-
Ακούω πάντα μουσική στο αμάξι και πάντα cd από επιλογές που φτιάχνω!Αν δε,είμαι σε ανοιχτό δρόμο χωρις να έχει κίνηση και έχω κανένα καλό bitατο house(αν δεν έχει κλασικό rock τότε house θα έχει)τότε δεν λέω όχι στο να το δυναμώσω και να μου φτιάξει την...οδηγική διάθεση!Σε ταξίδια και μέσα στην πόλη όμως θέλω να έχω ακουστική επαφή με τον έξω κόσμο!
-
Οταν δεν έχω διάθεση ακούω αθλητικά Οταν βαριέμαι ακούω οτι παίζει το ραδιόφωνο(απο σκυλάδικα της εθνικής μέχρι κλασσική μουσική)Οταν όμως έχω πραγματικά όρεξη να οδηγήσω ακούω κάποιο απο τα παρακάτω cd που υπάρχουν στο αυτοκίνητο
scorpions
dream theater
pink floyd
andrea bocceli(λίγο άσχετο με τα παραπάνω αλλά μου αρέσει)
Sarah brightman(τα ίδια)
κ.α που δεν θυμάμαι τώρα -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τι έχω στο 6απλό CD changer αυτη την στιγμή:
Depeche Mode
Nirvana
Pink Martini
Radiohead
Vivaldi/Quatro Stagioni
2PacΩραίος. Ειδικά για 1,3 και 4 σε συγχαίρω!
Οι 2Pac όμως που κολλάνε???Oι 2pac δεν είναι πολλοί! Ήταν ένας και πέθανε..
-
Επειδή το ραδιόφωνο τώρα τελευταία είναι τελείως για κλάμματα, κι επειδή ίσως να έχετε βαρεθεί τα μουσικά CD σας, ορίστε μία ιδέα για εσάς:
Podcasting
Ισως ξέρετε τα weblogs (blogs). Μπορεί συνολικά να τα βρίσκετε αδιάφορα, μερικά να τα βρίσκετε ενδιαφέροντα, ή να έχετε κι εσείς ένα.
Φανταστείτε τώρα κάτι αντίστοιχο σε μορφή ραδιοφωνικής εκπομπής. Ο 'παραγωγός' φτιάχνει ένα ενδιαφέρον (ή μη) audio blog, και εσείς ακούτε τι έχει να πει. Και συνήθως, μερικοί άνθρωπο έχουν να πουν πολλά και ενδιαφέροντα. Η θεματολογία είναι κυρίως... κομπιουτερίστικη, αλλά ίσως να βρείτε και άλλα θέματα, όπως πολιτική ή μουσική. Και μια που τό'φερε η κουβέντα, η μουσική που μπορεί να παίζεται είναι από ανεξάρτητους (non-RIAA) καλλιτέχνες, που παρέχουν τη δουλειά τους για να διαφημιστούν.
Τώρα σκεφτείτε ότι έχετε ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή, στο οποίο προσθέτετε τα RSS feeds από τα audio blogs που σάς ενδιαφέρουν, και το οποίο σάς δίνει τη δυνατότητα με ένα 'κλικ' να μεταφέρετε τις τελευταίες εκπομπές στο iPod σας (ή κάποιο άλλο φορητό audio/mp3 player, ή να τα ψήνει σε κάποιο audio cd).
Βρήκατε κάτι από τα παραπάνω ενδιαφέροντα; Τότε κάντε κλικ στα παρακάτω!
http://www.ipodder.org/
http://audio.weblogs.com/
http://ipodder.sourceforge.net/index.php
http://www.podcasting.org/Για ακρόαση μέσα στο αυτοκίνητο από το iPod/mp3 player σας, η πιο φτηνή και πρακτική λύση είναι αυτή ενός τοπικού μικρού FM transmiter, όπως αυτά που πουλάει το RadioShack. Ωστόσο σε εμένα δε δούλεψε, ίσως λόγω της παράλογης ισχύος των ραδιοφωνικών σταθμών στο range από 88.1-88.7... Επίσης ένας cassette-adaptor κάνει πολύ καλή δουλειά, για όσους έχουν ακόμα κασετόφωνο!
-
Eκτος αν εχεις καινουρια BMW που εχει υποδοχη για iPod..
