-
91.5 ειμαι τωρα ρε συ και εχω αρχισει να μπαινω σε μια φορμα (αν και δεν δειχνω φακλανος με τοσα κιλα επειδη δεν ειμαι και τοσο λιπωδης και ειμαι βαρυκοκαλος , για αυτο και δε σκοπευω να τα χασω αντε το πολυ μεχρι 88 παω πιο κατω φαινομαι λεπτος για τα γουστα μου ) , απλα δεν ειναι και λιγοι οι γνωστοι μου που βγηκαν απο το στρατο βουβαλια
ολη την ωρα σου δινουν να φας , πας και στο κψμ που ειναι ολα παμφθηνα , δεν εχεις και τι να κανεις ολη μερα αρα τρως , οποτε γινεσαι χοντρος
αυτο ειναι κατι που θελω να αποφυγω..
αν βεβαια σκασω αθηνα (νομιμα εννοω , οχι με βυσμα , γιατι εχω λογο ) θα μπορω να πηγαινω και κανα γυμναστηριο μπας και σωθει η κατασταση, αλλα και παλι το παχος στο στρατο καραδοκει
(ειδικα αν σε βαλουν σε τιποτα κουζινες μαγειρα ή κψμ , εχω δει να γινονται πολυ ασχημα πραγματα )για αυτο σκεφτηκα στιγμιαια , να πηγαινα να κανω τιποτα πιο στρατιωτικο για να μη γινω μπουχεσας
-
εγώ πάλι είχα χάσει αρκετά κιλά στο στρατό
[τα ξαναπήρα βέβαια μόλις βγήκα ]Αυτό δλδ:
ολη την ωρα σου δινουν να φας , πας και στο κψμ που ειναι ολα παμφθηνα , δεν εχεις και τι να κανεις ολη μερα αρα τρως
δεν το έζησα και πολύ...
-
κι εγω ξερω ατομα που εχασαν (με χαρακτηριστικο παραδειγμα ενα ξαδερφο μου που παντα ηταν παχουλος, με εξαιρεση το στρατο που πηγε πριν καμια 15αρα χρονια) , αλλα ηταν μειοψηφια
και τουλαχιστον αυτοι που πηγαν προσφατα μου ανεφεραν αυτο το κινδυνο
μονο οσοι προσεχαν παρα πολυ ή ειχαν φοβερο μεταβολισμο τη γλιτωσαν και εμειναν στα ιδιαεγω ομως επειδη ευκολα μπορω να ανηκω στη κατηγορια του τυπου που καθεται και τρωει συνεχεια , θα πρεπει σιγουρα να προσεχω
με καποια ασκηση (και προσοχη στο να μην τρως πολλα σκουπιδια) το κοντρολλαρεις το ζητημα , διαφορετικα φτανεις σε επιπεδο που δε σωζεται με τιποτα η κατασταση και μεσα στο στρατο δεν κανεις καμια απολυτως ασκηση.
εξαιρετικες περιπτωσεις με +20 κιλα , δεν τα εχασαν ακομα και μετα απο χρονιαδεν ξερω πώς ηταν στην εποχη σου, παντως πλεον απο οσο ακουω στο φαι παιζει υπερπροσφορα , τα παντα ειναι φθηνα , λεφτα καλως ή κακως θα υπαρχουν.. και δεν ειμαι και τοσο πολυ ατομο με αυτοσυγκρατηση
τελοσπαντων , θα δειξει
πλεον εχω ερχισει να μαζευομαι με το θεμα φαγητου , ελπιζω να μη μου ξανανοιξει ανεξελεγχτα η ορεξη το νοεμβρη
ισως να εχω να και καμια διαιτουλα πριν μπω (αν και σιχαινομαι αυτη τη λεξη) , για να εχω headroom -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν ξερω πώς ηταν στην εποχη σου, παντως πλεον απο οσο ακουω στο φαι παιζει υπερπροσφορα , τα παντα ειναι φθηνα , λεφτα καλως ή κακως θα υπαρχουν.. και δεν ειμαι και τοσο πολυ ατομο με αυτοσυγκρατησηΠοια εποχή μου ρε, πρόπερσυ πήγα
Είναι που θα πέσεις. Σε εμάς είχε είτε πολύ τρέξιμο και μικρή ποσότητα βρώσιμου φαγητού, είτε επαρκή ποσότητα αλλά καθόλου χρόνο [πέρασε τρίμηνο στη μονάδα για να καταφέρω να φάω πρωινό ή μεσημεριανό ]
-
νομιζα παντα οτι εισαι γεροντας
στο θεμα του φαγητου , μαλλον ησουν πολυ απαιτητικος και σιγουρα παιζει ρολο και το στρατοπεδο
αλλου σου δινουν τα στεργιου για πρωινο και αλλου ενα πραγμα που μοιαζει με σοκολατα για να αλειψεις σε ξερο ψωμι ή μαρμελαδα που και να την καρφωσεις ειναι πετρακαι καλα το φαι δεν τρωγοταν (αυτο ειναι μαλλον συνηθες να μαγειρευεται φαι απλα για να μαγειρευεται, που παει με τη μια στα σκουπιδια) , δεν παιρνατε τιποτα απέξω ή δε σας αφηναν ?
