-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Τώρα μπανιάρομαι στη Σκάλα. Λέμε και για καμιά μονοήμερη να περιλαμβάνει και Ιθάκη. Καλύτερα από Σάμη ή φισκάρδο;Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει να πας για φαγητό στο Φισκάρδο γιατί σου πιάνουν τον ποπό (σικ)
Οσον αφορά τις παραλίες ισχύουν τα γνωστά και μη εξαιρετέα οπωσδήποτε:
Μύρτος, Αντίσαμος, Αγ Κυριακή, Λουρδάς, Μακρύς-Πλατύς γυαλός, Κορώνι, Σκάλα και η Εμπλυση λίγο πριν απο το Φισκάρδο
Καλό φαγητό έχει στο Αργοστόλι στην Παλιά Πλάκα (λίγο πιό κάτω απο την Κυανή Ακτή), στο Πέτρινο στα Περατάτα και στο Εναστρον που πήγες ήδη -
Προχτές γύρισα από Άραχθο, όπου έκανα βραδινή κατάβαση rafting με την Αυγουστιάτικη πανσέληνο του Σαββάτου, για δεύτερη φορά, και ξαναμαγεύτηκα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σ' όλους, για του χρόνου πια.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γυρισα κ εγω απο παρο (απο τις 10 το πρωι ταξιδευω )
Ωραιο το νησακι με τον κοσμο το βραδυ να συγκεντρωνεται στη Ναουσσα οπου και ηταν το ενοικιαζομενο μας.Καθαρο,οικονομικο και κεντρικο οσο δε παει.Η αληθεια ειναι με βαση οσα ακουγα περιμενα περισσοτερα πραγματα απο αποψη διασκεδασης αφου πρακτικα για μπανιο μονο στην πουντα ηταν συνομιλικοι και το βραδυ ή στο W ή στο Βαρελαδικο (red monster ειχες δικιοοοο ) ενω για πιο χαλαρα πραγματα υπηρχαν τα μπαρακια στο λιμανι κοντα στον μπαρμπαροσσα στα οποια ηπια κατι φοβερα μοχιτα
Για φαγητο,οπου κ αν πηγαμε δεν αντιμετωπισαμε προβληματα με στομαχια κλπ ενω η μετακινηση στις παραλιες ηταν παιχνιδακι λογω της συγκοινωνιας.Αρνητικη η συμπεριφορα των σερβιτορων ΠΑΝΤΟΥ αλλα στα νησια ετσι ηταν παντα αρα who gives a f**k
Συνοπτικα θα προτιμουσα αντι για 5 διανυκτερευσεις να καναμε 3 γιατι γιναμε λιωμα,ομως σιγουρα θα ξαναπαω και με το αισθημαΤου χρονου Ιω Σωκρατη και θα με θυμηθεις... μαθε και λιγα ιταλικα μεσα στη χρονια...
Περι ιταλικων με κατατοπισε φιλαρακι που ιδια περιοδο με μενα πηγε Ιο.Παει η ιταλιδα στο ασχετο και του λεει ''μπορω να σε φιλησω?''' τη συνεχεια μπορεις να τη φανταστεις.Του χρονου για καμια σκιαθο ελεγα αλλα για να λενε ολοι για Ιο,κατι θα χει
@Coupeas οπως με κοβω σιγα μην ειμαι με το ιδιο αισθημα ως τοτε ...ειμαστε σε φαση
αλλα εχεις δικιο το χω παθει κ εγω αυτο με τα κ..λαρακια -
A.....μην ανχώνεσαι .Θα βρείς άλλη!
-
Κ για να το ξεπερασω και να μαι ον τοπικ παιζει την αλλη βδομαδα να παω 3 μερες σκιαθο..Θα χει τιποτα???
-
Τέτοια εποχή?...Οποσδήποτε.....Πάνω τους...
-
τελεια.Παρεμπιπτοντως εχω μια τρομερη φωτο απο το μπαρ της punda απο τις διακοπες μου στην παρο αλλα φοβαμαι μη φαω κανενα μπανιο
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Προχτές γύρισα από Άραχθο, όπου έκανα βραδινή κατάβαση rafting με την Αυγουστιάτικη πανσέληνο του Σαββάτου, για δεύτερη φορά, και ξαναμαγεύτηκα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σ' όλους, για του χρόνου πια.Δεν ειναι λιγο επικινδυνο το rafting την νυχτα ???????? κ αν θυμαμαι καλα εχει καποια σημεια που τα κλαδια αν δεν προσεχεις μπορουν ανετα να σου κανουν ζημια
Εγω παντως το βρισκω πολυ διασκεδαστικο ,το ημερησιο ,αν κ βρεθηκα μια φορα στο νερο (Λουσιο)
-
Είναι πολύ χαμηλή η στάθμη του νερού και η ορμή του τώρα τον Αύγουστο, επίσης οι οδηγοί ξέρουν απ' έξω κάθε σπιθαμή του ποταμού, και σκέψου ότι και πρόπερσι και φέτος, στη βάρκα που ήμουν έπεσε άτομο, και το μαζέψαμε αμέσως. Γενικά αν ακολουθήσεις του κανόνες δε συντρέχει λόγος ανησυχίας. Σκέψου, δε, ότι πριν ξεκινήσουμε στεκόμαστε κάνα 5λεπτο, μέχρι να συνηθίσουν τα μάτια στο σκοτάδι. Επίσης σε κράνη και κουπιά είναι τοποθετημένα αυτά τα μικρά παπαράκια που τα χτυπάς και φωσφορίζουν, ώστε να είναι ορατή η θέση ανθρώπων και κουπιών. Τα μάτι σκέψου πως συνηθίζουν τόσο, που όταν αντικρίσεις την πανσέληνο στο φαράγγι, αισθάνεσαι λες και βλέπεις τον ήλιο! Γενικώς είναι το ίδιο ασφαλής κατάβαση με μια ημερίσια σε κανονικές συνθήκες, και το προτείνω ανεπιφύλακτα!
