-
Μπορεί να είσαι η μάνα μας . Μπορεί να είσαι η αδερφή μας . Μπορεί να είσαι η γυναίκα μας . Μπορεί να είσαι η γκομενά μας . Μπορεί να είσαι φίλη μας . Σε αγαπάμε , σε εκτιμάμε , σου κάνουμε τις χάρες , σου παίρνουμε δώρα , σε φροντίζουμε , αντέχουμε τη γκρίνια σου , υπομένουμε τις φιλοσοφίες σου και την ξερολίασή σου , σε πάμε όπου θες και τόσα άλλα .
ΜΙΑ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ασε μας και σε κάνα δρόμο να περάσουμε , δε θα πάθεις τίποτα αν περιμένεις 3 ΜΑΜΗΜΕΝΑ δευτερόλεπτα .
Γι αυτό αποφάσισα να σας φέρομαι παρομοίως και να μη σας αφήσω ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ . Μόνο άντρες -
ελάχιστα τα ζώα στην Κεφαλονιά, ως επί το πλείστον Αθηναίοι 'γλήγολοι' οδηγοί με τυφλές προσπεράσεις και ο μεγάλος τρόμπας βέβαια στην εθνική Κυλλήνης-Κορίνθου που λίγο πριν την Πάτρα ένας τουρμπάτος γρήγορος έκανε προσπέραση έχοντας βγει εντελώς στο αντίθετο ρεύμα προσπερνόντας άλλον που έκανε κανονική προσπέραση Μιλάμε βέβαια για 1 λωρίδα και μικρό έρεισμα ανά κατεύθυνση
Επίσης ο μπάρμπας στο Δερβένι που είχα κάτσει για σουβλάκια και τον βλέπαμε όλοι προσπαθούσε να κάνει και ξω δε ξέρω τι, να παρκάρει, να ξεπαρκάρει, να γυρίσει και έπεσε λίγο πάνω μου, μια γρατζουνίτσα σε πλαστικό οκ και πήγε μετά να κάνει μπροστά και να πέσει σε άλλο αμάξι κ μηχανάκι. Τι να του πεις τώρα αυτουνού η βλακεία είναι ότι έχει φύγει κ η αστυνομία από εκεί λόγω Καλλικράτη
-
Περίμενα λίγη ώρα σήμερα στη Δουκίσης Πλακεντίας, και είδα τρία ζώα.
-
3 μουλάρια πιτσιρικάδες (σαν τον πατέρα μου ακούγομαι... ) με Citroen Saxo, αφού μπήκαν παράνομα μέσα στη στάση των λεωφορείων (για να μην κουνήσει κάποιος/οι από την παρέα των κ#λο τους...), αποφάσισαν να βγουν και ανάποδα...
Φυσικά ο λεωφορειατζής είχε αντίθετη άποψη και τους ανάγκασε να κάνουν όπισθεν (βέβαια αντιστάθηκαν σθεναρά τα ) αλλά δυστυχώς μόνο για λίγο. Τελικά βγήκαν από εκεί που θέλανε τα @$@#%@#%. -
Τρέντουλας με ξανθιά συνοδηγό και παιδικό καθισματάκι, σε σκούρο BMW X3, περιμένωντας στο φανάρι πέταξε και τα σκουπίδια του από το παράθυρο...
-
Ασημί Seat Ibiza παλιότερο, μπήκε για λίγο ανάποδα για να μπει στο parcking του μετρό.
Και κάτι ακόμα. Αυτό είναι περισσότερο παράπονο. Όταν σαν αναβοσβήνουν τα φώτα από πίσω σε δρόμο με δύο λωρίδες κυκλοφορίας, είναι για να ξεκουνηθείται και να πάτε στην δεξιά λωρίδα. Δεν είναι ο πίσω ραλίστας. Εσείς είστε καθυστερημένοι...
-
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Και κάτι ακόμα. Αυτό είναι περισσότερο παράπονο. Όταν σαν αναβοσβήνουν τα φώτα από πίσω σε δρόμο με δύο λωρίδες κυκλοφορίας, είναι για να ξεκουνηθείται και να πάτε στην δεξιά λωρίδα. Δεν είναι ο πίσω ραλίστας. Εσείς είστε καθυστερημένοι...
Eπίσης αν σας αναβοσβήνουν τα φώτα από πίσω σε δρόμο με πηγμένες και τις 2 λωρίδες κυκλοφορίας και εσείς βρίσκεστε στην αριστερή ΠΗΓΜΕΝΗ ξανατονίζω απλά γράψτε τους στα @@ σας!
