Ο χρήστης alexism έγραψε:
Μπυ αρεσουν και εμενα πολυ, αλλα οταν πριν μερικα χρονια προσπαθησα να φτιαξω μια συλλογη με ολα τα αυτοκινητα που ειχα πριν(mini cooper, clio16V, alfa 145, alfa 147) δεν μπορεσα να τα βρω πουθενα σε ενα γρηγορο ψαξιμο που εκανα στο διαδικτυο. Ξερετε καποια διευθυνση που θα μπορουσα να παραγγειλω συγκεκριμενα μοντελλα ;
Τα περισσότερα από αυτά που ανέφερες υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη. Προσωπικά έχω ένα cooper σε 1/16 και έχω δει clio και 145 σε κάποιο μαγαζί. Μη με ρωτήσεις που, δυστυχώς δε θυμάμαι... Πιστεύω ότι σε οποιοδηποτε μαγαζί μοντελισμου τα ζητήσεις θα σου τα φέρει παραγγελία.
Όσο για τη συλλογή μου, αποτελείται κυρίως από 1/18 και 1/24, αν και το καμάρι μου είναι ένα αγωνιστικό mirafiori, χειροποίητο του alen από rally Πορτογαλίας, σε ειδική διάφανη θήκη, αν θυμάμαι καλά 1/32.
Τα υπόλοιπα μοντέλα μου είναι κυρίως υπεραυτοκίνητα, διάφορα κλασικά, πρωτότυπα (πχ Ford GT 90) και λίγα αγωνιστικά.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε μια συλλογή είναι ο χώρος, καθώς 2 ράφια στο δωμάτιό μου ούτε κατά φαντασία δεν αρκούν και έχω αναγκαστεί τελευταία να μειώσω τους ρυθμούς μου... Άσε που σκονίζονται κιόλας...
Να δω πότε θα αξιωθώ να κάνω αυτήν την βιτρίνα που ονειρεύομαι...