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Eκτος αν εχεις καινουρια BMW που εχει υποδοχη για iPod..Η πηγή της Alpine.
-
Εκεί που πραγματικά γουστάρω κατάσταση είναι βράδυ,μεσάνυχτα να οδηγώ σε κάποια εθνική οδό και να παίζει βαριά jass kai blues, (Muddy Waters,Eric Burdon και όλη η κομπανία)!Μόνος(σχεδόν) σε μια εθνική και οι σαξοφωνιές να δίνουν και να παίρνουν!!!!!
-
Ο χρήστης polo_gti έγραψε:
Εκεί που πραγματικά γουστάρω κατάσταση είναι βράδυ,μεσάνυχτα να οδηγώ σε κάποια εθνική οδό και να παίζει βαριά jass kai blues, (Muddy Waters,Eric Burdon και όλη η κομπανία)!Μόνος(σχεδόν) σε μια εθνική και οι σαξοφωνιές να δίνουν και να παίρνουν!!!!!Πάρα πολύ ωραίος!
Άκου κάθε βράδυ 10-12 Εν Λευκώ 87.7,και θα με θυμηθείς! -
Ψήφισα το δεύτερο, αλλά εξηγούμαι: Δεν με ενοχλεί όταν είναι σε φυσιολογική ένταση. Αν είναι δυνατά, με ενοχλεί με την ένοια ότι δεν ακούω τον κινητήρα μου και πρέπει κάθε τόσο να κοιτάω στροφόμετρο, κάτι που με αποσπά. Οπότε, σε λογική ένταση, ώστε να έχω ακουστική επαφή με το περιβάλλον, ακούω και μάλιστα με επηρεάζει θετικά γιατί χαλαρώνω ή τσιτώνομαι, ανάλογα με το τι χρειάζομαι εκείνη τη στιγμή. Τώρα, για το είδος που ρωτάτε, πάλι είναι ανάλογα με τη στιγμή. Από Black Sabbath και Def Leppard μέχρι Secret Garden και Loreena McKennitt...
-
Εγώ αν και δεν έχω ΤΗΝ εμπειρία στο τιμόνι, συνήθως ακούω χωρίς να με επηρρεάζει και μάλιστα αν δε με πάνε καροτσάκι δε καταλαβαίνω τι ακούω... Δηλαδή ή στα φανάρια και την κίνηση ακούω (δηλαδή στην Αθήνα όλη την ώρα ) ή όταν δε μπορώ να προσπεράσω φορτηγό στο Δομοκό! Πάντως ακούω Ελληνικά με έμφαση στα nu λαικά τύπου Πλούταρχου, Γιαννιά, Βέρτη. Και σχεδόν ποτέ δυνατά...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Τι έχω στο 6απλό CD changer αυτη την στιγμή:
Depeche Mode
Nirvana
Pink Martini
Radiohead
Vivaldi/Quatro Stagioni
2PacΩραίος. Ειδικά για 1,3 και 4 σε συγχαίρω!
Οι 2Pac όμως που κολλάνε???Oι 2pac δεν είναι πολλοί! Ήταν ένας και πέθανε..
Σωστά! Τον 'καθάρισαν'
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Oι 2pac δεν είναι πολλοί! Ήταν ένας και πέθανε..
Σωστά! Τον 'καθάρισαν'
Η μήπως όχι??? Σε λίγα χρόνια έρχεται σύμφωνα με την προφητεία η επανεμφάνισή του!!!
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Σωστά! Τον 'καθάρισαν'
Η μήπως όχι??? Σε λίγα χρόνια έρχεται σύμφωνα με την προφητεία η επανεμφάνισή του!!!
Μήπως μπερδευτήκαμε; Για τον 2Pac μιλάμε όχι για τον Elvis
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Οταν δεν έχω διάθεση ακούω αθλητικά Οταν βαριέμαι ακούω οτι παίζει το ραδιόφωνο(απο σκυλάδικα της εθνικής μέχρι κλασσική μουσική)Οταν όμως έχω πραγματικά όρεξη να οδηγήσω ακούω κάποιο απο τα παρακάτω cd που υπάρχουν στο αυτοκίνητο
scorpions
dream theater
pink floyd
andrea bocceli(λίγο άσχετο με τα παραπάνω αλλά μου αρέσει)
Sarah brightman(τα ίδια)
κ.α που δεν θυμάμαι τώραΣωστόοος!!!
