-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πιστεύεις ότι έτσι κατάφερες κάτι? Ότι έβαλε μυαλό?
Τίποτα δεν κατάφερεςνομιζεις. οταν μια γυναικα φαει σφαλιαρα τοτε καταλαβαινει οτι δεν την παιρνει πλεον να ξεστομιζει κουφιες απειλες. γιατι ξερει οτι την επομενη μπορει να ειναι και χειροτερα.
ειμαι σιγουρος οτι η συγκεκριμενη θα κανει πολυ καιρο να ηρεμησει ψυχικα και σιγουρα θα τις ερχεται στο μυαλο το τι μπορει να γινει σε παρομοια κατασταση.
Φυσικα το ιδιο θα ισχυε και για εναν αντρα, αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο, καθως το να φαμε και να ριξουμε σφαλιαρες δεν μας ειναι και τοσο αγνωστο
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το παιδάκι είναι παιδάκι και η γυναίκα είναι γυναίκα. Την ίδια δύναμη έχουν (μη σου πω ότι η γυναίκα παίζει να είναι και πιο αδύναμη) και το ίδιο ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ είναι. Θα χτυπούσες κάποιον απροστάτευτο? Γιατί? Ποιο το νόημα?
Πιστεύεις ότι έτσι κατάφερες κάτι? Ότι έβαλε μυαλό?
Τίποτα δεν κατάφερες
Το βασικό επιχείρημα, με το οποίο συμφωνώ 100%, είναι οτι όταν ο απροστάτευτος βασίζεται στο οτι είναι απροστάτευτος για να κάνει/λέει μαλακίες το αξίζει το ξύλο του. Ανεξαρτήτως φύλου.
Kacey, σ'αγαπώ. Αν είχα ελεύθερη αδελφή θα στη γνώριζα.
-
Φανταστείτε τώρα στην περίπτωση του Kacey να σήκωνε η γυναίκα πρώτη χέρι .... ποια θα ήταν η αντίδρασή σας;
(μου έχει τύχει ... είναι η μία περίπτωση που αναφέρω πιο πάνω) -
Εγώ πάντως μια φορά κόντεψα να τρακάρω άγρια μ' ένα Astra cabrio κι αφού καβάλησα τα πεζοδρόμια για να το γλιτώσω ο τυπάκος μ' έβρισε.Εγώ λοιπόν έξαλος τον πήρα από πίσω και στο επόμενο φανάρι που σταμάτησα δίπλα του και μου άρχισε τα δικά του απλά τον απείλησα ότι θα του έριχνα μόλις ξανασταμάταγε πάνω του το καράβι πάνω του αν συνέχιζε (την Laguna τότε).Ε έγινε αέρας έγινε ο τύπος
-
'γυναίκα'...
θα'θελα να ξερα τι κάνει μια γυναίκα, γυναίκα.
αν η 'γυναίκα' αυτή ζυγιζε 100 κιλά, ακόμα θα επέμενες ότι ειναι το 1/10 της ανδρικής δύναμης κλπ κλπ Νικος! ?
γιατί πουθενά δεν είδα να αναφέρεται η διάπλασή της...
αν πάλι δεν παίζει ρόλο η διάπλαση (που για σένα παίζει μιας κ το ανέφερες 100 φορές), τότε παίζει η όλη συμπεριφορά της. και αυτή ήταν συμπεριφορά Γυναίκας;
πού τα έχετε δει γραμμένα αυτά;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
'γυναίκα'...θα'θελα να ξερα τι κάνει μια γυναίκα, γυναίκα.
αν η 'γυναίκα' αυτή ζυγιζε 100 κιλά, ακόμα θα επέμενες ότι ειναι το 1/10 της ανδρικής δύναμης κλπ κλπ Νικος! ?
γιατί πουθενά δεν είδα να αναφέρεται η διάπλασή της...
αν πάλι δεν παίζει ρόλο η διάπλαση (που για σένα παίζει μιας κ το ανέφερες 100 φορές), τότε παίζει η όλη συμπεριφορά της. και αυτή ήταν συμπεριφορά Γυναίκας;
πού τα έχετε δει γραμμένα αυτά;
Άρα κατά την άποψή σου...είπε τη μ@λ@κιούλ@ της...ε, ας της μαυρίσουμε το μάτι...
