-
Εγώ τη θέση σου θα χτυπούσα S3 Sportback με S-Tronic.
Αυτο ειναι πιο ασχημο κι απτο Σιροκο.
Sent from my GT-I9100
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ τη θέση σου θα χτυπούσα S3 Sportback με S-Tronic.
Αυτο ειναι πιο ασχημο κι απτο Σιροκο.
Sent from my GT-I9100
Προφανώς...είπε κανείς ότι το έγραψα επειδή είναι όμορφο?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Είναι νωρίς ακόμη για να φανούν τα οποία κουσούρια. Δοκιμασμένες τεχνολογίες είναι βέβαια οπότε δεν προβλέπονται και εκπλήξεις. Καλός φανοποιος, ένα τσεκαρισμα στην αντιπρ. Για το πόσους επαναπρογραμματισμους (αν) έφαγε, ένα κεράκι στο Αη Φιλιππα στο Μοναστηράκι και ολα θα είναι οκ.Ξέχασα. Στην πρώτη έυκαιρη Κυριακή αγιασμός στον Αη Γιάννη το Ρωσσο στη Βόρεια Εύβοια. Ωραία διαδρομή. Κατα τις 10 όμως πρέπει να είσαι εκει που βγαίνει ο Πάπας για τον αγιασμο των εργαλείων. Μετα καλοψημενα καλαμακια στο πρώτο ψητοπωλειο όπως φεύγεις απο την εκκλησία δεξιά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το R για πολυ καιρο.
-
όλη η Εύβοια εχει επικές διαδρομές...
σχεδόν αδυνατον να συγκρατηθείς
-
Αν ποτέ βρεθείτε προς Κάρυστο κάντε μια βόλτα από εδώ. Δρόμος ούτε 10ετίας, ελάχιστα πατημένος, πάντα έρημος και με πολύ καλό οδόστρωμα. Αν βρεθείτε και με Καρτ ακόμα καλύτερα!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Υπάρχουν μεταχειρισμένα R? Ποιός θα το πουλήσει τόσο γρήγορα?
Κάποιος που δε θα το βρήκε αρκετά συμμετοχικό.
-
Ο ξάδερφός μου που έχουμε μεγαλώσει μαζί το έχει ερωτευτεί και βρήκε αυτό
www.car.gr/classifieds/cars/view/1668761/Κάτι μου βρωμούσε στην ιστορία, αμάξι καινούργιο να το δίνει τόσο φτηνά. Πήγαμε σήμερα,το είδαμε και πραγματικά φαίνεται να είναι κούτα, εντελώς αγρατζούνιστο, το κοντέρ λέει όσα χλμ γράφει η αγγελία,μέσα είναι σαν να μην έχει κάτσει άνθρωπος και με μια πρώτη πρόχειρη επιθεώρηση θόλων δείχνει ατρακάριστο. Ο μαντράς είναι πολύ σίγουρος και αύριο πουρνό πουρνό μας το δίνει ασυνόδευτο για να το πάμε σε όποιο συνεργείο θέλουμε. Μας περιμένει ήδη συγγενής με συνεργείο και φαναρτζίδικο για σήκωμα και διεξοδικό έλεγχο οπτικά και με διαγνωστικό και αν μας δώσει το ΟΚ το μεσημέρι κάνει χαρτιά και το παίρνει.
Fingers crossed θα έχω αύριο νέα και φωτό.
send from a galaxy far far away -
Φαίνεται πολύ κάλο! Αν είχε και το DSG θα ήταν τέλειο!
Μάλλον ο προηγούμενος τρόμαξε με τα τεκμήρια και τις εισφορές...Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Ας ελπισουμε οτι ειναι καμια επιστροφη leasing ή καμια κατασχεση τραπεζας, θα δειξει αυριο.
Οντως και ο ξαδερφος αυτο λεει, κριμα που δεν ειναι DSG και που δεν εχει navi. Βεβαια στα λεφτα που το βρισκει δεν θα το σκεφτει δευτερη φορα αν αποδειχθει καθαρο, επιτοπου χαρτια. Η σιγουρια του πωλητη παντως μας δινει αισιοδοξια, δεν ειναι και ευκολο να λεει μαντρας παρε τα κλειδια, τσεκαρε το οπου θες κι ελα για τα χαρτια μετα... -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Ο ξάδερφός μου που έχουμε μεγαλώσει μαζί το έχει ερωτευτεί και βρήκε αυτό
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1668761/Κάτι μου βρωμούσε στην ιστορία, αμάξι καινούργιο να το δίνει τόσο φτηνά. Πήγαμε σήμερα,το είδαμε και πραγματικά φαίνεται να είναι κούτα, εντελώς αγρατζούνιστο, το κοντέρ λέει όσα χλμ γράφει η αγγελία,μέσα είναι σαν να μην έχει κάτσει άνθρωπος και με μια πρώτη πρόχειρη επιθεώρηση θόλων δείχνει ατρακάριστο. Ο μαντράς είναι πολύ σίγουρος και αύριο πουρνό πουρνό μας το δίνει ασυνόδευτο για να το πάμε σε όποιο συνεργείο θέλουμε. Μας περιμένει ήδη συγγενής με συνεργείο και φαναρτζίδικο για σήκωμα και διεξοδικό έλεγχο οπτικά και με διαγνωστικό και αν μας δώσει το ΟΚ το μεσημέρι κάνει χαρτιά και το παίρνει.