Ό,τι καλύτερο για μια γρήγορη βόλτα σε ορεινό στροφιλίκι!
-
Ο χρήστης pk1 έγραψε:
Σωστά! Τον 'καθάρισαν'
Μήπως μπερδευτήκαμε; Για τον 2Pac μιλάμε όχι για τον Elvis
Αν και το ψιλοπαρκάναμε με τον 2Pac, απλά φήμες λένε ότι ο 2Pac δε σκοτώθηκε εκείνη τη νύχτα και θα ξαναεμφανιστεί όπως έκανε ένας προκάτοχός του (υπερασπιστής των μαύρων) κάμποσα χρόνια πριν. Αλλά δεν έχω κάτσει αν ασχοληθώ κιόλας. Απλά το changes μου αρέσει που είναι κομματάρα!!!
-
ipod με adapter από εμένα.. ακούγεται μια χαρά!
συνήθως δικές μου playlist και σε χαλαρό ύφος,
Μassive Αttack, Moby, St. Germain, Depeche Mode, Kruder&Dorfmeister αλλά και U2, και James και διάφορα Houseάκια από Deep Dish, Nick Warren κλπ όταν είμαι με διάθεση εξόδου
-
Η απόλυτη οδηγική-μουσική εμπειρία για μένα: εθνική Κορίνθου - Πατρών με ελάχιστη κίνηση, Riders on the storm, και ψιλόβροχο με κεραυνούς στο βάθος, μία μουντή χειμωνιάτικη μέρα...
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Η απόλυτη οδηγική-μουσική εμπειρία για μένα: εθνική Κορίνθου - Πατρών με ελάχιστη κίνηση, Riders on the storm, και ψιλόβροχο με κεραυνούς στο βάθος, μία μουντή χειμωνιάτικη μέρα...Μα τι λεει ο ανθρωπος!!!!!!!!!!!
ΣΩΣΤΟΟΟΣ!!!!
-
Μια προσφορά της Mercedes Benz:
http://www3.mercedes-benz.com/mixedtape/mixedtape.html
Εφόσον έχετε γρήγορη σύνδεση, μπορείτε να ακούσετε τα κομμάτια. Επίσης μπορείτε να τα κατεβάσετε όλα ή μερικά στον υπολογιστή σας ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Δεν είναι εμπορικά, αλλά από σχετικά άγνωστους καλλιτέχνες. 2 που ψιλοάκουσα μου άρεσαν πάντως και τώρα κατεβάζω τη συλλογή (95,5 ΜΒ). Ίσως κάποια αξίζουν τελικά για άκουσμα στο αυτοκίνητο.
Το θέμα το πληροφορήθηκα από εδώ:
http://www.e-pcmag.gr/modules/wfdownloa ... =7&lid=430Ν' αναφέρω επίσης ένα κομμάτι που πολύ μου αρέσει και βρήκα επιτέλους τον τίτλο του. Ηρεμεί στο μποτιλιάρισμα όσο 2 τσιγάρα.
Dream Concerto Orchestra - Dream Concerto -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια προσφορά της Mercedes Benz:http://www3.mercedes-benz.com/mixedtape/mixedtape.html
Εφόσον έχετε γρήγορη σύνδεση, μπορείτε να ακούσετε τα κομμάτια. Επίσης μπορείτε να τα κατεβάσετε όλα ή μερικά στον υπολογιστή σας ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Δεν είναι εμπορικά, αλλά από σχετικά άγνωστους καλλιτέχνες. 2 που ψιλοάκουσα μου άρεσαν πάντως και τώρα κατεβάζω τη συλλογή (95,5 ΜΒ). Ίσως κάποια αξίζουν τελικά για άκουσμα στο αυτοκίνητο.
Το θέμα το πληροφορήθηκα από εδώ:
http://www.e-pcmag.gr/modules/wfdownloa ... =7&lid=430Ν' αναφέρω επίσης ένα κομμάτι που πολύ μου αρέσει και βρήκα επιτέλους τον τίτλο του. Ηρεμεί στο μποτιλιάρισμα όσο 2 τσιγάρα.
Dream Concerto Orchestra - Dream ConcertoΠολύ καλό Μάνο, την κατεβάζω κι εγώ... ...thanks!
Μουσική και οδήγηση