-
Τα Μέγαρα είναι μέρος που πληρώνεις διόδια όταν πηγαίνεις Κόρινθο? Το ξέρεις κάποιος σίγουρα? Παλιά δε πληρώναμε
-
Έχω την εντύπωση πως ακόμα δε λειτουργούν τα παράπλευρα διόδια στα Μέγαρα, προς Κόρινθο.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Έχω την εντύπωση πως ακόμα δε λειτουργούν τα παράπλευρα διόδια στα Μέγαρα, προς Κόρινθο.τα εχουν κατασκευάσει πάντως και στα μέσα στα Μέγαρα η ταμπέλα δείχνει διόδια.... αλλά δεν πέρασα από την γέφυρα της Πάχης. Εκει τα εχουν φτιάξει
-
Ναι, ναι. Ότι τα έχουν φτιάξει το ξέρω.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ναι, ναι. Ότι τα έχουν φτιάξει το ξέρω.Edit: Μίλησα με φίλο Μεγαρέα, και όντως δε λειτουργούν.
-
Μάλλον αμα λειτουργήσουν θα το μάθουμε από τη φασαρία του κόσμου στα κανάλια
Thx -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Για να μπεις στο Σπαθοβουνι χωρις να πληρωσεις πλεον τα διοδια τι παιζει;Νομιζω πλεον δεν γινεται
-
Σε λίγες μέρες υπάρχει περίπτωση να πάω αγία άννα στην εύβοια. Τι διόδια περνάω και ποιες είναι οι παρακάμψεις τους? σας ευχαριστώ πολύ
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Σε λίγες μέρες υπάρχει περίπτωση να πάω αγία άννα στην εύβοια. Τι διόδια περνάω και ποιες είναι οι παρακάμψεις τους? σας ευχαριστώ πολύΑπό που ξεκινάς; Γιατί έχει σημασία. Αν ξεκινάς από Χαλκίδα η Βόλο τότε δεν συναντάς κανένα διόδιο έτσι κι αλλιώς!
-
Ο χρήστης cordoba_turbogt έγραψε:
Για να μπεις στο Σπαθοβουνι χωρις να πληρωσεις πλεον τα διοδια τι παιζει;
Νομιζω πλεον δεν γινεται
Στο Ακροπολις φετος ερχομενοι απο Κορινθο βγηκαμε χωρις κανενα προβλημα.Για τωρα τι να σου πω.... δεν ξερω......
-
Ο χρήστης roman_k στις 09/07/11 έγραψε:
Τελος η παρακαμψη του Σπαθοβουνιου, εχουν κλεισει την εξοδο και την εισοδο με μπαριερα. -
Tελικά δεν πήγα, αλλά είχα σκοπό να φύγω από Πειραιά. Για πείτε μου γενικά για να ξέρω τι γίνεται
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Σε λίγες μέρες υπάρχει περίπτωση να πάω αγία άννα στην εύβοια. Τι διόδια περνάω και ποιες είναι οι παρακάμψεις τους? σας ευχαριστώ πολύΕκτός από αυτό που σου έγραψε ο onyx, σημασία έχει και πώς θα πας στην Αγία Άννα, δηλαδή
- από Χαλκίδα οδικώς μόνο ή
- οδικώς ως Αρκίτσα ή Άγιο Κωνσταντίνο, μετά φέρυ ως Αιδηψό ή Λίμνη αντίστοιχα (δεν είμαι σίγουρος για τις
συνδέσεις, ψάξτο πρώτα) και τέλος οδικώς ως Αγία Άννα.