ή δεν ορμαγατε στο κψμ να φατε 4 κρουασανακια στη καθισια σας?δε μπορω να το πιστεψω οτι δεν ειχες ευκαιρια να φας και σας αφηναν νηστικους να υποφερετε απο την πεινα
δεν ξερω και ποιο ειναι το προφιλ σου σαν ατομο που τρωει, αλλα εγω ειμαι διατεθημενος να φαω τα παντα αν πειναω και να πεισω τον εαυτο μου οτι αυτο που τρωω ειναι ωραιο
αντεχω ολα τα μαρτυρια , αλλα οχι την αδεια κοιλια για αυτο και μπορει να χαθει ο ελεγχος -
Υπάρχουν και οι 2 περιπτώσεις, πράγματι. Έγκειται στο που θα 'πέσεις' πρώτον, και στο τι 'χαρακτήρα'/μεταβολισμό έχεις, κατά δεύτερον, η εξέλιξή σου στη ζυγαριά.
-
νομιζα παντα οτι εισαι γερονταςπήγα γεροντοφάνταρο
Αν εξαιρέσεις το Ναύπλιο [όταν βρίσκεις μισές τις κατσαρίδες στην είσοδο του κιμά για τα σουτζουκάκια που μόλις είχες φτιάξει και λιμπιζόσουν, κάπως σου φεύγει η όρεξη ], το φαγητό γενικώς τρωγόταν, και ενίοτε ήταν πολύ καλό [Λουτράκι].
Αλλά, έπαιζε πολύ τρέξιμο, χειρωνακτική εργασία, κλπ κλπ και δεν υπήρχε χρόνος για φαγητό απ' έξω [μόνο μπύρες έπαιζαν ]Στη μονάδα και φαγητό υπήρχε, και φαγητό απ' έξω έπαιζε, αλλά εκεί κι αν δεν υπήρχε χρόνος.
δε μπορω να το πιστεψω οτι δεν ειχες ευκαιρια να φας και σας αφηναν νηστικους να υποφερετε απο την πεινα
Δεν μας άφηναν νηστικούς, εγώ έμενα νηστικός
Από δική μου επιλογή φυσικά, αλλά μέχρι να φτάσει βράδυ μόνο για χέσιμο είχα χρόνο και μετά ξεραινόμουν. -
τελειωνει η αναβολη μου 31 δεκεμβρη και θελω να μπω φλεβαρη
δεν ηξερα οτι πρεπει να παω απο εκει να την κοψω ,νομιζα θα μου ρχοταν απλα το χαρτι χωρις να ασχοληθω -
αμα τελειωνει η αναβολη σου δεν χρεαιζεται να κανεις τιποτα..
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί, απ' ό,τι βλέπω.Ειναι βεβαια 14 μηνες, αλλα το θεωρω καλυτερη επιλογη.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αμα τελειωνει η αναβολη σου δεν χρεαιζεται να κανεις τιποτα..Άμα τελειώνει τότε (όπως και η δική μου τότε θα τελείωνε αν δεν την έκοβα ) και δεν κάνει τίποτα το Μάρτιο του '12 περίπου θα σκάσει η στρατονομία σπίτι του
Είχα ρωτήσει στις πληροφορίες στο ρουφ για το συγκεκριμένο θέμα για να μάθω ακριβώς τι παίζει
Πρέπει να πάει να την κόψει στο άμεσο μέλλον για να μπει Φλεβάρη, αλλιώς είναι λιποτάκτης
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Και απο βδομαδα θα κοιμαστε ησυχοι
Μια ερωτηση το ΥΕΑ τι σημαινει??5 μήνες χαμένοι παραπάνω!
