-
Έχεις diesel όμως
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Το αυτοκινητο κυκλοφορει κυριως αστικα και ελαχιστα περιαστικα...Η δε καθημερινη του διαδρομη, δεν ειναι και οτι καλυτερο για την καταναλωση λογω μορφολογιας εδαφους.
Θα ηθελες να μου πεις την διαδρομη? αν δεν θες δημοσια στειλε μου ενα πμ!!!
Ανω Γλυφαδα (πανω απο τη Γουναρη) με κατω Γλυφαδα (παραλια) και επιστροφη...Επιπλεον επειδη μεναμε πιο ψηλα καποτε, η γυναικα μου εχει ολες τις ακρες της (φουρνο, χασαπη, dvd club ) στην παλια γειτονια οποτε συχνα ανεβαινει και πανω απο τη Γεννηματα. Και φυσικα ολες οι διαδρομες ειναι συντομες με αρκετα αναψε-σβησε του μοτερ...οτι χειροτερο δηλαδη
-
Οτι χειροτερο.... το τσακιζει το αμαξακι!!!
Παντως το νουμερο για αυτα που λες ειναι καλο!!!
-
καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα κάτοχος ρενο κλιό ντίζελ να μου δώσει τα φώτα του όσον αφορά την απόδοση του κινητήρα, τις επιδόσεις κτλ κτλ.Μ ενδιαφέρει το τζούκ σε ντίζελ και φοράνε τον ίδιο κινητληρα όπως με ενημέρωσε φίλος απ το φόρουμ. Κάνω περίπου 2.200 χλμ μηνιαίως και επειδη χρησιμοποιω το αυτοκίνητο και ως εργαλείο δουλειάς με ενδιαφέρει η κατανάλωση αρκετά. Από την άλλη πιστεύω ότι δεν θα υστερεί σε επιδόσεις αφού έχει καλή ροπή και 6 τάχυτο κιβώτιο ενώ το απλό βενζινοκίνητο 5 ταχύτητες. Στην έκδοση που σκοπεύω να αγοράσω είναι 3.000 πιο ακριβό το ντίζελ από την αντίστοιχη βενζινοκίνητη έκδοση. Αξίζει τελικά τον κόπο? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,
-
Στα περί κινητήρα, ρίξε μια ματιά εδώ :
viewtopic.php?f=15&t=42475&start=30 -
Ο χρήστης johnathan έγραψε:
καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα κάτοχος ρενο κλιό ντίζελ να μου δώσει τα φώτα του όσον αφορά την απόδοση του κινητήρα, τις επιδόσεις κτλ κτλ.Μ ενδιαφέρει το τζούκ σε ντίζελ και φοράνε τον ίδιο κινητληρα όπως με ενημέρωσε φίλος απ το φόρουμ. Κάνω περίπου 2.200 χλμ μηνιαίως και επειδη χρησιμοποιω το αυτοκίνητο και ως εργαλείο δουλειάς με ενδιαφέρει η κατανάλωση αρκετά. Από την άλλη πιστεύω ότι δεν θα υστερεί σε επιδόσεις αφού έχει καλή ροπή και 6 τάχυτο κιβώτιο ενώ το απλό βενζινοκίνητο 5 ταχύτητες. Στην έκδοση που σκοπεύω να αγοράσω είναι 3.000 πιο ακριβό το ντίζελ από την αντίστοιχη βενζινοκίνητη έκδοση. Αξίζει τελικά τον κόπο? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,Πριν απο λιγη ωρα εκλεισα 30.000χλμ στο Clio μεσα σε κατι λιγοτερο απο 10 μηνες...
Ολο αυτο τον καιρο εχει διξει πολυ καλο χαρακτηρα το μοτερ σε καθε ορεξη μου... ειτε οταν θελω να παω οικονομικα, ειτε οταν του πινω το αιμα...
Το μονο προβλημα που μου παρουσιασε σαν συνολο ειναι το τιμονι που ξεφλουδισε και η πηγη που σταματησε να δουλευει... αλλα ολα μου τα αλλαξανε χωρις δενυτερη κουβεντα!!!