Fingers crossed θα έχω αύριο νέα και φωτό.
send from a galaxy far far away26?
Πόσο κάνει καινούριο?
Το έσφαξε ο τύπος!
ΠΟΣΟ ΔΕΝ συμφέρει να πάρεις καινούριο.
-
31 και κάτι ψιλά έχει καινούργιο το μη DSG
Το συγκεκριμένο της αγγελίας που έχει και ηλιοροφή συν μεταλλικό , προετοιμασία κλπ πρέπει να έπαιζε στο 33άρι με το 'κλειδί στο χέρι'Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τον 5/2009 έδωσα 25 για το Σιρόκο της υπογραφής μου (1.4/160)
Φαίνεται όντως πολύ καλή περίπτωση , άντε με το καλό zx lover
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Ας ελπισουμε οτι ειναι καμια επιστροφη leasing ή καμια κατασχεση τραπεζας, θα δειξει αυριο.
Οντως και ο ξαδερφος αυτο λεει, κριμα που δεν ειναι DSG και που δεν εχει navi. Βεβαια στα λεφτα που το βρισκει δεν θα το σκεφτει δευτερη φορα αν αποδειχθει καθαρο, επιτοπου χαρτια. Η σιγουρια του πωλητη παντως μας δινει αισιοδοξια, δεν ειναι και ευκολο να λεει μαντρας παρε τα κλειδια, τσεκαρε το οπου θες κι ελα για τα χαρτια μετα...Καλυτερα που δεν εχει dsg και το navi (αχρειαστα και τα 2). Go for it να πεις του ξαδερφου.
Παλιοτερα στο φορουμ (πριν κανα 3αρι χρονια νομιζω) τα ιδια ελεγα (γενικως παντα ημουνα υπερ των μετχ) αλλα τοτε η πλειοψηφια δε συμφωνουσε με αυτη την αποψη. Δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ενα αμαξι δεν ειναι επενδυση (ενα σπιτι ειναι) και χανει την αξια του απο τι στιγμη που θα το αγορασεις. Αλλα με νοοτροπιες τυπου ''εγω θελω να βγαζω τη ζελατινα'' δε χρειαζεται να σχολιασω περαιτερω.... (προσφατη δηλωση ηταν αυτη κολλητου μου).
-
O κολλητός σου να υποθέσω θέλει όλες τις κοπέλες του παρθένες.
-
Κι εγώ πλέον υπέρ του μτχ είμαι...απόδειξη το si που μου βγήκε τελικά πολύ καλή ευκαιρία. Σαν καινούριο ήταν και 20Κ φθηνότερο από το τότε καινούριο.
Απλά το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεις πάντα αυτό που θες και κυριότερα όπως τα θες με τα έξτρα που θες γιατί είμαστε λίγο τσίπιδες σε τέτοια πράγματα...οπότε το καινούριο μερικές φορές είναι μονόδρομος.
Για μένα δεν είναι θέμα ζελατίνας, αλλά να έχω το αμάξι όπως εγώ το θέλω κι όχι όπως ο άλλος.
Ευτυχώς εγώ ήμουν τυχερός...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αν ποτέ βρεθείτε προς Κάρυστο κάντε μια βόλτα από εδώ. Δρόμος ούτε 10ετίας, ελάχιστα πατημένος, πάντα έρημος και με πολύ καλό οδόστρωμα. Αν βρεθείτε και με Καρτ ακόμα καλύτερα!έχει ωραία σημεία η Κάρυστος αλλά και κάποια άσχημα που θέλουν πολύ προσοχή.
ΥΓ: Λόγω δουλειάς πηγαινοέρχομαι συχνά Κάρυστο είτε 'γύρω-γύρω' είτε μέσω Ραφήνας (Ραφήνα-Μαρμάρι κι από κει με αμάξι Κάρυστο).
