-
Λόγω ελλειπής πληροφόρησης τιμονιού και μέτριων περιθωρίων πρόσφυσης του yaris να φανταστώ Τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς Πάντως όλες οι μάρκες αυτές καλές είναι.Εγώ θα απέφευγα τα turanza αλλά αφού θες πεζοδρόμια είναι τα ιδανικά λόγω σκληρών πλαινών
-
Επειδή ανέβαινα συχνά σε πεζοδρόμιο, τα Goodyear excellence και UG7 καθώς και τα Pirelli wintercontrol είχαν πιο σκληρά πλαϊνά και σπάνια ακουμπούσε η ζάντα (τερμάτιζε το πέλμα πάνω στη ζάντα) καθώς ανέβαινα. Τα Michelin Energy ακουμπούσαν ζάντα συχνά και έμενε σκονισμένο σημάδι στο πλαϊνό.
Κανένα λάστιχο δεν έπαθε τίποτε από τα πεζοδρόμια,
ένα energy σκίστηκε σε τεράστια λακκούβα στην Κρήτη - δεν ξέρω αν σκιζόταν το πλαϊνό από άλλο λάστιχο αλλά ποτέ δεν στράβωσε τόσο πολύ ζάντα. -
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Λόγω ελλειπής πληροφόρησης τιμονιού και μέτριων περιθωρίων πρόσφυσης να φανταστώ Τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς Πάντως όλες οι μάρκες αυτές καλές είναι.Εγώ θα απέφευγα τα turanza αλλά αφού θες πεζοδρόμια είναι τα ιδανικά λόγω σκληρών πλαινώνΕ, ναι κάτι τέτοιο θα φταίει... Ρίχνοντας μια ματιά σε παλιότερες συζητήσεις στο φόρουμ, διάβασα κάποια αρνητικά πράγματα για τα turanza και είμαι λίγο επιφυλακτικός..προτιμώ ένα λιγότερο σκληρό λάστιχο από το να έχω τα turanza με καρούμπαλα ή να είναι στραβά..
-
πάντως και εγώ όταν είδα πεζοδρόμια το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν τα turanza.
-
Έχουμε και λέμε..Yokohama S.Drive 45άρι / Toyo T1R 45άρι = 360€.Τα Toyo μπορώ να πώ θα τα έβαζα ξανά, δεν είν' κακά..Λέω όμως να δοκιμάσω και τα Yokohama αλλα είχα την εντύπωση οτι είναι σκληρό λάστιχο..Μου είπε το παιδί που θα τα βάλει οτι τα παλιά ήταν σκληρά αλλα τα καινούργια είναι κυριλέ..Απόψεις? Μιλάμε πάντα για 45άρι προφίλ
-
Tα συγκεκριμένα yoko τα αποκαλούν και yokoγλύστρα Καλύτερα toyo.Aν και για μένα καλύτερα hankook s1 evo-uniroyal rainsport 2.
-
Τα Rainsport 2 βγαίνουν στην διάσταση που θέλω οπότε τα κοιτάω..Τα S1 Evo όχι Μόνο τα Ventus Prime σε 45..Για τα Kumho Ecsta KU31 έχουμε άποψη?
-
Τα S-drive γαμώ τα λάστιχα είναι, απλά υπάρχει μια γενική υποψία υποβάθμισης της ποιότητάς τους στις τελευταίες παρτίδες που πήραν κάποιοι τουλάχιστον, που ξέρω προσωπικά. Κατά τα λοιπά, δεν είχα δει, παλαιότερα τουλάχιστον, κανένα αρνητικό και μάλιστα σε πληθώρα διαστάσεων (185/55R14, 195/50R15, 195/45R16).
Για τα KU31 έχω ακούσει καλά λόγια, από τον κολλητό που τα έχει σε MX-5. Όχι κάτι τρελό, αλλά μια χαρά λαστιχάκι. Σίγουρα αρκετά καλό σε βρεγμένο, πάντως.
To Ventus Prime 2, τέλος, πρέπει να έχει πιο all-around προσανατολισμό, και λιγότερο sport.
Κατ' εμέ πήγαινε σε Rain Sport 2 ή KU31.
-
Okei Ευχαριστώ πολύ παίδες για τη βοήθεια Λογικά σε κανα 15ήμερο θα πάω να τα βάλω..Εκτός και αν έχει ακόμα 40 βαθμούς
-
Φίλος-συμφορουμίτης με S Drive σε Type R είναι αρκετά ευχαριστημένος. Κι εμένα μου άρεσαν. Σπορ λάστιχο αλλά όχι απόλυτο σαν τα Bridge 050 π.χ.
-
εφτασε η ωρα να αλλαξω λαστιχα στο grande punto t-jet μου.τι προτεινεται??διαστασεις 205/45/17.προσανατολιζομαι στα continental sport contact 3.κανα μαγαζι να μας βγει οικονομικα?μια μινι-ερευνα αγορας τα βρισκω περιπου στα 600 ευρω(ποσο το οποιο δεν θελω να ξεφυγω) αλλα το φορτιο τους ειναι 84V.αυτα που φοραει τωρα απο την μανα του ειναι dunlop sp9000 88V.
-
@ gustom2008: Καλά λάστιχα είναι. Για ρώτα και στον Κυριαζή. Πάντως και από Camskill ακριβά βγαίνουν.
