-
Τον τελευταιο χρονο φοραω αυτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
Uploaded with ImageShack.us
Τωρα λεω να παρω αυτο
-
Νομίζω οτι το Seiko που εχεις είναι πολύ καλύτερο απο το TIssot που σου αρέσει ...
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Νομίζω οτι το Seiko που εχεις είναι πολύ καλύτερο απο το TIssot που σου αρέσει ...Καλα αυτο δεν το συζηταμε απλα με κουρασε το αυτοματο που θελει συνεχεια διορθωση η ωρα και ειπα να αναζητησω κατι σε quartz.
-
Εγώ πήρα για απλό καλοκαιρινό αυτό αλλά 75 όχι 94 που το πουλάει ετούτος
http://www.e-oro.gr/index.php?target=pr ... t_id=38755 -
Έχω αρχίσει να ζαχαρώνω αυτό το Seiko:
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Έχω αρχίσει να ζαχαρώνω αυτό το Seiko:citizen Οχι seiko. κατι σαν σπεσιαλ μοντέλα της φιρμας.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
citizen Οχι seiko. κατι σαν σπεσιαλ μοντέλα της φιρμας.
Δίκιο έχεις, εκ παραδρομής έγραψα Seiko.
-
Προσφατα ημουν στο Lugano ... σε βιτρινα μαρκας ρολογιων που εγω ο ασχετος δεν γνωριζω , ειχε δυο κομματια με τιμουλες λουλουδια : Το ενα 187.500 ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ !!! και το αλλο 230.000 !!!
Η πλακα ειναι οτι εγραφε και τις τιμες στη βιτρινα ... -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Προσφατα ημουν στο Lugano ... σε βιτρινα μαρκας ρολογιων που εγω ο ασχετος δεν γνωριζω , ειχε δυο κομματια με τιμουλες λουλουδια : Το ενα 187.500 ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ !!! και το αλλο 230.000 !!!
Η πλακα ειναι οτι εγραφε και τις τιμες στη βιτρινα ...Και με την ισοτιμια να ειναι σχεδον σε ιστορικα υψηλα..αλλα ουτως ή αλλως αυτο δεν νομιζω οτι ενδιαφερει πολυ καποιον που αγοραζει τετοια μηχανηματα.
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Η πλακα ειναι οτι εγραφε και τις τιμες στη βιτρινα ...Για την ιστορία.... ποιά ήταν η εταιρεία;;;
-
Girard-Perregaux?
-
Σε τέτοιες τιμές μάλλον Vacheron ή Patek
-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
Τον τελευταιο χρονο φοραω αυτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενοςUploaded with ImageShack.us
Τωρα λεω να παρω αυτο
Σημερα πηγα πηρα αυτο θα καθημερινη χρηση (παραλια, αθλητισμο, δουλεια) μου αρεσει πολυ η ποιοτητα κατασκευης του
Εαν καποιος ξερει ας μου πει τι ειναι αυτοι οι μικροι κοκκινοι δισκοι διπλα απο την ενδειξη 12/24, 3'oclock? Το λενε sun & moon dial. Πηρα και το μπρασελε να τα αλλαζω
-
Πρίν λίγες μέρες παρήγγειλα αυτό http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270806823882
Θέλω να δω αν δουλεύει όταν έρθει και για πόσες μέρες θα δουλεύει στη συνέχεια... -
χααχαχ!! σωστος!!
-
Πρέπει οπωσδήποτε να είναι Tag...; Για μένα δες και Omega(αν βρεις αυτόματο σκοτωμένο σε αυτά τα λεφτά) και Longines.
Eπισης αν ψαχτεις και παζαρεψεις στα ρολογαδικα του κεντρου, στα 1500€ μου αφηναν με πολυ παζαρι αυτο:
http://www.raymond-weil.com/EN/Mens-Wat ... 05207.htmlsend from a galaxy far far away
-
Εγώ θα σου πρότεινα να πας μια γύρα στα μαγαζιά να δεις διάφορα ρολόγια στο χέρι σου δεν ταιριάζουν όλα σε όλους τους καρπούς. Δες και τους γερμανους IWC, Lange Sohne κτλ. Γενικά αν και στο κάτω άκρο της πολυτελούς κατηγορίας υπάρχουν επιλογές αρκετές.
-
-
Kαθαρά εμφανισιακά το δεύτερο. Ίσως και με ένα λίγο πιο σκούρο μπρασελέ..
-
Kαι εμφανισιακά και σαν αντοχή το Casio.. Θα βαρεθεις να το έχεις..
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.