ΕΤΣΙ !!
Αντρίλα...
-
Αφενός δεν είπε μαλακιούλα, αφετέρου δεν της έριξε μπουκέτο. Είτε άνδρας είτε γυναίκα, με τέτοια συμπεριφορά χάνει το δικαίωμα της πολιτισμένης συζήτησης.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Φανταστείτε τώρα στην περίπτωση του Kacey να σήκωνε η γυναίκα πρώτη χέρι .... ποια θα ήταν η αντίδρασή σας;
(μου έχει τύχει ... είναι η μία περίπτωση που αναφέρω πιο πάνω)πάντως και 'γω που 'μαι συνήθως αρνί και δίνω τόπο στην οργή, δε ξέρω πως θα αντιδρούσα σε τέτοιο περιστατικό. Ρε που τους βρίσκετε όλους/ες αυτούς/ες ;
-
Ρε σε γκόμενες να απαντάτε με στυλ
πχ 'ας στο καλό μ@#η πετούγια' ή με υπονοούμενα 'αφού το τιμόνι δεν το έχεις πάνε πιάσε τίποτε άλλο' κλπΑχ τι με έχει μάθει ο Θωμάς
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αφενός δεν είπε μαλακιούλα, αφετέρου δεν της έριξε μπουκέτο...Μη παίζουμε με τις λέξεις.
Η ουσία παραμένει η ίδια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αφενός δεν είπε μαλακιούλα, αφετέρου δεν της έριξε μπουκέτο. Είτε άνδρας είτε γυναίκα, με τέτοια συμπεριφορά χάνει το δικαίωμα της πολιτισμένης συζήτησης.Ναι βρε Ντίνο, αλλά κι εσύ χάνεις το όποιο δίκιο σου ασκώντας την παραμικρή βία στον άλλον.
-
Eπίσης έχει χαθεί προ πολλού η έννοια του να βρεις το δίκιο σου, πλέον τα βλέπεις ψιλοκόκκινα και πρέπει να βγάλει το σκασμό.
:Νίκος: Ποιός παίζει με τις λέξεις; Είναι ίδιο πράγμα να πεις 1 βλακεία και ίδιο πράγμα να πεις 5 βλακείες επιμένοντας; Είναι ίδιο πράγμα το μπουκέτο με ένα bitch slap;
-
ανδρίλα το ονομάζεις εσύ Νικος! αυτό που έκαμε ο ΚΣ.
αυτό που έκανε η μπιπ, πώς το νομάζεις; γυναικίλα;
ΥΓ αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη μαλακιούλα με αυτό που πραγματικά έγινε, τότε δε με παραξενεύουν κ πολλα άλλα που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eπίσης έχει χαθεί προ πολλού η έννοια του να βρεις το δίκιο σου, πλέον τα βλέπεις ψιλοκόκκινα και πρέπει να βγάλει το σκασμό.:Νίκος: Ποιός παίζει με τις λέξεις; Είναι ίδιο πράγμα να πεις 1 βλακεία και ίδιο πράγμα να πεις 5 βλακείες επιμένοντας; Είναι ίδιο πράγμα το μπουκέτο με ένα bitch slap;
Μάλιστα.
Άρα την επόμενη φορά που θα πει μ@λ@κί@ η γυναίκα σου...ρίξ'της ένα bitch slap να βάλει μυαλό...
Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, αρχίζει το ξύλο?
Oh no...wait...τα επιχειρήματα δεν άρχισαν ποτέ.
@joebar ...μαλακία έκανε...χοντρή κιόλας. Αυτό δίνει στον άλλο το δικαίωμα να σηκώσει το χέρι του? Γιατί? Από που κι ως που?
Εξήγησέ μου το λίγο και άσε τις γενικότητες (όπως πάντα).
Επιχειρηματολόγησε ΓΙΑΤΙ να σηκώσεις το χέρι σου σε κάποιον, πέρα από τις αοριστίες 'για να βάλει μυαλό'?
-
H παροιμία λέει: Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος, και όπου δεν πίπτει ράβδος, πίπτει κρεατοράβδος.....