Περιττό να σου πω ότι όλοι στη σειρά μου στη Θήβα που είχαμε ΥΕΑ στις αθλητικές δοκιμασίες αποτύχαμε γελοιωδώς... Σφύρα στα 2 εκατοστά και πολύ λέω... Τελείως γελοίο το θέαμα με καμιά 30-40αριά μαντραχαλάδες που ήθελαν να ξεμπερδεύουν από τη 12μην μ@λ@κί@ όσο πιο γρήγορα γίνεται και να τρέχουν 100άρι με ρυθμό που η γιαγιά μου κάνει περίπατο κουτσομπολεύοντας... Από 3 πυροβολαρχίες (λόχους στο πεζικό) ούτε ένα κορόιδο δεν βρέθηκε...
Ότι κι αν σου πουν σε ότι χαρτί κι αν σου δώσουν, αν δεν θες, συμπλήρωνε ΟΧΙ και φυσικά στα αθλήματα (πάντα αν δεν θες) σκάτωσέ τα όσο πιο πολύ γίνεται για να είσαι 100% σίγουρος. Στα ψυχολογικά τεστ θέλει λίγο μεγαλύτερη τέχνη για να τα σκατώσεις χωρίς να σε πάρουν πρέφα (εγώ είχα εκπαίδευση από το πανεπιστήμιο... ), αλλά και να σε πάρουν πρέφα χέστηκες κατά βάση...
εγώ πάλι είχα χάσει αρκετά κιλά στο στρατό
[τα ξαναπήρα βέβαια μόλις βγήκα ]Αυτό δλδ:
ολη την ωρα σου δινουν να φας , πας και στο κψμ που ειναι ολα παμφθηνα , δεν εχεις και τι να κανεις ολη μερα αρα τρως
δεν το έζησα και πολύ...
Ακόμα υπάρχουν οι μονάδες ανεπιθύμητων;;;; Ή κάνουν εξαιρέσεις για εκλεκτούς πελάτες;
-
(για τις μονάδες ανεπιθύμητων )
Sent from my LG-P500
-
Για ΥΕΑ δεν σε περνάνε από δοκιμασίες. Απλά λες δεν θέλεις και τέλος.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Για ΥΕΑ δεν σε περνάνε από δοκιμασίες. Απλά λες δεν θέλεις και τέλος.Αν δηλώσεις θετικά, περνάς από δοκιμασίες. Αν όχι, ίσως σε τσιμπήσουν για ΛΥΒ και εκεί δεν έχει 'δεν θέλω'!
Φυσικά διαφωνώ κάθετα με όσα είπε ο καλός μου φίλος Markvag. Δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν, απλά οι ενδιαφερόμενοι ας ακούσουν προσεχτικά την ενημέρωση που θα τους γίνει και μετά ας αποφασίσουν μόνοι τους.
-
αμα τελειωνει η αναβολη σου δεν χρεαιζεται να κανεις τιποτα..
Άμα τελειώνει τότε (όπως και η δική μου τότε θα τελείωνε αν δεν την έκοβα ) και δεν κάνει τίποτα το Μάρτιο του '12 περίπου θα σκάσει η στρατονομία σπίτι του
Είχα ρωτήσει στις πληροφορίες στο ρουφ για το συγκεκριμένο θέμα για να μάθω ακριβώς τι παίζει
Πρέπει να πάει να την κόψει στο άμεσο μέλλον για να μπει Φλεβάρη, αλλιώς είναι λιποτάκτης
Sent from my LG-P500
1.000.000% ΟΧΙ.
Η σειρά κατάταξης όσων η αναβολή λήγει με το τέλος έτους, είναι η Β' ΕΣΣΟ - Μάιος, όχι η Α' - Φεβρουάριος.