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κι εγώ πλέον υπέρ του μτχ είμαι...απόδειξη το si που μου βγήκε τελικά πολύ καλή ευκαιρία. Σαν καινούριο ήταν και 20Κ φθηνότερο από το τότε καινούριο.Απλά το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεις πάντα αυτό που θες και κυριότερα όπως τα θες με τα έξτρα που θες γιατί είμαστε λίγο τσίπιδες σε τέτοια πράγματα...οπότε το καινούριο μερικές φορές είναι μονόδρομος.
Για μένα δεν είναι θέμα ζελατίνας, αλλά να έχω το αμάξι όπως εγώ το θέλω κι όχι όπως ο άλλος.
Ευτυχώς εγώ ήμουν τυχερός...
Αυτό ακριβώς που λες είναι Νίκο.
- να το βρεις με τα extra που θες (τα παραπάνω δεν πειράζει να υπάρχουν)
- να έχει σχετικά λίγα km ώστε να αξίζει να πάρεις το μεταχειρισμένο (εν ανάγκη να μην έχει κάνει ούτε 10.000km ο 'προηγούμενος' )
Αν μην είναι παρθένα ρε παιδί μου, αλλά να είναι... μισο-παρθένα
Το μόνο πρόβλημα είναι να μην πέσεις στην παγίδα των εμπόρων που σου δίνουν την εντύπωση ότι 'Αφού μπορείς να το αγοράσεις, μπορείς και να το συντηρήσεις'.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αυτό ακριβώς που λες είναι Νίκο.- να το βρεις με τα extra που θες (τα παραπάνω δεν πειράζει να υπάρχουν)
Ε βέβαια.
Σκέψου ότι το βασικότερο, τα xenon είναι άγνωστη λέξη για τους περισσότερους. Πόσα GTI έχω δει χωρίς xenon!
Σε νιώθω, γιατί κι εσύ εξτράκιας είσαι.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αυτό ακριβώς που λες είναι Νίκο.
- να το βρεις με τα extra που θες (τα παραπάνω δεν πειράζει να υπάρχουν)
Ε βέβαια.
Σκέψου ότι το βασικότερο, τα xenon είναι άγνωστη λέξη για τους περισσότερους.** Πόσα GTI έχω δει χωρίς xenon!**
Σε νιώθω, γιατί κι εσύ εξτράκιας είσαι.
Απλώς οι περισσότεροι είναι 'αμάξι θέλω, τώρα το θέλω' και δεν μπορούν να περιμένουν, οπότε παίρνουν οτιδήποτε ετοιμοπαράδοτο έχει η αντιπροσωπεία (τα οποία στο 99% είναι γυμνά ) και μετά θέλουν να βάλουν το ένα ή το άλλο πράγμα που είδαν σε άλλο αμάξι (navigation, xenon κτλ)
Και για να δικαιολογηθώ και λίγο...Βασικά δεν θεωρώ όλα τα extra που έχω στο αμάξι μου απαραίτητα (είμαι λίγο της υπερβολής κι εγώ... εκ των υστέρων έκοβα άνετα 3-4 έξτρα που έβαλα/πλήρωσα ), αλλά πχ δεν θα αγόραζα για κανένα λόγο αμάξι (καινούριο ή μεταχειρισμένο):
-χωρίς πολυλειτουργικό τιμόνι (απαραίτητο στα μεγάλα ταξίδια)
-χωρίς dsg ή οποιοδήποτε αυτόματο διπλού συμπλέκτη (σωτήριο μέσα στην κίνηση της πόλης χωρίς να σου κόβει -πολύ- από τη χαρά της οδήγησης στις βόλτες)
-χωρίς xenon (απαραίτητο για την οδήγηση τη νύχτα! για μένα πλέον είναι ασφάλεια τα καλύτερα φώτα και το θεωρώ το ίδιο σημαντικό με τους αερόσακους, όσο κουλό κι αν ακούγεται)Τα λοιπά καλούδια (navigation, καλό ηχοσύστημα, κάμερα οπισθοπορείας, parktronic, ζάντες, sport bodykit, συναγερμός) τα βάζεις και μετά ΑΝ τελικά τα έχεις 'άχτι' ή θεωρείς ότι τα χρειάζεσαι και ίσως σε καλύτερες τιμές από ό,τι να τα έβαζες από το εργοστάσιο και ίσως και με περισσότερες ευκολίες (βλέπε συναγερμός ή ηχοσύστημα).
ΥΓ: υπάρχει χαρακτηρισμός 'extra-κιας' ?
-
Ελιζ που σας χρειάζεται... κακομαθημένοι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ελιζ που σας χρειάζεται... κακομαθημένοι.μας προτείνεις βόλτα?
GOLF R - SCIROCCO R