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
H παροιμία λέει: Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος, και όπου δεν πίπτει ράβδος, πίπτει κρεατοράβδος.....Οι kinky καταστάσεις που έλεγε ο A-Viper
-
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τι θα κερδίσεις αν δείρεις μια γυναίκα, έναν πιτσιρικά, έναν συνομήλικό σου, οτιδήποτε...
Θα τον κάνεις άνθρωπο; Αποκλείεται. Στην καλύτερη τρως και μια μήνυση και άντε να βρεις το δίκιο σου. Και δε θα χεις κερδίσει τίποτα. Αν δε το θέμα τελειώσει εκεί, θα φύγεις απ το συμβάν με τρελά νεύρα...Δεν είναι καλύτερα να τον/την αφήσεις να πάει στο καλό και να επανέλθεις στην ηρεμία σου;;
Κάτι άλλο: ακούμε κάτι μαχαιρώματα για μια θέση στάθμευσης και για κάτι πυροβολισμούς λογω διαπληκτισμού σε φανάρι....ο κόσμος έχει προβλήματα και ξεσπά λίγο παράξενα...μην προκαλείτε την τύχη σας...άλλωστε (το επαναλαμβάνω) άνθρωπο ΔΕΝ θα τον/την κάνετε...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τι θα κερδίσεις αν δείρεις μια γυναίκα, έναν πιτσιρικά, έναν συνομήλικό σου, οτιδήποτε...Θα τον κάνεις άνθρωπο; Αποκλείεται. Στην καλύτερη τρως και μια μήνυση και άντε να βρεις το δίκιο σου. Και δε θα χεις κερδίσει τίποτα. Αν δε το θέμα τελειώσει εκεί, θα φύγεις απ το συμβάν με τρελά νεύρα...Δεν είναι καλύτερα να τον/την αφήσεις να πάει στο καλό και να επανέλθεις στην ηρεμία σου;;
Κάτι άλλο: ακούμε κάτι μαχαιρώματα για μια θέση στάθμευσης και για κάτι πυροβολισμούς λογω διαπληκτισμού σε φανάρι....ο κόσμος έχει προβλήματα και ξεσπά λίγο παράξενα...μην προκαλείτε την τύχη σας...άλλωστε (το επαναλαμβάνω) άνθρωπο ΔΕΝ θα τον/την κάνετε...
Ακριβώς!
1000 μπράβο!
Ηρεμία, σύνεση και πάμε στη δουλειά μας.
Επιτέλους μια σωστή άποψη...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τι θα κερδίσεις αν δείρεις μια γυναίκα, έναν πιτσιρικά, έναν συνομήλικό σου, οτιδήποτε...Θα τον κάνεις άνθρωπο; Αποκλείεται. Στην καλύτερη τρως και μια μήνυση και άντε να βρεις το δίκιο σου. Και δε θα χεις κερδίσει τίποτα.
οι σφαλιάρες της ζωής δεν αλλάζουν τον άνθρωπο; είτε η μοναδική διαφορα ειναι το κοκκινισμένο μάγουλο;
απεναντίας το μαγουλάκι θα γειάνει άμεσα, οι ουλές είναι που μένουν αιώνια...
το ζήτημα είναι πού, πότε, υπό ποιες προυποθέσεις θα τη φας.
τέλος, κανείς δε μίλησε για ξυλοκόπημα
Νικος! παίζεις με τις λέξεις.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τι θα κερδίσεις αν δείρεις μια γυναίκα, έναν πιτσιρικά, έναν συνομήλικό σου, οτιδήποτε...
Θα τον κάνεις άνθρωπο; Αποκλείεται. Στην καλύτερη τρως και μια μήνυση και άντε να βρεις το δίκιο σου. Και δε θα χεις κερδίσει τίποτα. Αν δε το θέμα τελειώσει εκεί, θα φύγεις απ το συμβάν με τρελά νεύρα...Δεν είναι καλύτερα να τον/την αφήσεις να πάει στο καλό και να επανέλθεις στην ηρεμία σου;;
Ακριβώς!
1000 μπράβο!
Ηρεμία, σύνεση και πάμε στη δουλειά μας.
Επιτέλους μια σωστή άποψη...
Ε μα, μιλάνε χρόνια εμπειριών. Να τους ακούτε τους γέροντες.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]