οδηγός και σκέφτομαι να πάρω κάποιο μεταχειρισμένο Honda CBR 125R και ήθελα να ρωτήσω για το θέμα του περιβόητου συμπλέκτη!Αρκετοί φίλοι που γνωρίζουν απο μηχανές μου προτείνανε να πάρω παπί διότι λένε είναι πιο εύκολο αφού δεν διαθέτει συμπλέκτη!!
Και ο όρος συμπλέκτης είναι σα το συμπλέκτη του αυτοκινήτου;; Δηλαδή θα αφήνω το γκάζι και θα πατάω συμπλέκτη για να αλλάζω ταχύτητα;;
Η αλήθεια είναι οτι μέχρι τώρα μόνο παπί έχω οδηγήσει!! 125αρι βέβαια αλλά δέν ξέρω αν αυτό έχει σημασία...
elenakio καλώς ήρθες, σκάω πρώτος από τις ΟΡΔΕΣ από λιγούρια που θα επακολουθήσουν.
λοιπόν, το παπί είναι για τους ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ, μη πάρεις παπί γιατί δε πρόκειται κανένας να σε πάρει στα σοβαρά, θα είσαι για πάντα η γκομενα με το παπί.
ο συμπλέκτης είναι όπως τονΕ φαντάζεσαι, αν πιστέψεις στον εαυτό σου θα τα καταφέρεις και θα τον δουλεύεις σαν βιρτουόζα μετά από λίγο μόνο καιρό.
Μαθήματα με μηχανή με συμπλέκτη κάνουν σίγουρα για απεριόριστα κυβικά, στα μικρότερα δεν είμαι σίγουρος. Μη μασάς, πάρτο ή πάρε ένα Yamaha YZF125 που είναι πολύ πιο σεξυ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
elenakio καλώς ήρθες, σκάω πρώτος από τις ΟΡΔΕΣ από λιγούρια που θα επακολουθήσουν.λοιπόν, το παπί είναι για τους ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ, μη πάρεις παπί γιατί δε πρόκειται κανένας να σε πάρει στα σοβαρά, θα είσαι για πάντα η γκομενα με το παπί.
ο συμπλέκτης είναι όπως τονΕ φαντάζεσαι, αν πιστέψεις στον εαυτό σου θα τα καταφέρεις και θα τον δουλεύεις σαν βιρτουόζα μετά από λίγο μόνο καιρό.
Μαθήματα με μηχανή με συμπλέκτη κάνουν σίγουρα για απεριόριστα κυβικά, στα μικρότερα δεν είμαι σίγουρος. Μη μασάς, πάρτο ή πάρε ένα Yamaha YZF125 που είναι πολύ πιο σεξυ
Σε ευχαριστώ πολύ!! Θα το λάβω υπόψην μου!! Πιστεύω θα τα καταφέρω! Να είσαι καλά
-
Μη μασας για τον συμπλεκτη δεν ειναι τιποτα.Επισης αν πας να δωσεις για μηχανακι θα σε ρωτησει ο δασκαλος αν θες να δωσεις με συμπλεκτη η χωρις. Εγω θα προτεινα να αγορασεις το Honda CBF 125 η το Yamaha XT 125.Ποιο ευκολοδηγητα μηχανακια και ποιο ξεκουραστα.
-
Εσύ γιατί πετάγεσαι τώρα ωσαν τσουτσέκι και χαλάς το τόπικ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εσύ γιατί πετάγεσαι τώρα ωσαν τσουτσέκι και χαλάς το τόπικ?Γιατι το χαλαω καλε μου ΙΚΕ????Διαφωνεις με τα λεγομενα μου?
-
Αυτός την είδε πρώτος ρε.
-
- χάλασε όλη την ατμόσφαιρα
-
Eυχαριστώ όλους παιδιά!
Κι εγώ προς τα εκεί κλίνω...λέω να το τσιμπήσω το CBR-ακι 125!!
Και μήν τσακώνεστε για την πάρτη μου!
Όλες οι γνώμες δεκτές -
Έχει βγάλει και ένα ωραίο 250-ρι η KAWASAKI.
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Έχει βγάλει και ένα ωραίο 250-ρι η KAWASAKI.Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ,μόνο που δε μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα για 250αρα!
Έστω και μεταχειρισμένη...
Κι επίσης...σκέψου πόση γκρίνια θα φάω απ τους ΕΛΛΗΝΕΣ (ξανατονιζω) ---> ΕΛΛΗΝΕΣ γονείς μου!
Δε θα με αφήσουν να το χαρώ.. -
Είναι Ολυμπιακοί;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Είναι Ολυμπιακοί;Tι σχέση έχει τι ομάδα είναι;;
Χαχα...εν πάσι περιπτώση όχι δεν είναι...
Δε νομίζω κάν οτι ασχολούνται με ομάδες! -
Elenakio τι ζώδιο είσαι;
-
Ο χρήστης elenakion έγραψε:
Είναι Ολυμπιακοί;
Tι σχέση έχει τι ομάδα είναι;;
Χαχα...εν πάσι περιπτώση όχι δεν είναι...
Δε νομίζω κάν οτι ασχολούνται με ομάδες!Χούμορ για το χρώμα.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Elenakio τι ζώδιο είσαι;κ ποσα πμ εχουν σκασει στο ινμποξ της να μας πει εως τωρα
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Elenakio τι ζώδιο είσαι;Nomizw ksefygame ligo!!
Ego graftika sto forum mono gia na parw merikes gnomes gia mixani! esi omos apo oti fainete exeis alla kata nou!! Lupamai den eimai auto pou psaxneis...profanos kamia xazogomena pou kavalaei mixanes k psonizete me opoion k opoion mesa apo ena forum!!! Eimai gomena pou kavalaei mixanes...alla distixws fia sena oxi kamia apo autes pou to paizoun istoria! tis ksan8ies ili8ies !!! lipamai -
Θεματάκι με τον συμπλέκτη της Honda CBR 125