-
Δεν ξέρω κατά πόσο ζώο μπορεί να έγινα σήμερα αλλά σε αυτούς αξίζει αυτό που κάνω γενικά... είμαι στον πειραιά στην ακτή μιαούλη και είμαι να στρίψω αριστερά στην σαχτούρη (στην λωρίδα εννοείται που στρίβει για αριστερά). Κλασικά μαλάκας με τζιπ πάει με το έτσι θέλω να στρίψει από την μεσαία προς τα αριστερά (αυτό που λέμε πάει να χωθεί). Ε, εννοείται δεν τον άφησα και όταν μου είπε δεν είδες ότι έχω βγάλει φλας του απάντησα να στρίβεις από την λωρίδα που είναι για να στρίψεις αριστερά και όχι από όπου γουστάρεις... το κάνουν πολλοί και νομίζουν ότι είναι μάγκες με το να χώνονται από όπου γουστάρουν επειδή βαριούνται να περιμένουν το φανάρι... επίσης πολύ μεγάλοι μαλάκες είναι αυτοί που θέλουν στην γρηγορίου λαμπράκη στην κάθοδο προς πασαλιμάνι να πάνε ευθεία στην διασταύρωση με την βασιλέως γεωργίου και κάθονται στην δεξιά λωρίδα που είναι ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΔΕΞΙΑ και εμποδίζουν (ναι τους εμποδίζουν κανονικότατα) τους άλλους να στρίψουν όταν έχει πράσινο και στα κορναρίσματά των άλλων κάνουν ότι δεν ακούν και συνεχίζουν να κάθονται με το έτσι θέλω εκεί μέχρι να ανάψει πράσινο για ευθεία. Δεν ξέρω αν είμαι και εγώ ζώο, αλλά όποτε μπορώ δεν αφήνω να χώνονται οι άλλοι με το έτσι θέλω μπροστά μου και παράνομα (αφού πατάνε εννοείται και την διάβαση πεζών). Σόρρυ για το σεντόνι αλλά θα έσκαγα αν δεν τα έλεγα
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Δεν ξέρω κατά πόσο ζώο μπορεί να έγινα σήμερα αλλά σε αυτούς αξίζει αυτό που κάνω γενικά... είμαι στον πειραιά στην ακτή μιαούλη και είμαι να στρίψω αριστερά στην σαχτούρη (στην λωρίδα εννοείται που στρίβει για αριστερά). Κλασικά** μ@λ@κ@ς με τζιπ πάει με το έτσι θέλω να στρίψει από την μεσαία προς τα αριστερά** (αυτό που λέμε πάει να χωθεί). Ε, εννοείται δεν τον άφησα και όταν μου είπε δεν είδες ότι έχω βγάλει φλας του απάντησα να στρίβεις από την λωρίδα που είναι για να στρίψεις αριστερά και όχι από όπου γουστάρεις... το κάνουν πολλοί και νομίζουν ότι είναι μάγκες με το να χώνονται από όπου γουστάρουν επειδή βαριούνται να περιμένουν το φανάρι... επίσης πολύ μεγάλοι μαλάκες είναι αυτοί που θέλουν στην γρηγορίου λαμπράκη στην κάθοδο προς πασαλιμάνι να πάνε ευθεία στην διασταύρωση με την βασιλέως γεωργίου και κάθονται στην δεξιά λωρίδα που είναι ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΔΕΞΙΑ και εμποδίζουν (ναι τους εμποδίζουν κανονικότατα) τους άλλους να στρίψουν όταν έχει πράσινο και στα κορναρίσματά των άλλων κάνουν ότι δεν ακούν και συνεχίζουν να κάθονται με το έτσι θέλω εκεί μέχρι να ανάψει πράσινο για ευθεία. Δεν ξέρω αν είμαι και εγώ ζώο, αλλά όποτε μπορώ δεν αφήνω να χώνονται οι άλλοι με το έτσι θέλω μπροστά μου και παράνομα (αφού πατάνε εννοείται και την διάβαση πεζών). Σόρρυ για το σεντόνι αλλά θα έσκαγα αν δεν τα έλεγαΚαθόλου ζώο . Τελικά όμως τον άφησε ο πίσω σου να φανταστώ?
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
επίσης πολύ μεγάλοι μαλάκες είναι αυτοί που θέλουν στην γρηγορίου λαμπράκη στην κάθοδο προς πασαλιμάνι να πάνε ευθεία στην διασταύρωση με την βασιλέως γεωργίου και κάθονται στην δεξιά λωρίδα που είναι ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΔΕΞΙΑ και εμποδίζουνΠάντως εκεί αν δεν ξέρεις το δρόμο και τον συγχρονισμό του φαναριού, επειδή δεν υπάρχει η σήμανση:
μπορείς άνετα να εμποδίσεις χωρίς να το θέλεις...
-
Δεν έχει ούτε οριζόντια σήμανση;
-
Παρκάρω στη μέση της διασταύρωσης (αν και έχιε πολλές άδειες θέσεςι παρκαρίσματος η περιοχή), γιατί έτσι μου αρέσει!