-
Ωραίος ρε
Έχω κάνει ράφτινγκ με καταρρακτώδη βροχή στον Βοϊδομάτη, είναι καταπληκτικό -
Ιθάκη υπέροχη, Άη Χέλης επίσης ωραία, λούρδας, σκάλα και Ξι που είμαι τώρα μέτρια. Τώρα όμως είμαστε με παρέα κ άλλο αμάξι κ δεν αποφασίζω εγώ
Προγραμματίζω κ μια ημέρα για Μύρτο-Άσσο-Φισκάρδο και μία για σπήλαιο, λίμνη μελισσάνη και αντίσαμο. Καλό κ φρέσκο ψάρι δεν έχω βρει κάπου -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ωραίος ρε
Έχω κάνει ράφτινγκ με καταρρακτώδη βροχή στον Βοϊδομάτη, είναι καταπληκτικόΤο ωραίο είναι να κάνεις Καλαρρύτικο-Άραχθο... Το 'χα κάνει πρόπερσυ, και σταμάτησε να βρέχει το πρωί πριν κάνουμε, μετά από 1-2 μέρες... Η στάθμη ήταν μερικούς πόντους πριν ακυρώσουν την κατάβαση! Έπος!!!
-
Γενικά τα ποτάμια μας μετράνε για ραφτινγκ, πέρυσι το καλοκαίρι είχα κάνει κανό στην τσεχία, πολύ όμορφη διαδρομή, καμιά 20άρια χλμ, αλλά προς βαρκάδα φάση
-
Kι εγω πηγα Κεφαλονια - Ιθακη.
Κεφαλονια: καλες τιμες, ωραιο φαγητο και παραλιες, ησυχη, οικογενειακη ατμοσφαιρα χωρις καγκουριες. Οι ντοπιοι φοβεροι, απιστευτα ευγενικοι και εξυπηρετικοι (δε θυμαμαι να εχω συναντησει τοσο καλο κοσμο αλλου στην Ελλαδα, εξεπλαγην..). Προτεινεται ανεπιφυλακτα. Μη μεινετε στο Βορρα, θα ειστε πολυ απομονωμενοι απο ολα. Καντε ομως μια βολτα Φισκαρδο - Ασσο κλπ, αλλα ειναι πιο τουριστικη φαση εκει (το φαγητο δεν ειναι τοσο καλο και οι τιμες ειναι τσιμπημενες). Ο Μυρτος αξιζει μονο να σταματησεις για φωτογραφια (τα νερα δεν ηταν καθαρα και η παραλια ειναι πιο ομορφη να τη βλεπεις παρα να κανεις μπανιο. Η Κεφαλονια εχει πολυ καλυτερες παραλιες για μπανιο). Για φαγητο, το καλυτερο μας στις Κεραμειες (δε θα χασετε). Για μπανιο να πατε (περα απ'τα κλασικα) στο Δαφνουδι στο βορρα, αν ειστε του μη οργανωμενου και δε σας πειραζει να περπατησετε λιγακι μεσα σε ενα πανεμορφο καταπρασινο μονοπατι κουβαλωντας ο,τι θα χρειαστειτε. Η συγκεκριμενη παραλια δεν εχει αμμο παρεμπιπτοντως αλλα πιστεψτε με αξιζει τον κοπο.