Τέλος απρίλιου αρχές μαΐου θα του έρθει το κανονικό χαρτί κατάταξης για να μπει στην Β' ΕΣΣΟ, χωρίς καμία υποχρέωση να διακόψει οτιδήποτε.
Αν σου έρθει το χαρτί κατάταξης και δεν εμφανιστείς, τότε είσαι λιποτάκτης [edit: ανυπότακτος. Μας τέλειωσαν οι λιποτάκτες με τη λήξη της επιστράτευσης]. Μόνο αν για κάποιο λόγο θες να μπεις Φεβρουάριο, πρέπει να διακόψεις από Νοέμβριο [ή όποτε είναι τέσπα]. Γενικώς δεν έχεις καμία υποχρέωση να κάνεις κάτι τέτοιο. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν δηλώσεις θετικά, περνάς από δοκιμασίες. Αν όχι, ίσως σε τσιμπήσουν για ΛΥΒ και εκεί δεν έχει 'δεν θέλω'!
Αγαπάμε ΛΥΒ
Κοίτα... αν θες παντού έχει δεν θέλω. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σε υποχρεώσουν να κάνεις κάτι που δεν θέλεις
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Για ΥΕΑ δεν σε περνάνε από δοκιμασίες. Απλά λες δεν θέλεις και τέλος.Οφείλει κάθε ΚΕΝ να περάσει έναν αριθμό νεοσυλέκτων από δοκιμασίες άσχετα εαν δεν το επιθυμούν. Για τα μάτια των επιτελών και μόνο.
Από εκεί και πέρα τουλάχιστον στην 07Α ΕΣΣΟ ήθελε και βύσμα για να σε πάρουν ΥΕΑ...και που στο Πεζικό.....όταν κάποιος ξέρει ότι τον περιμένουν 5 μήνες ανεργίας παραπάνω ή ότι θα πάρει κάποια μόρια για μελλοντικές προκυρήξεις πυροσβεστικής, Αστυνομίας ή στρατού δεν έχει τίποτα να χάσει.
Ίσα ίσα από τους 17 μήνες οι 12 θα είναι σχεδόν δημοσιουπαλληλικοί με μισθό ίσο με ενός πρωτοδιοριζόμενου πτυχιούχου στον Ιδ. Τομέα. Λιγοστεύουν και τα έξοδα για τους γονείς που με 200-300€ τον μήνα απόα αυτούς στην χειρότερη σε συντηρούν ανετότατα300 άτομα ΥΕΑ σε κάθε ΕΣΣΟ για ΠΖ, Οικονομικό, Στρατονομία, Στρατολογία δεν είναι και πολλά, μπορεί οι περισσότεροι στο ΚΕΝ να λένε ότι δεν πηγαίνουν ΥΕΑ ούτε με σφαίρες αλλά καμμιά 20αρια θα σφαχτούνε για το ποιος θα πρωτοπάει.
Αν υπάρχει βύσμα και ανάλογες σπουδές για ΥΕΑ Οικονομικού, Στρατολογίας, Γεωγραφικής Υπηρεσίας ή Έρευνας Πληροφορικής και δεν περιμένει έτοιμη δουλειά κάποιον τότε με χίλια ΥΕΑ
για τους πιο σκληροπυρηνικούς που τους αρέσουν οι παραποτάμιες βόλτες (περίπολα στον Έβρο), οι ασκήσεις κλπ κλπ και θέλουν να μάθουν και να ζήσουν 5 πράγματα παραπάνω ΠΖ, ΤΘ, ΜΧ, Ειδ.Δ είναι μια χαρά...με τις τελευταίες να θέλουν πάρα πολύ γερό βύσμα και μέχρι την ορκομωσία για ΔΕΑ να αλλάζουν οι ειδικότητες.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ακόμα υπάρχουν οι μονάδες ανεπιθύμητων;;;; Ή κάνουν εξαιρέσεις για εκλεκτούς πελάτες; -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Οφείλει κάθε ΚΕΝ να περάσει έναν αριθμό νεοσυλέκτων από δοκιμασίες άσχετα εαν δεν το επιθυμούν. Για τα μάτια των επιτελών και μόνο.
Σε εμάς δεν έπαιζε αυτό. Μια αρνητική απάντηση ήταν αρκετή για να μη σε ξαναενοχλήσουν.
Περί Θητείας [#3]