-
Ο καλυτερος τροπος να αντιμετωπισεις ενα Ζωο ειναι με ενα αλλο ζωο τελικα Περιστατικο σε παραθεριστικο μερος εξω απο την Πατρα: τυπος με Almera κλεινει γκαραζ πολυκατοικιας και μπαινει σε διπλανο προπατζιδικο. Λεπτα αργοτερα κατεβαινει ενας τυπος απο την πολυκατοικια κοιταει το Almera (πιθανως ενοικος με παρκινκ εκει;) περιμενει λιγα λεπτα μιλωντας στο τηλεφωνο και λεπτα αργοτερα ερχεται δευτερος τυπος με ενα fiesta και κατεβαζει ενα σκυλαρο ΝΑ, πρεπει να ηταν ροτβαιλερ απο τα λιγα που ξερω, ειναι απ αυτα που βλεπεις στο δρομο και το DNA σου ανακαλει ενστικτα επιβιωσης απο τοτε που μεναμε σε σπηλιες. Δενουν το σκυλαρο σε ενα δεντρο διπλα απο το Almera, τον αφηνουν εκει και ερχονται και καθονται στην καφετερια που ημουν εγω που εβλεπα το σκηνικο. Οταν βγαινει απο το προπατζιδικο μετα απο κανα τεταρτο περιπου ο ιδιοκτητης του Almera βρισκει την αρκουδα δεμενη πρακτικα εξω απο τη πορτα του αυτοκινητου Δεν πλησιασε καν, αρχισε να φωναζει ποιανου ειναι ο σκυλος Οι τυποι στο μαγαζι ειχαν σαπισει στα γελια, οταν σηκωθηκαν και του μιλησαν τους ελεγε συγγνωμη φιλαρακι δεν ειχα καταλαβει οτι ενοχλω δε θα ξαναγινει etc etc. Ειχα ΛΙΩΣΕΙ Θεοί .-
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Δεν έχει ούτε οριζόντια σήμανση;Δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει να είναι πολύ λίγη και οι ουρές των αυτοκίνητων εκεί είναι πολύ μεγάλες. Πιθανόν να είναι και πολύ ξεθωριασμένη ήδη, όπως άλλωστε όλη η διαγράμμιση στον Πειραιά, όλες τις εποχές εκτός από έναν μήνα πριν τις εκλογές.
-
Σωστό κι αυτό...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δεν έχει ούτε οριζόντια σήμανση;
Δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει να είναι πολύ λίγη και οι ουρές των αυτοκίνητων εκεί είναι πολύ μεγάλες. Πιθανόν να είναι και πολύ ξεθωριασμένη ήδη, όπως άλλωστε όλη η διαγράμμιση στον Πειραιά, όλες τις εποχές εκτός από έναν μήνα πριν τις εκλογές.
+1.
Συνήθως περνάω το απόγευμα επιστρέφοντας από τη δουλειά. Έτσι όπως τα λες είναι.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ο καλυτερος τροπος να αντιμετωπισεις ενα Ζωο ειναι με ενα αλλο ζωο τελικα Περιστατικο σε παραθεριστικο μερος εξω απο την Πατρα: τυπος με Almera κλεινει γκαραζ πολυκατοικιας και μπαινει σε διπλανο προπατζιδικο. Λεπτα αργοτερα κατεβαινει ενας τυπος απο την πολυκατοικια κοιταει το Almera (πιθανως ενοικος με παρκινκ εκει;) περιμενει λιγα λεπτα μιλωντας στο τηλεφωνο και λεπτα αργοτερα ερχεται δευτερος τυπος με ενα fiesta και κατεβαζει ενα σκυλαρο ΝΑ, πρεπει να ηταν ροτβαιλερ απο τα λιγα που ξερω, ειναι απ αυτα που βλεπεις στο δρομο και το DNA σου ανακαλει ενστικτα επιβιωσης απο τοτε που μεναμε σε σπηλιες. Δενουν το σκυλαρο σε ενα δεντρο διπλα απο το Almera, τον αφηνουν εκει και ερχονται και καθονται στην καφετερια που ημουν εγω που εβλεπα το σκηνικο. Οταν βγαινει απο το προπατζιδικο μετα απο κανα τεταρτο περιπου ο ιδιοκτητης του Almera βρισκει την αρκουδα δεμενη πρακτικα εξω απο τη πορτα του αυτοκινητου Δεν πλησιασε καν, αρχισε να φωναζει ποιανου ειναι ο σκυλος Οι τυποι στο μαγαζι ειχαν σαπισει στα γελια, οταν σηκωθηκαν και του μιλησαν τους ελεγε συγγνωμη φιλαρακι δεν ειχα καταλαβει οτι ενοχλω δε θα ξαναγινει etc etc. Ειχα ΛΙΩΣΕΙ Θεοί .- -
ζωο με καρο μαρκας φαβε πολο γτι,λευκο,με πινακιδες νιρ5266 κ καταμαυρα φιμε παντου, το παλικαρακι που γυριζωντας απο καλλιθεα χαλκιδικης σαββατο 14 αυγουστου,5-6 το πρωι,με το που με ειδε,κολλησε απο πισω μου,ξεκινησε ξυστα την προσπεραση κ τελειωνωντας,πηγε να πεσει πανω μου.πατησα φρενο,καταφερε να μπει στην λωριδα αλλα κ σχεδον να βγει εκτος δρομου στα δεξια!!!του αναψα τα φωτα,τον πετυχα στις φωκαιες κ τον ρωτησα αν επιθυμει αλκοτεστ.κ τι να δω??ειχε αλλους δυο μεσα!κ οι 3 λιωμα στο ποτο..κριμα.κ προσοχη στο δρομο.