Οι δρομοι μετριοι προς κακοι αλλα οι οδηγοι γενικως καλοι (οι ντοπιοι πολυ καλοι), εκτος απο μερικους Αθηνοβλαχους (το νου σας στις Αθηναϊκες πινακιδες.. θα με θυμηθειτε)Ιθακη: μειναμε σε σπιτι συγγενη (πολυ γραφικο) στο Βαθυ (πολυ ομορφο, μοιαζει σαν καταπρασινη εκδοχη του Γυθειου). Πιο ακατεργαστη απ'την Κεφαλονια. Τρομακτικοι δρομοι και, δυστυχως, οδηγοι οχι τοσο καλοι οσο στην Κεφαλονια. Πιο χωριο-κατασταση (με τα καλα και τα κακα). Καντε την καρδια σας πετρα με τον σαπιο δρομο και πηγαιντε στο Κιονι τοσο για βολτα (πολυ γραφικα) και καφε οσο και για μπανιο στους αμετρητους κολπισκους. Να φατε στο Σταυρο, οχι παραλιακα (τουριστοφαση πιασοκωλικη, μετρια ποιοτητα). Οι παραλιες του νησιου γενικως δεν εχουν αμμο (αυτες που εχουν ειναι προσβασιμες κυριως με σκαφος ή καμποσο περπατημα). Επισης οι καλες παραλιες ειναι στο βορρα που σημαινει οτι ειτε νοικιαζεις σκαφος ειτε διασχιζεις τον κωλοδρομο. Οχι οτι κοντα στο Βαθυ δεν εχει παραλιες, αλλα εχουν αρκετο κοσμο, και προφανως πατε στην Ιθακη επειδη δε γουσταρετε κοσμο..
-
Επειδη εχω παει στην Κεφαλλονια πριν 3 χρονια βλεπω οτι ευτηχως δεν εχει αλλαξει απο τοτε.Ιθακη δυστηχως δεν μπορεσα τοτε να παω αν και το ηθελα.Οτι αναφερεις για την Κεφαλλονια το επιβεβαιωνω και εγω και επιπλεον +1 για την επισημη αντιπροσωπεια της seat για την αψογη εξυπερετηση αλλα και την διαθεσιμοτητα σε συγκεκριμενο ανταλλακτικο που χρειαστηκα για το αυτοκινητο μου.Α! αυτο με τα αυτοκινητα με πινακιδες Αθηνων δυστηχως δεν προκειται να εκλειψει,που να δεις τι εχουν δει τα ματια μας αυτες τις ημερες ,εδω στην παραλιακη Κορινθια
-
Και εγω εχω περασει απιστευτα καλοκαιρια στην Κεφαλλονια. (Η μητηρ γαρ Κεφαλονιτισα)
Πηγα περισυ και περασαμε 10 πολυ ομορφες μερες σε ενα πολυ καλο ξενοδοχειο.
Φετος ξανα θα παμε αλλα καθυστερημενα στα μεσα Σεπτεμβρη μια και εχουμε να ξεκαθαρησουμε διαφορα πραγματα με το πατρικο σπιτι. Αλλα απο του χρονου θα πηγαινω καθε καλοκαιρι.Μια αλλη ερωτηση γιατι τα ξενοδοχεια στην Αθηνα ειναι τοσο μισερα με το WiFi ;
Μενω σε δυο και το εχουν ειτε μονο στους δημοσιους χωρους η πολυ περορισμενα.
Μενουμε μια βραδυα στο Sofitel στο αεροδρομιο και το εχουν με το σταγονομετρο. Μια ωρα πριν αρχισουν να σε χρεωνουν.Ξερει κανεις αν εχουν δωρεαν WIFI στο αεροδρομιο;
Νικος
-
Με iPad 3G και καρτοκινητη με Ίντερνετ λύνεις τις ιντερνετικες ανάγκες στην Ελλάδα σαν επισκέπτης.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ιθάκη υπέροχη, Άη Χέλης επίσης ωραία, λούρδας, σκάλα και Ξι που είμαι τώρα μέτρια. Τώρα όμως είμαστε με παρέα κ άλλο αμάξι κ δεν αποφασίζω εγώ
Προγραμματίζω κ μια ημέρα για Μύρτο-Άσσο-Φισκάρδο και μία για σπήλαιο, λίμνη μελισσάνη και αντίσαμο. Καλό κ φρέσκο ψάρι δεν έχω βρει κάπουAφου εισαι εκει κ δεν βλεπω να στα προτεινει κανενας .
Αξιζουν μια επισκεψη
Λιμνη Μελισσανη
Σπηλαιο Δρογκαρατης -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Με iPad 3G και καρτοκινητη με Ίντερνετ λύνεις τις ιντερνετικες ανάγκες στην Ελλάδα σαν επισκέπτης.Το εχω σκεφτει αυτο αλλα εχεις δοκιμασει να κανεις face time σε 3G η εστω Skype; Μπορει να λενε 7.2 Mb κτλ κτλ αλλα η ποιοτητα ειναι χαλια. Για απλη προσβαση στο διαδυκτιο ειναι ενταξει. Αλλα τιποτα το ιδιαιτερο. (Μιλαμε ελπιζω το LTE να ερθει οσο πιο γρηγορα)
Τις πιο πολλες φορες το Wifi ειναι μια χαρα σε δημοσια μερη αλλα τι στην ευχη οταν πληρωνεις 200 ευρω το βραδυ καπως το περιμενω να συμπεριλαμβανεται.
Απο τους χρονου ισως να παρω Conn-x για το εξοχικο... Αλλα ποιος ξερει.
Νικος
-
Κάτι τέτοια βλέπεις και ακούς και δεν πας για scuba
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)