Εναλλακτικά, εγώ θα κοιτούσα τα Hankook K110, που από Camskill βγαίνουν 433, συν 30 τα 'περαστικά', 470 πες.
@ REALZEUS: Υπερβολικά απόλυτο και σκληρό το 050 ρε 'συ, τουλάχιστον σε Leon, και μάλιστα με τη σπορ ανάρτηση, που το 'χω δει.
-
Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας και την γνώμη σας. Τελικά κατέληξα σε στα Conti SportContact 3 από πολύ γνωστό μαγαζί στον Σταυρό. Τελική 410. Νομίζω ότι αξίζει αυτή η διαφορά σε σχέση με τα άλλα.
-
Λοιπόν επειδή ο Θωμάς είναι χωριό και προέκυψε πρόβλημα με το πίσω δεξιά λάστιχο(τα έπαιξε λόγο φθοράς) και δεν μπορεί να γράψει ρωτάω εκ μέρους του
Τι λάστιχα προτείνετε για την γνωστή Μerc C-Class W203 με διαστάσεις 205-55-16 με δείκτη V
Να τονίσουμε ότι τα ER300 Turanza που είχε ειδικά τα πίσω τα διέλυσε (κι όποιος τα έχει δει καταλαβαίνει τι εννοώ) σε περίπου 36000 χιλιόμετρα
Εγώ του πρότεινα να πάει σε Pilot HP για να αντέξουν καθότι από θείο μου με ταξί έχω ακούσει καλά λόγια και από άποψης απόδοσης και από άποψης αντοχής.Το ίδιο έχω διαπιστώσει και σε S40 1.6 φίλου που τα έχει πρώτης τοποθέτησης.
Για πείτε καμιά γνώμη -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Λοιπόν επειδή ο Θωμάς είναι χωριό και προέκυψε πρόβλημα με το πίσω δεξιά λάστιχο(τα έπαιξε λόγο φθοράς) και δεν μπορεί να γράψει ρωτάω εκ μέρους του
Τι λάστιχα προτείνετε για την γνωστή Μerc C-Class W203 με διαστάσεις 205-55-16 με δείκτη V
Να τονίσουμε ότι τα ER300 Turanza που είχε ειδικά τα πίσω τα διέλυσε (κι όποιος τα έχει δει καταλαβαίνει τι εννοώ) σε περίπου 40000 χιλιόμετρα
Εγώ του πρότεινα να πάει σε Pilot HP για να αντέξουν καθότι από θείο μου με ταξί έχω ακούσει καλά λόγια και από άποψης απόδοσης και από άποψης αντοχής.Το ίδιο έχω διαπιστώσει και σε S40 1.6 φίλου που τα έχει πρώτης τοποθέτησης.
Για πείτε καμιά γνώμηΘ' αλλάξει και τα 4 ;
Δεύτερον: αντί για Premacy παίρνει και τα Pilot Sport 3 στα ίδια χρήματα ! Βέβαια, με ένα 50άρι παρακάτω παίρνει τα Conti PremiumContact 2 (προσοχή, όχι τα 'νέα' PC2 E !!! ) ...
Άντε καλή τύχη και να στρώσει πες του ... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Να τονίσουμε ότι τα ER300 Turanza που είχε ειδικά τα πίσω τα διέλυσε (κι όποιος τα έχει δει καταλαβαίνει τι εννοώ) σε περίπου 40000 χιλιόμετρα
Για πείτε καμιά γνώμηΘ' αλλάξει και τα 4 ;
Δεύτερον: αντί για Premacy παίρνει και τα Pilot Sport 3 στα ίδια χρήματα ! Βέβαια, με ένα 50άρι παρακάτω παίρνει τα Conti PremiumContact 2 (προσοχή, όχι τα 'νέα' PC2 E !!! ) ...
Άντε καλή τύχη και να στρώσει πες του ...Τα Conti με τον Θωμά δεν βγάζουν πάνω από 20000 με τίποτα
Πήρε λαστιχά στο Αγρίνιο και του είπε για Pirelli P7 Cituranto
Εκεί θα αλλάξει μάλλον γιατί δεν βγαίνει για Αθήνα -
Τα νεα να τα κανει τραμπα μπρος πισω καθε τοσο για να του αντεξουν παραπανω να του πεις.
-
Να'μαι κι εγω . TΙ γνωριζεται για τα P7 Cinturato (πως στο καλο τα λενε )???
-
Τα έχει το Bravo. Εντελώς 'χλιαρό' λάστιχο.
Επειδή έχω ακούσει τα κατορθώματά σου, βάλε κάτι πιο αλεξίσφαιρο, που θα σε ικανοποιήσει και περισσότερο.
Διαστάσεις;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Τα έχει το Bravo. Εντελώς 'χλιαρό' λάστιχο.Επειδή έχω ακούσει τα κατορθώματά σου, βάλε κάτι πιο αλεξίσφαιρο, που θα σε ικανοποιήσει και περισσότερο.
Διαστάσεις;
Μα τι κατορθωματα μου λες . Με τα Turanza εμεινα ευχαριστημενος ,αλλα ειπα να αλλαξω λιγο ,ασε που δεν υπαρχουν επιλογες και εχω και ταξιδια . Προς το παρον τιναζεται η αυριανη διαδρομη
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]