Απο θεμα καταναλωσης το λιγοτερο που εχω δει ειναι 5,0λιτ/100 σε ταξιδι απο Θεσσαλονικη - Αθηνα ( http://www.youtube.com/watch?v=-ygttg0p44s ) με μεση καταναλωση ταξιδιου στα 6,0 με 6,7 αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις μπορει να μην πεσω κατω απο τα 140-150!!!Φετος στις διακοπες ειχα αυτο το αποτελεσμα
Μεσα σε 15 μερες καναμε 3300χλμ και καταναλωσαμε 200λιτ πετρελαιου... το αποτελεσμα ειναι 6.0λιτ/100
Σε ολη την διαρκεια ηταν με 2 ζευγαρια.
Στα 2800χλμ με μπαγκαζιερα οροφης και αποσκευες θαλασσας (ομπρελες, καρεκλακια, πετσετες)
Στα 1700χλμ με φουλ αποσκευες.... ουτε κατφιτσα δεν μπορουσε να μπει!!!!Το ανεβασμα μεχρι Θεσσαλονικη - Σερρες εγινε με χαλαρες ταχυτητες (100-110) μιας και δεν μπορουσα να συνηθησω το ψηλο κεντρο βαρους, μετα τα βρηκαμε και πατουσα λιγο παραπανω το γκαζι, ενω στο γυρισμο (Χαλκιδικη - Θεσσαλονικη - Αθηνα) ηταν σε ταχυτητες 130-150+ και γεματοι μεχρι τα μπουνια...!!!!
Κατα το 90% των χιλιομετρων ειχαμε και τον κλιματισμο ανοιχτο!!!(το εκανα quote γιατι βαριεμε να το ξανα γραφω)
Τωρα για αυτο το μοτερ στο Νισσαν δεν ξερω... αλλα το καλοκαιρι μιλουσα με εναν που το ειχε σε Dacia Duster 4x4 το οποιο μου το εδωσε και το οδηγησα... μπορω να πω οτι το τραβηγμα ηταν σχεδος ιδιο με αυτο του κλιο και η καταναλωση σε αυτον βαση trip ηταν στα 6,9λιτ/100 χωρις ομως να το εχει βαλει σε τετρακινηση.
Αυτα... οτι αλλο θες χτυπα!!!
-
Παίδες γεια σας. Όπως έχω γραψει και σε πιο πίσω σελίδες έχω παραγγείλει το clio dci . Κοντεύουν όμως 3 μήνες και είμαι ακόμη χωρίς αυτοκίνητο (το παλιό μου το απέσυρα πριν 2 μήνες ). Σήμερα πήγα στην αντιπροσωπεια και μου είπαν οτι η τελευταία ενημέρωση που βγάζει το σύστημα είναι στις 20/8 που το αυτοκίνητο πήρε απ.πλαισίου. Επειδή μου τα μάσαγαν για το πότε θα έρθει, γνωρίζει κάποιος να μου περιγραψει τη διαδικασία που ακολουθεί μετά από αυτό το στάδιο και πόσο χρόνο παίρνει συνήθως μέχρι να φτάσει στην αντιπροσωπεία?
-
Νομίζω ότι 20 μέρες ακόμη τις έχεις! Από τη στιγμή που θα βγει από τη γραμμή παραγωγής μέχρι να φτάσει στον αντιπρόσωπο θέλει νομίζω 25-30 μέρες περίπου υπό φυσιολογικές συνθήκες! Μακάρι να λέω πολύ και να το παραλάβεις νωρίτερα!
-
Ο χρήστης raptispan έγραψε:
Παίδες γεια σας. Όπως έχω γραψει και σε πιο πίσω σελίδες έχω παραγγείλει το clio dci . Κοντεύουν όμως 3 μήνες και είμαι ακόμη χωρίς αυτοκίνητο (το παλιό μου το απέσυρα πριν 2 μήνες ). Σήμερα πήγα στην αντιπροσωπεια και μου είπαν οτι η τελευταία ενημέρωση που βγάζει το σύστημα είναι στις 20/8 που το αυτοκίνητο πήρε απ.πλαισίου. Επειδή μου τα μάσαγαν για το πότε θα έρθει, γνωρίζει κάποιος να μου περιγραψει τη διαδικασία που ακολουθεί μετά από αυτό το στάδιο και πόσο χρόνο παίρνει συνήθως μέχρι να φτάσει στην αντιπροσωπεία?ακυρωσε παραγγελια, παρε προκαταβολη πισω, αγορασε ενα ΣΩΣΤΟ μεταχειρισμενο αυτοκινητο!!!!