Στην περίπτωση 1. (που μάλλον είναι η βολικότερη και σίγουρα οικονομικότερη αφού ξεκινάς από Πειραιά) έχεις να
δώσεις μόνο τα διόδια στο Καπανδρίτι. Μετά βγαίνεις στην έξοδο για Χαλκίδα που βρίσκεται στο Σχηματάρι αμέσως
μετά τα παλιά διόδια που δε λειτουργούν πλέον. Το αντίστροφο όταν θα επιστρέφεις.Η παράκαμψη των διοδίων Καπανδριτίου στην άνοδο από Αθήνα προς Λαμία γίνεται από την έξοδο του Αγίου
Στεφάνου και είναι αρκετά μεγάλη (καμιά 40ριά χλμ αν θυμάμαι καλά). Αν μάλιστα στρίψει κανείς για Χαλκίδα
δεν ξαναμπαίνει πια στην Εθνική οδό. Στην επιστροφή είναι περίπου τα ίδια, δηλαδή ερχόμενος από Χαλκίδα
πρέπει να μπεις στην ΕΟ για πολύ λίγο, να στρίψεις προς Οινόη/Οινόφυτα και κάποια στιγμή (πριν τη Μαλακάσα)
να περάσεις κάτω από την ΕΟ πλάι στο απέναντι ρεύμα (της ανόδου) μέχρι τον Άγιο Στέφανο οπότε ξαναμπαίνεις
στην ΕΟ.Έχω κάνει κάποιες φορές την παράκαμψη και στις δύο κατευθύνσεις αλλά έχω σταματήσει πλέον γιατί πιστεύω πως
για 2.05 ευρώ που κοστίζουν τα διόδια δεν αξίζει να κάνεις 40 χλμ. παράκαμψη με ένα σωρό στοπ, διασταυρώσεις,
νταλίκες, τρακτέρ και δε συμμαζεύεται... -
τρακτέρ δεν τρως, νταλίκες τρως και αρκετές.
αν όμως πάει Αγ. Άννα απο Χαλκίδα θα φάει ανάλογη κίνηση και στο κομμάτι Χαλκίδα-Αγ.Άννα και όχι μόνο στην παράκαμψη της Ε.Ο. οπότε μικρό το , προστιθέμενο, κακό.επίσης αν κάποιος έρχεται απο Χαλκίδα προς Αθήνα καλό θα είναι να μην μπει καθόλου Εθνική.
-
Παράκαμψη διοδίων Λεπτοκαρυάς, κόμβος Σκοτίνας, κατεύθυνση Κατερίνη: Ενώ μέχρι τώρα η έξοδος (από εθνική προς Σκοτίνα) ήταν κλειστή, περνώντας από την παράπλευρη είδα αυτοκίνητα (και επικαθήμενα!) να βγαίνουν κανονικά, το άνοιξαν; ξέρει κανείς κάτι;
-
Εννοείς εκει που βγαίνεις και βλέπεις πλευρικά διόδια για να συνεχίσεις για Κατερίνη?
Έχει ανοίξει εδώ και 2-3 μήνες και δεν πληρώνεις.
-
Μάλλον εννοεί στη διχάλα που κάνει ο δρόμος πριν μπεις στον διπλό και συναντήσεις διόδια.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μάλλον εννοεί στη διχάλα που κάνει ο δρόμος πριν μπεις στον διπλό και συναντήσεις διόδια.Ακριβώς εκεί, όπυ ήταν η έξοδος με πινακίδες (Σκοτίνα, Παραλία Σκοτίνας) και την κλείσανε. Πέρασε κανείς και το παρατήρησε αν άνοιξε;
-
Ευχαριστώ πολύ thaliarque για την απάντηση... οπότε καλύτερα συμφέρει να πληρώσεις διόδια παρά να κάνεις την παράκαμψη
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Μάλλον εννοεί στη διχάλα που κάνει ο δρόμος πριν μπεις στον διπλό και συναντήσεις διόδια.
Ακριβώς εκεί, όπυ ήταν η έξοδος με πινακίδες (Σκοτίνα, Παραλία Σκοτίνας) και την κλείσανε. Πέρασε κανείς και το παρατήρησε αν άνοιξε;
exei ανοιξει εδω και καποιους μηνες
αν πας μερικες σελιδες πιο πισω πρεπει ν το αναφερουμε κι εδω...
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...