κ εντελει,ποιος ειπε σε καθε 18χρονο καγκουρακι που νομιζει οτι οδηγει σουπερκαρ οτι επειδη εχω ροκκο,πρεπει να τρεχω σαν τρελος οποτε με πλησιαζουν???
μακρια απο εμας. -
Αστυνομία και καταγγελία αδελφέ. Αυτός μπορεί παρακάτω να σκότωνε κανέναν.
Μπορεί να μη γίνει τίποτα, μπορεί και να τον σκίσουν παρακάτω.
Αυτή είναι η βλακεία με τις επιδόσεις της αστυνομίας. Τη μία σε κάνουν περήφανο και την άλλη να ντρέπεσαι και τελικά καταλήγεις να λες 'και να πάρω, σάμπως θα κάνουν τίποτα;'. -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ο καλυτερος τροπος να αντιμετωπισεις ενα Ζωο ειναι με ενα αλλο ζωο τελικα Περιστατικο σε παραθεριστικο μερος εξω απο την Πατρα: τυπος με Almera κλεινει γκαραζ πολυκατοικιας και μπαινει σε διπλανο προπατζιδικο. Λεπτα αργοτερα κατεβαινει ενας τυπος απο την πολυκατοικια κοιταει το Almera (πιθανως ενοικος με παρκινκ εκει;) περιμενει λιγα λεπτα μιλωντας στο τηλεφωνο και λεπτα αργοτερα ερχεται δευτερος τυπος με ενα fiesta και κατεβαζει ενα σκυλαρο ΝΑ, πρεπει να ηταν ροτβαιλερ απο τα λιγα που ξερω, ειναι απ αυτα που βλεπεις στο δρομο και το DNA σου ανακαλει ενστικτα επιβιωσης απο τοτε που μεναμε σε σπηλιες. Δενουν το σκυλαρο σε ενα δεντρο διπλα απο το Almera, τον αφηνουν εκει και ερχονται και καθονται στην καφετερια που ημουν εγω που εβλεπα το σκηνικο. Οταν βγαινει απο το προπατζιδικο μετα απο κανα τεταρτο περιπου ο ιδιοκτητης του Almera βρισκει την αρκουδα δεμενη πρακτικα εξω απο τη πορτα του αυτοκινητου Δεν πλησιασε καν, αρχισε να φωναζει ποιανου ειναι ο σκυλος Οι τυποι στο μαγαζι ειχαν σαπισει στα γελια, οταν σηκωθηκαν και του μιλησαν τους ελεγε συγγνωμη φιλαρακι δεν ειχα καταλαβει οτι ενοχλω δε θα ξαναγινει etc etc. Ειχα ΛΙΩΣΕΙ Θεοί .- -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ελάχιστα τα ζώα στην Κεφαλονιά, ως επί το πλείστον Αθηναίοι 'γλήγολοι' οδηγοί με τυφλές προσπεράσεις και ο μεγάλος τρόμπας βέβαια στην εθνική Κυλλήνης-Κορίνθου που λίγο πριν την Πάτρα ένας τουρμπάτος γρήγορος έκανε προσπέραση έχοντας βγει εντελώς στο αντίθετο ρεύμα προσπερνόντας άλλον που έκανε κανονική προσπέραση Μιλάμε βέβαια για 1 λωρίδα και μικρό έρεισμα ανά κατεύθυνσηΕρωτησις:
Ειχε διπλη διαχωριστικη γραμμη ή διακεκομμενη?
-
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=92646&catid=6
Πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο;
-
Ο χρήστης georgets20 έγραψε:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=92646&catid=6
Πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο;Ο ιδιοκτήτης βρέθηκε άραγε ;
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]