-
Το καλό είναι οτι δεν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ προκαταβολή. Η συμφωνία ήταν πρώτα να δούμε το αμάξι και μετά θα παρει τα χρηματα.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Παίδες γεια σας. Όπως έχω γραψει και σε πιο πίσω σελίδες έχω παραγγείλει το clio dci . Κοντεύουν όμως 3 μήνες και είμαι ακόμη χωρίς αυτοκίνητο (το παλιό μου το απέσυρα πριν 2 μήνες ). Σήμερα πήγα στην αντιπροσωπεια και μου είπαν οτι η τελευταία ενημέρωση που βγάζει το σύστημα είναι στις 20/8 που το αυτοκίνητο πήρε απ.πλαισίου. Επειδή μου τα μάσαγαν για το πότε θα έρθει, γνωρίζει κάποιος να μου περιγραψει τη διαδικασία που ακολουθεί μετά από αυτό το στάδιο και πόσο χρόνο παίρνει συνήθως μέχρι να φτάσει στην αντιπροσωπεία?
ακυρωσε παραγγελια, παρε προκαταβολη πισω, αγορασε ενα ΣΩΣΤΟ μεταχειρισμενο αυτοκινητο!!!!
Volvo?
-
Popol@re μάλλον το σχόλιο σου το λαμβάνω ως αστείο, σωστά?
-
Μην αγχώνεσαι, θα τον συνηθίσεις ...
-
μιλαω απολυτα σοβαρα.
-
E τότε λοιπόν θα σου απαντήσω κι εγώ στα σοβαρά . Την παραγγελία δεν την ακυρώνω γιατί το αμάξι είναι για μένα και τις ανάγκες μου το ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ. Προκαταβολή δεν έχω δώσει. μεταχειρισμένο δεν θα έπαιρνα σε diesel για διάφορους λόγους. Το clio τι ΛΑΘΟΣ έχει?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
ακυρωσε παραγγελια, παρε προκαταβολη πισω, αγορασε ενα ΣΩΣΤΟ μεταχειρισμενο αυτοκινητο!!!!
Volvo?
ακόμα απούλητο είναι;
-
Σας ευχαριστω πολυ παιδιά. Με κατατοπίσατε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο. στα 120 χλμ έχει 2.500 στροφές με 6η γτι στο κασκάι με ίδιο κινητηρα και πιο βαρύ αμάξωμα εκεί είναι ο συσχετισμος ταχύτητας στροφών. ευχαριστώ και πάλι
-
raptispan: έλαβες 2ο πμ μου γιατί είναι στα 'εξερχομενα' και δεν φεύγει
-
Ο χρήστης johnathan έγραψε:
Σας ευχαριστω πολυ παιδιά. Με κατατοπίσατε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο. στα 120 χλμ έχει 2.500 στροφές με 6η γτι στο κασκάι με ίδιο κινητηρα και πιο βαρύ αμάξωμα εκεί είναι ο συσχετισμος ταχύτητας στροφών. ευχαριστώ και πάλιΥπολογιζε 50χλμ / 1000στρ με 6τη
-
Ο χρήστης raptispan έγραψε:
E τότε λοιπόν θα σου απαντήσω κι εγώ στα σοβαρά . Την παραγγελία δεν την ακυρώνω γιατί το αμάξι είναι για μένα και τις ανάγκες μου το ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ. Προκαταβολή δεν έχω δώσει. μεταχειρισμένο δεν θα έπαιρνα σε diesel για διάφορους λόγους. Το clio τι ΛΑΘΟΣ έχει?ειμαστε 2011 και εσυ περιμενεις 3 μηνες για ενα αυτοκινητο.....
ουτε pagani να αγοραζες
Renault Clio FL